Help - Search - Members - Calendar
Full Version: rupuc1s art
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
rupuc1s
mans pirmais ziimejums tongue.gif
IPB Image
Keydan
Not bad! Vajag stradat pie plecam un proporcijam! biggrin.gif
rupuc1s
ok!!! centisos!!! biggrin.gif
Bitter_me
Nedaudz ir novirze no vidusliinijas, tapeec ar taads jociigs paskats. tongue.gif Es iesaku vairaak papeetiit fotograafijas, lai redzeetu kaa kjermenis izskataas dazjaados lenkjos, tas ljoti paliidz, bet prieksh pirmaa darba es pat teiktu,ka labi. Katraa zinjaa interesants. smile.gif
kahi
njā, atzīstams stiliņš, smuki. tikai vajag saites izzīmēt līdz galam, ieteiktu lielāku rūpību.
Kentaishi
tikko paskatījos Govju kāvēja topikā un pamanīju vnk neiedomājamu līdzību. Pēdējais Cowkiller zīmējums ir neticami līdzīgs šim te čalītim. Vai arī man tā manāmi gļuko? Šaubos. Bet visp ir labi. wink.gif
Arts
Indeed....neesi CK fans? biggrin.gif
Tigra2
Narkomaanu stila piekriteeji savairojas! OMG! Vēl dažas dienas un tiks pārņemts otaku.lv. Un veel dažās nedēļas un tiks pārņemta Latvija. Vēl daži mēneši un tiks pārņemta Eiropa. Un vēl daži gadi un pasaule tiks pārņemta... *skraida pa maaju un dauzaas gar sienaam*
''Cik šizofrēniski'' - nosaka tomo-ķirbiic un nolemj pagulēt.

`Problēmas ar pleciem un rokām...
`uu vai tas vareetu buut kautkas sasuke-like?
Shatako
Hmmm..Nez man šķiet ka presiiteir tāda jociiga-lai neteiktu dīvaina, rokas par tievu,mazu, bet ir ok prieš iesācēja pat labi! ^^
Cowkiller
QUOTE(Arts @ Feb 5 2007, 20:08) *

Indeed....neesi CK fans? biggrin.gif

fans,draugs,klasesbiedrs, personiigais skeneris! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
rupuc1s
mans otrais darbs IPB Image
kahi
vispār, mēs mākam skaitīt (tas tā, zināšanai) (lai gan galvoju tikai par sevi). labo kāju tev zīmēja kāds cits? jo tā ir ļoti atšķirīga no kreisās. un aproce, vai sasmacis dvieļa gabals, ore vatever, kas tam čalim ir uz kreisās rokas - tas jāuzzīmē rūpīgi, lai var saprast. pagaidām tas ir augonis ar tetovējumu. tu vispār klausies ieteikumos?
rupuc1s
mans otrais darbs!!!
IPB Image
Ami
Hmm. interesanti. Tas otrais tāds reperīgs. Vienīgais, kas man mazliet nepatīk, ir galvas forma. Sanāca bikiņ par apaļu. Bet tas nekas. Laikam tikai man tā liekas.
rupuc1s
kautkas no manis blink.gif
IPB Image
kahi
kas, tu pie cigām neesi ticis?? un lielākai pilnībai iesaku trīz dienu neskūtus bārdas rugājus un lielākus riņķus zem acīm.
metaphor
labi darbi happy.gif peedeejaa ziimeejumaa vienk kaajas kur vinsh uzlicis? dry.gif bet taa viss ok smile.gif
rupuc1s
menemiet veraa degunu un liinijas!!!! tongue.gif
IPB Image
Misa
mmm ... kopskats tīri jauks...tikai izskatās itkā kakla nebūtu un labā rociņa nedauz par tievu.... bet kājas ir smukas un tērps arī ir labs. ^.^
Klokjvaarpsta
Negribu atkaartoties vai izpluust kljuudu izklaastaa taapeec noraadiishu tikai uz vienu atbaidoshu kljuudu - vnjai nav gurnu.. taa vismaz shkjiet, shkjiet, ak vinjai buutu kaajas veederaa ietriektas vai kaa taa huh.gif
kahi
vai arī viņa aizrāvusies ar liposkopiju, vai liposukciju, ore vatever, ko tur dara dullie, kauriem viss par resnu.

seja - vnk primitīvi, mati arī. nemaz negribu zināt, kur tu tādus tērpus saskatījies. un ķēdīte nekam neder.
Cowkiller
voooow kahi don`t get so hard on him, dry.gif
cuz not all beginners can be such big artists as you...
veeljoprojaam neesmu redzeejis tavu galeriju, tev taada ir?
*klusums*
NEEE! laugh.gif
rupuc1s
centisos labak!!! cool.gif
IPB Image
Cowkiller
es tev jau ieprieksh esmu teicis(laikam) ka zods ir par spicu... laugh.gif tongue.gif
metaphor
labs zimeejums. piekrritu cowkilleram. bet patiik ziimeejums un ideja ziimeejumam ari ir laba smile.gif
rupuc1s
censos kaa varu! cool.gif
IPB Image
Saint_one
uzspicini vairāk zīmuli un pastrādā ar dzēseni lai kontūrlīnijas nebūtu tik briesmīgi sašvīkātas!
Bet visā visumā man patīk pēdējais smile.gif
sandzi
man bikit atgadina dzeku no kiss biggrin.gif
Asuka
man personīgi patīk tikai 1. bet tam pašam proporcijas klibo. man patīk ka jau pirmajos zīmējumos jau tu sāc ēnot. tā turpini, un pēc kāda laika paskatīsim progresu. tāds būs!~
Misa
Jā, ideja par spicāku zīmuli un dzēšgumiju tiešām laba. Iesaku. ^^
Cilveeks
ieteiktu nelietot liiniju lapas (ruutinju arii ne)... un ja baigi gribaas skolaa ziimeet vnk nopeerc kladi ar baltaam lapaam... wink.gif
metaphor
lapas izbeidzas? biggrin.gif smuks zimejums. bet tomer kaut kas nav ar roku dry.gif
Arts
Ņam,ņam gandrīz aizrijos.Sarkano bildi apēdu un bija garšīga. tongue.gif
Asuka
QUOTE(eXplode @ Feb 5 2007, 18:45) *

tikko paskatījos Govju kāvēja topikā un pamanīju vnk neiedomājamu līdzību. Pēdējais Cowkiller zīmējums ir neticami līdzīgs šim te čalītim. Vai arī man tā manāmi gļuko? Šaubos. Bet visp ir labi. wink.gif

QUOTE(rupuc1s @ Mar 12 2007, 12:14) *

centisos labak!!! cool.gif
IPB Image

Runājot par šo līdzības tēmu..šis te zīmējums. aplūkojiet parakstu ( tiem kas labāk pazīst Cowkiller vajadzētu saprast) un aizdomīgi ir arī tas, ka šis ir vienīgais zīmējums, kuram ir paraksts.

man diezgan labs liekas priekšpēdējais zīmējums,(sarkanais) diezgan labā kvalitātē, bet man nepatīk sejas forma, un lūpas biš netajā vietā, bet tā ir ok!~
rupuc1s
Lidziba ir zimejumos, parakstaa ari.
Meitenei ir 10 gadu un es centos vinu uzziimet sezot!!!
Huney Bunny
tev labi sanāk priekš tāda cilvēka kas vēl mācās laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.