Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cosplay teerpi
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Catgirl
nu man te ir probleema, varbuut dazhi cosplay daliibnieki zin kur vareetu mekleet vietu, kur var noiireet kaut kaadus teerpus smile.gif

man skolaa ir kraasainaa nedeelja ko organizeeju es un vel dazhi. man jaadabuu teerpus par teemaam piem. viduslaiki, 80.gadi, pasaku teli uc, ja kaads zin kur vareetu tamliidziigus teerpus iziireet pls uzraxtiet! sad.gif
Bitter_me
Nevar kadaa teaatrii vai kinostudijaa taas lietas sarunaat??? smile.gif Vajag noskaidrot nr, piezvaniit un pajautaat... biggrin.gif
Catgirl
ooo...laba ideja! blink.gif tu nezini kaadu teaatra nr.? laugh.gif
Taka
Zinu!
www.zl.lv www.1188.lv utml
Catgirl
www.1188.lv utml

nejau taa es domaaju! XDD
Taka
Es tev iedevu pietiekami daudz informācijas, lai tu varētu atrast teātra telefonu pati. Ar karoti mutē ieliešanu lai nodarbojas tavi vecāki, un izskatās viņi to piekopj regulāri.
Bitter_me
Nee nr nezinu gan, bet patiesaam zinu, ka kinostudijaa taas lietas skjiet var sarunaat, jo man paraleel klases meitenes iireeja Ziemassveetku ballei kleitas( diezgan greznas) Taa kaa noteikti, ka ta patiesaam ir iespeejams... Bet nr ir izzinjaas... tongue.gif
Taka
Kinostudijā arī var, ir dzirdēts un arī tās telefonu var atrast minētajos saitos wink.gif
Catgirl
njaa.......es prasiiju par to drawdzeneem un vinas teica, ka esot iireejushas, bet vinaam prasiija baigi daudz naudas un ja veel es domaaju piecus shito njemt.... ph34r.gif (katrai dienai smile.gif )
Taka
Pašai pacelt klausuli un apzvanīt grūti vai ne? smile.gif
anti
QUOTE(Catgirl @ Feb 3 2007, 16:03) *

njaa.......es prasiiju par to drawdzeneem un vinas teica, ka esot iireejushas, bet vinaam prasiija baigi daudz naudas un ja veel es domaaju piecus shito njemt.... :ph34r: (katrai dienai :) )

Nu re, te arī tava kļūda - prasīji drawdzenēm (kas tie pa nezvēriem tādi?). Varbūt nākamreiz tomēr pajautā draudzenēm, vai arī vienkārši paklausi Takas ieteiktajam.
Catgirl
Nu re, te arī tava kļūda - prasīji drawdzenēm (kas tie pa nezvēriem tādi?). Varbūt nākamreiz tomēr pajautā draudzenēm, vai arī vienkārši paklausi Takas ieteiktajam.

taaas ir taas pashas draudzenes.... dry.gif .....ummmm....jaa, bet jaaizmeegina visas iespeejas! wink.gif

taaa.........VAI KAADAM NEBUUTU KAUT KAADS TEERPS????? laugh.gif
kahi
parakājies mammas skapī un brīnies...
Catgirl
XDD .....:peec 12 min: .....tur nekaaa nav: kaut kaadi dzhemper(kas man par lielu) svaarki, bikses....nav nekas no 80. sad.gif
Yume
kinostudijaa paarsvaraa var iziireet 16-18 gs.kleitas.. un taas maksaa padaargi..
vienkarshaakaias variants.. - aizej uz humpalaam..
Tomoko
Catgirl, vai tev nepietiek jau ar to, ka tev ieteica kinostudiju? Tu nemāki paņemt telefonu un piezvanīt 1188, uzzināt kur atrodas vietus, kur tērpus var nonomāt? Vai tas tiešām ir tik grūti? Es domāju, ka informācija ir sniegta pietiekami, un ja jau tu reiz to nemāki pielietot, tad tā nudien nav mūsu vaina. Ja vēlies, vari griezties pie savām drawdzenēm. Varbūt viņam būs tās īstās, kurām palūgt tērpus. Un ja tu joprojām ar saviem pirkstiņiem neproti uzrakstīt "google.lv" ,meklēšanas lodziņā ierakstīt "tērpu noma" un atrast šo saiti, tad es varu par tevi brīnīties..
Ja jau tu reiz šo pasākumu organizē, tad vajadzēja visu smalkāk izplānot, kur šos tērpus dabūt.
Kikyou
QUOTE(Tomoko @ Feb 4 2007, 18:53) *

Catgirl, vai tev nepietiek jau ar to, ka tev ieteica kinostudiju? Tu nemāki paņemt telefonu un piezvanīt 1188, uzzināt kur atrodas vietus, kur tērpus var nonomāt? Vai tas tiešām ir tik grūti? Es domāju, ka informācija ir sniegta pietiekami, un ja jau tu reiz to nemāki pielietot, tad tā nudien nav mūsu vaina. Ja vēlies, vari griezties pie savām drawdzenēm. Varbūt viņam būs tās īstās, kurām palūgt tērpus. Un ja tu joprojām ar saviem pirkstiņiem neproti uzrakstīt "google.lv" ,meklēšanas lodziņā ierakstīt "tērpu noma" un atrast šo saiti, tad es varu par tevi brīnīties..
Ja jau tu reiz šo pasākumu organizē, tad vajadzēja visu smalkāk izplānot, kur šos tērpus dabūt.

Āmen. Vai kāds drawdzinsh nebūtu tik jauks un neaizslēgtu šo bezjēdzīgo topiku?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.