Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ne vien citi zīmē ;)
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Kentaishi
IPB Image
IPB Image

Tie ir mani nesenie, bet pirmie darbi.. Zinu, ka kļūdu tur ir simtiem un tā tālāk, bet es tomēr atļāvos beidzot, kaut ko ielikt. Kritizējiet, norādiet labo un slikto. laugh.gif Ja kaut ko labu maz saskatīsiet wink.gif
Tigra2
Hmm.. priekš iesācēja visai kooliigi ķermeņi un proporcijas, jauki, ka kāds sāk ar visu ķermeni... happy.gif
Man vairāk patika zaļā chikza, tāpēc to arī paanalizēšu. Kermenis viņai glīts, realistisks. Mati nedaudz par stīvu, spārniem trūkst telpiskuma. Seja simpātiska. Ideja interesanta.
Zaļā sanākusi daudz labāk kā sarknā, tāpēc, domāju, ka neanalizēšu sarkano, jo kļūdiņu tur tiešām daudz. Tas b'ūtu tas pats, kas analizēt autora 2 darbu, tad, kad autors uzzīmējis 22 :B
Kentaishi
Par sarkano zinu, kļūda pie kļūdas, bet neko darīt, jāmācās ^^ Par matiem, zinu, bet uz A4 lapas viņai viņi izskatāš labāk, tādēļ, ka tur kontūras izteiktākas. Bet lai nu paliek, uz kompja viss vienmēr izskatās labāk pārredzams. smile.gif Kā spārnus padarīt telpiskākus nav ne jausmas, man ar to telpiskumu ir kā ir, nekādi nevaru visu padarīt tādu vairāk vai mazāk ar acīm aptaustāmu.
Catgirl
spaarnus padariit telpiskaakus var ielikt vienu spaarnu otrajaa pusee, jeb vinus atpleshot....kursh elfs jep diivainais zaljais NLO lidos ar vienu spaarnu?(nosleepums: vinsh vnk palidot nevarres tongue.gif ) Zaljais radiijums ir smuks preksh iesaaceeja.... happy.gif 1. loti tipisks iesaaceejam laugh.gif
Shatako
Man patīk 2. darbs.Tikpatkā nav kam piesieties!Jā piekrītu Catgirl spārni tādi padīvaini!
1. Vajadzētu tā čaklāk izkrāsot!(rūpīgāk)Vēl manuprāt vajadzētu iezīmēt arī otru roku. Bet ir labi priekš iesācēja! tongue.gif
Kentaishi
Rūpība. Damned nav mana stiprā puse, bet jācenšās un pirmais darbs. Ak, tas ir totālākais vāks ^^ Un spārni uz A4 lapas izskatās daudzkārt savādāk, izteiktākas līnijas, kā rezultātā acīm redzami kā tur tie spārni stāv.
Catgirl
njaaa...man arii taa likaas pirms tam, kad ieliku saVeejo ziimeejumu...datoraa izskataas nesmukaaaks dry.gif ...bet tik un taa tew jaapiestraadaa pie ruupiibas.... dry.gif (crap laikam jaw man arii ph34r.gif )
hypnotize
negribu neko lieki un gari komenteet...taapeec pateikshu to kas man paltiik tavos darbos...( abos)
parasti iesaaceeji ziimee visaadas statiskas un galiigi garlaiciigas poozas saviem teeliem...bet man liekas, ka tev tiiti normaalas...var jus, ka tajos ir taada kaa dziiviigums....nav nr vainas.....taa turpinaat....un vairaak centies....smile.gif))
Kentaishi
Ēnas nav gluži tā kā vajag u.t.t. bet uznāca iedvesma tieši uz galvām. Ceru, ka nesitīsiet pārlieku.

IPB Image
Mimi
Iisteniibaa smuki. pat loti smuki, tikai piestraadaa pie galvas formas, taada stuuraina bik sanaaca, tur kur taa acs, tai pusee... jaa, uzacis baigi labas, taadas realistiskas
Kentaishi
par stūrainumu gribēju rakstīt, man tieši tas stūrainums šaj purniņā patīk, jo tās apaļākās kontūras manā skatījumā radīja tai sejā kaut ko neproporcionālu, nu nez. ^^
Misa
man patīk tas volfyguy izskatās mīļš smile.gif tikai seja biku stūraina biggrin.gif kā jau iepriekš minēts, bet tie zobiņi ir vispār super ^.-
Cowkiller
hmm
nesaprotu kapeec daudzi ziimee taas austinjas? huh.gif
tas no kkaadas muulteniites??

p.s. centies un tev izdosies labaak un labaak!
Kentaishi
no multenes? Nē, protams ne. Vnk ausainais periods uznāca, bet nu jau atkal jūtu kā sāk mainīties uz kaut ko citu. ^^ Par to stūrainumu zinu jau zinu kā jau teicu, šo kļūdu pamanīju, bet man patīk tak i tak tongue.gif
Ami
Patīk tā zaļā sieviete, un jā, pēdējā darbā ausis un acis rullē. Seja tiešām stūraina, bet, ja tas tā domāts, tad pretenziju nav.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.