Dranzer_g
Mar 6 2007, 21:05
Mishelin
Mar 6 2007, 21:49
Nee nu ir tavs pirmais darbs
Baigi laba bilde ar katru briidi patiik labaak
Klokjvaarpsta
Mar 6 2007, 23:38
Nu shitaadaa kvalitaatee jau tieshaam uuber. Tieshaam visus teerpa dizaina elementus pats domaaji? Taa neko bildiitei kvalitaate njemot veeraa, ka ziimeeta uz labas malas
Starp citu, ieveeroju, ka tie plecu sargi tieshaam labi funkcioneetu ciinjaa, jo ja padomaa, dod lielaaku kustiibas briiviibu nekaa tipiskaas bljodinjas un arii neljauj asmenim nosliideet. Agraak nebiju aizdomaajies
Mishelin
Mar 7 2007, 00:08
Un reaali aizsedz pusi no redzesloka
Klokjvaarpsta
Mar 7 2007, 00:21
QUOTE(Mishelin @ Mar 6 2007, 23:08)
Un reaali aizsedz pusi no redzesloka
Neizskataas, ka tajaas brunjaas vareetu galvu pagroziit un kjiverei "skatu shkjirba" arii pashaura taapeec diezvai plecu sargi ir tie lielaakie skata lenjkja ierobezhotaaji
Wow! Nice!
Man patik stils! Waiting for more!
Dranzer_g
Mar 7 2007, 02:46
man ar sitas stilins ir iepaticies - taaka driizumaa(iespeejams sodien) gaidiet jaunu darbu
darbaa ir 2 detaljas, kuras nav iisti manis izdomaatas, bet paartaisijis esmu taas riktiigi ( ja kas tie ir uzple4i un draanas gabals starp kaajaam) vnk uzskatu, ka tas padara so darbu daudz izteiksmiigaaku kompoziicijas zinjaa, jo biki noslinkoju un nepiestraadaaju pie brunju raksta..
hehee - 1 kljuuda darbaa ir - apmetnis veejaaa pliivo uz kreiso pusi, bet zobena apseejs staav bezveejaa, taa nu sanaak, ja ziimee ar pildspalvu
Mishelin
Mar 7 2007, 08:08
Melnais ir ieskaneets bet zilais photoshop vaine???
Dranzer_g
Mar 7 2007, 08:45
QUOTE(Mishelin @ Mar 7 2007, 07:08)
Melnais ir ieskaneets bet zilais photoshop vaine???
zimejums bija uzziimeets ar zilu pildspalvu un apstraadaats CoralDraw12 programmaa
mmm jauks ... stils tiešām kewl.... labi izstrādāts, man patīk. ^^
nu, varbūt viņam vējiņš kājstarpē svilpo? nē, tiešām smuki, it īpaši, ka ar pildspalvu. būtu forši redzēt darbus arī bez datorapstrādājumiem.
metaphor
Mar 7 2007, 18:28
baigi smuks darbs
apsveicami
ja tu shaadaa garaa ari turpinaasi. driiz vareeshu redzeet tavu topiku sensejos
labs darbs atgadina kadu RPG speles monstru
Nu darbs so-so. Prieksh corelja vareejabuut arii labaaks. Taapeec arii uzskatu, ka bez juutama progresa sensejos neredzeet!
Dranzer_g
Mar 7 2007, 22:16
QUOTE(exile @ Mar 7 2007, 19:39)
Nu darbs so-so. Prieksh corelja vareejabuut arii labaaks. Taapeec arii uzskatu, ka bez juutama progresa sensejos neredzeet!
vareesiet diskuteet peec tam, kad pabeigsu savu iesaakto darbu pie sava ziimeejuma un sitas man iznaaks tocna daudzreiz labaaks nekaa iepriekseejais ... cerams veel sodien man izdosies pabeigt, bet nevaru pateikt - daudz pie detaljaam piestraadaaju tagad ... iisti nezinu varbuut vajadzees tikai minimaalu apstraadi uz kompja, jo kaa nekaa sis beidzot top uz tiiras A4 lapas nevis lekciju laikaa uz liiniju burtniicas malas .... lai tiktu pie sensejiem veel daudzi darbi laikam buus jaauztaisa
nu bet bez darba es tagad neseezu ....
Dranzer_g
Mar 11 2007, 00:11
nu sis man ar taadu mazu nokaveesanos - kaa nekaa jaamaacaas man arii bija un gariigais nevienmeer ir tik labs kaa gribeetos...
nu kaa jums patiik sitas stilins???? nu vismaz man liekas, ka progress mazliet juutams
un mazliet kvalitaati pabojaaja tas, ka man to ziimeejumu naacaas ar telefonu fotografeet, jo draugs ar savu digitaalo jau bija maajaas, kad es kojaas seedeedams pabeidzu ziimeet
protams vienu lieta gan man piemirsaas - vinjam engelja spaarnus uzziimeet
wow, konans sācis lasīt grāmatas? ja godīgi, labāk patika iepriekšējie. ja kas, fascinē sejas izteiksme. nepatīk, ka apakšdaļā viņš izskatās manāmi resnāks nekā augšdaļā, bet grāmata i labi sanākusi, power-arms arī, bet visumā labi.
Dranzer_g
Mar 11 2007, 14:38
sito es tikko 1 stundas laikaa uzziimeeju - nu nezinuk aa jums liekas, protams, ka vareeja buut labaak, bet nekas labaaks galvaa uz aatro neienaaca
metaphor
Mar 11 2007, 16:36
ir jau smuki, bet vareeja labaak
negaidiiji, ja?
turpini vnk censties un buus labaak un es ceru, ka naakamajaa tu piestraadaasi vairaak nekaa 1h
intresants ziimeejums..- tikaj mirgo
Dranzer_g
Mar 11 2007, 17:45
QUOTE(metaphor @ Mar 11 2007, 15:36)
ir jau smuki, bet vareeja labaak
negaidiiji, ja?
turpini vnk censties un buus labaak un es ceru, ka naakamajaa tu piestraadaasi vairaak nekaa 1h
intresants ziimeejums..- tikaj mirgo
nu patiesiibaa gaidiju gan
, veelaak to darbu biki paartaisiisu un da reizi ar skeneri ieskeneesu, lai kvalitaate neklibotu ( liekas gaismas/eenas pa malaam ) )
nu luuk uztaisiju veel vienu mazu darbinju
ievertejiet so
ja tu piestrādāsi (notpietni!!!) pie saviem darbiem rūpīgāk, neatstājot iespaidu, ka tas uzmālēts 3 sek. pat, ja taisīts 5 h, tad viss būs ok.
Pat pirmais ir vislabākais, pārējie ir tādi kādi ir
metaphor
Mar 11 2007, 20:10
xD necieshu, kad kaads uz mani taa skataas
nu iisteniibaa labs darbs. varbuut nedaudz pavirsh, bet var jau iztikt
nu patiesiibaa gaidiju gan
nu labi. es nedomaaju nevienu aizvainot, bet ari negribu melot. vnk citreiz pacenties vairaak un viss buus ok.
Dranzer_g
Mar 11 2007, 20:53
vo - vairaak sito bildi diezvai es tirdiisu - nu tagad tocna labaak izskataas...
ko domaajat?
Cilveeks
Mar 12 2007, 15:58
QUOTE(Dranzer_g @ Mar 11 2007, 19:53)
vo - vairaak sito bildi diezvai es tirdiisu - nu tagad tocna labaak izskataas...
ko domaajat?
pēc feisa vecu veceni atgaadina.... un acis kaa tunelji...
Dranzer_g
Mar 12 2007, 17:47
nemsu veeraa, kad ziimeesu naakamo ziimejumu
Cowkiller
Mar 12 2007, 23:55
neizskataas ka taa maita(vaardu piu nevareeja rakstiit...) to zokji var celt...
Saint_one
Mar 13 2007, 00:47
Tā sīkā ar zobenu labi sanākusi, ja vien būtu pie sejas vairāk piestrādāts!
Dranzer_g
Mar 13 2007, 01:57
QUOTE(Saint_one @ Mar 12 2007, 23:47)
Tā sīkā ar zobenu labi sanākusi, ja vien būtu pie sejas vairāk piestrādāts!
jaa seja takaa kaadam zombijam - cerams izdosies man to maitu uzziimeet darbiibaa
vnk beernu sejas pirms tam nebiju ziimeejis - kautkaa tizli iznaaca
un par to zobena noruteesanu - kaa juus domaajat FF7 Klauds savu dzelzss gabalu tik veikli speej vicinaat, lai gan izskataas, ka vinjam zobens kaadas 3 reizes smagaaks par pasu - pietam vins bez probleemaam to notur vienaa rokaaa
nu mana mazaa maita vareetu buut vinjam rados
Dranzer_g
Mar 20 2007, 11:38
nu kaa jums patiiks saads stils?
bljaaaviens - nevaru nekur dabuut savu darbu uz skenera noskeneet - ar telefonu fotografeet pavisam struntiigi izskataas - viss kopaa sapluust - un tad nu jaadomaa, kaa to visu uz kompja izlabot.
centiisos kautko labaaku uzmeistarot turpmaakajaas dienaas ...
metaphor
Mar 20 2007, 18:58
ōho. smuks engeliic. forsh fons, bet paaraak mazs engelis uz taas lapas
bet tas ir siikums. pats par sevi ziimeejums baigi smuks
malacs!
Klokjvaarpsta
Mar 20 2007, 20:07
Tocha dabuu ieskaneet, jo uz papiira jau saakums vismaz afigena izskatiijaas.
Cowkiller
Mar 20 2007, 20:34
ja speelee ~MU~ tad vairs nespeelee...
Dranzer_g
Mar 20 2007, 20:53
QUOTE(Cowkiller @ Mar 20 2007, 19:34)
ja speelee ~MU~ tad vairs nespeelee...
kaadaa sakaraa te tu ~MU~ iepini, tu kautko taadu esi MU redzeejis?
p.s. MU es sen vairs nespeeleeju
Dranzer_g
Mar 21 2007, 19:22
Iepriekseejaa darba pilniibaa datorizeeta versija
Klokjvaarpsta
Mar 22 2007, 08:50
Nu, luuk, tas jau ir stipri iespidiigaak. Atrodas, protams, kljuudas eenoshanaa, bet vienalga tu jau saac daudz labaak piestraadaat saviem ziimeejumiem.
Dranzer_g
Apr 6 2007, 13:06
Pa brīvdienām nesnaužu - 2dienās 3 darbus uzzīmēju
1.darbs - nu te varētu sacit,pārak skaļi spēleja ģitaru
2.darbs - bēgot no zinatniskās labaratorijas
3.darbs - jaunās paaudzes apmaciba
nu visumā tie darbiņi tādi jocīgi - bet beidzot ar skeneri ieskenēti un bez nekādas datorapstrādes ...
Klokjvaarpsta
Apr 9 2007, 22:21
Nu, jaa, baigi esi atdevies darbiem. Pie eenoshanas arii straadaa baigi ciitiigi. Apsveicu, ljoti labi!
Man vislabaak tas peedeejais, atstaaja vietu manai fantaazijai
Dranzer_g
Apr 10 2007, 16:43
3. darbs vislabakais no tiem trijiem, bet zeeel, ka tagad nava daudz laika kautko uzziimeet - paraadinji saak kraaties, jaasaak domaat, ko dariiit
Dranzer_g
Jun 2 2007, 17:40
uuuuuu - sen nekas nava dariits tapeec uz datora ar peli kautko meiginaaju normaalu uztaisit - nezinu kautkaads jociigs iznaacis
pakomenteejiet kaa patiik
Mishelin
Jun 2 2007, 18:06
Patiik
Labaak ziimee uz datora ar peli nekaa ar zimuli
(joks)
Prikolīgs pēdējais darbs... un top guns ir tas darbs ar mosaukumu - apmācība... tip 2x čari trenējas kkādu magic ball!
Man pēdējais darbs tīri labi patīk. Tāds izskatās labs...
tā tik turpini... ceru uz kaut ko vēl vairāku, kā fons, telpiskums... un piff-piff-piff... zini jau, zini
Dranzer_g
Jun 5 2007, 21:05
pa vasaru vajadzēs nopelnit tabletam naudiņu, tad visjau kautkas interesantāks sāks paradities, prieks, ka jums patika
Tagad tā sesija galvu griež
nava laika tā rūpīgi piesēsties un pastrādāt
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.