[quote name='exile' post='107517' date='May 26 2007, 16:42']
[quote name='enigmo' post='107494' date='May 26 2007, 13:10']
Jā... kārtējo reizi var redzēt kādi jūs (otakieši) esiet, jūs piesienaties kkādam tur eņģelim, kurš ir 100% pašizdomāts, bet to ka te ir zīmējums no ļoti populāra anime - Hack. - (kuru jums vajadzētu zināt) to neviens neievēro!
[/quote]
Nu vispaar es neteicu ka es redzeeju tieshi taadu engeliiti kautkur, bet gan kautko liidziigu. Un par tiem 100% pashizdomaatiem to gan shaubos, jo tas ir relatiivi - manaa skatiijumaa kad tu pirms tam biji redzeejis kaadu raudosha engeliisha bildi ( a netaa to ir diezgan daudz un ar liidziigaam pozaam arii, ja kas...) un tad iedomaajies uzziimeet taadu, pat ja neapzinaati - tas vairs nav 100% tevis izdomaats. A tam "fanartam" vispaar nepieveersu uzmaniibu, jo nav ko skatiities.
Buutu labaak priecaajies ka juusu galerijas ir tik populaaras...
[/quote]
Nu, pirmkārt, tev EXILE jāēd biezpiens, lai atcerētos, ko tu teici, ka kkur jau tādu redzēji...!!;) Un tas enģelis ir veltīts vienai manai paziņai, izdomāts ir paša spēkiem! Nu es jau nezinu, maybe tu sēdi naktīm netā, lai iedvesmotos...
Buutu labaak priecaajies ka juusu galerijas ir tik populaaras...
[/quote]
Nu ja, kā tev nepaveicies...
[quote name='Kazuki' post='107503' date='May 26 2007, 14:50']
da labi trey, ne tu pirmais, ne peedeejais, kuram shajaa forumaa piesien plagjiaatismu. kashkjeeshanos ar citiem juuzeriem te bezmaz vai var skaitiit par iesveetiibaam taaka nevajag par to baigi stresot. Buy guns.
btw. 5. ziimeejums ownz.
[/quote]
Nu, ja...draudzīgs kolektīvs.......