Help - Search - Members - Calendar
Full Version: King_Of_Blades super sexy mega cool anomal nice art
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
King_Of_Blades
Ta es esmu makslinieks ar makslinieka dvēsli tapēc neaizskariet manuis darbus jo tas var mani dziļi sāpināt!
Un seit mani ne tik sliktie darbi novertejiet un varbūt nākamo darbu veltīšu tieši teu wink.gif

IPB Image
un seit mans sadistiskais darbs
IPB Image

Have fun kids wink.gif
doomed-Angel
WoW blink.gif laugh.gif nu beidzot kads ists makslinieks ir pievienojies sim forumam taa turpinaat vecais biggrin.gif

10/10 bales
overmind
Ojā tās krūtis ir vienkārši apbrīnojamas!
Mimi
vnk mega sensei. cik ilgi tu tos zīmējumus zīmēji? 11-12 min? |J
Arts
Hell yeah!It's a masterpiece baby!!!
doomed-Angel
nevaru sagaidiit nakoshos biggrin.gif
kahi
HAHAHAHAHAHAHA! kaut ko Tādu es redzu pirmoreizi. jau izlasot virsrakstu, sapratu, kas būs sagaidāms.
Alexa De Šarlote
Kas tas? abalģeķ tas jau nav cilvēcīgi...es te runāju par to visu...vari zimēt erotiski bet, lūdzu zimē cilvēcīgi...
Asuka
labi..
es centīšos nevienu neaizskart, bet teikšu patiešibu - tas ir galīgi, un pilnīki garām.. dieva dēļ taču vismaz iemācies proporcijas, un uztaisi eksrtemitātēm locītavas. un kur tu esi redzējis/usi ka cilvēkiem, ir apaļa galva. tiem mēdz būt arī zods! smile.gif
P.S. tas darbs nav pat sadistisks, par guro nemaz nerunāsim. ^^
un vārdu tev raksta par v..
copy - paste roserettes jautājums - tu viņus 11, vai 12 minūtes zīmēji?
un btw - cik the hell tev gadu. šitā es zīmēju 7, vai 6 gadu vecumā. vārdu sakot mācies zīmēt kārtīgi, un izstrādā vairāk savu zīmējumus. normālu, un kvalitatīvu zīmējumu, zīmē minimums 1,5 stundas, un tas ir minimums.. un tevi neglābs texti -
Ta es esmu makslinieks ar makslinieka dvēsli tapēc neaizskariet manuis darbus jo tas var mani dziļi sāpināt!
Un seit mani ne tik sliktie darbi novertejiet un varbūt nākamo darbu veltīšu tieši teu wink.gif smile.gif
visus zīmētājus, it īpaši jaunpienācējus šitā otakieši (atvanojiet par izteicienu) ļečī.. ^^
so.. mācies kārtīgi..
Tomoko
Asuka! Kaunies, kā tu vari to teikt šim ūberīgajam māksliniekam? Kaunies, kaunies, kaunies! Tagad esmu pārliecinājusies par to, ka ūberīgu mākslu mūsdienās neviens nenovērtē. Žēl.
Ja tu šādi zīmējusi 6 vai 7 gadu vecumā, tad varu tevi saukt par mākslas ģēniju, bet tagad tavi darbi nav pat uz pusi tik ūber, kā šie.
Afro džeks vispār ir cool, viņa alus vēderiņš mani uzbudina, tapetes istabā ir tik seksīgas, ka vienkārši nevaru izturēt, bet tas sadistiskais darbs.. Uhh, kāda erotika, kāds mazohisms! Pilnīgi sajūtos kā tīģeris, skatoties uz šiem zīmējumiem!
(Viss iepriekšteiktais bija jāliek pēdiņās.)
Shatako
WoW!Cik tev ir ūber orģināli darbi!Ohh kā man patīk šie silikoni!Lūk, mani , mīļie šādi izpaužas..Nesanāk uzzīmēt gurnus!Pilnīgi un no visas sirds piebiedrojos Tomo teiktajam! Tam afrītim ūber labās brilles!Lūk tā izpaužas..Nesanāk zīmēt acis.. Ūber darbi..SEXII ..VāV SUPER!

vnk nepostosim un shis topiks nogrims pie paareejiem 1nas dienas maaksliniekiem!
paldies par uzmaniibu.
King_Of_Blades
da lab es shitos nemaz negribeeju likt biggrin.gif ielika kaimins es pie vina akstoties ziimeeju biggrin.gif ja es gribeetu es uziimeetu normaalu darbu tongue.gif un topics arii ir vina vardi biggrin.gif nesu nekaads juutiigais makslinieks smile.gif shie tapat ir domaati vairaak ka par ko pareekt nevis nopietnai kritizeeshanai.. taadelj . kritizeejiet cik gribat biggrin.gif
Asuka
ļoti atvainojos par spamu, bet es navaru uz šito tā vienkārši noskātīties.
dārgais King_Of_Blades..
otaku topiki (tie kurus taisa paši useri) ir domāti, lai cilvēkiem katrs users varētu parādīt normālus zīmējumus, un citi varētu labot katra usera kļūdas, un palīdzētu civēkiem labāk iemācīties zīmēt, nevis ielikt kaut kādas piecu minūšu ķēpas, un pāc tam uzrakstīt - nu es te tā prikola pēc ieliku! >_>
iesaku kādam moderam palūg, lai šo topiku slēdz..
Ghoul
Ir labais biggrin.gifD
Arts
Ja ieliks normālu zīmējumu(10x labākus nekā iepriekšējos),tad varētu sanākt normāls topiks.
Lūdzu ieliec normālus darbus!
jurc
iemācies daudzmaz labi zīmēt un tad liec savus zīmējumus.

Un šī nav īstā vieta kur parēkt.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.