Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Warm and Touching anime
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
CryRat
kaut kas sakarīgs ar jāieraksta a to es tikai spamoju laugh.gif

gribēju lai jūs man iesakat anime kura būtu kā Hoshi no Koe un / vai Kanojo to Kanojo no Neko... ļoti jau man šitāš divas patika... kā jau kādreiz savā saitā rakstīju ta domāju ka Kumo no mukou, Yakusoku no basho ( varbūt kādam ir ? ) būs līdzīga un uz Piano ar ceru...

bet ko vēl ? ko varat ieteikt ?
Roze
Pameegjini paskatiities Wonderfull Days http://wonderfuldays.co.kr/english/
Ja ne pats scenaarijs tad visaadaa zinjaa muzikaalais pavadiijums (OST) ir ljoti jauks..
arteck
Oi, Wonderful Days bezgala skaists. Tiešām nesapratīšu cilvēkus, kuriem varētu nepatikt. Call me a snob, I don't care smile.gif
zenofex
Nu man vienmeer ir skitis ka Mijadzaki speej paarpludinat cilveekus ar emocijaam, un taapeec warm and touching anime man ir Mijadzaki filmas.
Bet veel pa taadaam man gribas saukt Angelic Layer, Kimi Ga Nozomu Eien, I My Me Strawberry Eggs, un varbuut veel dazhas...
Roze
QUOTE (arteck @ Feb 19 2004, 02:12 PM)
Oi, Wonderful Days bezgala skaists. Tiešām nesapratīšu cilvēkus, kuriem varētu nepatikt. Call me a snob, I don't care smile.gif

Nu teoreetiski vareetu piekrist ka scenaarijs ir papliekans.. Bet epizodes/grafika/muuzika un noskanja ir top notch
arteck
QUOTE (Roze @ Feb 19 2004, 05:04 PM)
Nu teoreetiski vareetu piekrist ka scenaarijs ir papliekans.. Bet epizodes/grafika/muuzika un noskanja ir top notch

Par cik manas acis tika pirmoreiz "barotas" ar šāda veida lietu, tad nu arī prāts automātiski to uztvēra kā "Uh! Oh! Ah!" smile.gif Man jau tomēr patika par to, ka tehnokrāti spiež nost garīgumu un cilvēki zaudē savas zilās debesis un sauli, savu skābekli! Vai kaut kā tā.

Kaut gan, ja es tiešām piespiežu sevi (vismaz mēģinu) izslēgt visu to vizuālo un muzikālo, tad var secināt, ka izmantotais temats scenārija nekas jauns jau nav. Tā pati samērīgi bieži apspēlēta tēma.

Ai, nu vienkārši es patiešām nebiju gaidījis tik lielu emocionālo gandarījumu. Ar to arī viss izteikts.
kaarleens
QUOTE (Roze @ Feb 19 2004, 05:04 PM)

atljaujit nepiekrist man ar scenaarijs tiiri labi patika lai gan kaut kur kaut kad tas bija redzeets (kalnietis 2) bet tas nekas movijs tieshaam ljoti sakariigs vispaa sen nav nekaadas filmas vilktas Hoshi no Koe buus laikam tas ko meegjinaashu =) blink.gif
CryRat
QUOTE (Roze)
Pameegjini paskatiities Wonderfull Days
noskatījos traileru... un īsi sakot izskatās labi... tev vai kādam citam ir pa rokai viņš ? jau esu teicis ka man ārzemju nets tikai 8 kbps :'(

un vispār jautājums kā savā starpā visērtāk mainīties ar anime ? kam jūs dodat priekšroku ? DC, FTP, BitTorrent, IRL ( InRealLife ) ?

QUOTE (zenofex)
Bet veel pa taadaam man gribas saukt Angelic Layer, Kimi Ga Nozomu Eien, I My Me Strawberry Eggs, un varbuut veel dazhas...
nu Kimi Ga Nozomu Eien gan ir pavisam savādāka nekā Hoshi no Koe vai Kanojo to Kanojo no Neko... nē nav slikta ! man ļoti patika... tikai savādāka nekā es meklēju...

QUOTE (Roze)
njā... dažreiz vienkārši pietiek ar kaut ko skaistu... skaistu ne tikai izpildījuma ziņā bet ar skaistām emocijām... tad story paliek mazsvarīgs smile.gif
arteck
To CryRat:

Man uz cietā stāv. Vari iekš' DC savākt. Uz doto brīdi Otaku hub's ir down'ā. Vēl esmu Alfā. Tā kā droši.
CryRat
QUOTE (arteck)
Vari iekš' DC savākt.
aj... dmn! tu ar pasīvs... netieku klāt sad.gif
Batou
IRL... CryRat interesanta doma dry.gif . ja kaadam ir pieejams tas viss uz parastajiem cd, buutu baigi labi dabuut. ja man pasham buutu rakstiitaajs es rakstiitu noteikti. rozem noteikti ir kolekcija... got 2 b smile.gif
kaarleens
Man ir wonderful days dvdrips, ja kaadam ir mdsl droshi varu piedaavaat varam sarunaat vstrechu mazaa hubinjaa vai varu uzmest uz ftp savadaak gan nav jeega runaat sad.gif
volzha
Man topiks nezkapee uz hentajiskām (perversām) domām uzved smile.gif rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.