Ehh tiko noskatijos Chrno Crusade raudat saku murgs kaut kads ta ir pirma anime ko ir Gonzo taisijusi un ar tik bedigam beigam?Kurs no jums vel ir redzejis un ka patika ? U kad noskatijaties garigais nebija sabojats ?
paartraucu chrno skatiities kaut kur pie 3 seerijas. (ja 3. seeriju laikaa seriaals mani neaizkjer, nav jeegas). atvainojos tiem, kuri ir shii seriaala fani. vienkaarshi esmu izlepis
zenofex
Oct 4 2004, 11:04
Nu katraa gadiijumaa es uzskatu ka bija veets noskatiities tieshi peedeejo 6-7 seeriju deelj. Paareejais tikai iekachaa tevi sizhetaa un satuvina ar galvenajiem varonjiem lai beigaas divtik sirsninja saapeetu.
Uh, pat nepamaniiju, ka te arii ir jau pusaizmirsts topiks, kas veltiits shim seriaalam.
Es arii nesen noskatiijos un tad arii izteikshos.
[iespeejams mos kaads mini-spoiler]
Neesmu jau sevishki daudz neko no anime redzeejis(neta truukums maajaas...), tachu shis seriaals man patiesi patika. Nez, laikam jau esmu tas cilveeks, kuru daudz vairaak aizkustina skumjas nekaa jautri piedziivojumi (comedy..bla bla) Saakumaa jau arii shis seriaals likaas buus kaut kas no shii zanra, bet peec peedeejaas seerijas beigaam (nu vispaar jau arii kaut kur aatraak) sapratu, ka nav shis tas seriaals, kuru vareetu pieskaitiit pie "viena no paareejiem".
Nu katraa zinaa skatiities patieshaam bija veerts. Beigas tieshaam speej piespiest kaadu asaru nobirdinaat. Nebiju veel nekad redzeejis filmu/anime, vai veel kaut ko citu skataamu/lasaamu, kas vareetu izraisiit taadas emocijas. Ja sekojot liidzi sizetam un noskatoties peedeejo seeriju cilveeks neko neizjuut, tad vinsh nav cilveeks.
Labaakais, ko pagaidaam biju redzeejis.
Iesaku visiem.
Manuprat, viens no labakajiem Gonzo sniegumiem. Iesaku.
MitSuki
Nov 30 2004, 09:28
Zinu sita bija ir vieniga anime kura raudaju del beigam..
Bet es varu saderet ka te kadi 80% nav redzejusi, ko es varu pateikt
SKATATIES nenozelosiet
jap anime patiesi bij laps
un patiesam beigas nav iespeejams neizlaist kaadu asarus pilienu
Neesmu veel beigusi skatiities (tikai liidz kaadai 8. seerijai noskatiijos pashlaik)... Bet man patiik
Mangu arii pamazaam lasu
(tas ir taa, tad kad nav slinkums... uz ekraana nav jautri lasiit nemaz... ._.)
Hikaru
Dec 13 2004, 11:57
Noskatījos 1. sēriju. Super, man ļoti patika. Kas gan var būt interesantāks par mūķeni ar ieroci rokās.
Cerams nākošās sērijas arī būs tikpat interesantas. Laba komēdija.
Runājot par beigām, vai tās ir pavisam sliktas? Vai tomēr tādas... vidēji labas kā, piemēram, X tv seriālā?? Tad jau beigas normālas.
Seriālam jābūt ļoti labam. Skatīšos tālāk, tad jau redzēs.
zenofex
Dec 13 2004, 12:41
Nu par sliktu nobeigumu sheit nevar runaat, vinjsh ir skaists, bet skumjsh, neordinaars. Negribu siikaak staastiit tas jau buutu megaspoilers
Bet shii ir anime, kuras beigas tev pilniigi noteikti paliks atminjaa.
CloudX
Dec 26 2004, 16:02
Tiko noskatijos sho animi...Baa tik laba,bet nebiju domaajis ka buus taads nobeigums.Zhel Chrno un Rosseti
.
Hikaru
Dec 26 2004, 21:01
Tikko pabeidzu skatīties seriālu......
..... Labs seriāls.
Tikai varētu būt mazāk miglas. Un laikam vēl nekad neesmu redzējis tik reļiģisku animi.
Kikyou
Dec 30 2004, 06:38
Censhos ignoreet to religijas dalju, par cik man religija kaa taada diez ko neiet pie sirds... xD
Tagad gaidu un turpinu gaidiit liidz KAA paartulkos naakamaas serijas.. =/ Peec tam tad kad CC licenzeeja pagruuti atrast torentus.. eh.. vajadzeeja agraak saakt skatiities...
Hikaru
Dec 30 2004, 14:46
Patika seriāls, ka pēc noskatīšanās nokačāju kaudzīti ar AMV.
QUOTE(Kikyou @ Dec 30 2004, 05:38)
Tagad gaidu un turpinu gaidiit liidz KAA paartulkos naakamaas serijas..
Vispār šobrīd no KAA var nokačāt pirmās 8 sērijas, vai ne? KAA laikam taisa DVD-ripus, kas iznākuši Amerikā. Tagad tikai 2 volumes izgāja. 8 sērijas var nokačāt, bet pārējās būs jāgaida vēl kādu laiciņu.
3. volume izies 11. janvārī, kur būs vēl 4 sērijas. Bet pārējās vēl nezin kad. Vispār viens volume tiek izlaists vienreiz divos mēnešos. Tak što gaidīt vēl vajadzēs.... uuuu..
Pats arī gribu nokačāt KAA ripus.
Kikyou
Dec 31 2004, 08:54
Mja a kautkur citur maz ir torenti? Itkaa mekleeju bet visur nonjemts nost.. xD
Ladykiller
Jan 19 2005, 22:47
Nevar but nonjemts, parasi sigfam vinjs man vinju kaukad tad kacaja vel leja !
Pilniba piekritu, ka serials bija ipas, del savam beigam, kas man visamz bija negaiditas kauka. Es biju iztelojies, tas savdakas. Bet tas ir tads serials, kur ir jaredz katra serija, jo katra satur mazu detalu, kuru vaig, lai dabutu beigas to pilno bildi un filingu, un, lai atkal paraditu bibeli no cita lenka. Sarunas man liekas visvairak, kas lika pieverst uzmanibu, jo tas viss ko teica bija ar pamatu, un jaatdzist man vinjas likas sarezgitas, kas padarija visu veljo intersantaku, lai kostu valja pec tam "par ko iet runa isti ? ".
Kas bija galvenais seriala, bija laikam, ko vis saka, tas bija beigas, kas nebija, izpuskotas parbriesmigi, vinjam bija tik parasta, visa ta aina uztaisita, kas atlava vairak izjust neka detalizet kaukadus sikumus.
zenofex
Jan 20 2005, 00:16
Nu, paslaik, iznjemot dc un varbuut muuli, nekur citur pilnu seriaalu atrast nevarees.
Bear with it.
Nu bet manā skatījumā uber laba...godīgi..neviens nenožēlos, ja noskatīsies, jo nu kruta patiešām!...un pēdējā epa vnk tik skumja, ka es viņu noskatījos kādas 3 reizes,,,,jo tik aizkustinoša, ka asaras arī pilēja!...Man ļoti patika šī anime!!
-kumori-
Jan 2 2006, 22:21
Vispar... Tas anime ari gaja pa TV kanala "muz tv" [tas krievu muzikas kanals]. Kad noskatijos 3. seriju [1. un 2. pat neskatijos-likas biku garlaiciga], ieveroju, ka maybe ir verts paskatities... Un ta tas anime mani ievilka sava vara. Man pat nekas nebija pret religiju, jo tas viss ieklavas sizheta... Protams... Pedeja serija... Es jau zinaju, ka ta bus ar nelaimigam beigam, bet kad TIIK nelaimigam gan necereju. Nemaz nebutu domajusi, ka kads anime mani tik loti aizraus, ka varetu pat vinju delj asarinju nolaist...
Iesaku visiem noskatities, lai parbauditu vai jus esat jutigi cilveki vai ne...
QUOTE(MIMI @ Jan 2 2006, 21:21)
...
... Es jau zinaju, ka ta bus ar nelaimigam beigam, bet kad TIIK nelaimigam gan necereju. Nemaz nebutu domajusi, ka kads anime mani tik loti aizraus, ka varetu pat vinju delj asarinju nolaist...
Iesaku visiem noskatities, lai parbauditu vai jus esat jutigi cilveki vai ne...
btw, veel viens selling point, kas man patiik animees. - nau tik biezhi shkjebinoshi salda holivuudiska/disnejiska happy endinga.
Skatos tagad 2. reizi šo anime, šoreiz KAA relīzi super kvalitātē.
Šī laikam ir vienīgā anime, kur man patīk pilnīgi visas sērijas (nav nevienas garlaicīgas vai neinteresantas kādā citā veidā).
Man ari patik Chrno Crusade. Tikai beigas gan ir neparedzamas. Lai nu ko bet tadas beigas pat nevareju iedomaties. Un jums ka bij kad noskatijaties.
Chrno Crusade ir viens no maniem mīļākajiem anime... Man patika tas, ka reliģija nebija tāda uzbāzta, šo seriālu mierīgi var skatīties arī cilvēki ar savādākiem uzskatiem. Beigas bija skaistas....man it īpaši patika vieta, kur Asmaria nolika ziedus pie Rosettes kapa. Es neraudāju, bet beigas bija burtiskā nozīmē graujošas...beidzu skatīties un bija tāda dīvaina sajūta...
Ichtaa
Jan 10 2006, 20:57
I love Chrno Crusade. It is one of the most..hmm.. special animes I've ever seen. It ends so sad.
beidzot noskatiijos, mans iespaids - garlaiciibas kalnagals....
Ito no Kazuki
Jan 13 2006, 22:44
Weeei, es esmu kaut kur pie padsmitās sērijas. Jāatzīst, sākumā skatījos ar tādu mazu piespiešanos, bet aizgāja - kopumā nevaru atrast, kur piesieties no animācijas stila viedokļa, sižets ir arī O-kei (hmmm, man jau bija nojauta, ka skumjš, bet labi, skatīsimies, redzēsim). Tēli man ir vairāk vai mazāk tīkami (ja neskaita ņaudošo Azmariju un Satellu), kādu laiku gan nevarēju pierast pie tā, ka Chrno tērps tāāāds, dunno, un-cool
Bet visu atsver viņa parādīšanās oriģinālajā formā, hi-hi *dreamy-eyed* Visp. - nekrītu gar zemi no tā, cik ģeniāls gabals, bet paskatīties var ^^
es ieraudziju ka iet pa muz-tv kautkur no 10. lidz 15. serijas un tad skatijos visas iespejamas serijas. Manas domas- kruta mult.
es nezinu kuru vietu dot shai animei 2. vai 4. vai 3.
dubultposts!! Nu katraa zinaa skatiities patieshaam bija veerts. Beigas tieshaam speej piespiest kaadu asaru nobirdinaat. Nebiju veel nekad redzeejis filmu/anime, vai veel kaut ko citu skataamu/lasaamu, kas vareetu izraisiit taadas emocijas. Ja sekojot liidzi sizetam un noskatoties peedeejo seeriju cilveeks neko neizjuut, tad vinsh nav cilveeks.
Pēdējā sērijā asaru nenolaidu jo es cenšos asaras nelaist no filmām un animēm, kamolas kaklā bija gigantisks. Esmu nolēmusi dot 2. vietu. 1. vietu ieņem Kamikaze Kaitou Jeanne Jā nemainīšu vietas kamēr neredzēšu animi kas spētu ieņemtu 1. vai 2. vietu manās mīļākajās animēs
Kad es pirmo reizi ieraudziju Chrono Cruside tad es brīnijusies un apmulsusi svētā - ar ieroci?
bladez
Apr 25 2006, 07:56
Jā.....Chrno Crusade gan ir mana No.#1 Anime no visiem laikiem. Ne tikai pēdējā epizode lika nobirdināt kādu asaru. Visskumjākā, bet tomēr naw tik skumja.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Kā nekā viņi abi nokļūst debesīs. Arī skumji bija par Satellu un viņas māšeli. Un tad iznāk, ka Joshua palika viens??? Skumji, skumji.
Es tgd esmu noskatījusies vias sērijas un nosecināju ka s es biki biju sākusi skatīties jau no 3. sērijas, kaut gan likās ka no kādas 10. un manas domas: kruta anime.
Es tagad skatos un var pateikt ka sis ir interesants anime
iesaku paskatities ari citiem
Psycholog
May 2 2006, 22:34
Tiiri labs anime. Visu laiku gan mani kautkas tramdiija (neteikshu, kas) bet kad biju noskatiijies pashas beigas, mans viedoklis smagi mainiijaas par to kas mani tramdiija un liidzarto paaugstinaajaas mans shiis anime vertejums.
lol
Nu vnk spoilot negribeeju
Skatieties! Laba anime!
youtube uzraku pilnu pirmo sēriju un noskatījos. Teikšu, ka ir intriģējši. Iepatikās ideja un es noteikti vēlētos skatīties tālāk, būs jāmeklē torrents šai animei, jo youtube piedācvā visas sērijas tikai līdz pusei.
kaarleens
Jul 31 2006, 17:45
QUOTE(Natsuki @ Jul 31 2006, 15:52)
youtube uzraku pilnu pirmo sēriju un noskatījos. Teikšu, ka ir intriģējši. Iepatikās ideja un es noteikti vēlētos skatīties tālāk, būs jāmeklē torrents šai animei, jo youtube piedācvā visas sērijas tikai līdz pusei.
njem no KAA
http://kaa.animeconnection.net/torrentpage...mplete).torrent
Chrno Crusade ir viena no manām mīļākajām anime!!
īstenībā kad sāku to skatīties tad man nebija ne mazākās nojausmas, par ko tur ir.. a.k.a. zināju tikai to, ka viena svarīga loma (Ion) ir tikusi manam mīļākajam seiyuu - Inoue Kazuhiko..
(tad nu gan
pareizā motivācija skatīties anime..)
anyhow - kā sāku skatīties tā arī beidzu - visas 24 pēc kārtas, ne mirkli neatejot no
ekrāna.. - pēc kā arī sapratu, ka man patīk..
Well, no vienas puses Chrno Crusade man likās diezgan laba anime, bet no otras - sviestaina :\ Kko biš vairāk gaidīju o.ō Beigas jau man tika sen nospoilerotas, bet neko pa Aion un Satellu (vai kā viņu tur sauca, vairs neatceros
)
Bāc, ku žel bija Satellas... Viņa bija mans mīļākais čars tajā animē :/Skumji, skumji...
Aion uzrašanās pēkšņi Vatikānā bija vnk wierd. Bija tāda sajūta ka anime varētu vel turpināties, lol.
Cilvēkiem iesaku labāk manu izlasīt. Tur viss ir daudz sīkāk paskaidrots (tik esmu iestrēgusi pie 6 volumes vai kur un nezinu kur turpinājumu dabūt :|) Kā jau zināms, manga labāka par animi. <3
7/10 balles šai animei.
Kaarleen- liels paldies. Tagad peec paaris nedeeljaam mosh kko jau vareeshu saakt skatiities, jo man ilgi vilsksies, bet, es domaaju, ir taa veerts.
Edited: noskatījos šo seriālu līdz galam, vēl joprojām esmu tā iespaidā, pilnīgi gribas kko līdzīgu uzrakstīt, bet es zinu, ka ir jāsavaldās, citādi atkal taps kaut kas dīvains un tiks pamests pusceļā
Vispār, lielisks seriāls, ļoti patika. Emocijas, sajūtas. Pašas beigas, kad viņi aizgāja mūžībā, jo abu laiks bija iztecējis, tik skaisti, viņus atrada sēžot uz soliņa sadevušos rokās. Tiešām lielisks seriāls, nenožēloju, ka tik ilgi gaidīju!
Karamele
Nov 20 2006, 06:57
visai pasen šitto redzēju. Vēl arvien stāv uz datora garlaicīgiem brīžiem, jo nekad neapnīk šitto anime pārskatīties. Beigas skumīgas, bet vismaz sakarīgas. Normāla animācija and so. Laikam viena no retajām animēm kur vismaz man nav kur piekasīties. a goodie.
Ptiešām jauki!Atzīstu,par daudz reliģisku lietu,bet tam vnk tur BIJA jābūt.Un ending's-skumjš,taču savāds.diezgan jocīgi sanāk.Parasti beigās viss atrisinās-pasaule ir izglābta un blā blā,
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
bet te Aion atgriežas,Chrono un Rossette nomirst un cik liekas,tad autors leik mums noprast,ka būs pasaules beigas.
Bet tiešām-man patika (neskaitot to pīkstuli Azmariju)...So sad ending but it suits this anime very well...
mm, diezgan garlaiciigi, nekad taa ari neesmu vareejusi liidz beigaam noskatiities, lai ar kaa mani vilina "skumjas" beigas...
agnesiite
Feb 2 2009, 19:35
Vispār jau gaumes ir dazaadas un s ljoti labi saprotu kapeec daziem taa skjita garlaiciiga.....Bet manii shii anime ieseedaas un es nedomaaju, ka vinja bija iipashi religiska, pat, ja pirmajaa briidii taa arii izskataas, isteniibaa jau tas ir aarkaartiigi skaists staasts par miilestiibu,cilvēcību, upurēšanos citu labaa un labaa un ljaunaa nebeidzamo cīņu....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.