GoldLeader
May 22 2007, 14:16
Man nav ne mazāko šaubu par to, ka es varētu rakstīt sūdīgu zinātnisko fantastiku. Sūdīgu fantasy es pat esmu sācis rakstīt. Un tad, pēc 3 nodaļu uzrakstīšanas, uz neatgriešanos izdzēsis no sava datora un citām vietām, kur es to biju nobāzis. Šis fantasy bija par visai arābisku goblinu vārdā Jānuss, viņš mazliet mācēja burties un viņam bija liela arkebūza ar kuru viņš neslikti šāva. Vēl tajā visā piedalījās ar alkoholu darbināms golems, un protams seksīgas tumšo elfu čiksas, kuras, kā parasti bija visai gotiskas. Kā jau nopratāt, stāsts bija pilnīgs sūds, no kura lasīšanas es jūs priekšlaicīgi jau esmu atbrīvojis. Diemžēl, man jāatzīst, ka esmu atkarīgs no rakstīšanas un vispār sava viedokļa paušanas citiem, tādēļ arī top šis esejiskais murgojums, kurā es vairāk vai mazāk pastāstīšu savu skatījumu uz bezjēdzību, kas ir ļoti liela manas dzīves daļa un da jebko citu, kas man ienāks prātā, jo viss kas man ienāk prātā, man liekas ļoti svarīgi. Loģiski, vai ne? Lai nu kā, cerams, ka jums būs interesanti, jo vienīgais šī stāsta/esejas/beigta zaķīša mērķis ir mazliet jūs izklaidēt, un varbūt izraisīt kādus domu uzplūdus.
Latvijas valdība man besī ārā. Patiesību sakot, man besī visas valdības, kaut vai tikai dēļ tā iemesla, ka es neesmu tur augšā un pats neesmu valdībā. Latvijas valdība man besī īpaši, jo viņai ir visai tieša ietekme uz manu dzīvi. Priekš Last Guru, Nimue un citiem, kuri šobrīd domā: Ak tad Goldijs atkal ir kaut ko iepostojis forumā! Nekas piesiesimies pāris teikumiem, pacentīsimies viņam mazliet iekabināt, un jutīsimies labi! - man ir atbilde uz jautājumu, kas noteikti ir uzradies jūsu galvās! Es nebraucu prom no Latvijas, jo tas neko nemainīs. Tiklīdz es pārvākšos uz kādu citu valsti, man tās valsts valdība riebsies vairāk, nekā tās valsts, no kuras es tikko pārvācos, un man atkal nāksies mainīt dzīvesvietu. Tāds darbs vienkārši nav pūļu vērts. Turklāt, Latvijas valdība ir tik debīla, ka par nemāk pareizi apspiest savus pakļautos. Kā arī, Latvijā manuprāt, būtu vieglāk uzurpēt varu, nekā jebkur citur. Laiks mazai politiskai reklāmai visi, kas nākotnē nebalsos par mani, tiks nošauti. Pārējie dabūs pienu, cepumus un daudz ekspas. Tā, tas nu padarīts. Šādas nepatriotiskas domas man radās, kad man pagājušo nedēļ divreiz izdevās nonākt darīšanās ar mūsu brašo policiju, kas itin naski spēj sodīt jauniešus, kas sēž parkā uz soliņa un dzer alu. Neko citu gan viņi nedara. Nē, meloju vēl viņi dzer. Jauniešiem konfiscēto alkoholu. Bet neaizlēksim notikumiem pa priekšu. Iedomājieties klase, Goldijs, kas sēž un neko nedara, kamēr pārējos 27 neanderitāliešos dzimst lēna doma ko atbildēt uz jautājumu, kā: Senajā latvijas teritorijā dzīvoja dažādas baltu un somugru ciltis. Piemēram, Zemgaļi, Sēļi, Letgaļi, Lībieši. Kurš var nosaukt vēl kādu lielu cilti? Viņi dzīvoja tagadējā kurzemes teritorijā, un tie nav Lībieši? Pēc ~4 minūtēm paceļas roka, un atskan kluss minējums: Indoeiropieši? Pēc tam jautājums atkārtojās kontroldārbā, bez manis uz to pareizi atbildēja 2 cilvēki. Kaut gan es viņus tā nesauktu.
Nu lūk, viss sākās, kad kāds lokālais, ar intelektu neinficētais huligāniskais elements, savāca manu vēstures kladi, kuru es mēdzu izmantot kā dienasgrāmatu, jo vēsturēs man nav nekā īpaša ko darīt. Tur bija aiz neko darīt sarakstīti pāris radību vārdi, kurus es labprātāk vēlētos redzēt mirušus, nekā dzīvus un tamlīdzīgi. Nu, tā sanāca, ka viņa meitene bija šajā sarakstā. Protams, man ļoti civilizēti piesolīja izrakstīt pa purnu. Tā nu es sāku somā nēsāt asaru gāzes baloniņu. Pēc kāda laika šis infantīlais deģenerāts pāris reižu, dzērumā būdams, man iesita. (Tiesa ne pārāk veiksmīgi, savādāk es atrastos slimnīcā) Tad viņš kaut kā piemirsa par manu eksistenci, bet es par viņa gan ne. Gāzes baloniņš palika turpat, kur bijis manas somas kabatā pie pildspalvām. Un tad vienam idiotam vienkārši vajadzēja man no somas to izvilkt un algebras stundā izpūst pa klasi. Mūs pasauca pie direktora, kas nolasīja morāli, piedraudēja ar policiju, un es sadirsu, ka baloniņš bijis bojāts un gāze gluži vienkārši izlijusi ārā. Lieki teikt viņš noticēja. Bet tas nav pats jaukākais. Man tika pieteikts pirmdien (14. datums) 13.00 doties parunāties ar pagasta policiju. Šajā pirmdienā tie idioti atvilkās uz skolu, un ļoti apzinīgi pavadīja starpbrīdi, visiem skolas zālē sasauktajiem skaidrojot, kādi sūdi varēja sanākt, ja būtu izsaukta Ogres apzinīgā policija. Konkrēti tikai mazliet mazāki, nekā tad, ja pazvana un pasaka, ka skolā ielikta bumba. Manuprāt, policija mums meloja. Kāds brīnums. Noteiktajos 13.00 es arī aizgāju līdz policistiem, kas sēdēja savā dienesta mašīnā pie Taurupes pagasta nama. Abi policisti bija diezgan iereibuši, un sekojošā saruna noritēja apmēram šādi: Eu, tu biji tas puika ar gāzes baloniņu? Ak tad biji gan ko. Nu klausies, vēlreiz kaut ko tādu * hic* redzēšu, nozilināšu. Davai miša, braucam uz ķeipeni, man tur viena paziņa veikalā strādā. Jāatzīmē labi pavadīta darba diena. Īpaša cieņa, ziniet, pret mentiem nerodas. Piektdienā pie mums ar tēvu atbrauca viņa bijušais skolnieks. Arī policists. Abi kopā kādu laiku dzēra, protams, es arī neattruējos. Kāds brīnums.
Tā nu es piektdien braucu uz Ogri, policijas mašīnas aizmugurē, dzerot alu kopā ar mentu. Ments ar vienu roku dzer alu, ar otru stūrē savu mašīnu pa grants ceļu, samērā stipri virs atļautā ātruma, un lamā idiotus. Ironija vienkārši neaprakstāma. Toties daudz uzzināju par policijas ikdienu. Labi, jāatzīst, ka policijā ir arī pāris sakarīgi cilvēki, bet sistēma ir graujoša. Jums var izrakstīt 50 ls naudas sodu, par to, ka jūs ar atvērtu alus pudeli, kuru esat nopircis pretī esošajā veikalā, slēdzat vaļā savas mājas durvis. Būtībā, jums var piesieties par gandrīz jebko. Tikai viens padoms menti sāpīgi uztver to, ja par viņiem pasmejas kamēr viņi ir uniformā. Tā skaitās - necieņa pret kārtībsargājošajām iestādēm un to viņi apkaro ar vislielāko bardzību. To un vēl jauniešus, kas dzer alu. Pat maskačkas urlas par jūsu drošību rūpējas vairāk, nekā policija.
Nolādēts.
Ak jā, es te vēl gribēju izteikt pateicību tam cilvēkam, kas mani inficēja ar grupu Placebo. Lol, pirms gada es biju dzirdējis tikai vienu dziesmu, un man tā riebās. Šogad, 29. maijā, es kā true fans, ceru vēl daudzus jūs tur redzēt. (Feel proud, biatch! +10 exp!) Un vēl paldies visiem tiem, kas mani atradināja no MTG. I've quit that too.
Un vēl viena lieta! Laikā no 24 27 maijam, jebkurā gaidu jūs Taurupē, jo man ir slinkums, un klases ekskursija uz kuru es nebraucu. Būs iespēja izjust visu to ekstrēmo stuffu, par kuru jūs noteikti esat dzirdējuši, piemēram redzēt pilnīgus idiotus, kas savā stulbumā pārpēj pat urlas, sadzert ar viņiem autobusa pieturā, un pavazāties pa drupām ap skolu. Varbūt, pat pasēdēt kādā manā stundā, lol. Autobusi no Rīgas ir katru dienu 8.00, 10.00, 15.00 un 18.05. Cena Ls1.60 vienā virzienā. (Autobuss Rīga - Ērgļi) Vēl ir pāris autobusi 17.15 un 10.50, bet tie ir bremzīgi, iet caur ogri, un maksā Ls1.95 Paņemiet paiku, un nu...visādu stuffu, ko nu katrs uzskata par vajadzīgu, kā piemēram ūdenspīpes tabaku, ogles un alu.
Kikyou
May 22 2007, 16:01
Valdība: ar to neviens nevar sadzīvot, bez tās neviens nevar izdzīvot. Tā visās vietās sūkā vienādi (vai tā vismaz runā, man par politiku nospļauties), nu ko tur daudz, nekad jau nevar uztaisīt tā, lai visi tie milioni cilvēku ir laimīgi.
Menti, jāa, vaktē katru pie pieturas aizdedzinātu cigu, katru atvērto pudeli; būtu labāk pasekojuši līdzi tam, ka mazas meitenes kaut kur pazūd. Šamie nākamajā dienā atrod līķi un tad tā "vai, ups!".
Bet tas tā, idiota murmulēšana pusmiegā... Velns, kāds ārā karstums.
GoldLeader ,es Tevi atbalstu it visā (nu varbūt ne gluži visā). Tu esi tas,kurš uzdrošinās pateikt ne tikai savas domas,bet arī tās domas,kuras domā citi,bet ir par gļēvu,lai pateiktu to visiem acīs! Varbūt citi uzskata,ka Tavas domas ir tikai šizofrēniķa iedomas,bet es labāk uzklausu tādas domas un pasmejos no sirds,nekā stāvu kā stabs un māju ar galvu it visam,ko man pasaka kāda augstākstāvošā persona!
Mūsdienu valdība ir galīga dirsā! Kas tad viņiem-sēž,pļāpā,kafiju dzer,pērk meršus,bet valsts "labā" viņi grib pagarināt skolu (t.i. likt vasarā mācīties,neņemot vērā,ka mums jau tā ir 12 klases).Nerunājot jau par tām problēmām ar bērniem un māmiņu pabalstu...
Anyway-You rock!
P.S. man būs piens,man būs cepumiņi,ļā-ļā-ļā
Wow! Veselas 12 klases un tikai 3 mēneši brīvi (neskaitot pārējās brīvdieniņas), bet šitie jau sadomājuši vēl vairāk likt mācīties - lai dieviņš apgrābstās - zini, kādas ir izglitības sistēmas citur pasaulē, piemēram, Japānā vai vismaz Vācijā?
man protams ir sajēga par to,kādas sistēmas ir citur (Vācija neskaitās,pazīstu daudzus cilvēkus,kuri tur mācās,bet saka,ka tur pilnīgs sviests.Ar skolēniem parunāt nav iespējams,normālie cilvēki ir pieaugušie,pietam ne visi.Tur viņiem galīgi neinteresē pareizraxtība,viss balstās uz runāšanu.Viņi gatavo katru bērnu kā valsts prezidentu,lielas firmas īpašnieku utt.),taču,ja gribētu,tad arī pa šo īso laiku (tās pašas 9 klases) varētu bērniem kārtīgi iemācīt nepieciešamo vielu,nevis skolotājs atnāk ,uzraxta kko uz tāfeles un aiziet noklusējot frāzi "mācieties paši".Reti,bet ir,skolotāji,kuri izdara visu laicīgi un spēj jauniešiem kko iemācīt,nevis tikai likt to tēmu iezubrīt.Pārsvarā tie ir skolotāji gados,katrs ar savu pieredzi un mācīšanas veidu.Ir skolotāji,kuri neiemāca neko un vai nu bez jēgā liek 2,vai tos pašus 10. Valstij vajadzīgi skolotāji,bet kurš gan ies par tādu naudu strādāt tādā mežoņu barā,kuriem tikai alkohols,tusiņi prātā.Ne reizi vien esmu pieredzējusi kārtīgu necieņas izrādīšanu pret skolotājiem.Es nekad nevarētu skolotājai gados(vai vispār kādam skolotājam) pateikt tieši acīs:"aizveries,vecā urla".es vēl saprastu,ja tas būtu aiz muguras,bet vajag taču patēlot kruto un viesiem to parādīt. Šeit vaina ir bērnu sliktajā uzvedībā,kas savukārt ir tāpēc,ka vecāki nevelta viņiem pietiekami daudz uzmanības,kas savukārt ir tāpēc,ka viņi visu laiku strādā,jo viņiem ir ļoti maza alga,jo redz ka premjeriem pašiem sev ir jādod prēmijas.Par ko?Par to,ka valsts grimst?Grozies kā gribi-valsts valdība būs vienmēr vainīga,jo tā arī ir!
Man nebūtu iebildumu bez tām rudens brīvdienām utt.,ja normāli mācītu.Ja mani mācītu tādā līmeni,lai vēlāk varētu kkur iestāties,tad es arī bez brīvdienām izdzīvotu.Es to uzskatu kā kompensāciju! Man pusgadu nenotika ķīmija,pēc tam fizika,ņemot vērā,ka tas ir pirmais gads ar šiem priekšmetiem + vēl exāmeni drīz,tad kas sanāk?Valdība vainīga pie tā,ka nav skolotāju,jo viņiem ir maza alga.
P.S. vienīgais,ko varu vainot ir valdība,jo citu nav ko vairs.Vai tad skolotāji pie tā vainīgi? Nē. Skolēni? Iespējams,bet ne visi.
Tad ej uz citu skolu - valsts skolās nekas tāds nav pieredzēts (ar valsts skolu domātas skolas, kuras ieguvušas tādu statusu - pats tādā mācos, tādēļ zinu, kāds tādās ir līmenis).
QUOTE(Niks @ May 22 2007, 19:28)
Tad ej uz citu skolu - valsts skolās nekas tāds nav pieredzēts (ar valsts skolu domātas skolas, kuras ieguvušas tādu statusu - pats tādā mācos, tādēļ zinu, kāds tādās ir līmenis).
Un tas ir vienīgais secinājums? Kā tad būs ar pārējām skolām?Tu tiešām domā,ka visiem jāpāriet uz tādu skolu,kura,iespējams,atrodas 600 km attāluma no tavas mājas.Visiem tur vnk vietas nepietiktu,tad atkal būtu jāceļ jaunas skolas un atkal būtu vajadzīgi ļoti labi skolotāji,kā pieņemsim Tavā skolā,vai arī Tu domā,ka 1 skolotājs paspēs apskraidīt uzreiz 5 skolas,ja ne vairāk.
Es tā domāju,jo neesmu redzējusi nevienu uzlabojumu mūsu valstī,kamēr citās valstīs patstāvīgi ir kādi uzlabojumi.Kāpēc mums jādzīvo tik draņķīgos apstākļos (kaut gan grēx sūdzēties,jo paēduši vismaz esam),bet,ja es pēkšņi sadomātu braukt uz citu valsti,uz kādu augstskolu?Mani tur vnk nepieņemtu,jo redz ka man nav tāda līmeņa kā vajag,bet kur es viņu raušu?
Sērfijs
May 22 2007, 19:46
QUOTE(Rika @ May 22 2007, 19:38)
...
Beidz verkšķēt. Ārzemju augstskolās Tu varēsi pierādīt savas spējas iestājoties.
Tad, kad skolotājs pasaka, ko darīt un pats aiziet no klases, kas Tev liedz to darīt? Konspektē, ibio, tici man, tas noder vairāk nekā skolotāja vāvuļošana klases priekšā. Turklāt Latvijā var brīvi izvēlēties pamest skolu pēc 9 klases, tāpēc neiespringsti.
Valsts skolās nevar kurš katrs tikt - ja divus gadus pēc kārtus mazāk kā 75% skolēnu ekšos ir vismaz c līmenis, tad skola zaudē valsts skolas statusu, tāpēc tajās parasti neuzņem kuru katru un bieži vien ir papildus uzņemšanas eksāmeni, pēc kuru rezultātiem arī nosaka, kuru uzņems.
P.S. Birthday 27 June 1992 - tātad laikam mācies 8. klasē. Starp citu, kuri priekšmeti tad tev nav notikuši?
Sērfij,es tikai izteicu savas domas,nevajag jau būt tik agresīviem
Es vēl esmu mierīga.Mani vnk tas tracina,jo es esmu tajā stāvoklī,ka man tas ir svarīgi,nevis Tu.Es pašlaik mācos,es pašlaik raxtu visu to nejēdzību un man IR svarīgi,ko es darīšu tālāk (protams neņemsi vērā to,ka pasaule jebkura brīdī var aiziet bojā,mani nobraukt autobuss,mašīna utt.,ka es varu nokļūt kādā perestrelkā,ka man pēkšņi sagribēsies nolēkt no jumta vai mani kāds pagrūdīs)
Nik,jā,8.klasē.Man nenotika pusgadu ķīmija,tad pieprasīja,lai mūsu bioloģijas skolotāja,kas pēc specialitātes ir ķīmiķe,mums mācītu,tagad viņai jāmāca ļoti daudzas klases + vēl tas,ka viņa ir gados un šaubos,ka viņai nav nogurdinoši,grūti pārbaudīt visus darbus,gatavoties stundām.Jā,iespējams mēs izņēmām pusi no grāmatas,bet tādā steigā.Tādi cilvēki kā es (t.i. tie,kuriem ar eksaktajiem priekšmetiem galīgi neiet) tur labi ja pusi saprot.Fizika tas pats-skolotāja pusgadu bija,tad kkādas darīšanas utml.līdz vispār vieni paši ņēmām 2 tēmas,kuras abas ir svarīgas.Jā,nākošgad mēs atkārtosim,bet cik ilgi?1-2 dienas un jauno vielu ņemsim,bet kā es varēšu pieslēgties pie šīs vielas,ja līdz galam neesmu sapratusi iepriekšējo?Skolotāja nav.Vēsturē tas pats-mācamies paši,skolotājs ir labi ja uz 1 stundu mēnesī,lai mums uzdotu kādu KD.
Es atvainojos par to,ka es tik dedzīgi aizstāvu savas domas,kā arī atvainojos,ja aizskāru jūs.
Tev veicās - man 9. kl. ekšos:
vēsture: 9
dabaszinības: 10
Parasti palīgstundas piedāvāju tikai pazīstamajiem, tomēr, ja patiešām vēlies mācīties, tad varu palīdzēt (viss notiek tikai caur Skype, tā kā tev tikai jānoskaidro, kā mani tur sauc, kas gan nebūs pārāk grūti, ja esi draugos ar smadzenēm).
QUOTE(Niks @ May 22 2007, 20:27)
Tev veicās - man 9. kl. ekšos:
vēsture: 9
dabaszinības: 10
Parasti palīgstundas piedāvāju tikai pazīstamajiem, tomēr, ja patiešām vēlies mācīties, tad varu palīdzēt (viss notiek tikai caur Skype, tā kā tev tikai jānoskaidro, kā mani tur sauc, kas gan nebūs pārāk grūti, ja esi draugos ar smadzenēm).
*smaida* nekad nebeigšu brīnīties par to,ka otaku.lv tomēr ir labi ļaudis. Paldies,bet domāju,ka pagaidām nevajag,turklāt negribas Tev traucēt ar tādām svarīgām lietām kā exāmeni * lamu vārdi*...Man Tevis žēl palika,ienīstu visādus KD,nerunājot jau par exāmeniem,kas būtiski izšķir tavu dzīvi.
Tad jau ir labas atzīmes! Es palielīšos-šonedēļ bija vēl jāiet uz skolu,bet tā kā man atzīmes neviena nav zemāka par 7,tad mani palaida brīvdienas jau agrāk. (šausmas kada lielībniece!!! Kauns par sevi palika)
Es neesmu draugos ar smadzenēm (pirmkārt,tas nav fiziski iespējams no zinātnes viedokļa,bet no mana viedokļa (t.i. šizofrēniķes) ),es viņas tikai pazīstu.
Jēzus (nekad nedomāju,ka es to tā kādreiz pateikšu)!!! Dienvidāfrikā ir sniegputeņi!...Tagad mēs sāksim audzēt banānus,kamēr Āfrikā taisīs sniegavīrus.
Shumins
May 23 2007, 20:01
QUOTE(Rika @ May 22 2007, 17:29)
Mūsdienu valdība ir galīga dirsā! Kas tad viņiem-sēž,pļāpā,kafiju dzer,pērk meršus,bet valsts "labā" viņi grib pagarināt skolu (t.i. likt vasarā mācīties,neņemot vērā,ka mums jau tā ir 12 klases).Nerunājot jau par tām problēmām ar bērniem un māmiņu pabalstu...
Cerēju, ka šis cinisms izmirs līdz ar 40 gadīgo paaudzi, bet debīlismam laikam dziļākas saknes...
Nu tikai valsts dos izgliitiibu, naudu, darbu un dzīvokļus. Visi varēs nekā nedarīt un būsim bagāti.
Vai tad pēc 17 neatkarības gadiem nav pienācis pēdējais laiks pamosties no tās saldās melu masas, kas liekas vēl daudzus tur sevī. Ja tu pats nekā nedarīsi - nekā nebūs
Politika ir bizness. Tāpat kā jebkurš cits. Ja tu esi sabiedrībā pazīstama seja, vari sameklēt sponsorus savai partijai - uz priekšu. Izveido valdību un saņem naudu no sponsoriem par saviem lēmumiem, vai "nepieciešamiem" likumiem, kas itkā ir izdevīgi tikai dažiem uzņēmumiem - ne tev, bet konkurentu. utt.
Un nekad nevaiga cerēt uz ko tādu, ka kāds ko izdarīs tev. Tu maksā nodokļus un stāvi klusu. Vai arī tavas īpašas neapmierinātības gadījumā padzenās fašistus, gejus un alus kodējus parkā. Tev atmetīs kādus labumus, ja būsi vajadzīgs vēlētājs un tavas idejas sakritīs ar vēl citu. Tad lai noturētu tevi - iespējams pieņems tev a kādu likumu. Citaadi tevi piespiedīs pie zemes ar likumu un atņems no taviem ienākumiem 50% nodokļos.
Un uz policistiem nav ko dusmoties. Tie tādi paši cilvēki, kā jebkurš cits. Un tā kā kožam un slinkojam mēs visi - tie dara tieši tāpat. Un ja no augšas grib, lai no parkiem izvāc alus kodējus - tad tā arī aši izdara. Prioritāte, jo alus kodēji ir redzami un traucējoši. Bet, ka aplaupa un nogalina tur kaut kaadu Pēteri, visiem tāpat PO. Shamie arī skatās ko sabiedrība vēlas. Un tevi ar beer parkā neviens negrib. Samierinies.
Tāku lai arī cik slikti te būtu. Nav ļaunuma bez labuma. Iespējams labi policistam samaksāt un atpirkties. Ja tev ir nauda vai kaut cik galva. Latvijā var labi nopelnīt, ja zināsi kā. Kukulis tam, pudelīte tur, pakalpojums te - ar vāju valdību un bardaku var dzīvot tīri labi. Tikai nevaiga tēlot pārāk kārtīgo un pareizo kā Repšuks - tad tā arī nomirsi tīrs un nabags. Oks Repšukam tomēr bija nauda, bet vienalga tādu izēda no politikas, jo tur pavisam cita kārtība, nekā dažs labs domā. Roka roku mazgā un dzīvojam kaut kā uz priekšu. Stulbai sabiedrībai kādu reklāmu un bibliotēku. Un tad jau var sadzīvot abi. Citu bizness ar tevi...
Un GoldLeader nav ko sapņot par valdību. Ja arī sāksi ko konkurēt ar 10% balsu. Sāks rādīt reklāmas. Fonā rokudzelži un txt - tu nebaidies no cietuma? Vai arī ko orģinālāku special tev. Visi sabīsies un atmetīs tevi un tavas idejas. Jo Latvijā dzīvo tik daudz nejēgu, kas nekā no politikas nesaprot, ka ar TV palīdzību var iestāstīt da jebko
TP reklāmas tā arī parādīja, cik dumi gan mēs esam...
TV un nezināšana rulzzz
Tāka, ja nespēji pats tikt pie varas - sadzīvo. Centies ietaupīt vairāk nodokļos, lai tiktu tev pašam un izvairīties no mentiem. Vai vismaz māki atpirkties un dzīvo savu dzīvi tikai nost.
Es esmu ar mieru,ja
Shumins stāsies valdībā.
Protams,ka tas,ko Tu te saraxtīji ir patiesība,to zina visi,tikai negrib to rādīt.Labāk taču ir kādu apvainot,vajag uz kādu citu "bumbas" novelt.Tā ir skaidra bilde,ka mums pašiem kkas jādara lietas labā,bet ne viss taču atkarīgs no mums pašiem.Es taču nevaru kļūt par prezidenti tikai tāpēc,ka es to gribu un man ir pietiekamas zināšanas (tas ir tikai piemērs,neuztvert pilnīgi nopietni),ja mani šajā amatā neviens negribēs redzēt,t.i. tauta,premjeri,deputāti u.c.,tad es vnk par tādu nekļūšu.
*brīnās-kopš kuriem laikiem es tik ļoti aizraujos ar politiku*
+ kā saprast Tavu komentāru:"...bet debīlismam laikam dziļākas saknes..."?
Shumins
May 24 2007, 16:51
QUOTE(Rika @ May 24 2007, 15:31)
+ kā saprast Tavu komentāru:"...bet debīlismam laikam dziļākas saknes..."?
Dusmu izvirdums sliktaa noskaņojumā...
Liekās diezgan muļķīgi, ka tādas lietas, kas tāpat ir vispārzināmas, kāds cilā.
Dažreiz kaitina, ka pieaugušie cilvēki tādas dumjas lietas runā, ka valdība nekā nedara & stuff. Un kāpēc, lai arī ko darītu? Viņu biznesa plānos neiederas mamiņas
Un tad mazi bērni no noklausās un runā tieši to pašu, kaitinoši, bet ir okey...
Man nav edit tiesību...Bet gribēju dažus izteikumus koriģēt, gomen... Šad tad esu rupeklis
QUOTE(Shumins @ May 24 2007, 16:51)
Bet gribēju dažus izteikumus koriģēt, gomen... Šad tad esu rupeklis
Nekas,kuram gan negadās...Bet tā jau arī(par tiem vecākiem un bērniem),tikai vienmēr jāapsver izņēmumi.Manas domas reti,kad saskan ar vecākiem.Es jau atklāti neko nesaku,bet dzirdot,ka vecāki sūdzas vai vēl kko,tad nu pie sevis nodomāju "vai tad tas viss tiešām nav acīmredzami?!"..Tas pats variants,kas bija saistībā ar bērnu nogalināšanu,bērns nogalina bērnu.Mamma vaimanā,kas tagad Krievijā darās,pirmā doma,kas man nāca prātā "tas notiek visur pasaulē,patstāvīgi kāds kādu nogalina,bet konkrētajā laikā visa uzmanība pievērsta tikai Krievijai,pat Japānā bērns nocirta mātei galvu!"...tagad atliek tikai pieminēt,ka neesmu gluži mazs bērns
oh no,es gan esmu briesmīga...vispirms politika,tagad kkas saistība ar šo...Jāiet zāles dzert un pagulēt,varbūt sadistiskās domas atgriezīsies tāpat kā vienaldzība pret visu pasaulē notiekošo...ar mani tiešām kkas pēdējā laikā nav kārtībā...politika...politika...vjah