Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Semestris Japānā?
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Blackout
Trīs dienas atpakaļ dzirdēju, ka Japānas vēstniecība rīko projektu, tiem kuriem ir 16+ apmaksāt ar visu stipendiju semestri Japānā mācībām? Any info? Vai tas ir tikai projekts? Vai arī tas tagad tā būs ? <3
Yume
tas ir jau sens kaa pasaule projekts, tev tiek piedaavaata studeet japaanaa noteiktaa nozaree.. bet lai to dabuutu ir jaaiztur konkurss, plus medeciinoskaa apskate, plus veel visaadi siikumi, plus intervija.
ja vajag tieshaaku iznormaaciju ar visiem datumiem, utt, tad iesaku aiziet uz japaanas veestnieciibu, kas, ja veel nav mainiijusi savu dislokaacijas vietu atrodaas uz Kr.Valedmaara ielas, uz stuura Esplanaadei..
Kenshin
līdz 16.02 jāiazpilda anketa Japānas vēstniecībā un jāaiziet uz uz interviju, ja viņi uzaicina...
Blackout
hm, var pat iet ja nav veel 16? o.0
Ginta
..tas tā kā 16+ vidusskola??
ekh.. tad jau man atkal nespīd dry.gif laugh.gif
-kumori-
QUOTE(Ginta @ Jan 19 2007, 00:26) *

..tas tā kā 16+ vidusskola??
ekh.. tad jau man atkal nespīd dry.gif laugh.gif

... aga, man arī nespīd ;D ~
Mana skolotāja to lapu [Japānas - Eiropas savstarējās sapratnes stipendiju programma 2007. g.] jau nedēļas atpakaļ iegrūda un uzreiz jau pateica, ka esmu priekš tā jau par vecu, bet mani iecēla informētāja amatā, lai visiem saviem draugiem sastāstu... Ehh, diemžēl visi mani draugi arī ir pilngadīgi, un vsk. jau sen tiem vairāk nedraud... [jūs laimīgie, 16-17 gadus vecie, kas mācās 10. - 11. klasē]
... itkā jau tas pasākums izklausās diezgan interesants, tikai man kkā neticās, ka visu apmaksā. ~
Žanete
programma tiešām ir tiem, kam ir no 16 - 17 uz pieciem mēnešiem.

es biju aizgājusi, bet man teica lai iedodu e-mail adresi un tad to anketu nosūta.

šodien sapratu kāpēc - tāpēc, ka anketa taisīta exelī un ierakstīt iekšā ar roku būtu tiešām grūti.

tb - ja nu kas, tad labāk parasiet lai jums to anketu nosūta caur e-mailu smile.gif

Japānas vēstniecība izsludina konkursu dalībai
Japānas –Eiropas savstarpējās sapratnes stipendiju programmā 2007.gadam

Programmas saturs: mācības Japānas vidusskolā, dzīvošana viesģimenē, dalība dažādās aktivitātēs.

Norises laiks: 2007.gada augusts – 2008.gada janvāris (5 mēneši)

Prasības pretendentiem:

1. Vecums: 16 -17 gadi (2007.gada augustā) vai vidusskolas 10. – 11. klases skolnieks (2007.gada septembrī)
2. Pamatzināšanas japāņu valodā vai spēcīga motivācija apgūt japāņu valodu un kultūru (skolā mācības pamatā notiks japāņu valodā)
3. Labas angļu valodas zināšanas
4. Spēja pielāgoties dzīvei viesģimenē
5. Nav plānu tuvākajā laikā braukt uz Japānu
6. Izpratne par programmas mērķiem, apņemšanās ievērot Japānas likumus, organizatoru noteikumus un skolas noteiktās prasības.

Pieteikuma anketas un sīkāku informāciju par programmu var saņemt Japānas vēstniecībā K.Valdemāra ielā 21, Rīga, LV- 1010

Tālrunis uzziņām: 7812003(~001,~002) darba dienās 10:00-12:00, 13:00-17:00
e-pasts: eoj.e@latnet.lv

Pieteikumu iesniegšanas termiņš: 2007.gada 16. februāris

• Programmas dalībnieks tiks izvēlēts, pamatojoties uz pieteikuma anketā sniegtajām ziņām un konkursa 2. kārtas – intervijas rezultātiem.

• Japānas valdība segs aviobiļetes izmaksas, kā arī skolas, dzīvošanas viesģimenē, ēdināšanas, organizēto ekskursiju un pamata līmeņa apdrošināšanas maksu. Dalībniekam jāsedz savi personīgie izdevumi.
Janimaru-kun
A studentiem kkas liidziigs nav dzirdeets? Piem RTU un kaadas Japoshku augstskolas apmainjas programma... vnk taa lieta ir taada, ka es maacos inzhenierzinaatni, kas ceelusies iz Japaanas, ko Eiropaa maaca reti kur (Vaacija laikam), un kas arii Latvijaa ir traki jauna manta - mehatronika. Nebuutu slikti dabuut kaadu pieredzi...

p.s. Mosh ir jeega aizsoljot liidz Japaanas veestnieciibai? smile.gif
Kima
www.nihongo.lv
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.