Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dranzer_g
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Dranzer_g
IPB Image

nu sis takaa buutu mans pirmais darbs otaku.lv rolleyes.gif pulcinjaaa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
saada temata bildes parasti ir vieniigaas kaadas es ziimeeju, ja vien nava citu iemeslu ... biggrin.gif
Mishelin
Nee nu ir tavs pirmais darbs biggrin.gif
Baigi laba bilde ar katru briidi patiik labaak smile.gif
Klokjvaarpsta
Nu shitaadaa kvalitaatee jau tieshaam uuber. Tieshaam visus teerpa dizaina elementus pats domaaji? Taa neko bildiitei kvalitaate njemot veeraa, ka ziimeeta uz labas malas blink.gif

Starp citu, ieveeroju, ka tie plecu sargi tieshaam labi funkcioneetu ciinjaa, jo ja padomaa, dod lielaaku kustiibas briiviibu nekaa tipiskaas bljodinjas un arii neljauj asmenim nosliideet. Agraak nebiju aizdomaajies rolleyes.gif
Mishelin
Un reaali aizsedz pusi no redzesloka biggrin.gif
Klokjvaarpsta
QUOTE(Mishelin @ Mar 6 2007, 23:08) *

Un reaali aizsedz pusi no redzesloka biggrin.gif

Neizskataas, ka tajaas brunjaas vareetu galvu pagroziit un kjiverei "skatu shkjirba" arii pashaura taapeec diezvai plecu sargi ir tie lielaakie skata lenjkja ierobezhotaaji biggrin.gif
Keydan
Wow! Nice!
Man patik stils! Waiting for more!
Dranzer_g
man ar sitas stilins ir iepaticies - taaka driizumaa(iespeejams sodien) gaidiet jaunu darbu rolleyes.gif

darbaa ir 2 detaljas, kuras nav iisti manis izdomaatas, bet paartaisijis esmu taas riktiigi ( ja kas tie ir uzple4i un draanas gabals starp kaajaam) vnk uzskatu, ka tas padara so darbu daudz izteiksmiigaaku kompoziicijas zinjaa, jo biki noslinkoju un nepiestraadaaju pie brunju raksta..

hehee - 1 kljuuda darbaa ir - apmetnis veejaaa pliivo uz kreiso pusi, bet zobena apseejs staav bezveejaa, taa nu sanaak, ja ziimee ar pildspalvu biggrin.gif biggrin.gif
Mishelin
Melnais ir ieskaneets bet zilais photoshop vaine???
Dranzer_g
QUOTE(Mishelin @ Mar 7 2007, 07:08) *

Melnais ir ieskaneets bet zilais photoshop vaine???

zimejums bija uzziimeets ar zilu pildspalvu un apstraadaats CoralDraw12 programmaa
Misa
mmm jauks ... stils tiešām kewl.... labi izstrādāts, man patīk. ^^
kahi
nu, varbūt viņam vējiņš kājstarpē svilpo? nē, tiešām smuki, it īpaši, ka ar pildspalvu. būtu forši redzēt darbus arī bez datorapstrādājumiem.
metaphor
baigi smuks darbs wub.gif apsveicami happy.gif ja tu shaadaa garaa ari turpinaasi. driiz vareeshu redzeet tavu topiku sensejos wink.gif
sandzi
labs darbs atgadina kadu RPG speles monstru
exile
Nu darbs so-so. Prieksh corelja vareejabuut arii labaaks. Taapeec arii uzskatu, ka bez juutama progresa sensejos neredzeet!
Dranzer_g
QUOTE(exile @ Mar 7 2007, 19:39) *

Nu darbs so-so. Prieksh corelja vareejabuut arii labaaks. Taapeec arii uzskatu, ka bez juutama progresa sensejos neredzeet!

vareesiet diskuteet peec tam, kad pabeigsu savu iesaakto darbu pie sava ziimeejuma un sitas man iznaaks tocna daudzreiz labaaks nekaa iepriekseejais ... cerams veel sodien man izdosies pabeigt, bet nevaru pateikt - daudz pie detaljaam piestraadaaju tagad ... iisti nezinu varbuut vajadzees tikai minimaalu apstraadi uz kompja, jo kaa nekaa sis beidzot top uz tiiras A4 lapas nevis lekciju laikaa uz liiniju burtniicas malas .... lai tiktu pie sensejiem veel daudzi darbi laikam buus jaauztaisa unsure.gif

nu bet bez darba es tagad neseezu .... blush.gif
Dranzer_g
IPB Image

nu sis man ar taadu mazu nokaveesanos - kaa nekaa jaamaacaas man arii bija un gariigais nevienmeer ir tik labs kaa gribeetos...

nu kaa jums patiik sitas stilins???? nu vismaz man liekas, ka progress mazliet juutams biggrin.gif

un mazliet kvalitaati pabojaaja tas, ka man to ziimeejumu naacaas ar telefonu fotografeet, jo draugs ar savu digitaalo jau bija maajaas, kad es kojaas seedeedams pabeidzu ziimeet sad.gif

protams vienu lieta gan man piemirsaas - vinjam engelja spaarnus uzziimeet huh.gif
kahi
wow, konans sācis lasīt grāmatas? ja godīgi, labāk patika iepriekšējie. ja kas, fascinē sejas izteiksme. nepatīk, ka apakšdaļā viņš izskatās manāmi resnāks nekā augšdaļā, bet grāmata i labi sanākusi, power-arms arī, bet visumā labi.
Dranzer_g
IPB Image

sito es tikko 1 stundas laikaa uzziimeeju - nu nezinuk aa jums liekas, protams, ka vareeja buut labaak, bet nekas labaaks galvaa uz aatro neienaaca unsure.gif
metaphor
ir jau smuki, bet vareeja labaak sleep.gif negaidiiji, ja? biggrin.gif turpini vnk censties un buus labaak un es ceru, ka naakamajaa tu piestraadaasi vairaak nekaa 1h mad.gif intresants ziimeejums..- tikaj mirgo biggrin.gif
Dranzer_g
QUOTE(metaphor @ Mar 11 2007, 15:36) *

ir jau smuki, bet vareeja labaak sleep.gif negaidiiji, ja? biggrin.gif turpini vnk censties un buus labaak un es ceru, ka naakamajaa tu piestraadaasi vairaak nekaa 1h mad.gif intresants ziimeejums..- tikaj mirgo biggrin.gif

nu patiesiibaa gaidiju gan sad.gif , veelaak to darbu biki paartaisiisu un da reizi ar skeneri ieskeneesu, lai kvalitaate neklibotu ( liekas gaismas/eenas pa malaam ) )

nu luuk uztaisiju veel vienu mazu darbinju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

IPB Image

ievertejiet so biggrin.gif biggrin.gif
kahi
ja tu piestrādāsi (notpietni!!!) pie saviem darbiem rūpīgāk, neatstājot iespaidu, ka tas uzmālēts 3 sek. pat, ja taisīts 5 h, tad viss būs ok.
Bika6
Pat pirmais ir vislabākais, pārējie ir tādi kādi ir smile.gif
metaphor
xD necieshu, kad kaads uz mani taa skataas biggrin.gif nu iisteniibaa labs darbs. varbuut nedaudz pavirsh, bet var jau iztikt wink.gif
nu patiesiibaa gaidiju gan

nu labi. es nedomaaju nevienu aizvainot, bet ari negribu melot. vnk citreiz pacenties vairaak un viss buus ok. cool.gif
Dranzer_g
IPB Image

vo - vairaak sito bildi diezvai es tirdiisu - nu tagad tocna labaak izskataas...
ko domaajat?

Cilveeks
QUOTE(Dranzer_g @ Mar 11 2007, 19:53) *

vo - vairaak sito bildi diezvai es tirdiisu - nu tagad tocna labaak izskataas...
ko domaajat?

pēc feisa vecu veceni atgaadina.... un acis kaa tunelji... rolleyes.gif
Dranzer_g
nemsu veeraa, kad ziimeesu naakamo ziimejumu biggrin.gif
Cowkiller
neizskataas ka taa maita(vaardu piu nevareeja rakstiit...) to zokji var celt... laugh.gif
Saint_one
Tā sīkā ar zobenu labi sanākusi, ja vien būtu pie sejas vairāk piestrādāts! rolleyes.gif
Dranzer_g
QUOTE(Saint_one @ Mar 12 2007, 23:47) *

Tā sīkā ar zobenu labi sanākusi, ja vien būtu pie sejas vairāk piestrādāts! rolleyes.gif

jaa seja takaa kaadam zombijam - cerams izdosies man to maitu uzziimeet darbiibaa biggrin.gif biggrin.gif

vnk beernu sejas pirms tam nebiju ziimeejis - kautkaa tizli iznaaca ph34r.gif

un par to zobena noruteesanu - kaa juus domaajat FF7 Klauds savu dzelzss gabalu tik veikli speej vicinaat, lai gan izskataas, ka vinjam zobens kaadas 3 reizes smagaaks par pasu - pietam vins bez probleemaam to notur vienaa rokaaa blink.gif nu mana mazaa maita vareetu buut vinjam rados biggrin.gif biggrin.gif
Dranzer_g
IPB Image

IPB Image

nu kaa jums patiiks saads stils?

bljaaaviens - nevaru nekur dabuut savu darbu uz skenera noskeneet - ar telefonu fotografeet pavisam struntiigi izskataas - viss kopaa sapluust - un tad nu jaadomaa, kaa to visu uz kompja izlabot.

centiisos kautko labaaku uzmeistarot turpmaakajaas dienaas ...

metaphor
ōho. smuks engeliic. forsh fons, bet paaraak mazs engelis uz taas lapas tongue.gif bet tas ir siikums. pats par sevi ziimeejums baigi smuks happy.gif malacs! biggrin.gif
Klokjvaarpsta
Tocha dabuu ieskaneet, jo uz papiira jau saakums vismaz afigena izskatiijaas.
Cowkiller
ja speelee ~MU~ tad vairs nespeelee...
Dranzer_g
QUOTE(Cowkiller @ Mar 20 2007, 19:34) *

ja speelee ~MU~ tad vairs nespeelee...

kaadaa sakaraa te tu ~MU~ iepini, tu kautko taadu esi MU redzeejis?

p.s. MU es sen vairs nespeeleeju sleep.gif

Dranzer_g
Iepriekseejaa darba pilniibaa datorizeeta versija

IPB Image
Klokjvaarpsta
Nu, luuk, tas jau ir stipri iespidiigaak. Atrodas, protams, kljuudas eenoshanaa, bet vienalga tu jau saac daudz labaak piestraadaat saviem ziimeejumiem.
Dranzer_g
Pa brīvdienām nesnaužu - 2dienās 3 darbus uzzīmēju smile.gif

1.darbs - nu te varētu sacit,pārak skaļi spēleja ģitaru
IPB Image

2.darbs - bēgot no zinatniskās labaratorijas
IPB Image

3.darbs - jaunās paaudzes apmaciba
IPB Image

nu visumā tie darbiņi tādi jocīgi - bet beidzot ar skeneri ieskenēti un bez nekādas datorapstrādes ... laugh.gif
Klokjvaarpsta
Nu, jaa, baigi esi atdevies darbiem. Pie eenoshanas arii straadaa baigi ciitiigi. Apsveicu, ljoti labi!
Man vislabaak tas peedeejais, atstaaja vietu manai fantaazijai
Dranzer_g
3. darbs vislabakais no tiem trijiem, bet zeeel, ka tagad nava daudz laika kautko uzziimeet - paraadinji saak kraaties, jaasaak domaat, ko dariiit unsure.gif
Dranzer_g
uuuuuu - sen nekas nava dariits tapeec uz datora ar peli kautko meiginaaju normaalu uztaisit - nezinu kautkaads jociigs iznaacis
IPB Image

pakomenteejiet kaa patiik
Mishelin
Patiik smile.gif
Labaak ziimee uz datora ar peli nekaa ar zimuli biggrin.gif biggrin.gif (joks)
enigmo
Prikolīgs pēdējais darbs... un top guns ir tas darbs ar mosaukumu - apmācība... tip 2x čari trenējas kkādu magic ball! ph34r.gif
Mimi
Man pēdējais darbs tīri labi patīk. Tāds izskatās labs... wink.gif tā tik turpini... ceru uz kaut ko vēl vairāku, kā fons, telpiskums... un piff-piff-piff... zini jau, zini smile.gif
Dranzer_g
pa vasaru vajadzēs nopelnit tabletam naudiņu, tad visjau kautkas interesantāks sāks paradities, prieks, ka jums patika smile.gif Tagad tā sesija galvu griež wacko.gif nava laika tā rūpīgi piesēsties un pastrādāt sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.