Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tā sabiedrībā pieņemts!
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
GoldLeader
Šoreiz mazliet nopietnāk. Bez liekas diršanas.

Labdien vēlreiz. Paldies Reinim Pētersonam par raksta nosaukumu, paldies Evitai un tai otrajai, kas piektdien mēģināja mūs bariņā apdirst, dēļ tā, kā mēs izskatāmies, un ko mēs klausāmies, par raksta ideju. Metal people just don't care.

Es secinu, ka neesmu normāls. To man ik pa laikam atgādina arī visi pārējie, un es to pieņemu kā patiesību. Sliktākais ir fakts, ka mani tas īpaši nesatrauc. Sabiedrībā gan ir pieņemts būt normālam, bet...nu, sabiedrība, kurā ir labi būt normālam, piektdienas vakarā pazvana pie mana dzīvokļa durvīm, paprasa cukuru, kas arī tiek attiecīgi iedots (~200 grami) un pēc tam *random* iemeslu dēļ sāk nodirst metālu, metālistus, metālistu izskatu un pāris reižu nosauc mūs par debīlajiem idiotiem vai kā tamlīdzīgi. Kad tiek jautāts, ko cilvēks pats klausās, tiek sniegta tik izsmeļoša atbilde, ka nabaga verdi, vāgners, mocarts un citi klasiskās mūzikas autori kapā ne tikai grieztos kā helikoptera rotori, bet arī vemtu asinis, spļautu skābi un censtos psioniski iznīcināt visus savus garadarbus. Citēšu: "Es klausos Operu" Kas jau lol. Ar vārdu "Opera" laikam tiek domāta klasiskā mūzika vispār, jo protams nevienu operu šis cilvēks nosaukt nav spējīgs. Attiecīgi jāsecina, ka cilvēks, ja tā var nosaukt šo radību, šo...būtni, kuras vienīgās eksistences rūpes ir ēst, dzert (alkoholu) nodarboties ar seksu un mierināt savus nervus ar domām par to, kādēļ kāds, kas domā savādāk ir 18 reizes sliktāks par viņu, gribēja būt kruts un paspīdēt ar to, ka viņš klausās labāku mūziku par mani, (Mans tēvs ir mūzikas skolotājs, kas 20 gadus Operas orķestrī spēlējis kontrabasu. Turklāt metāls mani iemācīja cienīt klasisko mūziku) kā arī pierādīt, ka es esmu stulbs, nākot pie manis uz mājām un vienkārši mani nodiršot. Ahaaa...bet tas vēl nav viss. Šie paši cilvēki nākošās nakts ~2.00 pa nogrieztu gāzes vadu bēra manā dzīvoklī kaut kādu baltu figņu, kas atgādināja veļas pulveri. Droši vien, lai pierādītu cik ļoti stulbāks par viņām es esmu. Sweet. Ja cilvēkiem ir TĀDI argumenti, ko tur vēl strīdēties? Jāatzīst, ka esmu pilnīgs neizglītots kverplis, gurķim līdzīgs objekts, kurš pats nav spējīgs pat sev pakaļu noslaucīt.

Vispār, man šķiet ka pie vainas ir televīzia. Nē, drīzāk pat masu mēdiji kopumā. Visas lietas, kas mani kretinē ārā, un raisa vēlēšanos ņemts cirvi, kalašņikovu, granātu vai ko smagāku, un slepkavot idiotismu, nāk no turienes. Sabiedrības spogulis, bļe. Citējot Lestat: "Dažreiz rodas iespaids, ka visa pasaule man apkārt reklamē, popularizē prāta notrulināšanu!" Krutuma faktors ir tik drausmīgi uzpūsts, un ja tev ir pofig par to, cik populārs tu esi, ja tev ir pofig par to, vai tevi uztver par normālu vai nē, tad tu tiec nodirsts, jo mietpilsonības kampaņa šajā valsti, kas, stap citu, sen jau nav valsts, bet gan tikai puslīdz autonoma eiropas savienības province, ir abnormāli milzīga. Dēļ tās arī rodas visi tie, kas liek kretīniskus tekstus draugu profilos, visi abdolbītie sīči, kuriem ir mazāk smadzeņu par puvušu kartupeli, un kuru vēl stulbākie vecāki pērk viņiem visu, ko tie vēlas. Un jūs, alternatīvie maitas, kas šito nelasa draugiem.lv (un tie kas lasa, arī) neesat daudz labāki. Tusējot savā kompānijā varbūt netiek manīts, par ko runā "normālie" ļaudis, bet dzīvojot šeit es to izjūtu smagi.
jurc
uuun? Vai man tagad būtu jādod savs plecs uz kura tev paraudāt? Vai arī otaku.lv tev jau ir kā dienassgrāmata kur izkratīt savu sirdi?

Tāda nu tā sabiedrība ir, un tu tur NEKO nepadarīsi. Vai nu esi riebīgs maita un visus pakļauj sev, vai pārcelies dzīvot citur.
Dero
Tu tagad domā, ka sajā forumā atieksme ir savādāka? sabiedrība, kā tāda izstumj atsķirīgos un tas ir tāpēc, ka tie viņiem sķiet nepieņemami, gan jau arī tev kāda sabiedrība daļa lieka nepieņemama, piem. poke vai kkas cits.
sipps
ne problema ir tevi paša, ko tu censties panakt ar saviem " noverojumiem un atziņam?" ka apkartējie pekšni sapratis ka tu nesi divainas emo kas lielu daļu cilvēku kaitina tika ar to ka tu tur esi? ši nav vieta kur radīt par sevi normals sapratīgas būtnes iespaidu.

QUOTE(sipps @ Jan 9 2007, 15:34) *

ne problema ir tevi paša, ko tu censties panakt ar saviem " noverojumiem un atziņam?" ka apkartējie pekšni sapratis ka tu nesi divainas emo kas lielu daļu cilvēku kaitina tika ar to ka tu tur esi? ši nav vieta kur radīt par sevi normals sapratīgas būtnes iespaidu.

QUOTE(jurc @ Jan 9 2007, 14:57) *

Tāda nu tā sabiedrība ir, un tu tur NEKO nepadarīsi. Vai nu esi riebīgs maita un visus pakļauj sev, vai pārcelies dzīvot citur.

hmm tavuparat tikai riebigi maitas un cilvēki kas negativi iztrās pret citeim var pakļaut citu? ne apkartejo cieņu vasr iegūt tiak tada gadijuma kad tu esi tāds kads necenties citeim izdabāt paliec pie saviem idēliem un uzskatiem.
kahi
what means atšķirīgi? visi ir cilvēki for god sakes, visiem galvas ripo nost, un asiņo viņi arī vienādi. tas, ka vienam deguns augstāk par otru neko nemaina. nedod viņiem cukuru!! un, ja tu pirmajos teikumos stāsti, ka tas tevi īpaši neuztrauc, kāpēc vispār uzsāki šo topiku?
Pakkun
jāsaka, ka savas pastāvēšanas iekš otaku.lv laikā nebiju vēl manījis tādu aktivitāti no goldleader puses... varbūt sāc ar to, kas tev licis šadas ranting related darbības uzsākt?
sipps
??? ne tu paziti golidiju ne viņa izdarības. šo rakstu tapt ka visu paārejos viņs ir pārpublicējis visas iespejams vietas, šis gara darbs nav speciāli radīts otaku.lv publikai,bet tika ta starpcitu šeit iemests
Shumins
Shamais ir galiigs sviets... laugh.gif
Un tad veel man kaads brauc virsuu un saka, ka izklausos peec emo.

Shajaa jautaajumaa varu ielikt tikai karikatuuru, jo jebko rakstiit buutu nejeedziiga laika nosishana.
IPB Image
(http://superfantasy.nemirst.lv/index.php?cookies=1)

Kaada tolka peec taisiit shaadus topic, ja pat tu pats neiesaisties diskujiijaa...
Vaig kaut kaadas nopietnaakas probleemas. Piemeeram, tu izraadies esi viirieshu jaaklis un miili divus gadus vecaaku neegjeri. Vai ko liidziigu un tad apraksti savaas dziives probleemas. Shaadus rakstus citaadi var likt tikai Spicitee cool.gif

Nu man patiik muuzikli (Mana vaajiiba), eju uz izraadeem un fanoju, but who cares...
http://www.youtube.com/watch?v=kfDPsL5vOoQ

Ideaalaakais muuzikla scenaarijs, ko sen atpakalj sarakstiijis Legjendaarais postotaajs ShinChan...
QUOTE(ShinChan @ Feb 3 2005, 23:22) *

Alternatīvās beigas.

Pēkšņi atsprāgst vaļā visu māju logi. Apkārtni pieskandina Kenny Loggins dziesma „Footloose”. Cilvēki sāk lēkāt un locīties šī 80.– to gadu disko šlāgera ritmos. Visi. Tramvaja šoferis, ziedu pārdevēja, kāds auto vadītājs, kioska pārdevēja, tramvaja pasažieri, paramediķi, autobusu gaidošie cilvēki un pat mana mīļotā, trūkstot kājai, sāk mest salto, kas apkārtējos izraisa ovācijas. Pēkšņi no garām braucošā limuzīna izlec VVF un DŽ. W. Bušs un pievienojas jautrajiem dejotājiem. No gaisa balona ar izpletni nolec Mirdza Martinsone un kopā ar Marģeri Martinsonu sāk dejot zemo breiku. No Āgenskalna bijušā televīzijas torņa Gundars Bojārs izšauj salūtu un pāri dejotāju galvām nobirst DVD ar FF Advent children, par laimi gaļas paviljonā strādājošajam miesniekam Pavļikam līdzi ir laptops ar DVD dzini un projektors. Visiem ir jautri un pasākumam pievienojas aizvien jauni viesi. Bet es tikām ielienu ātrās palīdzības vāģī, uzlādēju defibrilatoru un piebāžu pie tā mēli.....................................................

Nu esmu jociigs, neviens mani nesaprot un? Dziivoju savaa mazaa shizo pasauliitee, kur visi dzied un ir laimiigi. Taksh taapeec jau nav jaataisa visaadi nedaudz padumji topic.
Labaak pameegjini iesapmot kaut kur pie nopietnaakaam off teemaam...Citadi par shaadiem jokiem tu veel kaadaam Adminam noriebsies un dabuusi warn or ko veel nejaukaaku ph34r.gif
edg
Secinaam, ka Goldijs ir njerkshkjis un topiku sleedzam.

Ir divi veidi, ko dariit, ja kaut kas nepatiik: ciiniities vai samierinaaties. Gauduljoshana rada tevii sajuutas, ka tu ciinies, bet patiesiibaa tu samierinies, kaitinot visus apkaarteejos. Ej kaitinaat psihologu!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.