sandzi
Mar 11 2007, 02:42
redzeju so anime vina vel nav iznakusi bet 1 seriju var redzet itka busot 3 daliga un japana pavasari iznaks varat apskatities pre
http://5cm.yahoo.co.jp/teaser/index.html1 seriju var dabut meklejos Naruto Shippuuden gala bus rakstits 5CM es gribetu zinat ka jums vins patik piemeram es nevaru sagaidit otro seriju un beigas ka sis anime beiksies
Ak jā! Novilku šo ar tekstu- you have been trolled, no trakera un noskatījos ar lielu prieku, patiešām. Esmu sajūsmā un ceru pēc iespējas ātrāk sagaidīt to, kas sekos pēc tam, tālāk, tiešām esmu stāvā sajūsmā par šo darbu. Es pat īsti nezinu, kas mani tik ļoti piesaista, tā atmosfēra, laikam jau.
Nezinu vai esmu pervert-minded, bet man šīs animes nosaukums izraisa samērā divdomīgas asociācijas...
QUOTE(Taka @ Mar 12 2007, 21:50)
Nezinu vai esmu pervert-minded, bet man šīs animes nosaukums izraisa samērā divdomīgas asociācijas...
neesi vieniigais ^^.
Baigi laba pirmaa movie dalja redzees kas buus taalaak. Likaas interesanta, sen jau gribeeju ko taadu smalku noskatiities.
Sāksim ar to, ka filmas nosaukums ir Byousoku 5 Centimeter, kas vismaz agrāk tika tulkots kā 5 cm/s jeb "Pieci centimetri sekundē".
QUOTE(Niks @ Mar 13 2007, 23:21)
Sāksim ar to, ka filmas nosaukums ir Byousoku 5 Centimeter, kas vismaz agrāk tika tulkots kā 5 cm/s jeb "Pieci centimetri sekundē".
Vēl divdomīgāk
sandzi
Mar 14 2007, 15:25
QUOTE(Taka @ Mar 14 2007, 10:18)
Vēl divdomīgāk
nevajag bu tik perversam tad nebus tik divdomigi
QUOTE(sandzi @ Mar 14 2007, 14:25)
Vēl divdomīgāk
Animēs pārsvarā visi vīriešu dzimuma pārstāvji ir perversi - neesi ievērojis, ka populārākā frāze no sieviešu dzimuma puses ir "you pervert!"?
metaphor
Mar 14 2007, 17:03
man gan nosaukums ne-ar-ko neizceljas.
noskatiijos ar tikaj youtube bez subiem. gandriz neko nesapratu.. tikaj dazhus kaut kaa. bet man loti patika.
shim ir manga? ja, jaa. kur var dabut?
pirmaas triis daljas 1. epai
Tiešām ļoti labs darbs, pirmo noskatījos un izmisīgi gribu otro sēriju. Visas izjūtas tik forši aprakstītas un tie dabas skati arī nežēlīgi labi. ^^ ā un jā, šajā animē takaki-kun nešķiet pervers un pēc komēdijas arī neizskatās....tad varbūt tekstu "you pervert" nesagaidīsim
,bet nekad jau neko nevar zināt.
QUOTE(metaphor @ Mar 14 2007, 16:03)
man gan nosaukums ne-ar-ko neizceljas.
noskatiijos ar tikaj youtube bez subiem. gandriz neko nesapratu.. tikaj dazhus kaut kaa. bet man loti patika.
shim ir manga? ja, jaa. kur var dabut?
pirmaas triis daljas 1. epaiManga's nav un visticamāk nekad nebūs.
sandzi
Mar 14 2007, 21:22
Vēl divdomīgāk
zinu bet nevajag tev ar i visu tik preversi uztvert es saprotu kad "5 centimeters" var loti parprast bet to obligati nevajadzetu
QUOTE(sandzi @ Mar 14 2007, 20:22)
Vēl divdomīgāk
zinu bet nevajag tev ar i visu tik preversi uztvert es saprotu kad "5 centimeters" var loti parprast bet to obligati nevajadzetu
Bet tev nevajag visu tik ļoti ņemt pie sirds
Mana perversijas pakāpe ir un paliek mana personīgā darīšana.
Dead Star
Mar 16 2007, 14:00
Neparasti skaista anime.Lai ar sižets nav nekāds ekstra-oriģinālais(lai ar nezinu vai maz kādu scenāriju par tādu var nosaukt),tad tas ir pilnīgi vienalga,jo tas it nemaz netraucē izbaudīt kluso,mierīgo un arī mīļo atmosfēru,kas valda. Uzzīmēts tiešām apbrīnojami skaisti.
Yeah. Makoto Shinkai forever!
Nebiju vēl redzējis tādu anime, kur ir tik maz notikumu. Ja aizdomājas, kas tur īsti notiek, tad var secināt, ka gandrīz nekas.
Un tomēr. Nebiju arī redzējis anime, kur tik vienkārša sižetiskā līnija pasniegta tik skaisti, anime, ko caurstrāvo tik pozitīva, tik gaiša, silta, mīļa aura. Šķiet, ka sižets šeit vairs nav galvenais. Galvenais ir pasakaini fantastiskā noskaņa, atmosfēra un visas tās patīkamās sajūtas, ko izbaudīt skatoties šo vienreizējo gabalu.
QUOTE(Taka @ Mar 14 2007, 20:51)
QUOTE(sandzi @ Mar 14 2007, 20:22)
Vēl divdomīgāk
Bet tev nevajag visu tik ļoti ņemt pie sirds
Mana perversijas pakāpe ir un paliek mana personīgā darīšana.
bet Jūs neesat ievērojuši , ka vienmēr visās animēs - vīriešu pārstāvji pārsvarā neatkarīgi no situācijas prasa vienu un to pašu frāzi - kas ir? (do shta- nemāku shito uzrakstiit , jo neesmu jap. valodas lietpratējs!)
neatkarīgi vai viņš meitenei uzmācās vai samīļo viņu - nez vismaz man tā liekas ! Un vissbeidzot 5 cm sekundee- tāds mazliet savdabīgs nosaukums ar perverzuma piegaršu- tas ir mans subjektīvais viedoklis!
Ok, laikam neesmu vēl tik samaitāts. Pirms izlasīju šīs jūsu diskusijas, nebija prātā ne ienākusi doma, ka nosaukumu arī kaut kā perversi var saprast. Bet nu ok, ja aizdomājas, tad var visu ko izfantazēt
.
Par šo anime pirmoreiz uzzināju, noskatoties trailer. Tad tur rādija lēni krītošas ķiršu ziedlapiņas.. uzreiz skaidrs, kas domāts ar 5cm/s
bullmatari
Apr 4 2007, 21:27
vienaa ainaa es sev pateicu- shiit, tik labi uzziimeets. taa bij aina kur skolas kabinets, ielseedzas lampas un paraadiiti skolas soli. baigi tuvu fotograafijai kvalitaate bija.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.