Cienijamie forumieshi, naak Ziemassveetki, laiks kad cilveeki tiecas paliidzeet viens otram, laiks kad piepildaas veeleeshanaas un cilveeki kluust laimiigaaki.
Atcereesimies tachu arii par tiem cilveekiem, kam ir dots mazaak nekaa citiem.
Viens spilgts piemeers "cilveeku truuciigumam" ir miglainaa Albiona Londonaa dziivojoshaas personas, kuraam diemzheel iespeejas ir daudz ierobezhotaakas nekaa lielaakai dalai no jums. Sho personu dziives ir ierobezhotas ar anime kolekciju kas sastaav no 12 diskiem un skanlation mangu kolekciju, kas sastaav no 3 diskiem. Apzheelosimies tachu par shiim nabaga buutneem, un padaliisimies Ziemassveetku gaidaas.
Tiem, kas nesaprata par ko iet runa, iisaak un vienkaarshaak- mums ar Liju nav ko skatiities jo viss ko es atvedu no Latvijas ir 15 diski ar anime un mangu, paareejaais ir muuzika, bet taa kaa interneta pieeja mums ir ljoti ierobezhota tad arii "nokachaat" mums iipashi iespeeju nav. Tie, kas nav skopi vareetu mums izsuutiit kaadu "lieku" DVD ar anime, mangu vai filmu.. kam ko nav zheel.
Ja kaadaa ir pamodies liidzjuutiibas gars, suutiit var uz -
24A Grand Parade
Room B
Harringay, Green Lanes
N4 1LJ
klusee....
visi skopi...
Ramončik - a kas tev liek domāt, ka jūs ar Ilzi vispār esat pelnījušas dāvanu šogad?
Ir ir pelnījušas
hmm.. varbut, ka varetu ko aizsutit, bet- ko? neesmu
Santa- nezinu, kas ir/nav/kadas ir velmes.. (yaa.. ja shounen-ai un yaoi, tad shaja zina laikam tomer nevaresu izpalidzet, jo mana kolekcija visticamak ir mazaka par
si gadijuma trucigajiem )
bet ja ir interese- you're welcome to send me pm and i'll see what i can do..
Seven_of_zero
Nov 24 2006, 16:29
Nu ko būs jāsūta humanitārā palīdziba. Tā tikai pasakiet Garuma/platuma grādus. un signalizējiet ar dūmu svecēm lidmašīnai, un jums ar izpletni nometīs Anime kravu pie mājas durvīm.........
.
ok paskatīsos kas man labs kolekcijā no anime un aizsūtīšu.
tagad gan tikai būs jaiet un janopērk tukši DVD diski......
Seven: pirms steidzies demonstrēt savu labo sirdi, ņem vērā ka aizsūtīt DVD uz Angliju maksās dārgāk nekā tur izīrēt viņu nomā uz vietas...
tas tāds mazs know-how no cilvēka, kurš jau gadus 8 iepērkas inetā un zina izmaksas...
nu, bet aptuvenās cenas?
un jūs - yume un lija, varat būt gudras un ielikt vēlamp sarakstu - kā salatētim raksta mazi bērni.
hmmm jaanocheko cik maksaa kaste uz Londonu
un vispaar juus tak vareejaat jau laiciigi to kompaaniju kas pie jums ciemaa brauca nokomandeet
atvediet!
a jums PC ir?
QUOTE(kahi @ Nov 24 2006, 17:52)
nu, bet aptuvenās cenas?
un jūs - yume un lija, varat būt gudras un ielikt vēlamp sarakstu - kā salatētim raksta mazi bērni.
Vismaz piecītis par paciņu+iepakojums - vēl kādi 30 sant.
un vispār -
http://www.pasts.lvLūdzu - min variants cik tas maksās:
Sūtījuma veids: Sīkpaka
Reģions: Ārvalstis
Valsts: Lielbritānija
Klase: B klase
Svars (g): 500
Pamatsumma (Ls): 3.15
PVN pamatsummai (Ls): 0.57
Pakalpojumi (Ls): 0.50
Apdrošināšana (Ls): 0.00
PVN apdrošināšanai (Ls): 0.00
Kopsumma (Ls): 4.22
to - Gamemaster- pelnam mees te naudu, a daavanas suuta no sirds.. kas aciim redzot tev nav..
to Taka- man pus kilo smaga paka uz Riigu izmaksaaja 4 paundus... kaadas mulkiibas, ka DVD vareetu maxaat tik daargi..
To Alt- jaa... Lija nopirka sev Leptopu... dziive kluva uzreiz gaishaaka
QUOTE(GameMaster @ Nov 24 2006, 00:06)
Ramončik - a kas tev liek domāt, ka jūs ar Ilzi vispār esat pelnījušas dāvanu šogad?
KO mes tev sliktu izdariijaam?!!!!! O.o kapeec neir pelniijushas??
QUOTE(Taka @ Nov 24 2006, 19:56)
Kopsumma (Ls): 4.22
MULJKJIIBAS!!!! PILNIIGAS!!!
man tikko draudzene atsuutiija divus DVD diskus ar shaadu taadu stafu un tas vinjai izmaxaaja uz latu un tikai tik daudz taapeec ka vinja vinju veel speciaali ar visu vaacinju suutiija... principaa atsuutiit paaris diskus vajadzetu maxat ne vairaak kaa 0.50 santiimi....
Nu kāpēc uzreiz sliktu? Vnk neko ļoti labu ar ne.
QUOTE(Yume @ Nov 25 2006, 22:12)
to Taka- man pus kilo smaga paka uz Riigu izmaksaaja 4 paundus... kaadas mulkiibas, ka DVD vareetu maxaat tik daargi..
Un cik 4 paundi ir latos?
Praktiski tikpat arī būs. 1GBP~1LVL
Lija - un kā tavuprāt diski būtu jāsūta, ja ne vāciņos? Ielikt konvertā un marku uzlīmēt?
Varēsiet pēc tam abas ar Yumi drusciņas kopā līmēt...
QUOTE(GameMaster @ Nov 25 2006, 22:13)
Nu kāpēc uzreiz sliktu? Vnk neko ļoti labu ar ne.
un ko tu gribeeji labu?? lai mes tev zekjiites uzadam??
cilveeku sapratnei par labu un ljaunu ir diezgan plashs jeedziens.. tu esi nodziivojis aptuveni chetrus meeneshus bez mums - PRIECAAJIES (vai ta tas nav kaut kas labs??)... (mees driiz atgrieziisimies),....
QUOTE(Taka @ Nov 25 2006, 22:17)
Lija - un kā tavuprāt diski būtu jāsūta, ja ne vāciņos? Ielikt konvertā un marku uzlīmēt?
Varēsiet pēc tam abas ar Yumi drusciņas kopā līmēt...
sasodiits...
ir taadas dzeltenas konvertiites ar pumpinjaam miixtaam iekshaa... vinjas tieshi ir kaut kam taadam domatas!!
Khem, Taka.. taa paka sveera pus kilo.. es shaubos ka kaads taisaas mums suutiit KASTI AR DVD...
Seven_of_zero
Nov 26 2006, 07:42
Taka
Es pasūtot 20 cd ubuntu Linux saņēmu polsterētu aploksni . diski bija diezgan biezos papira vākos . so no problemo.
20 diski pienāca bez maksas.
pēc 1 mēneša......
Church
Nov 26 2006, 09:42
piegaadaataaja apmaksaats shipments - nav bez maksas. tas taa, starp citu <g>
QUOTE(Church @ Nov 26 2006, 08:42)
piegaadaataaja apmaksaats shipments - nav bez maksas. tas taa, starp citu <g>
Vienkārši iekļauts cenā. Ir viens DVD ineta veikals, kura piegāde ir par brīvu, bet cenas
augstākas kā citur
Lija, čabulīt, tieši šis konvertiņš ar pumpiņām arī maksā tos 30 sant. Un zini, kas notiks, ja tajā ieliks PLIKUS diskus, var arī diskus tikai papīra konvertiņos? Tieši tas, ko aprakstīju. Bez jewel vai slim jewel keisa labāk neriskēt.
Seven of Zero aprakstītais variants ir OK, bet pie mums tādus DVD iepakojumus netirgo, pie mums pat ir problēmas dabūt standarta DVD keisus, kur var 2 diskus ielikt, daudzām oficiālajām vietējām DVD relīzēm otrais disks bieži ir ielikts papīra konvertiņā
Es nemaz nerunāju par multidisku keisiem, mūsu tirgoņi acis vien iepleta. Uzreiz paskaidroju, ka runa iet par DVD keisiem (tiem augstajiem) nevis parastajiem CD jeweliem.
Catgirl
Dec 1 2006, 22:31
Milziigs paldies Gintai.. tavu disku sanjeemaam.. ^^ Ljoti miilji un pat zina kas mums patiik.. he he he..
Njaa..
same here.. liels liels paldies Gintai... tagad shiis nabaga dveeseles vismaz zin kas tad naak laukaa animes zinjaa jaunajaas sezonaas..
ek.. tagad buus lomkas, jo pa divaam dienaam es paspeeju noskatiities visu kas tur bija.. un manamajam vairs nav ko skatiities..
hmmz, piedāwāju kaut ko izdewīgu - domājams, ka jums, lai cik labas dwēseles jūs nebūtu, negribētos tērēt n-tos latus par pārsūtīšanu... So es waru to aiztransportēt... tāpēc tie, kas domā, ka wēlas uzdāwināt mūsu lieliskajām meitenēm Yumei un Lijai Ziemasswētku dāwanas war padot man ziņu pa PM, bet kopumā domāju rīt būt pie origo pulksteņa (iekšpusē jo negribu salt) pulkstens 18:30-19:00tie,kas šajā laikā nu nekādi netiek - arī PM
edit: tā kā es te tāds, wisticamāk nepazīstams zwērs, tad mani warēs atpazīt ar mana sarkanā ceļojumu koferīša palīdzību
+Chibi+
Dec 20 2006, 19:48
kaapeec MAN neviens neko negrib suutiit? Man, btw, interneta maajaas arii nav. Un tikai 250GB ar ecchi, goddamnit.
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 20 2006, 18:48)
kaapeec MAN neviens neko negrib suutiit? Man, btw, interneta maajaas arii nav. Un tikai 250GB ar ecchi, goddamnit.
TIKAI 250GB???
TIKAI?? Stasiit... tu noteikti esi novirziijusies no patiesaa Jobas celja... tev truuxt muusu audzinaashanas.. OMG.. OMG.. beerns noiet neceljos...
jaaglaabj.. jaaglaabj...
lastguru
Dec 21 2006, 00:56
tikai 250gb ecchi? omg, a kur ta yaou, shounen-ai, un citas patiesaas veertiibas?
STASIITE.... kaapeec tev taadaa vairumaa ecchin ir? jums tur to deva bez maksas, un tu savaacies uzreiz kasti?
+Chibi+
Dec 22 2006, 13:22
Man ir ecchi, jo mani vieniigie draugi, kuriem bija yaoi, ir - wow - izkuupeejushi Londonas miglaaaa!!!
Jo peec tam, kad nobruka mans mazais, miiljais, 120GB cietniitis, no kura 1/3 bija yaoi mangas un pareejais NORMAALI seriaali, man nebija iespeejas neko ielaadeet, so es [correction:Sipps] devaas vaakt man zheelsirdiibas daavanas no citiem otaku, kas, wow, izraadiijaas visi viirieshu dzimuma un bez intereses par yaoi. So i end up with ecchi and space stuff (mostly unfinished). On the other hand, He's my master man v. patika.
lastguru
Dec 23 2006, 03:22
savaadi ka vinjam izdevaas tev savaakt tikai ecchi, nevis hentai
QUOTE(lastguru @ Dec 23 2006, 02:22)
savaadi ka vinjam izdevaas tev savaakt tikai ecchi, nevis hentai
tas tapec ka nebiju ticis pie tava cietņa.
hehe, a mees dabuujaam no Zakja un Zuzika veel mangas chupinju un XXHolic..
arii vinjaam milziigs paldies.. gan par zheelsidriibas daavanu, gan par sevis paarveshanu paari robezhaam un nogaadaashanu pie mums.
Hehe.. un veel mees shodien saneemaam .. gues what... Stases kartinju... hehe.. tatgad mees seezham un saceram ko raxtiit tajaas kartinjaas kuru mums ir sakraajusies chupinja..
+Chibi+
Jan 15 2007, 14:11
QUOTE(Yume @ Dec 29 2006, 15:07)
hehe, a mees dabuujaam no Zakja un Zuzika veel mangas chupinju un XXHolic..
arii vinjaam milziigs paldies.. gan par zheelsidriibas daavanu, gan par sevis paarveshanu paari robezhaam un nogaadaashanu pie mums.
Hehe.. un veel mees shodien saneemaam .. gues what... Stases kartinju... hehe.. tatgad mees seezham un saceram ko raxtiit tajaas kartinjaas kuru mums ir sakraajusies chupinja..
yay, vismaz adrese izraadiijaas pareiza.. man likaas, ka taa kartinja muuzhiigi blandiisies po tumannomu albionu un nekad juus neatradiis... pusi no tiem cipariem es mineeju,haha..
ar adreseem nekaadu probleemu parasti nav, galvenais lai pata index iistais..
man no darba raxtot veestules uz banku mans rajona nosaukums tika raxtiits 3 dazhaados veidos, un nekaadu probleemu ar to nebija ... pirmo reizi man bija - Haringate, tad bija Haringway, tad bija vispaar Finsbery Park.. principaa es dziivoju Harringay'aa.. XD
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.