Laaaabdien ...ljoti sen neesmu sheit neko postojis...arii nesanaaca laiks kko uzziimeet...bet bet dazhus ziimeejumus es es atradu...te buus pirmais Click to view attachment primaats
Kate
Dec 14 2006, 22:26
normāls aborigēns, mūsdienās tādi vēl mežos sastopami
patīk, ka viss ar pildspalvu sašvīkāts tu jau zini, publika grib vēl meklē!
Cowkiller
Dec 14 2006, 22:42
mjaa ceru ka tas nav pashportrets... sashviikaats jau nu baigi!
Cilveeks
Dec 15 2006, 00:46
shitas darbs man makten patiik..
kahi
Dec 15 2006, 12:02
pērtiķu planētu noskatījies? un šaubos, vai aborigēni jel kad dzīvojuši mežos vai par tādiem dzirdējuši. njā, respect - piltenes darbs, priekš manis būtu par grūtu.
Cowkiller
Dec 15 2006, 17:50
QUOTE(kahi @ Dec 15 2006, 11:02)
priekš manis būtu par grūtu.
khaki ari par gruutu ir uztaisiit pasham savu topiku!
Namejs
Dec 15 2006, 18:44
tas darbs sanaaca tik sashviikaats jo ir reaali mazinjsh & tas nav mans pashportrets neko iipashu neatradu taapeec uzziimeeju kko jaunu...bija slinkums uzziimeet kko kaartiigi taadeelj tikai dalja sejas...kkur 15-20 min aiznjeema shitas ziimeejums Click to view attachment
mjaa... acis nav vienaadas, bet paareejais ir forshi!
Tigra2
Dec 15 2006, 20:59
cool, vienreizeeja izstraade. Man ljoti patiik realistiski, tomeer taadidarbi, kas ir uz robežas ar fantasy. cool. Pie tam kljuudas arii nemanu. Vnk super...
Cow
Dec 15 2006, 23:38
Cool,tavi darbi ir vienkarsi super!Tu ej ziimesanas puulcinaa?
Namejs
Dec 16 2006, 00:29
paldies par labajaam atsauksmeem ...nekaadaa ziimeeshanas pulcinjaa neeju un neesmu gaajis ...shitie darbi manupraat ir pavirshi un nekas iipashs nav...man ir bijushi nesaliidzinaami labaaki ziimeejumi tik diemzheel nevaru tos atrast
Kate
Dec 16 2006, 00:33
neticu!
Namejs
Dec 16 2006, 00:42
kaapeec netici?...shie darbi ir anime, kuriem nevajag diez ko lielu piepuuli....es peedeejaa laikaa saaku maaciities ziimeet vairaak reaalistisku darbus ,piem, portretus...tik viena portreta izveidei man vajag apmeeram 1.5-2h lai peec kkaa izskataas un neuzskatu ka tos ir veerts publiceet...
Kate
Dec 16 2006, 01:54
QUOTE(Namejs @ Dec 15 2006, 23:42)
kaapeec netici?...shie darbi ir anime, kuriem nevajag diez ko lielu piepuuli....es peedeejaa laikaa saaku maaciities ziimeet vairaak reaalistisku darbus ,piem, portretus...tik viena portreta izveidei man vajag apmeeram 1.5-2h lai peec kkaa izskataas un neuzskatu ka tos ir veerts publiceet...
nu labi, tu mani apklusināji. Es gribētu iebilsts, bet tu mani aizvēri
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.