Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Paint Shop of Horrors
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
anti
Te nu ir mans kautrīgais pirmais mēģinājums arīdzan ko pasākt mākslas jomā. Nespriediet parāk bargi, neievainojiet manu trauslo ārtista dvēseli :>

IPB Image

P.S. Būtu jauki, ja kāds varētu norādīt uz lielākajām kļūdām!
Pakkun
darbs tik labs, ka būtu kauns tagad kkur meklēt kļūdas biggrin.gif
krūtis tikai tādas maucīgas sanākušas tongue.gif
sipps
QUOTE(Pakkun @ Dec 28 2006, 01:15) *

Bērns tev vajadzetu piestrādāt pie vārdu izvēles, un kūtis ir nevis maucīgas, bet gan attelotā sieviete izskatās nepiedienīgi/vulgari kas protams netbilst patiesibai.ja nu vienigi nenobriedusa pusaudža prātā šis darbs spēj izraisīt erotiska satrura fantazijas.

GM

Te derētu nodefinēt, kas tavuprāt ir "maucīgas krūtis". Piemēram šīs pseido-sieviets krūtis ir iespējams ietilpināt jebkādos kritērijos, tikai ne "maucīgas". Drīzāk "neproporcionāli lielas", vai "whoa - thooose are some serious tits!", vai "can i touch them?".

QUOTE(sipps @ Dec 28 2006, 10:43) *

Bērns tev vajadzetu piestrādāt pie vārdu izvēles, un kūtis ir nevis maucīgas, bet gan attelotā sieviete izskatās nepiedienīgi/vulgari kas protams netbilst patiesibai.ja nu vienigi nenobriedusa pusaudža prātā šis darbs spēj izraisīt erotiska satrura fantazijas.

Tā vietā, lai aplaimotu klātešosos ar kaut kādu cinisku komentāru, iztikšu ar: WORD.

QUOTE(anti @ Dec 28 2006, 00:56) *

Te nu ir mans kautrīgais pirmais mēģinājums arīdzan ko pasākt mākslas jomā. Nespriediet parāk bargi, neievainojiet manu trauslo ārtista dvēseli :>

P.S. Būtu jauki, ja kāds varētu norādīt uz lielākajām kļūdām!

Darbs ir... erm... visai uzbudinošs, bet tajā pat laikā izteikti garlaicīgs (lai neteiktu - sūds). Tam trūkst mesidža. Emocionālā vēstījuma. Kompozīcijā apslēptās paradigmas. Viltīgi nomaskētas sociālās satīras. Tādēļ, sekojot topika apakšvirsrakstam "Try to do it even worse.", es nevaru neiepostēt šo te savu variāciju par "dižās" Cionas tēmu, kurā bez visa minētā ir arī ebrejs:

IPB Image
Pakkun
QUOTE(sipps @ Dec 28 2006, 10:43) *

nu nav mana vaina, ka jums iztēle pieklibo. tas, ka tu to nesaskati, nenozīmē, ka tā nav(protams, tas, ka es to saskatu, nenozīmē to, ka tā ir). ziloņa pūšana happy.gif. kgan nenoliegšu, ka mana samaitātība kāpj neaptveramos augstumos.(kas, manuprāt būtu visai neraksturīgi priekš NEnobrieduša pusaudža, ja vien neesat visu pulveri izšāvuši jau tajā vecumā, ka tagad tāds priešstats..)
būtībā, manuprāt, krūtis vienkārši izskatās pārāk.. vulgāras.. priekš jaukās, infantīli piemīlīgās sejas biggrin.gif pagaidām šis topiks izskatās pēc parodijas.
exile
Manupraat vinjai truukst uzacis un seja nedaudz monstroza, un ja tomeer kaads uzdriiksteesies vinjai tuvoties vinjs pazudiis vinjas zobotajaa riiklee mellow.gif , vareetu buut kaada variaacija par sucubuss teemu. Prieiksh pirmaa meeginaajuma diezgan labi
Sigfa
QUOTE(Pakkun @ Dec 28 2006, 13:06) *

būtībā, manuprāt, krūtis vienkārši izskatās pārāk.. vulgāras.. priekš jaukās, infantīli piemīlīgās sejas biggrin.gif pagaidām šis topiks izskatās pēc parodijas.

Iesaku tev apsveert domu, ka vai tik tas taa nav bijis domaats.
Pakkun
QUOTE(Sigfa @ Dec 28 2006, 12:46) *

iesaku TEV apsvērt domu, ka vai tik es jau neesmu apsvēris domu, ka tas tā ir bijis domāts.
GM
Strīdi - vieni vienīgi strīdi. sad.gif
Let's make shitty artwork, not war!
Shumins
QUOTE(GameMaster @ Dec 28 2006, 16:40) *

Strīdi - vieni vienīgi strīdi. sad.gif
Let's make shitty artwork, not war!

Un to saka GM?!

Respect tev par taadu leemumu huh.gif

IPB Image
Sigfa
QUOTE(Pakkun @ Dec 28 2006, 14:27) *

QUOTE(Sigfa @ Dec 28 2006, 12:46) *

iesaku TEV apsvērt domu, ka vai tik es jau neesmu apsvēris domu, ka tas tā ir bijis domāts.

to nu pilniigi nekaadi nevareeja ieveerot lasot tevis rakstiito.
jurc
Beidziet vienreiz pie...mēslot anti topiku ar spamu.
Te ir jaapspriež māksla, nevis jāmērās ar savu apdiršanas prasmi >.<

Turpmākie spami aiz mana posta tiks brutāli izdzēsti.

anti, esi centusies! biggrin.gif \m/
GM
QUOTE(jurc @ Dec 28 2006, 16:38) *

Beidziet vienreiz pie...mēslot anti topiku ar spamu.
Te ir jaapspriež māksla, nevis jāmērās ar savu apdiršanas prasmi >.<

Turpmākie spami aiz mana posta tiks brutāli izdzēsti.

anti, esi centusies! biggrin.gif \m/

Nez ka tavu dzelžaino vēlmi dzēst spamu ietekmētu fakts, ka šī topika koncepcija ir radusies trešdienas vakarā bezbēdīgi dzerot alu, un neko citu kā odiozu (lai neteiktu - sūdīgu) art'u un spamu te neviens nekad nav gribējis postēt...
Arts
Diezgan neslikti,vajag piestrādāt pie sejas.Diezgan atgādina Gorgonu.Meitene(or smth) ir tāda piedauzīga.
Atgādina mazu piecgadīgu knauķi,ar uzpumpētām krūtīm. laugh.gif
GM
Mani sāpina, ka mans izteikti ebrejiskais ebrejs paliek nenovērtēts. Vai es sajūtu antisemītisma aizmešus jūsu domāšanā?
Sērfijs
Es domāju, ka ir pienācis laiks arī man šajā galerijā ielikt daļiņu no sevis. Tā kā GM izteikti ebrejiskais ebrejs mani ļoti iedvesmoja, es nolēmu uzzīmēt šo pašu varoni, tikai pēc 10 gadiem.
Kas būs mainījies, cik zelta zobi viņam būs tagad, cik biezs būs naudas maiss varbūt deguns būs palicis lielāks - spriediet paši.
Es pats uzskatu, ka šis ir mans labākais darbs.

IPB Image

anti
Paldies par jaukajām atsauksmēm un komentāriem! Jā, zinu, pagaidām ar krūšu zīmēšanu man ne visai veicas..

QUOTE(Arts @ Dec 28 2006, 20:08) *

Meitene(or smth) ir tāda piedauzīga.

Vispār jau tā bija domāta catgirl :<

Gamemaster, kas attiecās uz tavu ebreju - (ja neskaita to, ka šim topikam viņš ir uzzīmēts pārāk kvalitatīvi, iesaku tev sevī apspiest attīstīt šo māksliniecisko dzirksti :>) nepārliecina viņa acu skatiens, nav gana alkatīgs. Vai pelēkais fons ir domāts kā koncentrācijas nometne, tīta miglā?

Un lai nav tā, ka ārts šai topikā stāv pamests novārtā, šeit ir mans jaunākais garadarbs - Postapokaliptiskais Trusis.

IPB Image
Shumins
Man gan patiik EEbreji (Zjiidi)... laugh.gif
Stabila veertiiba, ka pat desmit gadu laikaa nemainaas...
Slinki uz fizisko darbu, bet who cares ja ir galva un sakari. Vienemer esmu apbriinojis, kaa tie sevi speej savaakt un noorganizeet visaadaas lietas. Esat kaadu EEbreju bomzi redzeejushi uz ielas Vecriigaa nee. Tie viemeer prot katrs kur ieliist, un arii cuukgalja iipashi negarsho cool.gif
Buutu pats EEbrejs, dziivotu Izraeelaa, preciizaak, Telavivaa:

IPB Image

Tikai skeptiski skatos uz to alus kausu un dolaariem...Un uz to ka naudas maiss veel nav pilnaaks, shamas laikam melnaa aita starp saveejiem cool.gif

Iesaku labaak uzziimeet Latvieti lielaa Latvijaa wink.gif (Labaak pasmeties kaadreiz par sevi)

IPB Image

P.S. un tas " Postapokaliptiskais Trusis" konkreeti piu, jo zaljaa kraasaa unsure.gif
anti
QUOTE(Shumins @ Dec 28 2006, 21:04) *

P.S. un tas " Postapokaliptiskais Trusis" konkreeti piu, jo zaljaa kraasaa unsure.gif

Nu bet protams, ka zaļš! Zaļā (TOKSISKĀ!) krāsa, tāpat kā ilkņi, radusies nukleārā kara rezultātā.
GM
Iesaku labaak uzziimeet Latvieti lielaa Latvijaa

Done:
IPB Image
Cowkiller
IPB Image
now u, mortals, can s33 my l33t skillz on teh pa!nt XXX muhahahahaa!
ETM
IPB Image

Es shai briiniskjiigajai galerijai noleemu pievienot veel vienu kolosaaku darbu, kas veltiits muusu zudushajam draugam, kursh, cerams, ljoti driiz atradiisies.
exile
Ak dievs bet nedusmojies uz mani ka tas trusis atgaadina pokemonu! Iespeejams ka ar taadu domu tie visi pokemoni radaas. A vinjsh vispaar ir dziivsvai arii tikkai akls?
ohmy.gif shitaadu skatu nekad nebuutu iedomaajies - eebrejs japaanaa.
Ragana
Ebreji ir visur.
Meiteni es nekomentēšu, kamēr viņa nesāks pieklājīgāk ģērbties, bet trusis man patīk. Izskatās vienlaikus vājprātīgs, piemīlīgs un slepkavniecisks.
Rada manā iztēlē dīvainas ainas. Vispār, tev ļoti labi sanāk līnijas...
Un man patīk, ka visiem taviem darbiem ir doma - nezinu, kāda, bet man liekas, ka ir.
anti
Vai, paskat tik, sen nekas te nav likts.
Mani centieni uzzīmēt animē stila meiteni:

IPB Image

CirvjaKaac
Jāteic, ka izjūtu garīgu baidījumu veroties šajos mākslas virtuozitātes paraugos, tie liek man aizmirst par nepatīkamajiem krampjiem kāju pirkstos. Paldies Tev par to! Ar nepacietību gaidu turpinājumu.
Klokjvaarpsta
Shis jau ir uuber. Nu nav ko teikt, sit pushu profesionaalju veikumu biggrin.gif Kjipa sleeping beauty, jo iet uz skolu neiedzeerusi riita kafiju tongue.gif
edg
anti, vai atceries, par ko TradeMAAK kaadreiz bija shokaa? Vinjsh centaas, cik vien slikti vareedams, un cilveeki to neuztveera. Vinji par tiem ziimeejumiem priecaajaas! Tavaa gadiijumaa ir veel smagaak. Shitaa teev horrors nesanaaks!
anti
Tā rādās :] Jācenšas vēl sliktāk..

Šeit gan laikam nav īstā auditorija, kas pienācīgi spētu nolikt manus.. ē.. mākslas darbus.
Klokjvaarpsta
Uzziimee tachu kautko tieshaam noliekamu, kautko ar shkjiibaam kaajaam, rokaam par iisaam un nevienaadaam un seju kaa edg centienos uzziimeet kautko daudzmaz 3D - kaa uz balona uzziimeetu. Un beigaas veel pacenties visiem ieskaidrot, ka tas no anatomijas graamatas paarziimeets. Ja es nebutu tik nezheeliigi slinks, pats uzziimeetu, bet.. ahh
Kikyou
ur nut doin dis rite lol

IPB Image
Klokjvaarpsta
blink.gif Amazing!
Kikyou
Ne velti mūs par sensejiem sauc. D:
exile
Indeed ms_paint of horrors. It`s killing my eyes. Nepieveersiet uzmaniibu - es shodien ljauns, jo galva saap!
kahi
hahahahaha! ļoti atgādina ronaldu vīzliju, vēl ar to mammu...nu super, vnk.
anti
Nu, bāc, Kikyo, līdz tavam līmenim man vēl augt un augt :/
Neko darīt, laikam man jāatmet cerības uzzīmet ko patiesi šausmīgu.

Vismaz brīvajā laikā uzmeistaroju tevis zīmētajam puisim draudzeni:

IPB Image
Klokjvaarpsta
AARGH! Taadam dzhekam shitaads zakjis?? Kur pasaulee taisniiba? Centies sliktaak, dieva deelj, centies sliktaak, lai taadi kaa es kompleksos neiedziivojas!
anti
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Feb 28 2007, 18:26) *

AARGH! Taadam dzhekam shitaads zakjis?? Kur pasaulee taisniiba? Centies sliktaak, dieva deelj, centies sliktaak, lai taadi kaa es kompleksos neiedziivojas!

Tev jau nu tiešām nav ko kompleksot, tu ļoti labi zīmē ;P
metaphor
pirmais ziimeejums man atgaadina kaut kaadu parodiju dry.gif esmu kaut kada maza meeslu chupa, ja saliidzina tavus ziimeejumus ar maneejiem sad.gif baigi labi darbi,. happy.gif
ETM
reku jums paint.exe shop of horrors:
IPB Image
anti
QUOTE(metaphor @ Feb 28 2007, 18:48) *

pirmais ziimeejums man atgaadina kaut kaadu parodiju <_<

Actually, viss topiks bija iecerēts kā parodija. Tikai nu, manas spējas parodēt izrādījās visai ierobežotas..
Klokjvaarpsta
QUOTE(anti @ Feb 28 2007, 18:36) *

QUOTE(Klokjvaarpsta @ Feb 28 2007, 18:26) *

Tev jau nu tiešām nav ko kompleksot, tu ļoti labi zīmē ;P

Da, ne par to bija runa, es domaaju par to, ka Kikyou ziimeetajam dzhekam taada uuber draudzene (saliidzinoshi) Bet arii par ziimeeshanu - kaa pie velna slikti censhoties uzziimeet kaut ko taadu ieguust?? Nu, pagaidi, es ielikshu kaut ko (kad nebuus slinkums uzziimeeshu), juus te visi apgjiibsiet. Un es apsolu censties
anti
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Feb 28 2007, 20:58) *

Da, ne par to bija runa, es domaaju par to, ka Kikyou ziimeetajam dzhekam taada uuber draudzene (saliidzinoshi) Bet arii par ziimeeshanu - kaa pie velna slikti censhoties uzziimeet kaut ko taadu ieguust?? Nu, pagaidi, es ielikshu kaut ko (kad nebuus slinkums uzziimeeshu), juus te visi apgjiibsiet. Un es apsolu censties

Nujā, pārpratu tevi :)
Bet nu pag, ko tu zini - varbūt tam Kikyou radītajam puikam ir ļoti skaista un dziļa dvēsele, pie kā tad tie zaķi/zaķenes arī pieķerās.

Okei, gaidu zīmējumu :] Galu galā, šinī topikā tāda tipa zīmējumiem arī bija jābūt.
edg
Es atklaaju vinja skaisto un dziljo dveeseli. Vari turpinaat kompleksot!
IPB Image
Klokjvaarpsta
Njaa, edg, skaidrs, ka arii tu pilniibaa izproti muusdienu dveeseles skaistumu
anti
Kauns un negods, topiks ticis pamests novārtā. Atsvaidzināšu to ar šo daiļo mākslasdarbu no ETM puses. Baudiet!

IPB Image
Isabel Carmin fon Edelhain
Kauns, ka es varēju šit neiepostot savu apbrīnu augtsakajām mākslas izpausmēm. Gods un cieņa tiek izrādīta katram darbam.
edg
Shitais taksh ir leet, nekaads horoors!
jooji
OMG!! O_o
tas ir kaut kas...... O_o!!!
anti
Ēmō.

IPB Image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.