Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kadus serialus otaku skataas?
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
scarface
Ko juus domajat par serialiem un kurus juus skataties un kuri jums ir vismilakie? Varat seit izveidot savu milako serialu top 10.
anti
"Verdzene Izaura", "Bagātie arī raud" un "Vienkārši Marija". Ze best ever sīn in Čaina.

Oops, gandrīz piemirsu "Donu Beižu".
scarface
Man gan vislabaak patiik 24 stundas. Labaakais serials kads vien ir bijis. Labi aktieri un labs sizets. Katra serija ir viena stunda. Nesaprotu kapec visiem patik tas prison break kur vini vac viskautkadas caurules un radio struntus lai izdomatu nezin kadu tur planu.
lilion
īpaši daudzus seriālus neskatos tikaī : visus CSI un doktoru Hausu.
ReD_FoXy
QUOTE(lilion @ Feb 17 2007, 17:02) *

visus CSI un doktoru Hausu.

who doesn't? biggrin.gif kr4 es tos pashus. laugh.gif
anti
QUOTE(ReD_FoXy @ Feb 17 2007, 17:06) *

Me, for example. Lai gan, pāris sērijas kaut kad pasen redzēju, kad pie mammas ciemojos. Bija tīri tā neko.
Pinkpanther
es arii tos pashus CSI un Dr Hausu + veel multeniites tongue.gif
sipps
sakas. piereizes var noskaidrot vai pirs ediena nobaudisanas mazgajam rokas. Ka ar protasms vareetu noskaidrot ka ir ar veedara izeju. ma liekas ir jaustaisa poll par so temu.
anti
QUOTE(sipps @ Feb 17 2007, 18:00) *

sakas. piereizes var noskaidrot vai pirs ediena nobaudisanas mazgajam rokas. Ka ar protasms vareetu noskaidrot ka ir ar veedara izeju. ma liekas ir jaustaisa poll par so temu.

Un par čurāšanu vannā, tas arī ir ļoti aktuāli!
GM
QUOTE(anti @ Feb 17 2007, 15:33) *

QUOTE(ReD_FoXy @ Feb 17 2007, 17:06) *

Me, for example.

ūūū.. cik alternatīvi. U, da rebel queen!

Dažreiz pat tavs drukātais stuff's paliek diezgan muļķīgs. Kāpēc, lai nevarētu taisīt topiku par to, ko kurš skatās? Jo sevišķi ņemot vērā, ka te pārmaiņas pēc runa nav vis par japošku muļķikiem, bet par tādu kinematogrāfa formu, ko var uzskatīt par +/- pieņemamu apspriešanai arī no normālas tautas puses.

Un, in case anyone's wondering, "24", "Lost" un "Prison Break" pwns everything.
sipps
Dažreiz pat tavs drukātais stuff's paliek diezgan muļķīgs. Kāpēc, lai nevarētu taisīt topiku par to, ko kurš skatās? Jo sevišķi ņemot vērā, ka te pārmaiņas pēc runa nav vis par japošku muļķikiem, bet par tādu kinematogrāfa formu, ko var uzskatīt par +/- pieņemamu.

un kam tad tas ir vajadziigs? lai varetu noskaidot ko katrs skatas? un noskaidroji palika labak? kadms vispar vajag zinaat ko varenais GM skatas?

ja nav ko darit tad nedari neko nevsi radi visadas fignas, un pats par vina nezeeliigi priecajies
GM
un kam tad tas ir vajadziigs? lai varetu noskaidot ko katrs skatas? un noskaidroji palika labak? kadms vispar vajag zinaat ko varenais GM skatas?

Tādā gadījumā parādi kaut vienu topiku šajā forumā, kam būtu kāds reāls devums tevis pilnveidošanā vai jebkāda citāda vērtība...
Uz vispārējā otaku.lv bezjēdzīgā bullshita fona papildus bezjēdzīgs bullshits diži neko nemaina, doesn't it?
anti
QUOTE(GM @ Feb 17 2007, 18:19) *

ūūū.. cik alternatīvi. U, da rebel queen!

Nu, bez televizora jebkurā gadījumā ir pagrūti kaut ko paskatīties. Un vilkt seriālus no neta - OH COME ON!
edg
Tautas balss man traucee dziivot un paarpilda manu PM kasti. Topiks sleegts.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.