Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cute anime by chibi-chibi
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
The Light of Hope
chaw visiem.. registrejos tikai shodien, Ziemassvetku priekshvakara..
1. Noveelu prieciigus X-mas
2. Prieks ar jums iepaziities - mani sauc Eliine, bet nu, jaa.. mans niks ir galiigi garaam.. gribu to nomainiit bet nekaa... taakaa ziniet - es gribu niku Chibi-chibi (protams, jus tas neinteresee:))
3. Sheit es likshu savas zimetas bildes, un velos, lai jus tas kritikejat un labojat kludas, vardu sakot - palidzat iemacities normali zimet anime...
4. Photoshops man ir Adobe 8.0 izmeginajuma versija, neko nevar ieseivot un es zimeju ar zimuliem...
5. Anyway, loti stingri nekritikejiet, man ir tikai 12 gadi un es droshi vien zimeju sliktak neka jus... biggrin.gif

P.S. Otaku esmu tikai 2 nedelas, ar anime interesejos no septembra, un aplukojot galerijas, man vislabak patik Kikiyou bildes, baigi labs krasojums, un tigras2 enojums.. happy.gif vispar jus visi baigi labi zimejat...
ok, nu tad nakamaja postaa es likshu savas 4 bildes, nu ka nu kuram patiksies...
The Light of Hope
Gomen nasai par double postu, vienkarshi isti netiku skaidriibaa par topika veidoshanu... labi nu tatad -

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
pedejais ir domats rekshanai, to zimeju vel augusta, kad fanoju (un joprojam fanoju) par Sailor Moon un vispar vel nezinaju, kas ir anime:)
Tomoko
Vispārībā nav jau jāaizbildinās ar vecumu, jo labi iemācīties zīmēt var arī vēl jaunāki bērni, but you can ignore this. [and you should]
Anyway - pirmajā zīmējumā uzreiz iekrīt acis. Varbūt tā nav, bet man tās liekas par lielu un galva ir pārāk apaļa, deguns ar nedaudz jocīgs.
Otrais sīks, līdz ar to ilgi jāmeklē kļūdas :B bet kopumā ir ok. ^^
Trešais - goddamn, atkal tās nlo acis! o.o Un vēl citēšu vienu Tigras posta daļu (citā topicā:BB) -
asaras ne pārāk naturālas
došu vēlvienu piemēru ar paint...
IPB Image

Ceturtais - no comment. o.ō
Kautgan Sailormoon, bet piektais man liekas vislabākais XD
sipps
QUOTE(The Light of Hope @ Dec 23 2006, 22:58) *

bal bal bal

1)šajā forumā var iztikt bez slakaniem iepzistinašanas topikiem
2) ja velies nomainit niku griezies pie kada no administracijas ar viniem var iepazities izlasot FORUMA GUIDELINES.foruma pietiek ar vienu +chibi+ taka naksies izdomat ko citu,un kas vainas šīm?
3) Saprotams ka velies visiem atstat labu iespaidu bet tapec iztiec bez tik daudz nevajdzigas informacijas izklasitisanas. nevienam tas nav vajdzigs, ja kads ko gribes zinat atustis PM
4)ir tada poga ka edit. kur piešķir brinumainas spējas labot iepriekš uzrakstīto tekstu.
Ragana
S-Sailor Moon?
Spriežot pēc taviem zīmējumiem, iesaku vairs nefanot.
Kļūdu tik daudz, ka man pat slinkums rakstīt...
Nu, labi, acis pārāk lielas ir visos, izņemot pēdējo, forma arī tāda tizla, un sejas... par tām labāk nerunāt.
Varbūt to to neesi pamanījusi, ja jau fano par Sailor Moon, bet animē sejas forma vairāk atgādina piecstūri, nevis trīstūri, un deguns nav tikai ķeksītis...
Bieži tas vairāk atgādina tādu kā svītru nedaudz starp acīm, un tas seko tas trīstūrītis, iezīmēts biezāks un pavērsts uz kreiso pusi...
Visstilīgāk ir degunu nemaz nezīmēt, bet ieēnot kā dabīgu, un melnas iezīmēt nāsis...
vāks, es nezinu, ko tu pēc šādiem padomiem uzzīmēsi.
Es jau neceru uz bishounenu...(Slēptā nozīme: Uzzīmē kādu puisi, tavas meitenes neder pat ecchi faniem.)
Cowkiller
khmm sabojaaji visus z sveetkus ar saviem ziimeejumiem blah cool.gif
Kikyou
Iesācējs kā iesācējs. Pazīmē pāris mēnešus, ieliec šeit, un tad redzēsim, vai tur kaut kas ir. :3
The Light of Hope
Nu jaa... es tieshaam esmu iesaaceejs.. sheit ir veel viens mans darbs ar mazakam acim... rokas galiigi garaam, es saprotu... fonu neliku, vinjai roka ir pieasinjots nazis... hehe >:) saucas "The Angel of Chaos"
Luuk, pie kaa mani noveda mani ziimeejumi biggrin.gif wink.gif
IPB Image
Keydan
Darbi iesacejam - norm.
Vairak treniņa ir vis kas vajadzigs...
The Light of Hope
Nu veel viens darbs, nezinu, eenoshana nav mana stipraakaa puse.. shoreiz meeginaaj uziimeet peec parauga www.howtodrawmanga.com .... Shitas no saana pirmais ziimeetais blink.gif Nenosodiet parak stingri happy.gif (p.s. - daudz labaak vinsh izskataas dziivee, nevis nofocheets, bet nu...)
IPB Image blush.gif
Cilveeks
iisteniibaa peedoeejos divos darbos sejas ir diezgan smukas.. wink.gif bet pie rokaam ieteiktu vairaak piestraadaat.. pirksti kaa desas... dry.gif
Tomoko
Nu re, mač betār. Kā jau vairāki teica - pirksti. Bet gan jau ar laiku. ^^
Iesaku sazīmēt vairākas lapas un ielikt darbus pēc kāda mēneša vai vairāk/mazāk, redzēsim, vai tev sanāks labāk vai sliktāk.:3 Būs jau ok~
Pēdējie divi tik un tā patīk :33
Tigra2
pirmspeedeejais vislabākais no taviem pašreizējiem ve3ikumiem, ieraudzīju augšējo 1/4 daļu no zīmējuma un pielecu kājās domāju: wo!buus kautkas cool! un diemžēl... vilos ieraugot paareejas 3/4 daļas.
Tomēr, tas vien, ka piecēli Tigru no krēsla ar vienu maziņu ceturtdaļu kautko nozīmē... papētiju tuvāk - varbūt tehniski tur nekā īpaša nav, tomēr... sižetiski...
Anyway... progress ir.. lai gan visai neliels laika posms.
Neiesaku sekot howtodrawmaga.com ja runa iet par seju, tomēr proprcijas, drēbes, plaukstas vari no turienes mācīties droši. Seju es iesaku veidot pašai.

Tāks prasīšu atļauju parādīt ar paint palīdzību kļūdas... dažiem pret to ir pretenzijas, dažiem nav.

zini es nedaudz pavilku liinijas photoshop, jo pieejami layeri(kaa arii vilkts ar peli)
Un atklāju šo to visai cool... sasper mani Herberts, ja tas nav topoša sensei cienīgs darbs!
IPB Image
vieniigais, ko izdariiju ir nedaudz palaboju rokas...
taa darbs mats mataa ir tas pats, protams, ne tik detalizeets, kā oriģināls

The Light of Hope
huh.gif mjaa... ar taam rokaam man kaa visiem iesaaceejiem baigaas probleemas.. man arii ir gluzhi taapat, kaa tev, Tigra!... Man patiik taas meitenes mati un seja, bet parejais ne loti... vienkarshi es loti daudz ieguldiiju tieshi galvaa, bet paareejam vairs nebija speeka... bet jebkura gadiijumaa, man shkiet, ka pirmajiem darbieem tas vel ir normali... smile.gif heh labi, es meginashu zimet vel kaut ko, un vel vairak ko ieguldiit visaa kjermenii... wub.gif galvenais ir censties...
Tigra2
njek, laiikam vaidzeeja, jaunu postu taisiit, ai njek...
Eniivei... vai ta man tik traki ar rokaam iet?!
Ou maaan, nelikaas, ka man tik traki, viss eju beedaaties un seenes audzeet....

~skatiities uz update iepriekšējam postam~
The Light of Hope
QUOTE(Tigra2 @ Dec 24 2006, 22:40) *

njek, laiikam vaidzeeja, jaunu postu taisiit, ai njek...
Eniivei... vai ta man tik traki ar rokaam iet?!
Ou maaan, nelikaas, ka man tik traki, viss eju beedaaties un seenes audzeet....

~skatiities uz update iepriekšējam postam~

nee tev ar rokaam iet labi, vienkarshi sakuma man neielaadeejaas mans fotoshopaa parveidots zimejums... jaa.. ar tam rokam man shvaki... ak jel, es to savu 8.0 fotoshopa versiju nemaaku lietot... eu, kads mana vieta nevar izkrasot happy.gif atulbi, ka es to prasu, bet nu... man neseivojas fotoshopaa... stulbaa izmeegiaajuma versija...
The Light of Hope
QUOTE(Ragana @ Dec 24 2006, 01:05) *

S-Sailor Moon?
Spriežot pēc taviem zīmējumiem, iesaku vairs nefanot.
Kļūdu tik daudz, ka man pat slinkums rakstīt...
Nu, labi, acis pārāk lielas ir visos, izņemot pēdējo, forma arī tāda tizla, un sejas... par tām labāk nerunāt.
Varbūt to to neesi pamanījusi, ja jau fano par Sailor Moon, bet animē sejas forma vairāk atgādina piecstūri, nevis trīstūri, un deguns nav tikai ķeksītis...
Bieži tas vairāk atgādina tādu kā svītru nedaudz starp acīm, un tas seko tas trīstūrītis, iezīmēts biezāks un pavērsts uz kreiso pusi...
Visstilīgāk ir degunu nemaz nezīmēt, bet ieēnot kā dabīgu, un melnas iezīmēt nāsis...
vāks, es nezinu, ko tu pēc šādiem padomiem uzzīmēsi.
Es jau neceru uz bishounenu...(Slēptā nozīme: Uzzīmē kādu puisi, tavas meitenes neder pat ecchi faniem.)

varbuut tev daleeji ir taisniiba, ragana, un es nemaz neveelos striideeties, bet es neuzskatu, ka tu saki taisniibu... visiem galvas manos zimejumos liekas apalas, bet tev 5sturainas... un otrkart...
par tiem deguniem... taa kaa tu veelies ziimeejas parasti zeeniem... bet meiteneem ziimee biezhaak taadu mazu punktinu un eenojumu, taapeec tas izskataas peec keksiisha... anyway, degunus zimee kaa kursh grib, jo tie medz but dazhadi ari pec stila...
rolleyes.gif Jaa.. ko veel gribeeju teikt... par to zeenu... nu jaa es uzziimeeju to zeenu tikko, pirmo reizi muuzhaa... taakaa nebriiinieties! biggrin.gif happy.gif PASHI VAINIIGI biggrin.gif muahahaIPB Image
jaa isti nezinu vai ar enojumu labak...
IPB Image
Sword
bilde ko Tigra2 ir ievietojus man loti patik biggrin.gif
The Light of Hope
Nu man liidz Tigras un Kikyou photoshopa kraasojumiem veel LOTI TAALU... Shii ir mana pirmaa reize, kad seedeeju 6 (vai pat vairak) stundas photoshopaa... pirmo reizi muuzhaa tur krasoju.. nu luuk, kas man te sanaaca par sviesstu biggrin.gif

Es gaidu kritiku un komentaarus... wub.gif wub.gif wub.gif
IPB Image

P.S. ar tiem matiem un vinju eenoshau bij shtrunts.. vinai nav robaina seja, nee.. taas ir domatas matu shkipsnas sejas priekshaa happy.gif
Ragana
QUOTE(The Light of Hope @ Dec 25 2006, 15:36) *

rolleyes.gif Jaa.. ko veel gribeeju teikt... par to zeenu... nu jaa es uzziimeeju to zeenu tikko, pirmo reizi muuzhaa... taakaa nebriiinieties! biggrin.gif happy.gif PASHI VAINIIGI biggrin.gif

Zini, ja noņem piecu diopriju brilles un piemiedz acis, viņš pat izskatās glīts...
Bet tev kaut kas steidzīgi jādara ar rokām - pat es rokas zīmēju labāk!
Un nevajag iezīmēt matu ēnojumu.

p.s. Es te kādu gadu nerādīšos...
The Light of Hope
Ilgi neesmu neko postojusi, te ir vel viens meginajums apstradat darbu fotoshopaa... pat sapratu, ka jataisa maigakas enas yay!!! biggrin.gif

IPB Image
Cowkiller
ak dievs vinjai ir milzumiiga puutiite uz pieres! laugh.gif
rumpiits taads kluchains un mati arii...
kapeec ziimee princesiites ja tev taas nepadodas (protams vari treneeties un iemaaciities)
kaa buutu ja tu uzziimeetu ko savaadaaku piem. ko briesmiigu? kkaadu ljauno teelu bez jaukaam lielaam zilaam acheleem un nejau 12 gadus vecu ljauno... *cought* predators *cought*
ceru ka mani saprati
The Light of Hope
QUOTE(Cowkiller @ Dec 30 2006, 11:32) *

ak dievs vinjai ir milzumiiga puutiite uz pieres! laugh.gif
rumpiits taads kluchains un mati arii...
kapeec ziimee princesiites ja tev taas nepadodas (protams vari treneeties un iemaaciities)
kaa buutu ja tu uzziimeetu ko savaadaaku piem. ko briesmiigu? kkaadu ljauno teelu bez jaukaam lielaam zilaam acheleem un nejau 12 gadus vecu ljauno... *cought* predators *cought*
ceru ka mani saprati

ta nebija domata putite, bet gan rubins, bet nu happy.gif... ujaaa... es tieshi tagad ziimeeju breismiigo teelu, kursh visdriizaak sanaaks KAWAII... biggrin.gif anyway,ko tu velies, ja tas ir tikai otrais fotoshopa zimejums... labi jau labii.... dry.gif uzzimeshu kaut ko briesmigu tev.. nakti nevaresi aizmigt happy.gif
jurc
viņa ir kiborgs ar putekļusūcējiem roku vietā? biggrin.gif
The Light of Hope
QUOTE(jurc @ Dec 30 2006, 13:42) *

viņa ir kiborgs ar putekļusūcējiem roku vietā? biggrin.gif

jaa... tieshi taa biggrin.gif hahahahaha
Huney Bunny
Tīri labi zīmējumi smile.gif Būtu vēl labāk ja piestrādātu pie plaukstām .
enigmo
Pilnīgs 2D... ne ēnojums, ne reālisms... Pluss viss ir ļoti kantains (90 grādi) ... pluss visas līnījas ir zīmētas gluži kā ar vistas kāju... biggrin.gif ph34r.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.