Maacieties, tauta!
http://www.collegehumor.com/video:1728017Shaada prasme lietot mspaint + anime bildes ir tieshs celjsh uz Sensei of Art.
Klokjvaarpsta
Dec 4 2006, 20:20
Ak, dievs, kautkaads slimnieks, galiigi nav kur laiku likt, bet jaaatziist, ka iemanjas labas un taviem paint darbiem taadas toch nodereetu. It kaa jau visas iemanjas noderot - benkju, benkju (vtml)!
Now I have seen everything!
Es pat Photošhopa ar gatavu LineArt nevaru neko tadu uszimet!
Cilveeks
Dec 4 2006, 22:19
sestdien vai sveetdien obligaati pameeginaashu pats mashiiniiti ieksh painta uzzziimeet.....
OMG< ja man kādss parādītu to mašīnītes bildi sākumā un teiktu, ka tas ir zīmēts paintā, nemūžam neticētu. Tiešām kkas apbrīnojams!
Cowkiller
Dec 5 2006, 18:00
forshi!
man gan liekas ka taa mashiina tiek noziimeeta...
Nozīmēt mašīnu ir daudz grūtāk nekā varētu likties. :B
Katrā ziņā, iespaidīgi.
Klokjvaarpsta
Dec 5 2006, 18:59
Pat ja noziimeeta, vinjsh diezgan iespaidiigi prot noziimeet, I mean, tas tachu ir MS Paint. Un izskataas, ka nekaadu dizho ruupiibu vinjsh tur nepieveersh, diskus pasuudiigi uzziimee, izskataas peec ziimeejuma no seerijas - ai, nebija ko dariit
uhuu, ou man, tas ir kautkas labs!
Okii, ja mani briivdienaas uz baaru neviens neaizvilks,uzmeistaroshu kautko tikpat cool, pie tam anime stilā.
Un lai tik uzdrošinās nelikt mani pie sensei of art
(im jokin ofcourse, man tajaa sadaljaa netikt XD, bet paziimeeshu vienalga)
iespaidiigi
well. zīmēt viņš prot kruta, ņičevo sebe, gribētos gan redzēt, kāds viņš, masķers, izskatās īstenībā - ar brillītēm, bālu ādu un gariem matiem. njā, tādi, lūk, mūsu tautas varoņi, un mēs viņus par to mīlam un godinām, ceļam uz pjedastāliem un liekam zelta nimbu ap galvu. nu, bet ejiet nost, viņš toč kaut kāds ms paint dievs.
Sorrow
Dec 11 2006, 21:57
nju šitas ir vai nu riktīgs fanātiķis, vai arī cilveks ar reāli lielu pacietību...
QUOTE(kahi @ Dec 6 2006, 19:04)
well. zīmēt viņš prot kruta, ņičevo sebe, gribētos gan redzēt, kāds viņš, masķers, izskatās īstenībā - ar brillītēm, bālu ādu un gariem matiem.
izklausās smuki... man patīk bālie zēni
zeloco
May 15 2007, 14:10
kā Nike reklāma saka - nothing is impossible
Bet ja nopietni. Tas viss ir visiem pieejams, vienīgais, kas nepieciešams ir Sorrow pieminētā pacietība.
Divi varianti:
1) viņam tiešām nebija kur likt laiku/ko darīt
2) viņš bija aizbraucis pie savas vecāsmātes uz laukiem, kur uz datora ir tikai MS paint un viņš bija pietiekoši izmisis, lai izmantotu to pašu
QUOTE(zeloco @ May 15 2007, 14:10)
kā Nike reklāma saka - nothing is impossible
Bet ja nopietni. Tas viss ir visiem pieejams, vienīgais, kas nepieciešams ir Sorrow pieminētā pacietība.
Divi varianti:
1) viņam tiešām nebija kur likt laiku/ko darīt
2) viņš bija aizbraucis pie savas vecāsmātes uz laukiem, kur uz datora ir tikai MS paint un viņš bija pietiekoši izmisis, lai izmantotu to pašu
un laba kustiibu koordinaacija arii... man pat ar roku ziimeejot reizeem paraadaas mistiski kekshi, jo rokas notriic, kur nu veel peli dreceleejot. Taapeec arii meegjinu maaciities vektorgrafiku izmantot vismaz liiniju ziimeeshanas posmaa... tur vismaz var katru liiniju iegroziit kaa grib...
Tramvajs
May 15 2007, 22:54
njā, es laikam neesmu paintu pietiekami augsti novērtējusi, it īpaši krāsas baloniņu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.