Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mans pirmais darbs + vēl kāds
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
mundios
Šie mani pirmie zīmējumi, nesen vien sāku tāpēc neesiet skarbi biggrin.gif
Otrais zīmējums man ir jau iekrāsots fotošopā.
Misa
uuu tas taču ir Rock Lee!
Ļoti līdzīgs ^^
Ņemot vērā, ka zīmēts tikai mēnesi ,ir uzzīmēts pat ļoti labi.
Bet protams to , ka tā nebūtu haltūra pateikt grūti, ieteiktu vairāk piestrādāt pie sejas formas.
Kopumā man patiik, tas taču ir Lee, kā viņš var nepatikt? XD
Asuka
QUOTE(mundios @ May 3 2007, 19:12) *

Šie mani pirmie zīmējumi, zīmēju jau kādu mēnesi un kautkad drīz būs vairāk biggrin.gif
Otrais zīmējums man ir jau iekrāsots fotošopā.

otrais zīmējums(nekrāsotais) nozīmēts, no anime lapas. bet priekš pirmajiem zīmējumiem būs ok.
varu teikt tikai vienu..
turpini ļoti cītīgi trennēties, un tad jau būs pavisam labi. XD
BTW - kas ir Lee?
Cowkiller
Rock Lee = Naruto laugh.gif
mundios
QUOTE(Asuka @ May 3 2007, 19:21) *

otrais zīmējums(nekrāsotais) nozīmēts, no anime lapas. bet priekš pirmajiem zīmējumiem būs ok.
varu teikt tikai vienu..
turpini ļoti cītīgi trennēties, un tad jau būs pavisam labi. XD
BTW - kas ir Lee?

Otrais es mēģināju kauko līdzīgu no tutoriāļu lapas biggrin.gif
Tomoko
Haha, stilīgs Rock Lee.XD Owzz, bet spīdums uz matiem gan man nepatīk. Kādā jēgā tur ir sarkanas svītras iejauktas? Un glavas forma varēja būt labāka.. ^^'
Otrais - ak, šīs sen zināmās tutoriāļu lapas no kurām visis sāka zīmēt (nu, vismaz liela daļa cilvēku, ko pazīstu).. Apakšdaļa meitenei s.cks, lai neko nepiebilstu vairāk. Pārāk resna un "aizslīdējusi" no ķermeņa augšdaļas.
.bū.
mundios
QUOTE(Tomoko @ May 5 2007, 00:11) *

Haha, stilīgs Rock Lee.XD Owzz, bet spīdums uz matiem gan man nepatīk. Kādā jēgā tur ir sarkanas svītras iejauktas? Un glavas forma varēja būt labāka.. ^^'
Otrais - ak, šīs sen zināmās tutoriāļu lapas no kurām visis sāka zīmēt (nu, vismaz liela daļa cilvēku, ko pazīstu).. Apakšdaļa meitenei s.cks, lai neko nepiebilstu vairāk. Pārāk resna un "aizslīdējusi" no ķermeņa augšdaļas.
.bū.

Vispār melnais objekts uz galvas viņam ir ķivere.. nevis mati tongue.gif un tas ka viņa ir resna man vēl jāpatrenējas.
mundios
Man vēlviens ir uzmeistarots, tikai es īsti nezināju ko lai vidū zīmē.. un tas pelēkais ir domāts apmetnis rolleyes.gif

IPB Image
Huney Bunny
Priekš pirmajiem zīmējumiem tie nav nemaz tik slikti. Es esmu redzējusi sliktākus un pavisam saķēpātus darbus. Vislielākās kļūdas es teiktu būtu: galvas forma un ķermeņa augšdaļa (pēdējā zīmējumā). Nu jā, priekš pirmajiem zīmējumiem nav nemaz tik slikti... laugh.gif

Neaizmirsti:
(\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy bunny to your signature
( (')(') to help him achieve world domination.
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
exile
vai tu iedvesmojies no citiem shii foruma iemiitniekiem, kas 2. pasaules kara vaacu karaviiru sharma valdzinaati ziimee tos? Vismaz vinji arii rada mistisku auru ap saviem teeliem, kas speej valdzinaat skatiitaajus. Tachu paskatoties uz tavu darbu un taa pretruniigajiem simboliem rodas iespaids, ka tu to uzziimeeji kaa mashiina pilniigi neiedzilinoties ko dari.
mundios
QUOTE(exile @ May 6 2007, 21:18) *

vai tu iedvesmojies no citiem shii foruma iemiitniekiem, kas 2. pasaules kara vaacu karaviiru sharma valdzinaati ziimee tos? Vismaz vinji arii rada mistisku auru ap saviem teeliem, kas speej valdzinaat skatiitaajus. Tachu paskatoties uz tavu darbu un taa pretruniigajiem simboliem rodas iespaids, ka tu to uzziimeeji kaa mashiina pilniigi neiedzilinoties ko dari.

Ir tā, ka es esmu neprātīgs vēstures un īpaši Otrā pasaules kara izzinātājs, esmu izlasījis neskaitāmas grāmatas par to, kā arī interesē Nacionālsociālistu laiki Vācijā un viss ap to. Tā nu Es pamēģināju kautko no WWII uzzīmēt lai gan neesmu nekāds profesionālis biggrin.gif
exile
Labi doshu maajienu man nepatika tas ka tu esi samikseejis padomju armijas formu ar vaacu! Paskaties kaadu filmu vai bildes par otro pasaules karu, jo pagaidaam tas atgaadina padomju karaviiru ar vaacu eergli uz galvas.
Cilveeks
ausis pa augstu, acis par tuvu viena otrai, kakla arii nav - vnk perfekts fašistiskais komunists.... biggrin.gif
Huney Bunny
Kaut ko veel ieliksi? buutu interesanti redzeet kaa tu esi uzlabojis savu ziimeeshanas prasmi (ja vispaar esi uzlabojis savu ziimeeshanas prasmi). laugh.gif
mundios
QUOTE(Huney Bunny @ May 12 2007, 16:48) *

Kaut ko veel ieliksi? buutu interesanti redzeet kaa tu esi uzlabojis savu ziimeeshanas prasmi (ja vispaar esi uzlabojis savu ziimeeshanas prasmi). laugh.gif

Jā, es driiz pabeigshu veel vienu darbu.. pie beigaam jau ir smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.