Shodie notika diezgan buutisks notikums man, kaa iistam Otaku - es biju nogaarshot japaanju virtuvi!!!
Teiksim centos njem ne visu pashu daargaako bet taa vai taa daargi sanaaca!
Mans "menju"
* Ramen (vai kautkas kas tamliidziigs) tjipa nuudelju zupa - izskatijaas un garshoja peec taam gatavaam zupaam no pacinjas pa 15 sant. gabalaa! Vieniigaa atshkirjiiba ir zupas garsha - dedzinaaja netikai riikli bet luupas arii!!!
* Taalaak mums bija jautri pasuutot naakamo eedienu - Jebimaki, Sakimaki un Tekkamaki!!! )) (Varbuut kaads mani sapratiis ) Nju tiiri nekas, vismaz kautkas jaunz.
Tad bija jautri eest ar tiem kocinjiem, nju bet tas taa!
* Un uzdzeraam mees Pluumju Likjeri, Pluumju Viinu un shnjabiiti("Finland") (lai nesaindeetos)
Bet tagad pats interesantaakais - Kad mees paprasiijaam japaanju shnjabi mums pateica ka vinjiem diemzeel neesot jo firma - piegaadaataajs BANKROTEEJA...
Peec taa visa izdzirdeetaa man peekshnji saaka likties ka zupa bija no maisinja bet dzeeerieni tiek razoti teepat zem markas "LB"... Luudzu pasakiet ka tas taa nav...
Bet kopumaa man patika!
Varbuut kaadam no jums ir ko teikt vai arii juus varaat rekomendeet kur viss ir 100% no japaanas?! Luudzu izsakiet savas domas un priekshlikumus!