Shuuji and Chise are third year student at a high school in Hokkaido. The shy Chise is finally confessing to Shuuji, and finally two of them are starting to exchange diary awkwardly.
One day, Shuuji tried to escape from a sudden enemy air raid on Sapporo. While desperately escaping from the air raid, Shuuji saw a scene that he could not forget for his life. He saw Chise, with a huge weapons which looks is part of her hand, shot the enemy fighters one by one. Apparently, Chise is the ultimate weapon with destructive power which is important for the war.
How can Shuuji face the reality that his love is actually the ultimate weapon with destructive power?
-------------------------------------------
Iesaku katrai siltai dvēselei apstīties šo seriālu, itsevišķi beigas 10 episodei
Mans vērtējums 10+++
Ehh sad sad.. Man peec dazhaam seerijaam naaca raudiens.
CryRat
Feb 19 2004, 13:33
yeah... tiešām ļoti laba anime... /me ar raudāja ik pa laikam... kas man patikās bija jautājuma "kāda ir dzīves jēga?" apspēlēšana - galvenokārt skatīties kā attīstās un rīkojās sekondārie varoņi... patīk man teikt ka Saikano zināmā mērā izmainīja mau skatu uz dzīvi
vienkārši anime as good as it gets !
Ja tiku es liidz shi anime taaa. saakumaa pastiijos Kimi Ga Nozume Ein, un tas bija kashmars, man tik shausmiigi patika, taadas empocijs
un tad animenfo.com saaku mekleet related
Un traapijaas man Saikano
I just love anime and I'm proud to be an OTAKU
Cik shitam ir seriju un kur var dabut ? Saikano t.i.
volzha
Feb 19 2004, 17:25
Ehh man pirmaas 5 seerijas vismaz likaas garlaiciigas. Nenjem mani shitaas meiteniites probleemas .
CryRat
Feb 19 2004, 20:17
QUOTE (Robik) |
Cik shitam ir seriju un kur var dabut ? Saikano t.i. |
QUOTE (kaarleens) |
N00b tev uz hdd nestaav ja ne tad ieshu ciemos pakalj |
kopā ir 13ep... un man ir visas + special ļoti labā kvalitātē no E-F & A-E fansuba... var sarunāt...
QUOTE (volzha) |
Ehh man pirmaas 5 seerijas vismaz likaas garlaiciigas. Nenjem mani shitaas meiteniites probleemas . |
katram savs... dažam NGE dažam Chobits dažam Lain... kā kādreiz kādā forumā kāds man teica tad ar anime labā lieta ir tāda ka katrs var atrast tādu kura tiešām ļoti ļoti patiks
AlexMak
Feb 22 2004, 00:16
QUOTE (CryRat @ Feb 19 2004, 07:17 PM) |
[/QUOTE]katram savs... dažam NGE dažam Chobits dažam Lain... kā kādreiz kādā forumā kāds man teica tad ar anime labā lieta ir tāda ka katrs var atrast tādu kura tiešām ļoti ļoti patiks |
Man viss patiik. Shos visus redzeeju, riktiigi laps. Istajam otaku vienalga kuraa gadaa multene ziimeeta un kaadaa veidaa.
kaarleens
Feb 23 2004, 09:13
Noskatiijos shonakt Saikano liidz 4 riita skatiijos taga esmu 7 no riita darbaa ehhh kaut seerigi un beediigi viss ir. Sizhets taa ierauj sevii ka nevar nemaz no taa visa atiet
naz vai es gribeet taada veida animes vel daudz skatiities
mans veerteejums 10/10 cilvekiem kam patiik labsirdiigas un filminjas ar labaam beigaam ljoti nopietni iesaku shito neskatiities
Kas attiecas uz beigaam (jebshu varbuut jaunu saakumu) taas nav sliktas (*no spoilers*) vienkaarshi celljsh liidz vinjaam ir gauzhaam gruuts..
QUOTE (kaarleens @ Feb 23 2004, 08:13 AM) |
Noskatiijos shonakt Saikano liidz 4 riita skatiijos taga esmu 7 no riita darbaa ehhh kaut seerigi un beediigi viss ir. Sizhets taa ierauj sevii ka nevar nemaz no taa visa atiet naz vai es gribeet taada veida animes vel daudz skatiities mans veerteejums 10/10 cilvekiem kam patiik labsirdiigas un filminjas ar labaam beigaam ljoti nopietni iesaku shito neskatiities |
tes buutu es
)) esp peec KIMI GA NOZUME EIN tik taadus gribu
vai nu komedijas
))
CryRat
Feb 27 2004, 05:08
QUOTE (n00b) |
...ar labaam beigaam... |
QUOTE (Roze) |
Kas attiecas uz beigaam (jebshu varbuut jaunu saakumu) taas nav sliktas (*no spoilers*) vienkaarshi celljsh liidz vinjaam ir gauzhaam gruuts.. |
spoilers ahead !
hmm... a jūs to pašu ko es skatījāties vai kā ? Chise nomirst... :'( visa planēta tiek iznīcināta... kā var būt vēl sliktākas beigs ? :/ nu labi... nebija jau galīgi sliktas... bet no labām jau tālu gan...
QUOTE |
hmm... a jūs to pašu ko es skatījāties vai kā ? Chise nomirst... :'( visa planēta tiek iznīcināta... kā var būt vēl sliktākas beigs ? :/ nu labi... nebija jau galīgi sliktas... bet no labām jau tālu gan... |
Visa beigas ir kaa jauna saakums?! Jebshu paveero 13. epizodes beigas vairaak
"We fell in love. And we lived on."
Noskatījos arī beidzot! Biju gaidījis kautko līdzīgu Kimi Ga Nozume Ein, bet šī nebija no tām drāmām kur pie katra aizkustinoša momenta birdnāt asaru. Bet tā vietā saņēmu tiešām labu drama un sci-fi apvienojumu. Noskatījos visas 13 epas nonstopā, ko nemaz nebiju plānojis darīt. Sižets un darbība tiešām aizrauj.
Es arī droši dodu 10/10. Must Seen!
Vienīgi sākumā likās ka Chise pēc izskata ir vēl bērns lai starp viņiem būtu nopietna mīlestība... bet nu ar laiku viss noskaidrojās un pieradu.
Kagome
Dec 31 2005, 01:07
saikano noskatiijos un OVA's arii...un varu teikt, epas bija daudz interesantaakas.......sizjets ljoti labs, ost arii labs
es dodu arii 10/10 Must See gabals
CloudX
Dec 31 2005, 01:32
Meh nekas iipashs.... 6/10. Noskatiijos 1 min padomaaju , Delete all (punkts)
Kautgan tiem kuriem patiik animes par miilestiibu , par iistu miilestiibu shis ir tieshaam OMG MUst SEEEEEE,bet paareejiem , neteereejiet velti savu laiku.
censored by lastguru
shite noteikti naf iistas miilestibas, nju labi ir vienpuseeja otra puse ir tik kaarteejais nedroshais bimbaajoshais anime puika
Nesaprot pa ko shite jaakriit sajuusmaa...
manc veerteejums vinjai buutu 7/10...kautkaa taa droshvien, bet ar tik taapeec, ka vinja bija smuki saziimeeta un varoņu teeli labi tika paraadiiti....
nezinu, man, piemeeram, ljoti patika. sizhets labs, teeli - perfekti.
Noskatījos līdz 10 sērijai. Tā beidzās tik labi un tur vēl beigās bija brīdinājums par to, ka ja vēlaties, lai viss paliek šādi, kā ir, tad tālāk neskatieties. Un es nez, vai vēlos skatīties tālāk, jo visa anime man likās tik šausmīgi skumja, visas šīs 10 sērijas likās pilnas bēdu un vnk baigi smagi. Un es domāju, ka tā varētu notikt arī ar mani kādreiz, ko tad es darītu?! Visp, baigi rosina uz pārdomām šitais. Un man šausmīgi iepatikās! Lieliska drāma!
Kikyou
Jun 16 2006, 23:02
Hmm... Noskatījos.
Varbūt pie vainas bija tas, ka es pirmstam biju lasījusi, ka šitais baigais raudamgabals. Varbūt pie vainas tas, ka man tīras romance animes galīgi nepavelk. Varbūt pie vainas tas fanserviss, kas pēc manām domām nemaz nebija vajadzīgs. Varbūt man vienkārši ir savādāka izpratne par skumjām. Vai varbūt viss kopā.
Bet man nav absolūti nekādas emocijas pēc noskatīšanās.
Jā, sure, bija pāris paskumjākas vietas. Bet tās arī - nothing special. Pēc 10. sērijas vispār viss kļuva par absolūtu WTF. -_-;
Bet tā ideja nebija slikta, tikai man prasījās vairāk action un mazāk nevajadzīga romance. Visvairāk patika pirmā un pēdējā sērija.
Vienīgais kas man ĻOTI patika bija animācija. Un charu dizaini.
Hihihi... Chises mehāniskie spārni vienkārši super. ^^ Nežēlīgi patīk. Un vispār, Chise pat priekš anime ir reti piemīlīgs tēls. Būs kautkad fanarts jāuzmauc, obligāti. Kāpēc par džekiem šai animē neko nerakstu? Nekas īpašs nebija, tāpēc!
Nu ko tur daudz - ja tev patika Kimi ga Nozomu Eien, tad tev patiks arī šitais. Jo man KGNE arī nepatika.
CirvjaKaac
Jun 16 2006, 23:11
Torrentu mani dārgie, torrentu!!!
EDIT: Pielietojot visu savu intelektuālo potenciālu, pirmo reizi (!) atradu strādājošu torrentu. Paldies par uzmanību...
Pakkun
Jun 18 2006, 18:59
2 cirvjakaac - es piemeeram paaris dienu laikaa (paraleeli skatoties) novilku no deecha. prosta un vienkaarshi
2 kikyou - tas tavs ziimeejuminjsh ar frogiju un zakjchiibaam, starp citu ljoti atgaadina chise.
pasha viedoklis - ljoti patika, laba kvalitaate, vieniigi jociigas taas sejas taadas apaljas profilaa, bet ar laiku pierod, mazliet vairaak actions vareeja buut, bet manupraat shis gabals ir aizkustinoshh. iespeejams ne tik kaa elfen lied, bet liidziigi.
2 harpy - par miilestiibu nav veerts saakt striideeties, paaraak daudzshkjautnjaina dimensija.
hypnotize
Jul 28 2006, 08:17
Nu jaa...man arii ljoti patikaas, skumja bet laba.....
skatiijos pirms kaadien vairaakiem gadiem...taa laikam bija pirmaa Anime filma vispaar, ko sanjeemos noskatiities...un tad man arii iepatikaas.....es arii dodu simtprocentiigi 10\10
Pakkun
Jul 28 2006, 11:59
par beigaam - manupraat labaakas nevar iedomaaties. vinji palika kopaa muuzhiigi. nebeidzama miilestiiba starp abu dveeseleem.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.