Help - Search - Members - Calendar
Full Version: HELP ME PLEASE
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Mimi
Mana draudzene parasti ziimee shaadi (ar tinti parvilku paari, lai juus labaak redzeetu, jaa un tagad izskataas kaadas 10 reizes labaak biggrin.gif) pieveersiet iipasho uzmaniibu rokaam
IPB Image

Kaadas pusotras nedeeljas pirms tam, vinja dabuuja photoshopu.. un peec kaadaam trim dienaam no riita zvaniija man, teikdama, ka neko nesaprot... vakaraa vina man atsuutiija shaadu ziimeejumu -
IPB Image

pieveersiet uzmaniibu pirkstiem, tie ir normaali un apali. bet peec kaut kaadas nedeeljas es biju pie vinjas un liku paraadiit skici - vinja man atbildeja, ka to pazaudeeja... un kad mees ziimeejaam, pirkstus vinja atkal ziimeeja kaa 1. ziimeejumaa.... tagad vinja man atsuutiija veel vienu ziimeejumu...

IPB Image
prasiiju arii tam skici, bet vinja teica, ka taa palika vasarniicaaa... vinjai ar taam eenaam vienmeer gaaja taa pashvaki, nu un arii tie divi peedeejie ziimeejumi nav vinjas stils.

man neticas, ka vinja to ziimeeja, bet taa kaa tas ir stulbi atrast atbildes ne no kaa, man ir jautaajums jums - tas IR iespeejams??? un jaa, vai jums taadas bildes nav nekur pagadiijushas internetaa?

p.s. tas peedeejais ziimeejums - nezinu.. sanaak, ka vinja to izdariija pa kaadaam 2 h, bet zvanija man pirms tam un teica, ka ziimee pandoru... jaa, un es kaut kaa shaubos, ka vinja visaa photoshopaa speej paarspeet visus tur sensei ar savu eenoshanu...
Ghoul
Nuu, peedeejaa bilde ir no anime Visions Of Escaflowne, taapeec pienjemu, ka arii pirmaa kuru vinja Tev suutiija nau vinjas roku darbs.

EDIT.

Oh lol, nee, nu vnk saliidzini ar pirmo ziimeejumu, tas aciimredzami, ka tie nau vinjas ziimeejumi XD
Mimi
QUOTE(Ghoul @ Jan 13 2007, 22:07) *

Nuu, peedeejaa bilde ir no anime Visions Of Escaflowne, taapeec pienjemu, ka arii pirmaa kuru vinja Tev suutiija nau vinjas roku darbs.

EDIT.

Oh lol, nee, nu vnk saliidzini ar pirmo ziimeejumu, tas aciimredzami, ka tie nau vinjas ziimeejumi XD

man arii taa shkiet... mjaa bet vai tu esi redzeejis toch taadu bildi? nu es nezinu, man arii liekas, ka vinja nevareetu taa uzziimeet.
Cilveeks
tie nav vinjas darbi, tapeec ka:
1)fairy_anime_blue
2)Manga_14

atradu peec bilzhu nosaukumiem... ieteiktu paraadiit vinjai shito...
Mimi
QUOTE(Cilveeks @ Jan 13 2007, 23:05) *

tie nav vinjas darbi, tapeec ka:
1)fairy_anime_blue
2)Manga_14

atradu peec bilzhu nosaukumiem... ieteiktu paraadiit vinjai shito...

CILVEEK, tev ir milziiigs paklaniijums... ak mans dievs, jaa man veel nepieleca paskatiities tieshi peec nosaukumiem... es tur mekleeju taa - fairy anime, sasuke (to peedeejo vinja noteeloja, ka uzziimeja soskiju no naruto)... mjaa es vinjai to paraadiishu.... tu esi vnk.. gudrs!!!! *apbrino*
Isabel Carmin fon Edelhain
Tur pat nevajaga neko meklēt, lai jau redzetu ka tas nav tās tavas draudzenes zīmēts, kur nu vēl uzķerties uz tādiem cauredzamiem meliem.
Mimi
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Jan 14 2007, 00:02) *

Tur pat nevajaga neko meklēt, lai jau redzetu ka tas nav tās tavas draudzenes zīmēts, kur nu vēl uzķerties uz tādiem cauredzamiem meliem.

es to sapratu jau uzreiz, jo tas nav vinjas stilaa... bet saproti, vinja vienmeer bija godiiga, un nemaz nezinaaju, ka vinja var buut TAADA... O_o
CirvjaKaac
Fuuuu, kāda Tev draudzene. Lūk, Tev dzīves skola - visi tev apkārt melo, tapēc neuzticies nevienam, tikai man. Un neizmirsti draudzenei ievilkt pa zobiem! Sākumam varētu viņu iebiedēt ar tādiem baisiem teiciniem kā:"Cho pizd*sh?!?" vai "Ubju s*ka!", lai izslēgtu pretuzbrukuma iespēju. Tad sit viņai ar stingri savilktu dūri vai kādu līdzi paņemtu priekšmetu (derēs hantele vai tas pats španders), līdz viņa nokrīt un raud. Pārmācīšanu turpini iesperot viņai pāris reizes pa galvu, tad lenām ej prom un atmesdama matus paziņo:"Es ar tevi vairs nedraudzējos!" Tā dari ar visiem, kas Tev melojuši.. Veiksmi darbā!
Keydan
CirvjaKaac u r EVIL! smile.gif
Pearl tas 99.99% nav viņas darbi, tev vajadzetu parskatit savu draudzibu, es nesaku ka vajag sist pa purnu un nerunat ar to cilveku, vajag but verigam...
P.S.
Tava draudzene nemak melot! smile.gif
Cowkiller
looool
100000% tie nav vinas ziimeejumi!
vinja melo lai pieveerstu tavu uzmaniibu, aciim redzot tu nesniedz vinai
pietiekami lielu uzmaniibu...
vnk aprunaajies ar vinju un uzmundrini lai ziimee ar roku nevis PS
Mimi
QUOTE(Keydan @ Jan 14 2007, 02:54) *

CirvjaKaac u r EVIL! smile.gif
Pearl tas 99.99% nav viņas darbi, tev vajadzetu parskatit savu draudzibu, es nesaku ka vajag sist pa purnu un nerunat ar to cilveku, vajag but verigam...
P.S.
Tava draudzene nemak melot! smile.gif

Keydan, man arii taa liekas... bet man vajadzeeja pieraadiijumus, lai bruktu virsuu.. tagad tei man ir... un es pateikshu vinjai, ko domaaaju.
Cowkiller, jaa... vinja vienmeer veeleejaas izraadiities ar kaut ko, un teica, ga grib visu paarspeet... es vinjai vnk meeeginaashu paskaidrot, ka melojot nevienu jau nepaarspees, un vinjai jau nekaa no taa nebuus...
Mimi
iedomaajieties, tagad vinja man saka, ka taas bildes popularizeeja, liekot google. man shkiet ka vinja melo, tagad vinja man saka, ka riit atnesiiis skici... .
CirvjaKaac
Un Tu domīgu seju savilkusi māji ar galvu? Man pamatoti sāk rasties jautājums - Tu tiešām esi tik naiva? Nu melo viņa Tev. Pārmāci viņu kā augstāk rakstīju - palīdzēs. Apsolu!
Kikyou
QUOTE(Pearl @ Jan 14 2007, 13:01) *

tagad vinja man saka, ka riit atnesiiis skici... .

Hahaha, līdz rītdienai viņa būs to bildi nozīmējusi. laugh.gif

P.S. Cirvi, careful there, ja nu pēkšņi viņa arī tevi ņem par pilnu un rītdienas ziņās parādās "Kāda meitene brutāli piekāvusi savu draudzeni par to, ka viņa melo"? :>
Shumins
Shkjiet ka esat jau aizmirsushi TradeMAAK un vinja orgjinaalo topic "Manni Animuciisi, ...":

http://otaku.lv/index.php?s=&showtopic...ost&p=43304

QUOTE(Pearl @ Jan 13 2007, 23:55) *

P.s. tas peedeejais ziimeejums - nezinu.. sanaak, ka vinja to izdariija pa kaadaam 2 h, bet zvanija man pirms tam un teica, ka ziimee pandoru... jaa, un es kaut kaa shaubos, ka vinja visaa photoshopaa speej paarspeet visus tur sensei ar savu eenoshanu...

Uztveriet to par sava veida njirgaashanos par jums wink.gif
Un lai buutu vairaak Action un tiktu pati cauri sveikaa - paraadaas taa mistiskaa draudzene.
Pearl, patiik tava humora izjuuta cool.gif
Un tas ka te vinjas txt vispaar njem nopietni, vai veel labaak meegjina komenteet tos darbus, paraada ka te dazjam labam galvaa nekaa nav un tas jau tieshaam ir scary laugh.gif

IPB Image
exile
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Labs topiks - kaartiigi var pasmieties. Patiik cirvjaKaata evil koments.
Mimi
QUOTE(exile @ Jan 14 2007, 15:22) *

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Labs topiks - kaartiigi var pasmieties. Patiik cirvjaKaata evil koments.

man liekas, juus mani nesaprotat... es vinjai neticu, un arii taa runaajot vinjai atbildeeju, man bija daudz pieraadiijumu, bet tagad vinja muldas... man vajag izdariit taa, lai vinja ir PILNIIGI UN GALIIIGI atzinusies... mjaaa, eeniiweeei...

kikyou, es zinu, ka vinja tagad to visu noziimees, to jau sapratiis uzreiz.. .es arii uzziiimeeshu un pateikshu, ka tas ir mans ziimeejums.... bet man vajag, lai vinja atzistas... ludzu, neuzskatiet mani par stulbo, naivo kropli... nu riiit meegjinaashu Cirvja variantu, tikai ne tik loti biggrin.gif

Shumins, taa tieshaam ir taisniiba, vinja man zvana, paarsuuta, vinja ir taada... diivainaa... un neuzskatiet mani par naivo kropli, vienkaarshi man vajag TAADUS pieraadijumus, lai vinja galiiigi atziiistas...
Cilveeks
aizej pie vinjas un paprasi lai pamaaca kaa jaakraaso...
Kazuki
QUOTE(Pearl @ Jan 14 2007, 20:45) *

bet man vajag, lai vinja atzistas... ludzu, neuzskatiet mani par stulbo, naivo kropli... nu riiit meegjinaashu Cirvja variantu, tikai ne tik loti biggrin.gif

Shumins, taa tieshaam ir taisniiba, vinja man zvana, paarsuuta, vinja ir taada... diivainaa... un neuzskatiet mani par naivo kropli, vienkaarshi man vajag TAADUS pieraadijumus, lai vinja galiiigi atziiistas...

par kropli tevi neuzskatiishu, kameer tam neredzeeshu uzskataamus pieraadiijumus xD , bet par naivu gan, ja tu ceri, ka taa tava draudzene atziisies tev. laugh.gif
Shumins
QUOTE(Pearl @ Jan 14 2007, 20:45) *

man liekas, juus mani nesaprotat... es vinjai neticu, un arii taa runaajot vinjai atbildeeju, man bija daudz pieraadiijumu, bet tagad vinja muldas... man vajag izdariit taa, lai vinja ir PILNIIGI UN GALIIIGI atzinusies... mjaaa, eeniiweeei...

kikyou, es zinu, ka vinja tagad to visu noziimees, to jau sapratiis uzreiz.. .es arii uzziiimeeshu un pateikshu, ka tas ir mans ziimeejums.... bet man vajag, lai vinja atzistas... ludzu, neuzskatiet mani par stulbo, naivo kropli... nu riiit meegjinaashu Cirvja variantu, tikai ne tik loti biggrin.gif

Neticu, ka taa kaut kur vispaar var buut.
Un tad kaad jeega bljaustiities pa wisu www.otaku.lv, ka tava draudzene melo tev. Sameklee citu un basta.
Piedaavaaju sho topic aizsleegt, vai atkal to pievietot pie offtopic...Nav Animes teemas? Buus:

Ko dariit, ja draudzene suutu sevis neziimeetus Manga darbus un melo, ka labi ziimee.

Citaadi te no maakslas nav ne grama, cik nu tas pirmais ar pildspalvu ziimeetais, paarejais te mega off. Vai arii saakshu te postot savas garaas paardomas !!! Un buus spama pereeklis...

Un nav taksh te digimonu saiets, kur risinaat taadas probleemas...

IPB Image
Arts
Mine thinking!
Salauz savu draudzeni,tev ir pierādījumi,iebiedē ka bildēm ir autortiesības un ka viņai būs cietumsods.

Un ja neliks vairāk bildes,tad topiks būs spama perēklis(jau ira) un to iznīdēs.
Mimi
QUOTE(Arts @ Jan 14 2007, 19:19) *

Mine thinking!
Salauz savu draudzeni,tev ir pierādījumi,iebiedē ka bildēm ir autortiesības un ka viņai būs cietumsods.

Un ja neliks vairāk bildes,tad topiks būs spama perēklis(jau ira) un to iznīdēs.

jaa, es sho topiku jau domaaju aizsleegt, tikai nezinu kaa...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.