Taatad viss notika no riita ap pulkstens 10 varbuut 10.20 nu kautkur ap to laiku.ES ar dazziem draugiem izeju caur tuneli kas ved no stacijas uz tirgu un nogriezzos pa kreisi kur eju liidz nonaaku pie peedeejaas buudinnas
(kuraa paardod ps2 diskus) nu es eju iekssaa un vaicaaju: "vai jums nav ps2 disku"
. Uz ko paardeveejs nostostaas un saka ka neesot
.Es protams juutos paarsteigts jo zinmu taccu ka jaabuut un vaicaau "vai tiessaam
???" Vinnss atbild "jaa" un es leenaam saak sliideet prom
. Taccu paardeveejs peekssnni man saka: "kaadu disku tu gribeeji?" Mana sirds uzrteiz sakutaas un es protams saku ff-x vai ff-x2 uz ko paardeveejs reaggee ar telefonzvanu "ssas praverim" (krieviski) vinnss atbild
after 5 min(Mana seja nepaartraukti ir diivaini savilkusies
)
paardeveejs atgriezzaas ar melnu maisinnu kuraa atroodaas ff-x dvd nu ko es prieciigs samakssaaju tos 5Ls un braucu maajaas.(pa cellam apluukodams diskau)
(Passam man nav ps2 man ir tikai dators taapeec sarunaaju ar draugu ka speeleessu ar vinna ps2 bet vinnss pa to laiku var palaust manu datoru)
atgriezzos maajaas un sakaartoju visas izejas un ieejas no televizoora un gaidu draugu kuram tuuliit jau jaabuut nepacietiiba ir un satraukums arii jo tas tak ir ff-x
draugs kaveejaas
Peec kaadas stundas kaveessanaas
tas kkeems atvelkaas un mees sasleedzam ps2.Atveraas cd un es ielieku disku.....................
................es redzu ka mans tizlais televizors raada melnbalti,bllaaviens melnbalti,pie velna kaadaa sakaraa vinnss raadaas melnbalti
.Redz izraadaas ka tas tizlenis ne kaa nesaprot no kautkaadas pal sisteemas
.Un galvenais jav ka tiessi ff pal sisteema vinnam nepatiik
Bet tas mani neattureeja visu nakti pavadiit pie ff.Grafiks ir tiiri taa neko.Saakumaaa nedaudz sassutu par liimennu nomainnu pret kautkaadiem skil pointiem vai kautko taadu, bet visai driiz jau pie taa pieradu un likaas pat labi.Filminnas un sizzets(melnbalti) izskataas diezgan pievilciigi.Patiik ciinnas veids varonnu nomainnas veids un visi mazie siikuminni.Vieniigais pie kaa neesmu pieradis 29 h laikaa ir tas, ka biju pieradis pats briivi klejot pa ff pasauleem ieprieksseejaas speelees taccu ssobriid man tas veel nav iespeejams.Speele mani jav ir lloti aizraavusi es tikai ceru ka paspeessu vinnu pa vienu ar pus nedeellu iziet jo peetstam vairs nebuus laika.
Starp citu cik ilgi viinnu ir jaaiet ja es tagd esmu ticis liidz summoneres liigzvainna noslakteessanai un ssobriid eju uz all badi(ja nemaldos piraatu) pilseetu jo Sins muus izmeta uz kautkaadas salas.