Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Palīdziet!!
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Nerine
Es šausmīgi atvainojos, ka uztaisīju topiku te, bet es tiešām nezināju kur vēl būtu jātaisa. unsure.gif
Ja kāds varētu, palīdziet man, vai kāds nezin labu šuvēju Tukumā vai Rīgā, kurš varētu man užšūt tērpu uz ANimefestu? Man tiešām ļoti vajag, bet nekur nevienu nevaru atrast, un Tukuma šuvēja mani atšuva. sad.gif
Palīdziet lūdzu, un vēlreiz atvainojos, ja ieliku nepareizā vietā.
Church
vareeji pateikt arii iemeslus, kaapeec atshuva. eg. neadekvaata samaksa, vai neskaidri formuleets pasuutiijums utml. a to kas vinju zin, vai cits atrastais skroderis neatteiksies analogjisku iemeslu peec. un starp citu .. kas traucee pashai uzshuut kaut ko? vai vismaz daljeeji paluugt paliidzeet vecaakus? tomeer pasha darbs, pat ja potenciaali sliktaakas kvalitaates, vareetu buut tuvaak sirdij, ne?
P.S.
palikushais liidz AF4 nepilnais pusmeenesis imho i nepietiekams kvalitatiivam teerpam. vai arii prasiis ekstra piemaksu, ko diezvai buusi gatava maksaat. varbuut veerts paardomaat vai kosplejot vispaar, vai ko tieshi kosplejot - eg. izveeloties kaadu vienkaarshaak atveidojamu characteru. it sevishkji njemot veeraa ka liela dalja kosplejaa sastaav no teelojuma, nevis tikai teerpa uzvilkshanas.
Nerine
Paldies Church! smile.gif
Laikam jau tev taisnība. Vai nu kko vnk kosplejošu, vai kkā uzmeistarošu pati.
un mani atšuva tāpēc, ka viņa teica, ka viņiem jau tāpat esot daudz darbu.
Paldies, tad jau varat slēgt. smile.gif
Kaede
A Tu paspēsi tomēr kko sameistarot? Thoru- šaubos! Es laikam tad palikšu viena... *sob, sob*

Nu ok, kā jau es minēju, Tu venmēr vari tēlot Primulu! ^^

Bet tu pacenties painteresēties kādam, jo es jau Rīgā un Tukumā nevienu nezinu šuvēju... unsure.gif
Church
QUOTE(Kaede @ Nov 20 2006, 20:19) *

...
Bet tu pacenties painteresēties kādam, jo es jau Rīgā un Tukumā nevienu nezinu šuvēju... unsure.gif

stulba ideja priekshdienaam. - izzinju telefonos, kaa 1188 utml neko nevar atrast, ja jau slinkums aviizees sludinaajumu daljaa mekleet? ;>
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.