Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Created by trey member of team - area 51
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
trey
Vnk pikčeri! blink.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Pikčeri veltīti manai meitenei....nolēmu jums parādīt! tongue.gif

IPB Image

IPB Image
trey
... happy.gif
Asuka
got damn it, they are f*cking good! fuf..
man pašai ļoti patīk meitene ar spārniem, rozes vispār superīgas,un protams lāčuks ar owno. ļoti labs eņojums visiem zīmējumiem, labi pludināts zīmulis, līnijas smukas, glītas un kārtīgas, labi izzīmētas sīkās detaļas, tikai foniņi pietrūkst.
visi darbiņi laoti smuki. patīk!~ smile.gif
enigmo
Huh nice artwork partner! wink.gif ph34r.gif keep it up i dare you! ph34r.gif
trey
Nu, par foniem....es tādus nelieku [baigos skatus, utt. ...] man patīk stils, kad vnk, tomšu pataisa to fonu, piem. pamestajam lācim, pamatne [kkas līdzīgs grīdai] ir uzzīmēta...nu, un atstutēts pret sienu...tā kā - apresto! blink.gif fons ir! wink.gif

Yo, enigmo, thank you comrade...over... ph34r.gif
Tomoko
Oui, oui, skaisti zīmējumi. :3 Ceturtais, pirmais un piektais - mani favorīti. ^^
Trešais arī labs - proporcijas un ēnojums rullē, bet mati ir tādi.. viengabalaini. Bet cik noprotu pēc tehnikas, kā zīmētas arī spalvas, var arī būt iespēja, ka tas ir speciāli..
So then, veiksmi nākošo zīmējumu veidošanā, kā arī gaidu nākošos, par kuriem iefanot! :3
Klokjvaarpsta
Otrajam ziimeejumam ieduuraas aciis sejas reljefs, bet meitene ar spaarniem skaista un paareejie ziimeejumi arii iespaidiigi. Tu shajaa forumaa droshi vien aatri augstu tiksi, jo tev talanta netruukst
Arts
Skaisti!Darbos ieguldīts daudz darba un laika.Viss ir pamatīgi un smuki izstrādāts,un zīmējumi ir kārtīgi.
trey
Paldies, paldies!:) Man paties prieks, ka jums patīk! happy.gif
exile
QUOTE(Klokjvaarpsta @ May 23 2007, 18:08) *

Tu shajaa forumaa droshi vien aatri augstu tiksi, jo tev talanta netruukst

hmm, taalaak par juuzeru galerijas augstumiem diez vai tiks...

Pirmie divi darbi gadiijumaa nav nav vienas un taas pashas personas portreti? biggrin.gif
iisteniibaa es baigi liidziigu engeliiti kautkur jau redzeeju, shkiet ka uz diska vaacinja.
Tomoko
QUOTE(exile @ May 24 2007, 14:31) *

iisteniibaa es baigi liidziigu engeliiti kautkur jau redzeeju, shkiet ka uz diska vaacinja.

I second that.
Ja tā padomā, tas enģelis tiešām kaut kur redzēts. Patreiz nepateikšu, kur.
trey
NU tad gudrīši pasakiet, kur!?!?!? angry.gif Pirms nevari pierādīt, nesaki! Krīt uz nerviem!!! blink.gif

QUOTE(Klokjvaarpsta @ May 23 2007, 18:08) *

Tu shajaa forumaa droshi vien aatri augstu tiksi, jo tev talanta netruukst

Pirmie divi darbi gadiijumaa nav nav vienas un taas pashas personas portreti? biggrin.gif

Pa daudz radiācijas tev!;)
Tomoko
Haha. Tava posta pirmā rindiņa lika man smieties.
trey
QUOTE(Tomoko @ May 25 2007, 11:38) *

Haha. Tava posta pirmā rindiņa lika man smieties.

glare.gif
enigmo
Jā... kārtējo reizi var redzēt kādi jūs (otakieši) esiet, jūs piesienaties kkādam tur eņģelim, kurš ir 100% pašizdomāts, bet to ka te ir zīmējums no ļoti populāra anime - Hack. - (kuru jums vajadzētu zināt) to neviens neievēro! ph34r.gif biggrin.gif
Cowkiller
mosh nevienam nepishh tur kaut kaada anime un to nemaz nav veerts piemineet! dry.gif
bez tam ko tu domaaji sakot otakieši? tu neaizraujies ar izteicieniem...
Kazuki
da labi trey, ne tu pirmais, ne peedeejais, kuram shajaa forumaa piesien plagjiaatismu. kashkjeeshanos ar citiem juuzeriem te bezmaz vai var skaitiit par iesveetiibaam taaka nevajag par to baigi stresot. Buy guns.
btw. 5. ziimeejums ownz. cool.gif
exile
QUOTE(enigmo @ May 26 2007, 13:10) *

Jā... kārtējo reizi var redzēt kādi jūs (otakieši) esiet, jūs piesienaties kkādam tur eņģelim, kurš ir 100% pašizdomāts, bet to ka te ir zīmējums no ļoti populāra anime - Hack. - (kuru jums vajadzētu zināt) to neviens neievēro! ph34r.gif biggrin.gif

Nu vispaar es neteicu ka es redzeeju tieshi taadu engeliiti kautkur, bet gan kautko liidziigu. Un par tiem 100% pashizdomaatiem to gan shaubos, jo tas ir relatiivi - manaa skatiijumaa kad tu pirms tam biji redzeejis kaadu raudosha engeliisha bildi ( a netaa to ir diezgan daudz un ar liidziigaam pozaam arii, ja kas...) un tad iedomaajies uzziimeet taadu, pat ja neapzinaati - tas vairs nav 100% tevis izdomaats. A tam "fanartam" vispaar nepieveersu uzmaniibu, jo nav ko skatiities.
Buutu labaak priecaajies ka juusu galerijas ir tik populaaras...
trey
[quote name='exile' post='107517' date='May 26 2007, 16:42']
[quote name='enigmo' post='107494' date='May 26 2007, 13:10']
[/quote]
Nu vispaar es neteicu ka es redzeeju tieshi taadu engeliiti kautkur, bet gan kautko liidziigu. Un par tiem 100% pashizdomaatiem to gan shaubos, jo tas ir relatiivi - manaa skatiijumaa kad tu pirms tam biji redzeejis kaadu raudosha engeliisha bildi ( a netaa to ir diezgan daudz un ar liidziigaam pozaam arii, ja kas...) un tad iedomaajies uzziimeet taadu, pat ja neapzinaati - tas vairs nav 100% tevis izdomaats. A tam "fanartam" vispaar nepieveersu uzmaniibu, jo nav ko skatiities.
[/quote]

Nu, pirmkārt, tev EXILE jāēd biezpiens, lai atcerētos, ko tu teici, ka kkur jau tādu redzēji...!!;) Un tas enģelis ir veltīts vienai manai paziņai, izdomāts ir paša spēkiem! Nu es jau nezinu, maybe tu sēdi naktīm netā, lai iedvesmotos... blink.gif

[/quote]

Nu ja, kā tev nepaveicies... wacko.gif

[quote name='Kazuki' post='107503' date='May 26 2007, 14:50']
da labi trey, ne tu pirmais, ne peedeejais, kuram shajaa forumaa piesien plagjiaatismu. kashkjeeshanos ar citiem juuzeriem te bezmaz vai var skaitiit par iesveetiibaam taaka nevajag par to baigi stresot. Buy guns.
btw. 5. ziimeejums ownz. cool.gif
[/quote]

Nu, ja...draudzīgs kolektīvs....... dry.gif
Mimi

nu... khem, tik ļoti nepatīk, var jau arī nepiedalīties šā foruma dzīvē... xD... tas tā, papildinājums happy.gif

trey, tavi zīmējumi patīk, it īpaši tas anime puisītis un enģelis, pirmajos divos nepatīk, ka nav lūpu, vai kkā ta, grūti paskaidrot wink.gif
Tomoko
QUOTE(Roserette @ May 26 2007, 19:33) *

trey, tavi zīmējumi patīk, it īpaši tas anime puisītis un enģelis, pirmajos divos nepatīk, ka nav lūpu, vai kkā ta, grūti paskaidrot wink.gif

Ū, Roserett, labāk neraksti to, ka tev pirmajos divos kaut kas nepatīk, jo tad uz tavu topicu atnāks ļaunais treys un tevi nobič*s par to XDD
enigmo
Kas tad tev Tomoko, nepatīk kad pasaka godīgi domas par tevi un taviem darbiem? biggrin.gif
exile
QUOTE(trey @ May 26 2007, 17:49) *

Nu, pirmkārt, tev EXILA jāēd biezpiens, lai atcerētos, ko tu teici, ka kkur jau tādu redzēji...!!;) Un tas enģelis ir veltīts vienai manai paziņai, izdomāts ir paša spēkiem! Nu es jau nezinu, maybe tu sēdi naktīm netā, lai iedvesmotos... blink.gif

Nezinu un negribu zinaat ar ko tevi maajaas baro, bet manu nicku tu vienalga neproti rakstiit!
Kaa arii es nekur neseezhu, lai iedvesmoties... gribeeju pateikt, ka biezhi vien vienkaarshi cilveeks veerojot citu darbus, neapzinaati paarnjem sev kautko no redzeetaa stila un tas ir neizbeegami. Un man patieshaam likaas ka es redzeeju liidziigu darbu kautkur.

Labi baigi liidziigu darbu neredzeeju, liidziigus gan - es tagad apmierinaats?
Mimi
QUOTE(enigmo @ May 26 2007, 19:54) *

Kas tad tev Tomoko, nepatīk kad pasaka godīgi domas par tevi un taviem darbiem? biggrin.gif

Kurš gan to būtu teicis?... dry.gif
xikes
Moš, tā vietā lai strīdētos un cīnītos ar vējdzinavām, ieliec vēl kādu darbu. Jo no šiem jau diži neko nevar saprast par tavām patiesajām spējām.
Man vislabāk rozes patika. Pārējie nepaķēra. Kļudas? Negribu norādīt uz tādām. Nekad nav paticis to darit. Gaidu kādu citu darbu.
aeonseraph
Njā un Trey topikā arī karastāvoklis moš abiem ar enigmo būtu takā laiks pasludināt mieru ar pārējiem foruma biedriem? smile.gif
Ītenībā mēs jau te visi vienā barā tusējam, nesaprotu kāda jēga viens otram spieģus riteņos bāzt? drīzāk būtu plīdzējuši viens otram attīstīt to zīmētprasmi nevis nolikt smile.gif bet tas tā mans personīgais viedoklis, nevienam neuzspiežu
trey

nu... khem, tik ļoti nepatīk, var jau arī nepiedalīties šā foruma dzīvē... xD... tas tā, papildinājums happy.gif

Nu, tas ir tāds stils...gaumes lieta...

QUOTE(Tomoko @ May 26 2007, 19:38) *

Ū, Roserett, labāk neraksti to, ka tev pirmajos divos kaut kas nepatīk, jo tad uz tavu topicu atnāks ļaunais treys un tevi nobič*s par to XDD

Ka tik ne arī.... mad.gif ...no*irst un kritizēt ir divas lietas..... blink.gif ...

QUOTE(xikes @ May 27 2007, 09:52) *

Moš, tā vietā lai strīdētos un cīnītos ar vējdzinavām, ieliec vēl kādu darbu. Jo no šiem jau diži neko nevar saprast par tavām patiesajām spējām.
Man vislabāk rozes patika. Pārējie nepaķēra. Kļudas? Negribu norādīt uz tādām. Nekad nav paticis to darit. Gaidu kādu citu darbu.

Jap taisos jau likt....jaunākos darbus.... closedeyes.gif

QUOTE(aeonseraph @ May 30 2007, 13:40) *

Njā un Trey topikā arī karastāvoklis moš abiem ar enigmo būtu takā laiks pasludināt mieru ar pārējiem foruma biedriem? smile.gif
Ītenībā mēs jau te visi vienā barā tusējam, nesaprotu kāda jēga viens otram spieģus riteņos bāzt? drīzāk būtu plīdzējuši viens otram attīstīt to zīmētprasmi nevis nolikt smile.gif bet tas tā mans personīgais viedoklis, nevienam neuzspiežu

Aeonseraph....ne jau es te gruzos....relax dude..... blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.