Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Red Hot Chili Peppers uz LV!
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pakkun
Balsojiet par Red Hot Chili Peppers koncertu Latvijā šajā linkā -> http://eventful.com/demand/D0-001-000079572-7

Jo vairāk balsu būs, jo lielāka varbūtība ka viņi atbrauks uz Latviju, jo es nezinu vai, ja tas būs Lietuvā, visi, kas gribēs, arī varēs aizdoties..
GM
Es jūtos ne tik daudz pārsteigts par Piparu nepieciešamību šajā galā, cik par to, ka balsošanai nav izlikti kaut kādi faggot j-rokeri vai Tokyo Hotel...
Ņefiga sebe progress.
Hikaru
Tā ir kaut kāda Japānas gruppa? Es tādu nepazīstu. Kur var nobalsot par Kotoko vai Ayumi Hamasaki, vai Hal, vai See-Saw, vai par pašu Yuki Kajiuru?

Edit: Tur ir tikai Ayumi Hamasaki. Sākam visi balsot, lai Ayumi Hamasaki brauc uz Latviju.
http://eventful.com/performers?q=ayumi+hamasaki
anti
QUOTE(Hikaru @ Jan 18 2007, 17:43) *

Tā ir kaut kāda Japānas gruppa? Es tādu nepazīstu.

Visai pārsteidzošā kārtā pasaulē eksistē arī ne-Japānas grupas. Zinu, ka tevi šāda atklāsme var šokēt, bet esi vīrs un turies!
xikes
Heh, pagaidām izskatās, ka šī nepavisam nav īstā vieta, kur vākt balsis, lai panāktu to, ka Latvijā koncertēs grupa "Red Hot Chili Peppers".
Un nav jau brīnums, anime forums, kā nekā ph34r.gif
Pakkun
es nevācu TE balsis, bet gan vācu tās ARĪ te. sen jau man ir patikuši rhcp un, ja viņi būtu lv, es visnotaļ iespējams arī aizdotos uz koncertu. tātad balsojam, lai pakkuns tiek uz konci un, galvenais, lai lietuviešiem netiek!!!! biggrin.gif pat, ja nezinat kas tie tādi ir, vai, ja slinkums balsot... nu, vnk paņemiet un sekojiet linkam un nobalsojiet!
bet par hikaru es biju labākās domās..
Catgirl
Edit: Tur ir tikai Ayumi Hamasaki. Sākam visi balsot, lai Ayumi Hamasaki brauc uz Latviju.

Kas tie taadi ir? huh.gif

RHCP viniem ir diezgan forsha dziesma biggrin.gif
edg
Taatad tu piesaarnjo daudzus forumus ar reklaamaam. Varbuut esi tas, kas staigaa apkaart un pastkastiitees veikalu katalogus met? Spams paliek spams. Closed.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.