Ettenda
Jan 27 2007, 00:14
Sveiki! Tiek veikts apjomīgs pētījums, kurā
tiek pētīti cilvēku datoru un videospēļu spēlēšanas paradumi un attieksme pret spēlēm. Šī aptauja tiek vienlaicīgi veikta 10 valstīs, tai skaitā Latvijā. Būtu pateicīga, ja jūs piedalītos mums tik svarīgajā pētījumā.
Izlozes rezultātā tiks noteikti divi cilvēki no Latvijas, kas laimēs 25 britu mārciņas. Viss, kas ir jāizdara- jāizpilda aptauja. Lai sāktu aptauju, lūdzu, klikšķiniet
šeit [color=red]
Liels jums paldies un jau iepriekš pateicos par atsaucību!
Shumins
Jan 27 2007, 00:38
QUOTE(Ettenda @ Jan 27 2007, 01:14)
Sveiki! Tiek veikts apjomīgs pētījums, kurā
tiek pētīti cilvēku datoru un videospēļu spēlēšanas paradumi un attieksme pret spēlēm. Šī aptauja tiek vienlaicīgi veikta 10 valstīs, tai skaitā Latvijā. Būtu pateicīga, ja jūs piedalītos mums tik svarīgajā pētījumā.
Izlozes rezultātā tiks noteikti divi cilvēki no Latvijas, kas laimēs 25 britu mārciņas. Viss, kas ir jāizdara- jāizpilda aptauja. Lai sāktu aptauju, lūdzu, klikšķiniet
šeitLiels jums paldies un jau iepriekš pateicos par atsaucību!
Ceru, ka tavu Topic kaads aatri izdzeesiss...
Gribi veikt aptaujas - runaa ar cilveekiem uz ielas un taisi taas. Tachu ne te forumaa.
Anime forumaa. Driiz saaks likt veel - ko juus domaajat par jauno Coca Cola produktu? Jums patiik jaunaas Nike sporta kurpes? Ietektu tev aizveerties laiciigi nevis razjot spamu
Atrausies veel banu !
Sērfijs
Jan 27 2007, 03:39
Principā, diezgan anāla aptauja, pie tam pilna ar argumentu kļūdām, tikai un vienīgi datorspēļu frīkiem, ja reiz atbildot ar "nē" uz jautājumu par spēļu pirkšanu pēdējos sešos mēnešos man pasaka, ka neesmu derīgs aptaujai.
Ja spams ir plashs, izpildiis ~5000 cilveeku. Laimests kopaa 50ls. Uz vienu ljauzhu 1sant. Kas mees kaadi leetie? Kas tagad otaku skaitaas - beznaudas diikdienji, sava maka laapiitaaji? Es juuties satriekts un apvainots!
Jaa, es arii uzskatu, ka posts ir paaraak spamiigs, pat prieksh offtopa, un, ka aptauja ir vienkaarshi idiotiska, taa vinji nekaadus objektiivus datus nesavaaks.
Ja atmiņa neviļ šis pats kadrs visai ilgi centās pavedināt arī gamez.lv publiku uz anketas aizpildīšanu, kas rezultējās ar tādu pašu reakciju kā šeit. Un tam ir vienkāršs izskaidrojums - tie geimeri, kam ir laiks to aizpildīt nevēlas to darīt, turpretī ieinteresētā puse sēž un iznieko savu dzīvi kaut kādā Lineage'ā 2.
Besides, cik objektīvi ir prasīt kaut ko par datorspēļu tirgu publikai, kurai vadošie kvalitātes kritēriji ir Japāna kā ražotājvalsts un pēc iespējas vairāk tēli ar pēc iespējas lielakām ačtelēm. Nonsenss.
"Vai jūs esat pircis kādu.. blabla"
OH COME ON! pircis? you must be kidding me.
"Vai Jūs pārtrauktu izgatavot vai iegūt video spēļu pirātiskās kopijas, ja uzzinātu, ka pirātisms ir saistīts ar ārkārtīgi nopietniem kriminālnoziegumiem (ieskaitot terorismu, organizēto noziedzību un narkotiku izplatīšanu...)?"
must be good stuff they're smoking.
UN, man ir _pamatiiga aizdoma_ ka taas aptaujas rezultaati nekur nenonaak jo man shii piedziivojuma galaa bija patiikams pazinjojums par to ka saits kuram es meegjinu tikt klaat ir paarvietots.
QUOTE(GM @ Jan 27 2007, 10:09)
Ja atmiņa neviļ šis pats kadrs visai ilgi centās pavedināt arī gamez.lv publiku uz anketas aizpildīšanu, kas rezultējās ar tādu pašu reakciju kā šeit. Un tam ir vienkāršs izskaidrojums - tie geimeri, kam ir laiks to aizpildīt nevēlas to darīt, turpretī ieinteresētā puse sēž un iznieko savu dzīvi kaut kādā Lineage'ā 2.
Robčik! Kad būs apskac par Heroes V addonu, a?!
Dzonis
Jan 27 2007, 13:09
heh..šis tiešām nav viņa pirmais forums un nez vai būs arī pēdējais. gm minētais gamez, tagad otaku, tikko ielika datuvē..laikam puika grib tikt pie savām mārciņām
Pateicamies par Jūsu laiku, bet Jūs neesat atbilstošs kandidāts, lai piedalītos šajā aptaujā.
Man tomer liekas, ka tas ir kads idiotiskais kursa darbs .. vai pat skolas projekts, un ne vairak
Tad, kad pūcei aste ziedēs. Tas ir nekad - pārāk vecs tas addons, lai tur kaut ko tur vēl ķimerētos ap viņu. Un sūkā arī tik nesamērīgi, ka pat man verbālās bagāžas pietrūkst, lai to pienācīgi apsmietu 1200+ simbolos.
Seven_of_zero
Jan 28 2007, 02:27
(Buusim nelieshi un neklikshkjinaasim viss!) / edg /
Būsim vēl lielāki nelieši. klikšķināsim / Aizpildīsim.
Tikai aizpildot anketu izmantojiet savu fantāziju
.
QUOTE(GM @ Jan 27 2007, 23:24)
Tad, kad pūcei aste ziedēs. Tas ir nekad - pārāk vecs tas addons, lai tur kaut ko tur vēl ķimerētos ap viņu. Un sūkā arī tik nesamērīgi, ka pat man verbālās bagāžas pietrūkst, lai to pienācīgi apsmietu 1200+ simbolos.
A to es domāju, kāpēc neviens, nekur viņu neapskata...
Bum znatj
Church
Jan 28 2007, 14:07
turpinot offtopiku, HoMM peedeejie speeleejamie bij 3shie.
Spectre
Jan 28 2007, 20:15
QUOTE(ETM @ Jan 27 2007, 11:04)
must be good stuff they're smoking.
ROFL
Principā nemaz neatverot to linku es sapratu visu
P.s. Piekrītu Church - Heroes diemz''el evolūcijas procesā devolvējās <.<
Hikaru
Jan 29 2007, 10:05
Jā... HoMM 3... sen nav spēlēta laba spēle. Būs kādreiz jāuzspēlē varbūt atkal.
QUOTE(Church @ Jan 28 2007, 13:07)
turpinot offtopiku, HoMM peedeejie speeleejamie bij 3shie.
Yep, man joprojām laptopā ir HoMM 3 Complete
HoMM IV piebesīja ar savām megakretīniskajām kartēm, pilnām ar vienpusējiem portāliem AI ērtībām, visādām dīvainībām un jebkāda normāla balansa trūkumu, kartes tikai AI labā.
Un par to, ka viņi nonerfoja Town Portal spellu viņus vispār nošaut derētu
Shumins
Jan 29 2007, 13:17
QUOTE(Taka @ Jan 29 2007, 13:18)
HoMM IV piebesīja ar savām megakretīniskajām kartēm, pilnām ar vienpusējiem portāliem AI ērtībām, visādām dīvainībām un jebkāda normāla balansa trūkumu, kartes tikai AI labā.
Viena interesanta lieta gan bija...Iespeeja novaakt pashu Heroe, taads mezjoniigi kruti uztreneets, bet shamais aiziet pirmas pie Allaha un paarejiem aiz shoka nokriitas moraale. Citaadi tas Heroe seezj kaa taads uber dievs blakus, ka nekaa tam nevar izdariit. Tas Heros II ~ III tas bija ljoti stulbi. Taapat iespeeja Njemt liidzi vairaakus Heroe man tiiri iepatikaas. Zjeel ka Heroes V, to visu likvideeja
Heroes IV bija interesants eksperiments, kam man gan patika
QUOTE(Shumins @ Jan 29 2007, 12:17)
... mezjoniigi kruti uztreneets, bet shamais aiziet pirmas pie Allaha ...
Tu runaa pretrunaas. Labi uztreneets heroe taapat vien nemirst. Ja nu tu pats akaa lec, varbuut...
Hikaru
Jan 29 2007, 14:18
Heroes II man likās vissmukāk uzzīmēti visi monstri (ļoti smuki drakoni) un laba skaņa un efekti cīņu laikā.
Kad sāku spēlēt Heroes III likās, ka pasliktinājās visu monstru dizains. Burvji kaut kā primitīvāk sāka šaut ar vienkāršu svītru, vampīri neinteresantāk sist (t.i. skaņas un vizualizācijas efekti likās vienkāršāki). Bet tāpat pēc tam kļuva interesanti. Pluss bija tas ka, katru var apgreidot un visus varēja nopirkt. Un nomainot mp3 uz citu anime, spēļu un filmu mūziku, tad vispār ļoti patīkami spēlēt un izbaudīt spēli.
Bet Heroes IV viss aizgaja garām. Mazliet paspēlēju un pēc 10 minūtēm sāku aizmigt. Cīņas tik garlaicīgas kļuva, nekādu efektu. Viens knapi, knapi pienāk, kaut ko klusām izdara, tas laikam nokrīt, pazūd, un es aizmiegu. Un pēc stundas pamostos un izdzēšu spēli.
Heroes V vispār izsmiekls kaut kāds. Novilku spēli, pasmējos par to visu un izdzēsu.
Heroes II bija paaraak nesabalanseets. Ne gluzhi kaa Heroes I, kur 1 puukjis = victory, bet tomeer. Un, taa kaa esmu kluchainas grafikas piekriteejs, man arii Heroes II (un I) grafika patika daudz labaak.
scarface
Jan 29 2007, 18:07
Heroes 5 bija labs tacu parejie man patika labaak. Heroes 5 bija labaaka grafika tacu pirmajos cetros bija loti interesanti un gruutuma pakaape bija diezgan augsta pat uz easy level un bija vairaak kartes. Veel ir heroes ejamie rpg. Vienu laikam sauc legends of might and magic un otru sauc dark messiah of might and magic kas taisiits uz half life 2 dzineeja. Tie abi ir liidziigi oblivionam.
Church
Jan 29 2007, 18:36
veci sakaarnji, kas savlaik piepiipeetaa istabaa speeleejushi Hot Seat ik pa laikam pamodinot naakosho speeleetaaju, diezvai kaadreiz ierindos mineetaas rpg kaa piederiigas homm plejaadei ;P
scarface
Jan 29 2007, 19:21
Ja netici tad apskaties gamespotaa. Tas par ko es teicu tas ir kaut kas atsevisks nekaa pirmie pieci. Ja esi speeleejis oblivion tad sapratiisi
Veel ir heroes ejamie rpg. Vienu laikam sauc legends of might and magic un otru sauc dark messiah of might and magic kas taisiits uz half life 2 dzineeja. Tie abi ir liidziigi oblivionam.
veci sakaarnji, kas savlaik piepiipeetaa istabaa speeleejushi Hot Seat ik pa laikam pamodinot naakosho speeleetaaju, diezvai kaadreiz ierindos mineetaas rpg kaa piederiigas homm plejaadei ;P
Atļaušos atzīmēt, ka Dark Messiah nav vis RPG, bet gan diezgan primitīvs pirmās personas action.
Un tāpat atļaušos atzīmēt, ka "ejamie rpg", jeb Might & Magic sērija ir visa sākums - HoMM ir vairāk šī spēļuniversa spin-off's cita žanra ietvaros. Tādēļ izskatās, ka vecie sakārņi nemaz ar tik veci nav un bīdījuši pikseli-barbaru pa pikseļu kvadrātiem, meklējot citus pikseļus ko sist, nav pat tik cik melns aiz naga.
Meh...
Pilnībā piekritu
Hikaru teiktam.
Edg,
Par balansu varu izteikt, ka tur nesabalansēts bija tik viena rasa
Oki, un laikam gan, pēc kāda add-ona vareja vel nopirkt ghost ^^; Nu tie gan bija ... ouch
Un tas viss par disbalansu :3
Trešajā, tomēr, humans kick ass ^^
Bet nu vienalga ... tas ir ta ka skill test, izvelēties vājāko town-u sev
man ir divi jautaajumi.
Pirmais - Seerfij... es gandriiz no gultas noripoju, kad izlsiiju komentu par - anaalo aptaju... tas ir kaa? ar statoskopu?
Un - Ettenda- emm.. Laabij, tas tu?
Church
Jan 29 2007, 21:18
QUOTE(GM @ Jan 29 2007, 18:42)
...Un tāpat atļaušos atzīmēt, ka "ejamie rpg", jeb Might & Magic sērija ir visa sākums - HoMM ir vairāk šī spēļuniversa spin-off's cita žanra ietvaros. ...
i speeleets savlaik arii M&M. bet tik ljoti aizraut kaa veelaak izgaajushaas kulta HOMM[1-3] neaizraava.
Heh, moš man vēl Sinclairu ZX Spectrum piesaukt?
Dizzy, Academy, Elite ... ehhh spēles, kuru kvalitāte neslēpās gigahercos un gigabaitos, bet gan sižetā un playability. Un tikai 48 kilobaitos...
ShinChan
Jan 30 2007, 11:03
QUOTE(Taka @ Jan 30 2007, 09:27)
Dizzy, Academy, Elite ... ehhh spēles, kuru kvalitāte neslēpās gigahercos un gigabaitos, bet gan sižetā un playability. Un tikai 48 kilobaitos...
To var piemirst, bet nevar aizmirst. Un aizraujošais spēļu lādēšanas princips. Dažs labs jaunizcepts geimeris droši vien pat dzirdējis nav par to, ka spēles savulaik bija jālādē no kasetēm prastā maģītī (ielādējās, protams, labi ja katru trešo reizi, bet tas entuziasmu neatsita). Džoji lūza, pogas bloķējās, bet nekas netraucēja pavadīt n-tās stundas pie šīs spēļu iekārtas. Tā pat atskatoties pagātnē tīrā eksotika liekas informātikas priekšmeta mācīšanās uz krievu "bekām".
Tādas atmiņas...un kur tas viss ir palicis? *izkrata smilitis pa bikšu staru*
Atgriezhoties pie H&M (un pat taalu no spektruma neaizejot), ir iemeegjinaats arii shitaads briinums:
http://takegame.com/others/htm/kingsbounty.htm <- visiem klikshkjinaat, downloadeet un iemeegjinaat!
Jaaatziist gan, ka Spectrum versija (veel vecaaka) tai speelei nav graiziita.
Hikaru
Jan 30 2007, 13:07
QUOTE(Taka @ Jan 30 2007, 09:27)
Elite man patika. Un vēl ļoti patika Rebel Star. Nekā nevarēju iziet šo spēli, jo kaut kur uz beigām vienmēr lidoja ārā tā spēle. Man tagad kaut kur datorā mētājas ZX Spectrum emulators, un nesen beidzot izgāju to spēli. Un uzspēlēju vēl citas spēles. Forši tās visas bija atcerēties. Gribu vēl uzspēlēt School Daze, bet neatradu nekur, kur to spēli varētu novilkt.
Jāā "tape loading error" kā fināls spēļu lādēšanas procesam
Man vēl joprojām ir Speccy emulators datorā (slauka asaras...)
King's Bounty uz Speccy bija.
edg - ķer!
ftp://ftp.worldofspectrum.org/pub/sinclai...sBounty.trd.ziptur vēl ir arī 2 un 3. daļa dabūjama. sk. apakšējo linku
Daži linki:
Labākais Speccy emulators:
http://www.ramsoft.bbk.org/Lielākais Speccy games arhīvs :
http://www.worldofspectrum.org/index.html
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.