QUOTE(Karamele @ May 25 2007, 05:09)
iesaku ''Silent Hill'' spēli XD visvairāk jau tieši spēles uzdzen šādu noskaņu. No filmām varu ieteikt Jisatsu circle (aka Suicide circle), un ja doom tikai redzēts ne spēlēts tad iesaku arī doom spēli. vēl varu piemetināt, ka ''Call of cuthulu'' bij' ellīgi laba spēle.
http://otaku.lv/index.php?showtopic=3901 šinī topikā minētas vairākas šausmu filmas un no tām vislabāk ieteiktu Dark Water.
Ja vajag torrentus, tad varu iedot arī tos.
Visai laba šāda tipa filma bija ''the others''
Ja atcerēšos vēlkādu filmu, kas uzdzina depresīvu noskaņu tad pateikšu.
diemzheel man vairs nav pieejams tik daudz laika lai vareetu nodarboties ar speeleeshnu, bet nu vienalga paldies, bet shiis filmas es domaaju vareeshu viegli atrast arii pats
QUOTE(jurc @ May 25 2007, 10:20)
Pagaidām kas nāk prātā:
Bottled FoolsTetsuoPašnāvību pēc viņām negribējās taisīt, bet nu doomed bij
Paldies - ieveerteeshu!
QUOTE(GM @ May 25 2007, 12:37)
Viens no drūmākajiem (krutā, nevis "es esmu nožēlojamas goth emo kiddie, kurš ir pelnījis, lai viņam nogriež bumbas", nozīmē) gabaliem, kuru nevar neredzēt kaut dēļ killera-truša Frenka, ir
Donnie Darko. No sirds tiek ieteikts.
Jaa sho es jau biju noskatiijies, beigaas lika kaartiigi aizdomaaties - tieshaam laba filma!
Jaa un ETM neuztver visu tik burtiski! Kaa arii ar vienu filmu nepietiek lai uztaisiitu pasnaaviibu - tur vajag kaudzi ar probleemaam un cita bulshita, kas pamazaam virziis cilveku pashnaaviibas virzienaa. Es saprotu ka tev ir depresija, bet man veel nav, taapeec es sev varu atlauties pabojaat garastaavoklli!
Ahaa Rekviem for a dream kaadu gadu atpakalj esmu redzeejis! vareetu atkal noskatiities!