Help - Search - Members - Calendar
Full Version: mani zimejumini
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
vanda
nu kaa shis man liekas ka kreisais zobens meitenei skiibs dry.gif
iru-chan
1. fons ne ipasi ir izdevies
2. kas vinai ir isti rokas iskatas pec kaut kada luktura ???
3. tai meitenei ir kaut kada divaina aste
GM
nu kaa shis man liekas ka kreisais zobens meitenei skiibs

Ne uz pusi tik šķībs kā leņķis starp fotogrāfa rokām. Varbūt tomēr izturēsimies ar cieņu pret cilvēkiem, kuri mākslas topikā ielien reizi gadā, lai gūtu apmierinājumu no fakta, ka pasaulē ir kāds, kas zīmē vēl briesmīgāk par viņiem, un izmantosim skanneri?
metaphor
m. smuki, bet vajag piestradat pie proporcijam. dry.gif taa..nevajg haltuureet un viss buus ok tongue.gif
Asuka
nav diezko laba kvalitāte zīmējumus labāk skanēt) bildei, bet piekrītu metaphor - proporcijas...
un viena ļoti svarīga nianse - meitenei vajag acis! ^^
turpini trennēties
Kikyou
Fočē no lielāka attāluma, tad vismaz varēs saprast, kas tur domāts. :|
vanda
bet tai meitenei domaats apseejs lai vinjai newareetu redzeet acis driiz buus jauni darbinji un daudz labaaki tongue.gif cerams biggrin.gif
zeloco
acis.... asinjo.... X_X dieva deelj dabuu normaalaakas kvalitaates bildi...
Huney Bunny
blurry blink.gif nevar neko saprast huh.gif ā, zods tai meitenei nav blink.gif
Shatako
Nu ja tas ir tavs 1. dzrbs ko esi centusies zīmēt anime stilā tad ir ok, bet es pievienojos pārējiem! Nu taču fočē no lielāka attāluma(ja nav skaneris)! dry.gif
Kap izvairies no acu zīmēšanas?! huh.gif Kā tad tie cilvji varēs pajiet ja abi neredz?Kap abiem nav acu? O_Ō Nu uzzīmēsi briesmīgas acis mēs tev palabosim un tu mācīsies no kļūdām, un nākamajā darbā acis būs ok! Nav ko baidīties no kritikas! biggrin.gif wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.