Help - Search - Members - Calendar
Full Version: can cowkiller colour his own drawings?
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Cowkiller
veelos uzzinaat juusu viedokli...
Karamele
egocentrisks spams.
tā ir tava izvēle, krāsot vai nekrāsot un cilvēku komentāri atrodas tavā topikā un nav nepieciešamības taisīt šādu bezjēdzīgu aptauju, lai piesaistītu lieku uzmanību.
no manas puses - 3 variants.
Arts
Damn,pats nevari izlemt krāsot,vai nekrāsot?
Ja krāsosi,tad sasodīti uzmanīgi!!!! mad.gif
Cilveeks
no taa vai tu kraasosi vai nee nekas nemainiisies...
Misa
njaa nedaudz nesaprotu priekš kam tas " who is cowkiller? " domāts.....mazvērtības kompleksi ?XD vai wnk prikolam... ^ ^
Sigfa
Shis topiks ir nolemts pazust nebuutiibaa. Ej prasi mammai, vai proti, vismaz sanjemsi kaadu iedroshinaajumu.
Tigra2
3 variants. biggrin.gif
Cowkiller, nesatraucies tak pārāk. Krāso tač' tu okei, glītas krāsas, interesanti krāsu salikumi, kruts shtrihojums...nu ir taču okei.
Jo vairāk krāsosi, jo krutāk sanāks.
Protams, es nesaku, ka ir perfect, tomēr, nav ne tuvu sliktākajam, ko esu redzējusi.
vienmēr jau būs kāds, kam gribēsies uzbraukt, vai arī kāds, kam nepatiks. Bet notā taču pasaule nepārstāj griezties. Ja zīmēšana un krāsošana tev sagādā prieku, tad neparko neatmet. Es ticu, ka ar katru zīmējumu paliks arvien labāk un labāk. :3
Tu taču to vari, tas ir tev iekšā. Kāpēc atkāpties? Atkāpjas tikai vājie, un es zinu, ka tu tāds neesi.

soo... ja tev patīk, tad krāso! un dari to ar prieku.
Cowkiller
QUOTE(Misa @ Mar 28 2007, 23:42) *

njaa nedaudz nesaprotu priekš kam tas " who is cowkiller? " domāts.....mazvērtības kompleksi ?XD vai wnk prikolam... ^ ^

prikolam laugh.gif
es domaaju viss shis topiks ir prikolam
jo domaaju ka lilaakaa dalja nobalsos ka neprotu, jo man gandriiz nav kraasotu ziimeejumu,
vnk gribeeju lai ablomaas tie kuri domaaja ka nemaaku... tongue.gif

anti
Jautājums ir nevis par to, vai tu māki, bet cik labi tu māki.
Kikyou
QUOTE(Karamele @ Mar 28 2007, 20:53) *

egocentrisks spams.

A ko ta vēl tu gaidi no tik egocentriska cilvēka? :B
Winry
Neesmu bijusi tavā topicā un arī negribu, tur drošs vien nav ko redzēt.....un krāsot vai nekrāsot?, zini, ja tev nav tik daudz veselā saprāta(jeb citiem vārdiem sakot - smadzeņu), lai to pats izdomātu, tad tur vairs nav komentāru, aizej uzprasi savai pirmsskolas skolotājai, viņa tev pirmā mācija par krāsu gammām....jautājums bērndārza līmenī....es izvēlējos 3. variantu, jo man patiešām nav bijusi izdevība tevi redzēt forumā līdz šim brīdim...
Cowkiller
ja winry saprastu anglju valodu tad zinaatu, ka shis topiks nav, taapeec lai es speetu izlemt kraasot vai nee, bet gan lai zinaatu juusu viedokli par manaam prasmeem kraasot, jo praktiski visi mani darbi ir melnbalti un noteikti, ka daudzi uzskata ka es nemaaku...

and thats why i created this...
and now i see that most havent seen my drawings at all... laugh.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(Cowkiller @ Mar 29 2007, 08:04) *

vnk gribeeju lai ablomaas tie kuri domaaja ka nemaaku... tongue.gif

Skaidrs... tātad tikko no mucas izlaiduši un zīmuli iedevuši. Ne bērnu dārzā iets, ne skolā.
Storm
nee nu cow es nebiju domaajis ka tu esi speejiigs uz kko TiK egocentrisku. Kaada ir shaa topika jeega? un ko tu iesaaksi uzzinaajis cilveeku balsojumu???
Winry
Nē nu zini....ja tu pats nevari izlemt vai tava krāsošana ir laba, vai slikta, tad nemaz nav jāmēģina, jo tava prasme jau nemainīsies tikai tāpēc, ka daži teikuši, ka tev labi sanāk, liela iespēja, ka tu pat sūdīgāk sāksi krāsot nekā līdz šim....teikšu tā kā liela daļa foruma esošo biedru: Netaisi bezjēdzīgus topicus! No tā nav jēgas...
Cilveeks

vnk gribeeju lai ablomaas tie kuri domaaja ka nemaaku...

atkal cowkillers izceļas ar savu "ķipa maaku ziimeet labaak par citiem" izteicienu.... vispirms iemaacies normaali noeenot darbus
Kikyou
QUOTE(Cilveeks @ Mar 29 2007, 23:27) *

vnk gribeeju lai ablomaas tie kuri domaaja ka nemaaku...

atkal cowkillers izceļas ar savu "ķipa maaku ziimeet labaak par citiem" izteicienu.... vispirms iemaacies normaali noeenot darbus

Hahahaha, amen to that. :D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.