Mana draudzene parasti ziimee shaadi (ar tinti parvilku paari, lai juus labaak redzeetu, jaa un tagad izskataas kaadas 10 reizes labaak ) pieveersiet iipasho uzmaniibu rokaam
Kaadas pusotras nedeeljas pirms tam, vinja dabuuja photoshopu.. un peec kaadaam trim dienaam no riita zvaniija man, teikdama, ka neko nesaprot... vakaraa vina man atsuutiija shaadu ziimeejumu -
pieveersiet uzmaniibu pirkstiem, tie ir normaali un apali. bet peec kaut kaadas nedeeljas es biju pie vinjas un liku paraadiit skici - vinja man atbildeja, ka to pazaudeeja... un kad mees ziimeejaam, pirkstus vinja atkal ziimeeja kaa 1. ziimeejumaa.... tagad vinja man atsuutiija veel vienu ziimeejumu...
prasiiju arii tam skici, bet vinja teica, ka taa palika vasarniicaaa... vinjai ar taam eenaam vienmeer gaaja taa pashvaki, nu un arii tie divi peedeejie ziimeejumi nav vinjas stils.
man neticas, ka vinja to ziimeeja, bet taa kaa tas ir stulbi atrast atbildes ne no kaa, man ir jautaajums jums - tas IR iespeejams??? un jaa, vai jums taadas bildes nav nekur pagadiijushas internetaa?
p.s. tas peedeejais ziimeejums - nezinu.. sanaak, ka vinja to izdariija pa kaadaam 2 h, bet zvanija man pirms tam un teica, ka ziimee pandoru... jaa, un es kaut kaa shaubos, ka vinja visaa photoshopaa speej paarspeet visus tur sensei ar savu eenoshanu...