Help - Search - Members - Calendar
Full Version: jauni darbi-jauns topiks :)
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Namejs
Laaaabdien smile.gif...ljoti sen neesmu sheit neko postojis...arii nesanaaca laiks kko uzziimeet...bet bet dazhus ziimeejumus es es atradu...te buus pirmais
Click to view attachment
primaats smile.gif
Kate
normāls aborigēns, mūsdienās tādi vēl mežos sastopami laugh.gif

patīk, ka viss ar pildspalvu sašvīkāts
tu jau zini, publika grib vēl biggrin.gif meklē!
Cowkiller
mjaa
ceru ka tas nav pashportrets... biggrin.gif
sashviikaats jau nu baigi! laugh.gif
Cilveeks
shitas darbs man makten patiik.. biggrin.gif
kahi
pērtiķu planētu noskatījies? un šaubos, vai aborigēni jel kad dzīvojuši mežos vai par tādiem dzirdējuši. njā, respect - piltenes darbs, priekš manis būtu par grūtu.
Cowkiller
QUOTE(kahi @ Dec 15 2006, 11:02) *

priekš manis būtu par grūtu.

khaki ari par gruutu ir uztaisiit pasham savu topiku! wink.gif dry.gif
Namejs
tas darbs sanaaca tik sashviikaats jo ir reaali mazinjsh & tas nav mans pashportrets biggrin.gif
neko iipashu neatradu taapeec uzziimeeju kko jaunu...bija slinkums uzziimeet kko kaartiigi taadeelj tikai dalja sejas...kkur 15-20 min aiznjeema shitas ziimeejums
Click to view attachment

aaa...un shitas ir mans vecais topiks http://otaku.lv/index.php?showtopic=1763
Cowkiller
mjaa...
acis nav vienaadas, bet paareejais ir forshi! wink.gif
Tigra2
cool, vienreizeeja izstraade.
Man ljoti patiik realistiski, tomeer taadidarbi, kas ir uz robežas ar fantasy. cool.
Pie tam kljuudas arii nemanu.
Vnk super... rolleyes.gif

Cow
Cool,tavi darbi ir vienkarsi super!Tu ej ziimesanas puulcinaa?
Namejs
paldies par labajaam atsauksmeem smile.gif...nekaadaa ziimeeshanas pulcinjaa neeju un neesmu gaajis biggrin.gif...shitie darbi manupraat ir pavirshi un nekas iipashs nav...man ir bijushi nesaliidzinaami labaaki ziimeejumi tik diemzheel nevaru tos atrast sad.gif
Kate
neticu!
Namejs
kaapeec netici?...shie darbi ir anime, kuriem nevajag diez ko lielu piepuuli....es peedeejaa laikaa saaku maaciities ziimeet vairaak reaalistisku darbus ,piem, portretus...tik viena portreta izveidei man vajag apmeeram 1.5-2h lai peec kkaa izskataas un neuzskatu ka tos ir veerts publiceet... sad.gif
Kate
QUOTE(Namejs @ Dec 15 2006, 23:42) *

kaapeec netici?...shie darbi ir anime, kuriem nevajag diez ko lielu piepuuli....es peedeejaa laikaa saaku maaciities ziimeet vairaak reaalistisku darbus ,piem, portretus...tik viena portreta izveidei man vajag apmeeram 1.5-2h lai peec kkaa izskataas un neuzskatu ka tos ir veerts publiceet... sad.gif

nu labi, tu mani apklusināji. Es gribētu iebilsts, bet tu mani aizvēri laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.