._. es pa oldschooliem rakaajos un janos gabalus diezko daudz neesmu redzeejusi.
No tā, ko esmu redzējusi, pirmās vietas dodu
xxxHolic - mistika... kārtējoreiz apbrīnoju CLAMP... kā gan kautkas tāds var nepatikt. Ja sākšu klārēt, kas man patika, tad būs ļoti, ļoti, ļoti garš posts. Un vecgada vakarā kautko tādu rakstīt būtu pašnāvība.. visu gadu milzonīgi, tonnu gari posti no tigras... ooou maaj.
Death note - manga bija the best... sižets.. mm, anime, taas 11 epas, kas iznākušas pat pārsniedz mangu cooliigumaa :3
Ouran koukou host bu - labs gabals, bez beigām... ^.^ vajadzētu arī otru sezonu... :3
*parakājas pa kalendāru* < - izskatās, ka esmu redzējusi vairāk šā gada anime kā man likās... XD
Pripri -
chuu chuu... vnk kawaiii
Inukami - komēdija... tiešām laba komēdija. Arī viegla rakstura. :3 Domāta atslodzes brīžiem, kā arī bīžiem, kad vajag entuziasmu.
Magikano - visai jauka, vienkārša, smieklīga, viegla rakstura...
Kashimashi - ļoti mīļš shoujou ai, silts un saulains...
Shinigami no ballad - nāve parādīta no pavisam citas puses. Tā sāk likties kautkas tuvs, vienkārš un ikdienišķs, tomēr īpaš... skumjš, tomēr gaišāks.
Gakuen heaven - liek pasmaidīt un pateikt WTH XD
Utawarerunomono - tik smuks openings...patīk scenārijs, style un viss pārējais, praktiski nav kur piesieties.
Suzumija Haruhi no juutsu - Noskatījos drīz pēc CO dibināšanas... ou man, atradu anime personāžu, kas līdzīgs man...nemaz necerēju, ka tāds atradīsies...
Higurashi no naku koro ni - vienkārši cool anime, velk uz berta style XD
Disgaea - vienkārša, mīļa, tomēr savā ziņā nopietna anime, kurā ir savs grauds patiesības. Anyway... viegli uztverama. Mazā māsiņa, 10 gadi, novērtēja kā 10/10 .:3
The third - openings...mmm. patīk tēli no tuksneša, sa-ryu, skudrinjas, zirneklīši. vēlviena versija par to, kāda varētu būt nākotne. :3
Negima - harem, harem XD
njaa... un ir arī dažas(tikpat daudz cik piemineeto.. nee vairaak ._. ), kuras nav pieminēšanas vērtas, un ir arī daudzas, kuras ir wishlistaa, bet, kuras veel nav noskatiitas.
Un ja nu starp taam, nenoskatiitaam ir kautkas tik cool ... T.T
Vispār uzskatu, ka ir nedaudz nepareiz 2006 gada labaako anime noteikt pēc to domaam, kas nav redzeejushi visu.
(ou maan, neesmu noluureejusi NANA un Hachimitsu... T.T pirms kaada laika, likaas, ka NANa nav priekš manis, bet tagad vēlreiz skatos un ou maan, ku cool)