Ak tu dievinj teetiit, te jau par katru vaardu brauc augumaa. Es tikai to pateicu, ka man patiik ipods. Blincjiki juus taadi.....tas taapat kaa piemeeram es pasaku.....nu kautvai ka man patiik Opera, jo man kaa browseris vinjsh tieshaam patiik. Shitaa naida kurinaashana ir tieshaam apbriinojama, cik te daudz tiinju atrodas. Nu, varbuu es pats arii esmu tiinis, bet es katru teikumu nesaaku ar kaada cilveeka 'aplikshanu'. Man piemeeram, ko juus domaajat par podiem ir pie zvirbulja kaajas lielaa pirksta naga. Totaals OT!!!
QUOTE(GameMaster @ Dec 8 2006, 15:30)
kuriem estētikas konceptu desmit gadu vecumā no galvas ir izdauzījis tēvs-alkoholiķis.
Ja jau tu manu teikto uztver par mikroskopiska, intraverta ***** palielinaashanu, ko par sho teikumu var padomaat par tewi???
QUOTE(Sigfa @ Dec 8 2006, 15:57)
Lai vai kaa, iPods noteikti nav labaakais pirkums. Labaak piemest tos paaris latinjus un pirkt sev pda(vai arii mobilo), ja jau gribaas multifunkcionalitaati .
http://ipodlinux.org/Faq#But_the_iPod_is_a...not_a_PDA.21.21Kursh te grib paartaisiit iPODu par PDA???
QUOTE(Pakkun @ Dec 8 2006, 16:04)
es shaubos vai te iisti iet runa par video normaalu skatiishanos uz maziem ekraaniem. driizaak jau kaa laika kaveeshana, ja muuzika nepaliidz. (jaa, gm, droshi iestarpini kko par to, ka uz austinjaam muuziku arii nevar baudiit, jo vajag reaalu aparatuuru.) nez.. dazhiem aciimredzot ne iipashi patiik, piemeeram, garu paarbraucienu laikaa kuukot pa logu vai blenzt uz apkaarteejiem friikiem(lasi - cilveekiem).
Tieshi taa. Tas ir parastais laika kaveeklis. Man ar iipashi nepatiik pa autobusa logu blenzt uz gaajeejiem. Es labaak padaru ko jautraaku.
QUOTE(sipps @ Dec 8 2006, 16:18)
Kāds vel uzbrauciens? Bet normalā atbilde cilvēkam kurš par katru cenu grib palielīties ar savu speļmantiņu.. un kads tam sakars ar draugiem?? Ar tavu ta saucamo galvu, tiešam nav kartība.
un video saktīšanas uz visadam šadiem "podiem'' manuprat ir tadā pat līmeni kā urinēt pa braucošas mašīnas logu. Respektīvi diezgan pastulbi. BET katrs jau var darīt ko vēlas
no comment
QUOTE(GameMaster @ Dec 8 2006, 21:36)
Klausies, Veļikij inteļigent - bāreņa jaunības atstāto iespaidu uz saprātīgām informācijas analīzes spējām lūdzu neizrādīt tik uzskatāmi. Čuvak - mēs te tikai diskutējam. So pirmspubertātes sīča lielīšanos ar savām spēļmantiņām nosodīšanu rakstiski (nu nevaru es viņu diemžēl pārmest pār celi un nopērt...) nevajadzētu uztvert kā sitienu pa to vietu, kur tev kādreiz bija pauti. Pretējā gadījumā paralēles vilkt nav grūti.
Un sho pirmspuberitaates, atvainojos, dibenoshanu, arii dereetu atmest, ne??? Kaa tew patiktu, ja es tavu teevu nosauktu par alokoholikji, jo tu taa tikko nosauci visus cilveekus, kas liek mobiilaa fo4uka bildes albuumos, no kuriem taads cilveeks ir arii mana maasa, tad sanaak tu aizvainoji arii mani un respektiivi manu gjimeni. Chaliit, tew ar galvu tieshaam naw kautkas kaartiibaa. Kautvai buutu padomaajis ar galvu. Ir mobiilie arii ar lieliskaam kameraam (liidz pat 3.2 MP), un ir arii cilveeki, kam citu iespeeju naw. Un piem. Sigfa teica, "Labaak piemest tos paaris latinjus un pirkt sev pda". Nu naw cilveekiem KO piemest. Tas ka juus te esat uuberbiezie, naw mana probleema.
QUOTE(GameMaster @ Dec 8 2006, 21:36)
Un kārtējo reizi man aizrāda cilvēks, kurš te cīnās par toleranci pret teikto. Tad nu lūdzams "tolerē" manu vēlmi uzsvērt šī topika autoram, ka viņa dižais plāns uz mp3 pleijera skatīties video ir līdzvērtīgs masturbēšanai ar kāju - varēt jau var, bet ērtāk tomēr ir ar rokām.
Besides, kā iPod īpašnieks ("Jā, man ir aipods, jūs, sukas - am i cool or what????!!!") šajā diskusijā noteikti varu sniegt vērtīgāku ieguldījumu par tavu vāvuļošanu un amatieriskajiem centieniem kādam te iedzelt dvēselē.
1.kaart tu tikko aizvainoji cilveeku, kas tikai paprasiija, kaa buutu skatiities.
2.kaart DOD. DOD savu veertiigo padomu un dziivo taalaak. Tikai skaties lai taws uuberveertiigais padoms saskan ar foruma noteikumiem un neaizvainotu citus cilveekus. Tiinis.
P.S. Uz gandriiz visiem te buutu attiecinaams 12.noteikuma punkts. Un tagad skrieniet lasiet, par cik foruma likumus neesat lasiijushi!