Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E.R.
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Arfija
IPB Image

labdien!E.R. atkal uzdarbojas un es ar lielaako prieku driiz ievietoshu ar roku ziimeetos darbus! ceru drirdeet kaadas arii LABAS atsauksmes no citem lietotaajiem.Kritiku luudzu bishkjinj pazheelot citai reizei.Juus jau vienreiz aizdzinat mani no shejienes, neizdariet to veelreiz.Taatad- ja nepatiik- neskaties, gribi redzeet progresu- skaties, nav ko dariit- laipni uudzu manaa topikaa!
Karamele
un vēliens jauns topiks...
man jāsaka, ka varēji gan šo darbu uzzīmēt rūpīgāk un daži iepriekšēje pat bijuši labāki.
iesaku zīmēt vairāk ar zīmuli uz papīra.
btw baigi atgādina vienu charu no dote up cat... o_O fanarts?
Arfija
QUOTE(Karamele @ Mar 25 2007, 19:17) *

un vēliens jauns topiks...

Nu ieprieksheejo es paludzu izdzeest tak shto.. tongue.gif

man jāsaka, ka varēji gan šo darbu uzzīmēt rūpīgāk un daži iepriekšēje pat bijuši labāki.

Nu jaa, ir bijushi, bet manupraat takaa esmu atsaakusi no jauna ziimeet un iemanjas esmu pazaudeejusi, man shkjiet, ka shis ir tiiri labs!

iesaku zīmēt vairāk ar zīmuli uz papīra.
btw baigi atgādina vienu charu no dote up cat... o_O fanarts?

nope, tas nav fanarts un jau pirmajaa topikaa es rakstiiju ka driiz vien ieietoshu ar roku ziimeetos ziimeejumus!
Tomoko
Mjā.. Savu iepriekšējo topicu starp citu var izdzēst lapas apakšā - pie Moderation options, vai kkā tā, kautgan es neuzskatu, ka būtu jātaisa jauns topics, un jāver ciet vecais..
Runājot par zīmējumu - nav jau tik slikti, zinu, ka vari saņemties un uzzīmēt ko labāku! Tas jau no*rāzts teiciens, bet ar daudziem trenniņiem sasniegsi ko vairāk. ^^
Arts
No offence,normāls kaķītis...varēji nedaudz acis šaurākas un nedaudz detaļu klāt....
Arfija
QUOTE(Arts @ Mar 26 2007, 19:48) *

No offence,normāls kaķītis...varēji nedaudz acis šaurākas un nedaudz detaļu klāt....

yeeeeey! beidzot arii kas supaa labs!*klanaas* aregatooo!! *blush* beid\ot arii kaads zuslaveejums.jaa detaljas vareeju vairaak bet aptruukaas fantaazijas un roka shausmigi notirpa! biggrin.gif bet liels paldies par jauko un labo komentaaru tev Art! *blush*
Haruka
Tīri labs. Zīmēsi vairāk sanāks vēl labāk.! smile.gif
Arfija
yup! ^^ here is my works with pencils-

IPB Image

IPB Image
Kentaishi
ja nebūtu tik ļoti sašvīkātas līnijas un asāks zīmulis būtu kawaii, bet nu varu tikai teikt, ka ir jauki, bet ir vēl ko strādāt daudz, daudz.
Arfija
jaa.. skatoties uz shiem darbiem esmu ziimeejusi arii labaak.. bet manupraat ats otrais ziimeejums ir pats labaakais no visiem,visiem! man vinjsh dikt patiik! <.>
metaphor
Smuki ziimeejumi. wub.gif kaut kas tikaj ar beņķi nav kārtibā. mosh pa mazu, jo neizskatas, ka vina varetu uz tada apsesties un kaut kas vel, bet nezinu kas. bet savadak wow. biggrin.gif gaidu vel.
kahi
pirmais darbs ir par stūrainu. patīk sēdošā metene, bet kreisā plauksta par īsu. balerīna ir samērā laba, bet neredzu tur neko par tēmu ''dark balerine''(manuprāt, jāraksta ballerine, bet īsti nezinu), tur tā pati problēma ar mikroskopiskajām rokām
Arts
Trust me,ja izdzēsīsi sašvīkātās līnijas,tad darbi būs daudz acij tīkamāki. smile.gif Sīkām detaļām vajadzētu smailāku zīmuli un nekautrējies kaut ko iesviest fonā.
Arfija
QUOTE(kahi @ Mar 28 2007, 19:06) *

pirmais darbs ir par stūrainu. patīk sēdošā metene, bet kreisā plauksta par īsu. balerīna ir samērā laba, bet neredzu tur neko par tēmu ''dark balerine''(manuprāt, jāraksta ballerine, bet īsti nezinu), tur tā pati problēma ar mikroskopiskajām rokām

khmm.. njaaa... unsure.gif pirms skeneeshanas balerinaa bija melniigsneeji peleekaa kraasaa.. taapeec arii bija rakstiits dark balerine! peec briivlaika gaidiet veel daudz ziimeejumu! tongue.gif liels paldies metaphor ka tev patiik mani ziimeejumi! kameer nebuus skenera ziimeeshu kompii! very,very soon there will be next my artwork! wink.gif paldies par komentaariem! aa.. un jaa.. manas mikroskopiskaas rokas.. jup.. nez kapee bet man vinjas vienkarshi taadas sanaak! xp
paldies liels!
Arfija
yes,yes i know!there cant be doublepsts! bet ja vajag lai kaads pamaniitu sos ziimeejumu taads ir jaataisa! XD nu tad taa- man ljoti gribeejaas ielikt dazhus jaunus ziimeejumus! tad shit buus pirmais crap works par mani!ja nevarat saredzeet kas rakstiits saglabaajiet un apskatiet tuvaak!peec tam ja nav slinkums izdzeesiet no saviem failiem! tongue.gif un otrs darbinjsh ir taads vairaak kaartiigaaks!pavisam viegls bet manupraat diezgan smuks!taatad-

Click to view attachment
un
Click to view attachment
Tomoko
Hmm.. Not bad, not bad.. Zīmējumi tiešām ir labāki par visiem iepriekšējiem.. Pirmajā viskrutākais ir tas alians labajā apakšējā stūrī tongue.gif Otrais ir piemīlīgāgs par visiem pārējiem zīmējumiem. Vienīgais man nedaudz nepatīk aste un seja par stūrainu. Bet ir ok. ^^
Arfija
paldies tomo! ^^ ceru ka paareejiem arii patiks! es ar nepacieiibu gadu citus komentaarus!
Storm
Par iepriekseejiem jau noteikti ir labaaki, tikai meegini liinijas tiiraakas vilk (izdzees visas liekaas liinijas un paarvelc). Kkas nav ar matiem iisti kaartiibiaa - mati ir ljoti svariigs elements (viens no svariigaakajiem biggrin.gif), tapeec tiem buutu jaavelta vairaak uzmaniibas. Vismaz par ideju truukumu te nebuutu jaasuudzas rolleyes.gif
Arfija
QUOTE(Storm @ Apr 4 2007, 16:26) *

Par iepriekseejiem jau noteikti ir labaaki, tikai meegini liinijas tiiraakas vilk (izdzees visas liekaas liinijas un paarvelc). Kkas nav ar matiem iisti kaartiibiaa - mati ir ljoti svariigs elements (viens no svariigaakajiem biggrin.gif), tapeec tiem buutu jaavelta vairaak uzmaniibas. Vismaz par ideju truukumu te nebuutu jaasuudzas rolleyes.gif

liels paldies Sorm! ^^ jaa.. par idejaam-man ir daudz ideju bet biezhi vien man nekadiigi nesanaak taas uzziiimeet!bet nu jebkuraa gadiijumaa man r ljoti liels prieks ka daudziem patiik! ^^
Arfija
Bez komenāriem.. tas tāds pavisam mazs ķēpājums draudzenei!

IPB Image
CB-
redzu, ka ziimeets kaadaa garlaiciigaa stundaa, bet tomeer ljoti neruupiigi un sashviikaati ..

+ taa auss kaut kaada diivaina ... vairaak centiibas un ruupiibas!
Arfija
ok! wink.gif naakmreiz buus! wink.gif apsolu! taas ausis man nekad nav sanaakushas! wink.gif
Huney Bunny
Man patīk smile.gif bet tā auss tiešām nav tik labi uzzīmēta dry.gif
Arfija
QUOTE(Huney Bunny @ May 12 2007, 17:05) *

Man patīk smile.gif bet tā auss tiešām nav tik labi uzzīmēta dry.gif

mmm! paldies liels! *-.-*
Arfija
ok, sen neko neesmu likusi! XD pirmais actually is for zelocos lineart topic.. heh.. zeloco, atsaucies! biggrin.gif otrais darbs tika radiits vakar veelu vakaraa ap kaadiem 1iem! ^^ please comments! es ielikshu veel vienu ziimeejumu peec kada commenta lai vieglaak buutu veerteet! ^^
Mimi
Par pirmo daudz ko neteikšu, ķersos uzreiz pie otrā. Plaukstas liekas tādas maziņas, kā sabružātas lapiņas. Krēsls... izskatās, ka meitene nevis sēž uz tā, bet vienkārši stāv tam priekšā. Un teksts... man liekas tīri nejauks... :[
Arts
Tas kaķis.....FOR GOD SAKE PUT IN SOME DETAILS GĪRL!!Kliegtin kliedz lai pabeigtu zīmējumu.
Pēdējam zīmējumam teksts bija tāds...nekāds.
''Un septītajā dienā meitene bez sirds sagraizīs,izvaros un apēdīs katru puisi vai meiteni,kurš iekļūs pilī.Un izraus sirdi.''
Texts baigi okultisks liekas...var pasmaidīt. smile.gif
Pats zīmējums arī pilns ar ķēpām.
Paskaties tutorials,pameklē video un pazīmē līdz...
Arfija
^^ kiki... biggrin.gif paldies.. un art, es arii dazhreiz tiiri labi saprotu bez bljaushanas! biggrin.gif nu tas par to kakjeni itkaa ija domaats lineartam, taapeec arii daudz nekaa nav! tongue.gif par otro, tas bija taads nakts kjeepaajums! biggrin.gif luuk te veelviens... rokas man ir taadas kremoshi mikroskopiskas! biggrin.gif smile.gif
-art: nu moins.. pat tekstu salasiijaat! biggrin.gif nebiju cereejusi ka kads saburtos manu shausmiigo rokraktu! biggrin.gif bet nu galvenais ka tekts taads jociigs...
mimi: nu jaa, pie seedeeshanas es jau vel piestraadaaju! ir veelviens darbs ar seedoshu meiteni. to gan es skeneeshu nevis fotografeeshu! tongue.gif wink.gif
Arfija
IPB Image
kā sanāk, tā sanāk! XD es vēljoprojām nezinu, kā strādā tas sasodītais skeneris. xD
nesist- tikai iebelzt! x] sen neko neesmu likusi, so- še ku reku šodienas darbs! XD
kad man pieslēgs elektrību man galvā, tad ieskenēšu savu `podu`! ^^
anti
Kopš kura laika nevīžīgu kleksējumu sauc par "darbu"? Te pat kritizēt nav ko.
Jāsaka, ka vismaz galerijas apakšvirsrakstu tu esi ielikusi atbilstošu situācijai. Malacis.
Arfija
Paldies! ^^ vairāk komentāru pat nav jāraksta! ^^ tikai jāgaida mans `pods` ! x]
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.