rupuc1s
Feb 5 2007, 11:46
mans pirmais ziimejums
Not bad! Vajag stradat pie plecam un proporcijam!
rupuc1s
Feb 5 2007, 16:08
ok!!! centisos!!!
Bitter_me
Feb 5 2007, 16:46
Nedaudz ir novirze no vidusliinijas, tapeec ar taads jociigs paskats.
Es iesaku vairaak papeetiit fotograafijas, lai redzeetu kaa kjermenis izskataas dazjaados lenkjos, tas ljoti paliidz, bet prieksh pirmaa darba es pat teiktu,ka labi. Katraa zinjaa interesants.
njā, atzīstams stiliņš, smuki. tikai vajag saites izzīmēt līdz galam, ieteiktu lielāku rūpību.
Kentaishi
Feb 5 2007, 18:45
tikko paskatījos Govju kāvēja topikā un pamanīju vnk neiedomājamu līdzību. Pēdējais Cowkiller zīmējums ir neticami līdzīgs šim te čalītim. Vai arī man tā manāmi gļuko? Šaubos. Bet visp ir labi.
Indeed....neesi CK fans?
Narkomaanu stila piekriteeji savairojas! OMG! Vēl dažas dienas un tiks pārņemts otaku.lv. Un veel dažās nedēļas un tiks pārņemta Latvija. Vēl daži mēneši un tiks pārņemta Eiropa. Un vēl daži gadi un pasaule tiks pārņemta... *skraida pa maaju un dauzaas gar sienaam*
''Cik šizofrēniski'' - nosaka tomo-ķirbiic un nolemj pagulēt.
`Problēmas ar pleciem un rokām...
`uu vai tas vareetu buut kautkas sasuke-like?
Shatako
Feb 5 2007, 22:54
Hmmm..Nez man šķiet ka presiiteir tāda jociiga-lai neteiktu dīvaina, rokas par tievu,mazu, bet ir ok prieš iesācēja pat labi! ^^
Cowkiller
Feb 6 2007, 00:46
rupuc1s
Feb 6 2007, 18:51
mans otrais darbs
vispār, mēs mākam skaitīt (tas tā, zināšanai) (lai gan galvoju tikai par sevi). labo kāju tev zīmēja kāds cits? jo tā ir ļoti atšķirīga no kreisās. un aproce, vai sasmacis dvieļa gabals, ore vatever, kas tam čalim ir uz kreisās rokas - tas jāuzzīmē rūpīgi, lai var saprast. pagaidām tas ir augonis ar tetovējumu. tu vispār klausies ieteikumos?
rupuc1s
Feb 7 2007, 16:01
mans otrais darbs!!!
Hmm. interesanti. Tas otrais tāds reperīgs. Vienīgais, kas man mazliet nepatīk, ir galvas forma. Sanāca bikiņ par apaļu. Bet tas nekas. Laikam tikai man tā liekas.
rupuc1s
Mar 8 2007, 16:29
kautkas no manis
kas, tu pie cigām neesi ticis?? un lielākai pilnībai iesaku trīz dienu neskūtus bārdas rugājus un lielākus riņķus zem acīm.
metaphor
Mar 9 2007, 09:12
labi darbi
peedeejaa ziimeejumaa vienk kaajas kur vinsh uzlicis?
bet taa viss ok
rupuc1s
Mar 9 2007, 16:01
menemiet veraa degunu un liinijas!!!!
mmm ... kopskats tīri jauks...tikai izskatās itkā kakla nebūtu un labā rociņa nedauz par tievu.... bet kājas ir smukas un tērps arī ir labs. ^.^
Klokjvaarpsta
Mar 9 2007, 17:03
Negribu atkaartoties vai izpluust kljuudu izklaastaa taapeec noraadiishu tikai uz vienu atbaidoshu kljuudu - vnjai nav gurnu.. taa vismaz shkjiet, shkjiet, ak vinjai buutu kaajas veederaa ietriektas vai kaa taa
vai arī viņa aizrāvusies ar liposkopiju, vai liposukciju, ore vatever, ko tur dara dullie, kauriem viss par resnu.
seja - vnk primitīvi, mati arī. nemaz negribu zināt, kur tu tādus tērpus saskatījies. un ķēdīte nekam neder.
Cowkiller
Mar 9 2007, 20:53
voooow kahi don`t get so hard on him,
cuz not all beginners can be such big artists as you...
veeljoprojaam neesmu redzeejis tavu galeriju, tev taada ir?
*klusums*
NEEE!
rupuc1s
Mar 12 2007, 12:14
centisos labak!!!
Cowkiller
Mar 12 2007, 17:22
es tev jau ieprieksh esmu teicis(laikam) ka zods ir par spicu...
metaphor
Mar 14 2007, 16:39
labs zimeejums. piekrritu cowkilleram. bet patiik ziimeejums un ideja ziimeejumam ari ir laba
rupuc1s
Mar 27 2007, 15:53
censos kaa varu!
Saint_one
Mar 27 2007, 17:34
uzspicini vairāk zīmuli un pastrādā ar dzēseni lai kontūrlīnijas nebūtu tik briesmīgi sašvīkātas!
Bet visā visumā man patīk pēdējais
sandzi
Mar 27 2007, 17:40
man bikit atgadina dzeku no kiss
man personīgi patīk tikai 1. bet tam pašam proporcijas klibo. man patīk ka jau pirmajos zīmējumos jau tu sāc ēnot. tā turpini, un pēc kāda laika paskatīsim progresu. tāds būs!~
Jā, ideja par spicāku zīmuli un dzēšgumiju tiešām laba. Iesaku. ^^
Cilveeks
Mar 27 2007, 19:56
ieteiktu nelietot liiniju lapas (ruutinju arii ne)... un ja baigi gribaas skolaa ziimeet vnk nopeerc kladi ar baltaam lapaam...
metaphor
Mar 27 2007, 20:10
lapas izbeidzas?
smuks zimejums. bet tomer kaut kas nav ar roku
rupuc1s
Apr 12 2007, 16:06
Ņam,ņam gandrīz aizrijos.Sarkano bildi apēdu un bija garšīga.
QUOTE(eXplode @ Feb 5 2007, 18:45)
tikko paskatījos Govju kāvēja topikā un pamanīju vnk neiedomājamu līdzību. Pēdējais Cowkiller zīmējums ir neticami līdzīgs šim te čalītim. Vai arī man tā manāmi gļuko? Šaubos. Bet visp ir labi.
QUOTE(rupuc1s @ Mar 12 2007, 12:14)
centisos labak!!!
Runājot par šo līdzības tēmu..šis te zīmējums. aplūkojiet parakstu ( tiem kas labāk pazīst Cowkiller vajadzētu saprast) un aizdomīgi ir arī tas, ka šis ir vienīgais zīmējums, kuram ir paraksts.
man diezgan labs liekas priekšpēdējais zīmējums,(sarkanais) diezgan labā kvalitātē, bet man nepatīk sejas forma, un lūpas biš netajā vietā, bet tā ir ok!~
rupuc1s
Apr 13 2007, 15:52
Lidziba ir zimejumos, parakstaa ari.
Meitenei ir 10 gadu un es centos vinu uzziimet sezot!!!
Huney Bunny
May 12 2007, 17:15
tev labi sanāk priekš tāda cilvēka kas vēl mācās
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.