Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Manas dīvainās fantāzijas auglis
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Mimi
Tikai tāds iesācējs... Hehe... Par fotošopā apstrādi vispār nerunāsim happy.gif rolleyes.gif

IPB Image
Šīs meitenes pienākums ir būt par Nāvi... Bet viņa to nevēlas, jo asinis dara viņai sāpes... Ja vien viņa saprastu, ka viņa pati nemanot pārdeva savu dvēseli. Tagad viņā miesojās divas - viņas, un Nogalinātājas. Bet divas dvēseles nespēj miesoties vienā cilvēkā. Viņai tik jānovelk kleita. Kad viņa to sapratīs?

(Nu īstenībā man tur bija tāds garš stāsts, bet es jums negāzīšu virsū pārāk daudz infas, lūk vēl viens zīmējums + viņam klāt dzejolis happy.gif)

IPB Image

"Ko vēlas enģelis"
Es vēlos pacelties debesu segā,
Kad zvaigznes naksnīgo dziesmu dzied.
Ieraudzīt princi baltajā mēness rēgā,
Un kautrīgi projām skriet.

Ar milzīgiem, baltiem dūnu spārniem,
Vēlos virs jūras lidot, cik vien man tīk.
Nākt tuvāk aizvien skaļākiem dārdiem,
Kuri skan jūras piekrastē, kad zvaigznes krīt.

Es vēlos ar kājām skart viļņus vēsos,
Kad jūra mēness sudraba gaismā mirdz,
Vēlos vērot, kā saulriets debesis šķērso,
Lai tajā brīdī to sasilda mana sirds.

Es gribu būt enģelis, kas visu no mākoņiem redz,
Un vēlos, lai ikviens justos tā,
Itkā Laimes plīvurs Zemes apvalku sedz.
Bet naidu viļņi atdziest jūrā naksnīgā.

Jā un vēl kaut kas... Pēdējā zīmējumā krūtis kā basketbola bumbas? Varbūt. Mati kā salmi? Iespējams. Rokas kā sardeles? Nu varētu būt... happy.gif heh
Kate
wtf ir ar pupiem ?! o_O
otrajam pēdas un pati kreisā kāja greiza >_>
Mimi
QUOTE(Kate @ Jan 2 2007, 18:58) *

wtf ir ar pupiem ?! o_O
otrajam pēdas un pati kreisā kāja greiza >_>

nekļūsti sīkumaina... tas ir tikai zīmējums, man šķiet, ka ar kāju viss ok, bet ar pēdām tā pašvaki... Bet ko tu no manis vēlies??? Esmu tikai iesācējs, enniiiwei, centīšos kaut ko darīt lietas labā... happy.gif
Arts
Nu enīvei varēji likt pirmajai meitenei skatīties uz vieu pusi.
Pieliec pie lūpām siekalas un viņa ir debīla. laugh.gif
Keydan
Pirma - nb.... Bet otra man patik vairak.
Karamele
priekš iesācēja diezgan labi. otrajā bildē tai meičai toč kaut kas ar krūtīm nav kārtībā un pirmajā kleita ir nepārāk laba, bet man tīri labi patīk krāsas un viss kopumā izskatas normāli. ^^ labrāt redzētu vēlkaut ko.
Mimi
QUOTE(Karamele @ Jan 3 2007, 13:50) *

priekš iesācēja diezgan labi. otrajā bildē tai meičai toč kaut kas ar krūtīm nav kārtībā un pirmajā kleita ir nepārāk laba, bet man tīri labi patīk krāsas un viss kopumā izskatas normāli. ^^ labrāt redzētu vēlkaut ko.

pld par komentāru, kā jau teicu, mēģināšu zīmēt labāk... domāju, ka drīz vēl būs viens darbiš, tikai švaki, ka drīz atkal skola... dry.gif
zeloco
nepiecieshams ljooooooti daudz treninja... neapvainojies, bet es saku kaa ir unsure.gif
Cilveeks
QUOTE(zeloco @ Jan 3 2007, 21:13) *

nepiecieshams ljooooooti daudz treninja... neapvainojies, bet es saku kaa ir unsure.gif

piekriitu... patiesiibaa darbi uzziimeeti taa itkaa tew no rokaam buutu novilkta aada... happy.gif un nemeeginji likt katru savu darbu iekshaa... liec katru triisdesmito... un atver anatomijas graamatu un pameklee netaa tutoriaalus par proporcijaam un citaam fignjaam... wink.gif

P.S. tas nenoziimee ka es ziimeeju labaak... dry.gif
Mimi
QUOTE(Cilveeks @ Jan 3 2007, 22:34) *

QUOTE(zeloco @ Jan 3 2007, 21:13) *

piekriitu... patiesiibaa darbi uzziimeeti taa itkaa tew no rokaam buutu novilkta aada... happy.gif un nemeeginji likt katru savu darbu iekshaa... liec katru triisdesmito... un atver anatomijas graamatu un pameklee netaa tutoriaalus par proporcijaam un citaam fignjaam... wink.gif

P.S. tas nenoziimee ka es ziimeeju labaak... dry.gif

tutoriāli man ir, daudz daudz dažādas adreses... bet.. ir viens bet... es laikam zinu, par kādu anatomiju tu run... vairāk laikam par pirmo, jo tas body viņai ne tāds kā vajag... jā un es to tagad saprotu, (uzgāzīsim vainu uz to, ka viņa ir spoks happy.gif)

mjā, vienīgais, ko varu teikt, ka te ne vienīgai man ir anatomiskās problēmas... pat dažiem sensei galvas ir lielas, bet ķermenis šaurs... happy.gif (nav domāts nevienam precīzi).. jā treniņus man noteikti vajag, jo bez tā nevar iztikt.. man ir tikai viens jautājums - ar ko jūs velkat līnijas fotošopā??? Plzzz atbildiet uz to... happy.gif
Kate
Kājas un pupi nav sīkumainas lietas. Ja zīmētu džekus, varbūt varētu vēl nekasīties klāt, bet ja meitenes, nu c`mon, tas taču ir skaidri saprotams, ka acīm patīkamas meitenes ir tās, kurām nav nekorektas kājas un pupi neskatās katrs uz savu pusi vai sliktākajā gadījumā viens nokarājas vairāk nekā otrs..
ak jā, un kā jau lielākajai daļai (arī man) ir vajadzīgs piedomāt pie pirkstiem, lai tie neizskatās pēc sardelēm un cīsiņiem
es izmantojo pārsvarā brush tool (otiņa) vai arī pencil tool (kuru iegūst nospiežot ar kreiso peles taustiņu uz brush tool un parādās pencil tool funkcija o_O)
Manu kritiku neuzņemt kā cūkas šņukuri ar šķobētiem kāpostiem brokastīs. Es norādīju uz lietām, kas man pirmās iekrita acīs, un, manuprāt, ir vienas no svarīgākajām lietām..
Mimi
QUOTE(Kate @ Jan 3 2007, 23:32) *

Kājas un pupi nav sīkumainas lietas. Ja zīmētu džekus, varbūt varētu vēl nekasīties klāt, bet ja meitenes, nu c`mon, tas taču ir skaidri saprotams, ka acīm patīkamas meitenes ir tās, kurām nav nekorektas kājas un pupi neskatās katrs uz savu pusi vai sliktākajā gadījumā viens nokarājas vairāk nekā otrs..
ak jā, un kā jau lielākajai daļai (arī man) ir vajadzīgs piedomāt pie pirkstiem, lai tie neizskatās pēc sardelēm un cīsiņiem
es izmantojo pārsvarā brush tool (otiņa) vai arī pencil tool (kuru iegūst nospiežot ar kreiso peles taustiņu uz brush tool un parādās pencil tool funkcija o_O)
Manu kritiku neuzņemt kā cūkas šņukuri ar šķobētiem kāpostiem brokastīs. Es norādīju uz lietām, kas man pirmās iekrita acīs, un, manuprāt, ir vienas no svarīgākajām lietām..

es nemaz arī nepavainojos, jā, tas laikam pat ir labi, ka jūs mani tik ļoti kritizējiet, jo varbūt tā es iemācīšos zīmēt... nu es arī izmantoju brush tool un pencil tool, tikai man tās līnijas tādas galīgi greizas un šķības.. a kas ir tablets? kikyou tutoriālā kaut kas rakstīts bija par to.. bet nezinu kas tas ir sad.gif
zeloco
QUOTE(Pearl @ Jan 3 2007, 22:49) *

mjā, vienīgais, ko varu teikt, ka te ne vienīgai man ir anatomiskās problēmas... pat dažiem sensei galvas ir lielas, bet ķermenis šaurs... happy.gif (nav domāts nevienam precīzi).. jā treniņus man noteikti vajag, jo bez tā nevar iztikt.. man ir tikai viens jautājums - ar ko jūs velkat līnijas fotošopā??? Plzzz atbildiet uz to... happy.gif

1. par lielajaam galvaam ar shaurajiem kjermenjiem - tu laikam domaa chibi, tas ir taads ziimeeshanas stils, nevis anatomijas nezinaashana (starp citu saakt ar uzsveerti deformeetiem kjermeniem ir izdeviigaak, ljoti iespeejams, ka taa var attiistiit savu individuaalo stilu).

2. saakumaa daudz treneejies ar visparastaako ziimuli un papiiru (nemeegjini paarleekt maaciishanaas soljus - tas kaitees tikai tev pashai (slikta personiskaa pieredze)

3. liinijas personiski es ziimeeju ar ziimuli/pildspalvu, peectam skaneeju un izkraasoju/retusheeju/utml

4. liiniju ziimeeshanai PS ljoti labs riiks ir pen tool (progaas nosaukumi atshkjiras.. riiks ar kuru pa punktiem velk liiniju..), bet uz baltas lapas arii ar pen tool ir gruuti uzzimeet, iesaku saakumaa uz parastas labas vismaz uzskiceet galvenaas proporcijas un pie detaljaam pieveerties tikai ziimeejot uz datora, bet taa jau ir katra gaumes un maaceeshanas lieta..

Veelu veiksmi izaugsmee ^^
Mimi
QUOTE(zeloco @ Jan 4 2007, 01:54) *

QUOTE(Pearl @ Jan 3 2007, 22:49) *

1. par lielajaam galvaam ar shaurajiem kjermenjiem - tu laikam domaa chibi, tas ir taads ziimeeshanas stils, nevis anatomijas nezinaashana (starp citu saakt ar uzsveerti deformeetiem kjermeniem ir izdeviigaak, ljoti iespeejams, ka taa var attiistiit savu individuaalo stilu).

2. saakumaa daudz treneejies ar visparastaako ziimuli un papiiru (nemeegjini paarleekt maaciishanaas soljus - tas kaitees tikai tev pashai (slikta personiskaa pieredze)

3. liinijas personiski es ziimeeju ar ziimuli/pildspalvu, peectam skaneeju un izkraasoju/retusheeju/utml

4. liiniju ziimeeshanai PS ljoti labs riiks ir pen tool (progaas nosaukumi atshkjiras.. riiks ar kuru pa punktiem velk liiniju..), bet uz baltas lapas arii ar pen tool ir gruuti uzzimeet, iesaku saakumaa uz parastas labas vismaz uzskiceet galvenaas proporcijas un pie detaljaam pieveerties tikai ziimeejot uz datora, bet taa jau ir katra gaumes un maaceeshanas lieta..

Veelu veiksmi izaugsmee ^^

Liels paldies tev par ieteikumiem, jā, domāju, īstenībā tagad trenēšos visu ar roku... nē, un tas nav chibi, chibi ar maziem ķermeņiem, bet dažiem ir par šauru... bet domāju, ka tas ir tikai katra stils... smile.gif lielas liels liels milzonīgs pld par ieteikumiem
Mimi
Taa kaa ilgi neko neesmu postojusi, lieku ziimeejumus, kurus skiceeju krievenee un geograafijaa... jaa ps man pagaidaam nav.. luuk... hahaah biggrin.gif

IPB Image
IPB Image
Isabel Carmin fon Edelhain
Lieta kur uz reiz piesiešos ir mati, kas izskatās vairāk pēc pie galvas pieķepinata plastmasas gabala. Absolūti nav nekadas plūsmas. Kā arī aste kas vairāk izskatās ta itka augtu no sāna un spārni ir galīgi garām.

Iesākumam ieteiktu šo un varētu ar noderēt šis.
Mimi
paldies, tev, centiishos labot kluudu......
Mimi
Shito uzprepareeju shodien, slimojot un seezhot maajaas. Fotoshopa joprojaam nav, bet paraadiijaas trial corel photo paint, bet tam maz jeegas, es tur tikai pievienoju specefektus... hehh... boring. boring. boring. aa jaa pareizi, tas darbs....
IPB Image
kahi
too krāsains, acis žilbst un es tur neko nevaru saprast. bet, ja tā labi iesktās...naa, redzu vienīgi meiteni uz ceļiem un lidojošu bizi. teikšu tā - ļoti žilbinošs darbs.
Mimi
Veel viens ziimeejums. Mana draudzene. Ziimeets pilniibaa datoraa, un ar peliiti. Bet man ne iipashi patiik sad.gif
IPB Image

aa un reku veel viens... vakar ziimeetais.. tagad ar ziimuliem
IPB Image
Catgirl
nju tas peedeejais ir labaaks, bet varbuut tikai man taa liekas, bet taas eenas uz matiem neatrodas pareizajaa vietaa dry.gif xex viena acsssss lido pa seju(gandriiz kaa visiem rolleyes.gif ) un kaut kas nav kaartiibaa ar pirkstiem....paaraaak nedziivas(?)
Mimi
QUOTE(Catgirl @ Jan 30 2007, 17:11) *

nju tas peedeejais ir labaaks, bet varbuut tikai man taa liekas, bet taas eenas uz matiem neatrodas pareizajaa vietaa dry.gif xex viena acsssss lido pa seju(gandriiz kaa visiem rolleyes.gif ) un kaut kas nav kaartiibaa ar pirkstiem....paaraaak nedziivas(?)

Catgirl, par eenaam es tur nemaz nedomaaju. Jaa man ar labaak patiikas tas otrais, to pirmo tak visu uz datora... wink.gif jaa pirksti ir kaa desas, nu bija taa, ka es iisteniibaa ziimeeju no vienas dziivaa cilveeka bildes (japaanietes, kas sanaaca nejaapaniska), un to plaukstu, kas tur roku, veel ziimeeju no bildes, bet to otro nee.. man ar rokaam shvaki iet... jaaa acs pa gaisu, zinu, beet nesaprotu, kaa peec mangas likumiem to aci iebaazt galvaa,, shkkibi vai? :?
Catgirl
njaa ar tiem pirkstiem un acu novietoshanu viesiem neveicas! laugh.gif (no pasha saakuma) njaa man arii visi par to piekasaas dry.gif tapee censos prikstus kaut kur pasleept ph34r.gif njaa zheel, ka acis ari nevar dry.gif
Shatako
Diezgan labi! ^^
2. darbā esi strādājusi ar vairākām programām?Mute ir nedaudz pa daudz pavirzijusies labi arī acis(acis pavisam nedaudz!) Nu bet priekš darba uz datora ir norm.Visos tavos darbos manuprāt ir par mazu pēdas!Bet MANUPRĀT!Jā piekrītu catgirl pirksti ir tādi padīvaini un acs ar tāda pašķība, bet citādi ir ok. ^^
Mimi
es straadaaju tikai ar Corel Photo paint, bet man labaak patikaas photoshops. vnk trial version man beidzaas, bet CD roms nestraadaa, taa kaaa CD ar photoshopu pirkt nav jeegas. neko nesanaak pielabot. nu jaa, es par to muti arii pamaniiju, tikai beigaas aizmirsaas pielabot.. smile.gif jaa par aciim, nezinu, nekaadi nesanaaca uztaisiit taa normaali uz datora... mmm dry.gif
paldies par komentaariem.
Saint_one
ermm , ja patīk te vlabāk photshop iesaku viņu nokačāt vainu outlaw.lv trakerī ar visu key biggrin.gif, vai arī revconect novelc to failu, un pēc tam key smile.gif es vismaz tā izdarīju un photshops strādā tagad perfekti smile.gif
PS. ja kačāsi outlaw instrukcija kā uzstādīt un visu apstiprināt ar būs smile.gif
Cowkiller
tas peedeejais kraasainais darbs ir garaaam! dry.gif
tas ieprieksheejais darbs(tumshais), tajaa man patiik tas gaismai raksturiigais atspeedums... rolleyes.gif
kahi
sāc trenēties, piemēram, zīmējot papīra lapu. kas var būt sarežģītāks par to?
The Light of Hope
QUOTE(kahi @ Feb 3 2007, 17:44) *

sāc trenēties, piemēram, zīmējot papīra lapu. kas var būt sarežģītāks par to?

sarežģītāks? zīmēt divas papīra lapas, un tad vēl zīmēt pašu anime. varbūt tu gribēji teikt - kas var būt vieglāks par to? pearl, man patiik tas tavs darbs, tumshais. vieniigais tieshaam, varbuut biki par daudz kraasas?
Misa
No tā krāsainā gandrīz nobijos. biggrin.gif bet iekatoties naw tik traki ,gisma izskatās skaisti. Man patīk tas otrs ar zīmuli zīmētais. Laba poza, un mati arī jauki. smile.gif
Mimi
Nu pavisam stulbs jautaajums. Bet.. kru bildi man likt avataraa?
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
es saprotu, stulbs kveshens, bet nu, juus tachu esat uuber krutie sensei, iesakiet ^^.
Cowkiller
nevienu... cool.gif
Mimi
QUOTE(Cowkiller @ Feb 9 2007, 15:31) *

nevienu... cool.gif

tad ieliec pats kaadu, kuru peec tavaam domaam man jaaliek. dry.gif

peec neilgaam paardomaam. nu vot ta. visi mani ieniist, heh, to jau var saprast. buus jaanomaina niks uz kaut kaadu uubermegaduuduchixe. bet zheel, ka triis tie zilie kluciishi pazudiis. nu es vairs nebuushu samurais. ^^ peedeejaa laikaa mani tas shausmiigi interesee.
Misa
Neņem tik tuvu pie sirds. Visi tevi ienīst nevar, pirmkārt visa pasaule tevi nemaz nepazīst, un otrkārt ko tu esi tik sliktu izdarījusi ,lai tevi ienīstu?^.^
Nu par avataru, man patīk pēdējā. Ļoti skaista. smile.gif
Cowkiller
QUOTE(Pearl @ Feb 9 2007, 15:34) *

QUOTE(Cowkiller @ Feb 9 2007, 15:31) *

nevienu... cool.gif

tad ieliec pats kaadu, kuru peec tavaam domaam man jaaliek. dry.gif

peec neilgaam paardomaam. nu vot ta. visi mani ieniist, heh, to jau var saprast. buus jaanomaina niks uz kaut kaadu uubermegaduuduchixe. bet zheel, ka triis tie zilie kluciishi pazudiis. nu es vairs nebuushu samurais. ^^ peedeejaa laikaa mani tas shausmiigi interesee.

re njem sho...
IPB Image
Mimi
Cowkiller, nee paldies, atteikshos no shii saldaa kaardinaajuma! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.giflaugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.giflaugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.giflaugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Karamele
sigh jautājums par avataru tiešām debīls un es tev ieteiktu ņemt bildi kuru avatarā varētu labi saskatīt un labākie izmēri būtu 100x100 vai 200x200 & jāskatas lai daudz maz saskanētu ar sigu [mans subjektīvais viedoklis ^^]
pēdējais krāsainais darbs ir... krāsains, ieteiktu ielikt skici [ja protams tāfda ir XD] vai arī uztaisīt line-artu ar parastām jaukām skaidrām līnijām lai varētu saprast kas zīmējumā īsti attēlots, bet ideja izskatas visai cerīga.
Mimi
IPB Image ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif

nu vispaar rekur tas linearts. tas darb sir domaats kaa ilustraacija manai gramatai. tur bija domaata meitene, kas seezh pie taada zaarka, kas karaajas gaisaa. vinja seezh engelu bazniicaa, xD
Ami
Man patīk tā meitene, kas sēž, zīmētā ar zīmuli. Laikam pēdējais darbs.
Cowkiller
vinja tur seezh un seezh un vinja tur seezh un vinjai uz galvas ir facehugers! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
pamaniiju ka tas angels ir dziiivojis tikai 996 gadus! mellow.gif

[facehugers ir tas zirnekljveidiigais no alians vs predator]
Mimi
wow, cowkiller, tu māki skaitīt? Yuh? XD 996 gadi ir tāpēc, ka citi mazi enģeļi upurojās, lai tas vecais turpinātu dzīvot. Bet vēlāk tas vecais pats sevi upuroja, lai varētu dzīvot galvenā varone... aii, nu kād atšķirība... iedomājies, ka viņa dzer banānu mūžības eliksīru, bet beigās atnācu es, apēdu banānus, un angel nomira.
Mimi
IPB Imagees taa mazliet pakepajos ar photoshopu, filtriem... heh...
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Misa
Man patīk zaļais darbiņš tāds reāls izskatās ^^ . Jā, fotošopa bruši tiešām ir kewl.
Tomoko
Hm. Tev te nekas ilgi nav ielikts..
Oh well, turpināšu fanot par zaļo zīmējumu ^.^
Mimi
Tomoko, mani kāds atcerējās! Jē, mani atminas! happy.gif Labi, es kaut ko ielikšu, tikai vakarā, tagad mans viesojās pie draudzenes.
ph34r.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.