QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Nov 26 2006, 04:22)
Pat nesmejies... Šitā (tiesa gan bij percovka) ar angīnu tiku galā.
Nez man pat saak rasties shaubas par to Angiinu, ir slikta pieredze.
Vienu pietkdienu 2 gadus atpakalj, izdomaaju palikt kojaas, kaa jau vienmeer viens un setdien atdot konsultaacijaa maajaas darbus, lai otrdien vareetu uzrakstiit eksaamenu viena priekshmetaa, laikam tas bija jau uz vasaras paraadu pusi juunijaa. Parasti ap manu dzimeni, mani vienmeer piemeklee kaut kaadas zarazas.
Taa seezju pie PC jau vakaraa, un saakas nenormaalas saapes kaklaa un uzlec temperatuura uz 39*C. Njus bet es jau neesmu no tiem, kas padodas, bet mieriigi tirpina gatavot maajas darbus vakaraa. Kaut man bija njuhs, ka taa ir Angiina, sevi toch 100% paziistu, bet cereeju, ka taa pati paaries. Pa nakti konkreetie murgi raadiijas & stuff. atdevu visus paraadus maajas darbos un dabuuju pielaidi pie eksha naakamaa diena, lai gan pat uz kaajaam knapi vareeju nostaaveet. Bet eksis jau uzdzen motivaaciju gatavoties tam. Seezju visu dienu kaa sajucis praataa, vai konkreeti ko paardozeejis. Paiet sestdiena, sveetdiena, pirmdiena un nekas nemainaas, maacos, galva reibst. Temperatuura nekriitas. Pat tiko piecelies, ja celjoties seedus gultaa, galva noreibst. Bet sevi mierinu, ka Angiinai tach jaabeidzas, tikai miikstie apslimushi nekaa nevar izdariit. Pat ar murgiem pa nakti iemaaciijos tik galaa, reizeem pat iznaaca kaadu kaarteejo deemonu pa nakti nozmiegt, lai liek mieru sapnjos. Liidz Otrdienai biju paspeejis sagatavoties un pat eksi uzrakstiiju, taa nobeidzot kaarteejo pusgadu skolaa
Peek esksha domaaju aiziet pie aartsa lai izraksta Antibjotikas, kas uzreiz paliidzeetu, bet visi prasa 5ls par apskati un atibjotikas bez receptes nedod. Vot sisteema valstii, ka tu mirsti nost, bet nevienam nav tevis zjeel. Nabaga studentinjsh tak sveshaa pilseetaa var nomirt, ja nav naudas.
Ja sametas tik slikti, ka likaas tuuliit cauri, igaaju uz balkona papiipeet un padungot Anime ostus.
Pashi labaakie ir Kajiura Yuki. Toreiz biju redzeejis Madlax, biju novilcis taa ostus, kurus jau zinaaju no galvas. Pashas labaakaas zaales.
Viens no Madlax OstBija doma aiziet uz kaadu tehnikumu vai skolu, izlikties par skolas skolnieku, lai vieteejaa maasinja apskata un izraksta antibjotikas par velti. A vot vasaraa jau visi aarsti pametushi skolas, pat tehnikumos un vidusjolaas neviena nav. Nauda apskatei polikliinikaa nav.
Bet veel neesmu atmetis ceriibu, ka Angiiana beigsies, lai gan paliek nedaudz bet pa bishkjim aizvien sliktaak, bet es jau nepadododos un ceriibas uz paarieshanu sagaidiiju pietkdienu. Kaut kaa paraadiijaas doma, ka ja nekaa nedariishu lietas labaa, aiz speeku izsiikshanas setdien or sveetdien nomirshu.
Labi sanjeemos speeka un aizvilkos uz slimniicu, ja mirshu tad vismaz slmniicaa uz griidas, lai redz kaa mums te Lavijaa notiekas, bet tur pa velti izrakstiija zaales, pasmejoties, ka toch no Angiinas var atstiepties, ja to nemeegjina aarsteet. Laigan starp citu varbuut kaadam noder tas padosms. Slimniicaa, ja mirsti nost, var dabuut gan rezeptes zaaleem un pat zaales no ambulatoriem. Tie vienmeer paliidz. Pietdienas vakaraa saaku riit antibjotikas un palika labaak, tuuliit peec stundas temperatuura nokritaas un maniem piedziivojumiem ar Angiinu pielikaas punkts.
Taaka ar Angiinu nav ko dziit jokus. Bet ja tomeer gribas sevi kaadam emo pamociit iesaku reaalu sevis spiidzinaashanas veidu.
Tikai zjeel, deelj ieguutaas sapnju imunitaates, vairs nav redzeets neviens interesants murgs, dazjreiz pat interesanti pamurgot.
Vienu nakti pat sapnjoju, ka nomirstu, taadas intersantas un paziistamas sajuutas, ko tik mana galva nespeej uzgjenereet
Ar veseliibu nedriikst jokot, un labi ja apkaart ir forshi cilveeki, kas paliidz tik ar slimiibaam galaa