Help - Search - Members - Calendar
Full Version: my pics
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
сприган
pic 1
[IMG]- delete - [IMG]
Kima
Uzreiz baigi atgaadinaaja krievu grupu "Korolj i shut"
Pikis
Inrtesanta grafika biggrin.gif varbuut vel ir kaadi darbi biggrin.gif
Guest
yes =) tomorrow I will show pic 2 =)
Kima
Shitais man baigi patiik, patiesham super! blink.gif
darknight
kūl! smile.gif
Batou
ljoti interesants pics.
btw, tas man atgaadina beerniibu, kad es skatiijos krievu multenes (jo tad disneja veel nebija) un tajaas parasti bija taada saldseeriiga sajuuta. gruuti izstaastiit. anyway, domaaju daudziem patiik "Jozhik v tumanje".
Kima
shitais taads liek padomaat, gan deelj mute gan deelj sirsninjas ar atsleegu. Nju man protams patiik! wink.gif
Kaapeec tu dzees aaraa tos k ieliki pirms? huh.gif
сприган
QUOTE (za4peedinja @ Aug 23 2004, 03:21 PM)
Kaapeec tu dzees aaraa tos k ieliki pirms?  huh.gif

[IMG]- deleted -[IMG]because I want to =)
Kikyou
Foooorshi *_* Melnbalti darbi ir tie labaakie happy.gif

Kima
Lai ir! tongue.gif toties tawaa user photo atkal ir jaun abidiite! wink.gif
сприган
[img]deleted]
Kima
Heijaa!!!Shitais riktiigi smux man atgaadina filmu "Vidok", taada baigaa baigaa...Klau cik ilgi tu ziimee wienu ziimeejumu?Darbinjsh patiesham neizskataas no wieglajiem, man baigi patiik ka tew wiss taa baigi ruupiigi.(itsewishkji shiis)
сприган
QUOTE(za4peedinja @ Sep 14 2004, 20:27)
Heijaa!!!Shitais riktiigi smux man atgaadina filmu "Vidok", taada baigaa baigaa...Klau cik ilgi tu ziimee wienu ziimeejumu?Darbinjsh patiesham neizskataas no wieglajiem, man baigi patiik ka tew wiss taa baigi ruupiigi.(itsewishkji shiis)
*

I draw one pic for about 3-6 hours

[img]deleted
Kima
O, jaa taads "mazinjsh laicinjsh" Shitais arii ljoti interesants, ja njemt weera ka maaxlinieki ziimee kaa redz pasauli, tad tew ir baigi interesanta uztwere. Tu uzziimee kjermeni ar siewieshu farmaam un tai pashaa laika es redzu kaut ko no zilonja, cuukas wistas un...nju es iisti nezinu kam wareetu buut taadas "adatas"...ljoti interesanti, bet man BAIGI patiik, taa tiik turpini...ar nepacietiibu gaidiishu wisu jauno!!!! wink.gif
сприган
QUOTE(za4peedinja @ Sep 20 2004, 16:23)
O, jaa taads "mazinjsh laicinjsh" Shitais arii ljoti interesants, ja njemt weera ka maaxlinieki ziimee kaa redz pasauli, tad tew ir baigi interesanta uztwere. Tu uzziimee kjermeni ar siewieshu farmaam un tai pashaa laika es redzu kaut ko no zilonja, cuukas wistas un...nju es iisti nezinu kam wareetu buut taadas "adatas"...ljoti interesanti, bet man BAIGI patiik, taa tiik turpini...ar nepacietiibu gaidiishu wisu jauno!!!! wink.gif
*

thanks =)
сприган
[img]-deleted-img]
сприган
user posted image
ONIX
Peedeejais baigi smuks, fons patiik, atgaadina vecaas filmas.
asamashii ritori banpaia
kādā tehnikā tu zīmē?
сприган
I draw in my own style )
Kima
kas tew bija 7.10? Me neredzeeja.... sad.gif
Bet shitais arii labs, piewienojos Onix'am, ljoti interesants fons
сприган
QUOTE(za4peedinja @ Oct 29 2004, 10:14)
kas tew bija 7.10? Me neredzeeja.... sad.gif
Bet shitais arii labs, piewienojos Onix'am, ljoti interesants fons
*

thanks )
I`ll show you that pic later ok ? =)
сприган
some photoes I`ve made in photoshop )))

image

image

image
сприган
AFTER 2

image

AFTER LIFE

image

AFTER

image

CRANE

image

DAWN

image

EARLY

image

HIDING PLACE

image

HOUND

image

IMPACT

image

INFINITY

image
frii
huh .. Es kā vienkāršs skatītājs un jūsu prasmes zimēt abrīnotājs. īsti nesaprotu šos pēdējos darbus .. Laikam tur ir kaut kas abstrakts..
Un tas zīmējusm kur ir tas "Foršais" fons ar diezkas nav.. ja es saņemtos es ar savu vistas kāju varētu tādu uzzīmēt .. vienīgi ar to fonu būtu kā būtu .. =]] bet ok wink.gif interesants darbs... Vienīgi kas tas ir domāts ?
Protams es vēl neesmu redzējis iepriekšējos darbus!
сприган
ACID

image
Dzonis
heh..nez..mani kaut kaa baigi piesaista taa peedeejaa bilde (ACID?)..interesanti
сприган
LATVIA IN THE EURO-UNION

device - black pen
format - a4

image
ONIX
Super, vienkaarsi perfekts darbs.
сприган
thx
Kima
I like it!!!! smile.gif No fochenem wislabaak patiik INFINITY, nju weel tas EARLY un kocinjsh, un tomeer tawi ziimeeetie darbi man patiik DAUDZ, DAUDZ labaak (lai arii atbalstu foto). Patiik peedeejais ziimeetais, nezinu kaa tu to redzi un kaa tu to nosauktu, bet me ta arii redz nosaukumu "Kaa nauda manipulee ar cilweekiem", lai gan tas arii wareetu buut manu sachakareetu smadzenju auglis. Tew laikam jau apnika, bet... Cepuri nost.
Ella
Nee paldies manii shie darbi izraisa riebumu!!! ph34r.gif
Bet par gaumi jau nestriidas.
сприган
"Stolen"

image
jurc
iisteniibaa ir ok, pirmo reizi naakas redzeet kautko taadu... ar taadaam liinijaam uziineetu! Tu to pats esi ziimeejis zem nosaukuma "stolen" vai arii tieshaam esi nozadzis no kaada?
сприган
tas ir tikai nosaukums =)
Guest
Shausmaas kaa man patiik tawi darbi!!!!! U^-^U Domaaju ar to wiss ir izteikts un me labaak shajaa topikaa aizwersies!!!! wink.gif
Kima
Baac sorry taa baiju es!!!!aizmirsu ielogoties!!!
сприган
thnx
Puma
Jaa grafika ir laba lieta - vieniigi man nepadodas ziimeet ar miikstaam liinijaam.
Nu forhi it sevishkji peedeejais darbs smile.gif
Guest
thnx
сприган
СКОРБЬ

image
jurc
uhh.. cik kawaii citplanetietis!
сприган
QUOTE(JurCHiX @ Dec 22 2004, 13:36)
uhh.. cik kawaii citplanetietis!
*

tas ir cilveeks =/
сприган
"STRANGE"

image
DarkRockslizer
QUOTE(спри
@ Dec 26 2004, 23:07)
"STRANGE"
*

By making your own style you can never draw wrong. You`re the master.
сприган
It`s me looking for ideas.Can you find the idea ??....try

"LOST"

image
Ghoul
Forsha grafika man tatiik tads kaa Noise tumshums laugh.gif
jurc
krimināli zīmējumi [labā nozīmē]
labprāt palasītu kādu šāda veida mangu. wink.gif
спри pamēģini uzzīmēt nevis tikai vienu šo "dīvainīti", bet vairākus vienā zīimējumā. Kautkā neesmu pamanījis ka tu zīmētu viņus vairākus, būtu intresanti paskatīties.
SmartGoat
Heh,es vakarnakt šitādus sapņos redzēju..

Bat tev ir tas Lielais Talants ar lielo burtu wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.