Droshi vien kaadam ir Fruits Basket... Vai nav veeleeshanaas padaliities?
P.S. Kuriem veeleeshanaas nav, var neko neatbildeet...
Man veeleeshanaas ir.. bet resursu nav.. pati mekleeju.. so, ja kaads vareetu padaliities DC buutu veel labaak.
zenofex
Aug 3 2004, 15:05
Varu padaliities, tikai nezinu kad, mani besii mangabase, jo tur var liist aarzemnieki, kas aizsit maneejo aarzemju trafiku :/
Bet nu varam sarunaat "satikties" ieksh hub.uo.lv vai arii ieksh alfa.hub.lv
zenofex:
tu esi 'aktiivais' DC lietotaajs?
zenofex
Aug 3 2004, 15:36
Tiiri 'aktiivs'
QUOTE (zenofex @ Aug 3 2004, 02:36 PM) |
Tiiri 'aktiivs' |
nja... veicas te dazhiem...
ICQ regulaari valjaa?
varees tevi shovakar un/vai riit patramdiit augljugroza sakaraa?
entropy
Aug 6 2004, 13:54
Šobrīd nav bet varu iesūkt nāsīs no ārzemēm.
Mani var meklēt iekš DC++ alfā zem nika entropy@work.
Ja gadījumā kādam vēl FB ir vajadzīgs, varbūt var kaut ko izdomāt. Ir ierakstīts diskos un pievienots kolekcijai (dažas sērijas padranķīgā kvalitātē). Vienīgā nelaime, ka šobrīd dzīvojos tikai uz 16Kb/s uploada un DC gandrīz neizmantoju >_<
+Chibi+
Sep 10 2004, 23:13
Es arii varu daliities....
MitSuki
Sep 11 2004, 00:10
Es ari varu dalities
!Mana interneta ftp ir FB pa brivu visus serijas var novilkt ja kadam vajag varu uz diskiem iedot vaii ari ielikt dc++
QUOTE(zenofex @ Aug 3 2004, 14:05)
mani besii mangabase, jo tur var liist aarzemnieki, kas aizsit maneejo aarzemju trafiku :/
Jaa, labu laiku atpakalj es tur paarstaaju paraadiities shii iemesla deelj.
Bet peedeejaa laikaa neesmu maniijis tur aarzemniekus, vai vismaz no manis nevies aarzemnieks nav meeginaajis neko suukt
kaarleens
Oct 4 2004, 14:26
hehz es te novilku baigi intresanto fruit basket versiju no anime 4oever hehz kval izcila tik prikols taads faila formaats .omg un ka saac skatiities viss smukaa anglju valodaa
protams shoks baigais titru nav jap valodas nav pirmaa doma dzeest visu nfg laukaa , bet bikinj aizdomiigu dariija failu lielais izmeers peets pachakareejoties ar bsa playeri atradu ka var uzlikt jap valodu un peec bikinj lielaakas pachakareeshanaas atraduu kaa var uzlikt eng titrus taaka nedzeshm visu uz aatro laukuaa =)
zenofex
Oct 4 2004, 15:10
Kaarneen, taadas encodes jau sen pa inetu meetaajaas chupaam, parasti ogm tas ir iekljauts, jo ogm ir konteiners, kuraa vari sabaazt vairaakas sastaavdaljas, kaa kaa dazhaadus audio celinjus un subus.
Principaa laba lieta, kaut gan ljoti reti izmantoju shiis iespeejas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.