Help - Search - Members - Calendar
Full Version: kaut kas no manis
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Suu
Es te meeginu apguut savu ziimeeshanas stilu, nu taads arii man vinjsh veidojaas. Man pashai patiik, bet es gribeetu zinaat juusu kritiku.
Pakkun
augšējājai lūpai būtu jābūt vairāk uz āru kā apakšējai vai vienādā līmenī.. un deguns... deguins.. nez, izskatās kā no citas pasaules vai pamatīgi kkāds.. deformēts smile.gif
Suu
jaa pa degunu es pati zinu, pa luupu to es nebiju taa pamaniijusi

nu te ir veel viens darbinjsh
Namejs
arii otrajaa darbaa ir taap pati probleema ar degunu....un nu nun...eenojums neizskataas labi
Shatako
Tas 1. darbsi ir ok, bet kkas nav ar degunu un lūpām!Otrais darbs ir labāks(ok) smile.gif
Catgirl
smuki ziimeejumi....njez kur vinji raavushi domu par deformeeto degunu 2. ziimeejumaa laugh.gif Smuki iznaaca, bet tev ir kaadi ziimeejumi, kuri skataas uz mani? huh.gif neee....ja nav nekas..... biggrin.gif mans nav labaaks... rolleyes.gif hmmmm....1. izskataas taad Jociigs....

....par to deformeeto degunu es zinu......... dry.gif
Shatako
Pirmkārt Catgirl 1. zīmējumā ir tāds deformējies deguns!Zīmējumos ir par mazu tas deguns,manuprāt!Un vēl Suu man ļoti patīk kā tev uzzīmēta 2. darbā cepure! smile.gif
Asuka
tu ļoti labi zīmē no profila tikai tiešām - tie deguni! nu turpini trennēties ^^
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.