Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mans nenoveerteejamais ieguldiijums maakslas jomaa
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
ETM
shajaa darbaa tiek atteelota cilveeces naakotne ar nelielaam atsauceem uz filmu seeriju "terminators"
siikaakus paskaidrojumus sniegshu peec luuguma, bet patiikamaak baudiit maakslasdarbu nezinot pamatdomu, atklaajot to pasham.

ziimeejumu ievietoju ar pseidoniimu.

.IPB Image

Edit by edg: Darba autors ir GDE, un tas nav ETM. Tas, lai nevienam nerastos paarpratumi.
edg
ZAGLIS!@
Bet cilveeki dzilji sirdii taapat zina, ka tu neesi taadu daili speejiigs radiit.
Atradis veidu, kaa izpelniities uzslavas - likt citu dailjdarbus! Lai cilveeki tevi slaveetu kaut nepelniiti. Tev nav dziives!!!

Starp citu, eenojums vareeja buut labaaks.
ETM
SPAMMERIS!

katraa topikaa kaut kas jaaiekakaa, vai ne? eenojuma tev par maz? ka tikai nolikt jaunaas maakslinieciskaas dveeseles... jaaljauj tak cilveekiem izpausties ariiiiiiiiii. ;_;
Cilveeks
WTF... vai nu es neredzu kaadu bildi vai arii juus esat pilniigi nojuugushies.... blink.gif
sipps
Tev ar uztveri kaut kas nav kartibā? vai arī tu izliecie tads pastulbs? http://otaku.lv/uploads/20061117_237_untitled.PNG ,ja tu neredzi bildi tad naksies doties tev pie okulista.
Kikyou
Hahahahahaha!

P.S. Sorry par spamu, bet tas ir viss ko varu pateikt. Jūs rullz.
Cilveeks
QUOTE(sipps @ Nov 17 2006, 15:25) *

Tev ar uztveri kaut kas nav kartibā? vai arī tu izliecie tads pastulbs? http://otaku.lv/uploads/20061117_237_untitled.PNG ,ja tu neredzi bildi tad naksies doties tev pie okulista.

es vnk neticeeju ka ir uztaisiits jauns topiks prieksh kkaada 5 minuushu crapworka.... dry.gif
Sigfa
ETM, es ceru ka tu pietaupiisi to ko tu tur piipee(shpricee?) liidz manai atbraukshanai, izskataas varen stiprs.
Zuzix
Ģeniāls darbsm ETM *apraudas aiz siltām jūtām pret šo shef d'euvre

biggrin.gif xex
Keydan
Tev vajag skolotajs! Vai citas rokas... Vai ari arsta palidziba. Ceturtais variants - tev vajadziga prakse!
edg
ETM, TEV NAV DZIIVES! Tu esi nozadzis GDE darbu un uzdevis par saveejo!!!
http://gde-art.deviantart.com/

Cilveeks ir centies, bet tu vienkaarshi NOZODZ! Sliktaak kaa ellee puut tev likteni!
kahi
nu, nav nemaz tik svarīgi, kam tas darbs pieder. tādu piektklasnieka skricelējumu var da jebkurš, tomēr jāpaskatās, ko tev, edg, atbildēs. protams, sava daļa šarma tur ir, taču kaut kā sūdīgi ap sirdi. ok, edg kaut ko tik !tādu! zīmēt var atļauties, bet vai ETM arī to drīkst, par to zinātnieki vēl strīdas. kas par daudz, tas par skādi. galu beigās, vai ETM ir sasniedzis tik skaidru saprāta līmeni kā edg un ir pilntiesīgs publicēt šo darbu? un tomēr - jābūt vismaz kaut kādam saprāta līmenim, lai uzdrošinātos ''varbūt (jo tas vēl nav noskaidrots- varbūt ETM slēpj savu patieso dabu?)'' likt kāda, līdz šim nenoskaidrota mākslinieka darbus, uzdodot tos par savējiem, ar cerību, ka tas paliks apslēpts edg acīm. lai arī tas, ko teica edg vēl nav apstiprinājies, varu teikt vienu - tituls palika, paliek un paliks edg. tikai viņš ir spējīgs radīt tādu skaistumu, kas ielīksoms jebkuru sirdi. pārējie var iet ratā.

gaidu turpinājumu šim te.
edg
Tev taisniiba. Es nedriikstu bezpraatiigi nolikt ETM, kad vinjsh tik izmisis censhas ieguut atziniibu. Man jaasniedz vinjam roka gruutaa briidii un jaadod padomi, kaa laboties. Tev tiek piedots, ETM! Es zinu, ka ziimeet ir gruuti, bet ar laiku pat tev tas izdosies! Es tev ticu! Nee! Viss forums tev tic!
jurc
atklāta ņirgāšanās par sevi un forumu sleep.gif
Kikyou
QUOTE(jurc @ Nov 18 2006, 01:51) *

atklāta ņirgāšanās par sevi un forumu sleep.gif

Why no, tas ir zīmējums dementia stilā! ohmy.gif
GM
atklāta ņirgāšanās par sevi un forumu

Nekā - sēdies, divi! Tā ir ņirgāšanās tikai un vienīgi par forumu.
ETM
GM shajaa gadiijumaa buus taisniiba, bet ne liidz galam, jo taa ir njirgaashanaas par foruma "iedziivotaajiem" kuri raksta slavas dziemsas edg dailes bet briidii kad es iepostoju edg darbu no sava vaarda, uzreiz tas ir peedeejais meesls. edg, es ceru ka tev palika skaidraak ka tavaa topikaa veertee autoru nevis darbus.
kahi
nu, ETM, labāk palika, ja? kas attiecas uz ''vērtē pēc autora'' - nepazīstu un negribu pazīt edg, jo man ir informācija, ka viņš deviņos no rīta ir spējīgs ievoļīt tavā mājā un iztraucēt tavu gājienu uz ikrīta tualeti..
un tomēr - my mistake, bet nesaprotu tava ''lielā prikola'' ideju, ne arī to, ko tu ar to centies panākt. ok, daži to zīmējumu uzskata par crap, bet tad jau tiešām nav svarīgi, no kuras pakaļas tas darbs nāk. nu, atzīstos - es tak arī nepārzinu visus edg darbus, un, ja tu tagad ieposto vienu ar kaut kādu Dekstera cienīgu plānu kko pierādīt, nu, nezinu, vai vērts. un runa jau tāpat ir par darbu pārkristīšanu un piesavināšanos kā savu, nevis par to smukumu. aleluja, ceru, ka šitas drīz tiks izbeigts.
GM
un tomēr - my mistake, bet nesaprotu tava ''lielā prikola'' ideju, ne arī to, ko tu ar to centies panākt.

Hmm... let us see now. Ko gan cienījamais Daņila varētu censties panākt? Varbūt parādīt neskaitāmajiem pseido-māksliniekiem kā no malas izskatās viņu paraža bāzt visiem ģīmī savus nožēlojamos centienus radīt kaut ko attāli līdzīgu japāņu animācijai?
Naiva cerība, bet varbūt tagad arī viņi no malas kā izskatās absolūta crap'a publikācija visās malās.
sipps
QUOTE(kahi @ Nov 18 2006, 19:12) *

- nepazīstu un negribu pazīt edg, jo man ir informācija, ka viņš deviņos no rīta ir spējīgs ievoļīt tavā mājā un iztraucēt tavu gājienu uz ikrīta tualeti..
un tomēr - my mistake, bet nesaprotu tava ''lielā prikola'' ideju,

pirmkart nevis 9 no ritā bet divos naktī, vari pateikt savam informatoram ka viņš s***s a*s,kads tam sakars ar šo topiku?

es domaju katu daudz ko dzive neizproti,ta jau ir tava problēma. šis uzskatamais piemērs parāda to ka EDG NEPROT ZĪMET un nekad to nav pratis. UN šis tā dēvētajs prikols ir domāts atsevīšķiem savstarpeji pazīstamiem cilvēkiem. nav jau brīnus ka tu to neizprati . DOH
Cilveeks
QUOTE(sipps @ Nov 19 2006, 16:19) *

UN šis tā dēvētajs prikols ir domāts atsevīšķiem savstarpeji pazīstamiem cilvēkiem.

taadaa gadijumaa var arii iet un baazt draugiem.lv savaa galerijaa savus "prikolus", nevis taisiit jaunu topiku kursh tiek piespamots pilns.... dry.gif
ETM
QUOTE(Cilveeks @ Nov 19 2006, 16:59) *

UN šis tā dēvētajs prikols ir domāts atsevīšķiem savstarpeji pazīstamiem cilvēkiem.

taadaa gadijumaa var arii iet un baazt draugiem.lv savaa galerijaa savus "prikolus", nevis taisiit jaunu topiku kursh tiek piespamots pilns.... dry.gif

luudzu, nepiespamo manu topiku!

Paldies.
kahi

- nepazīstu un negribu pazīt edg, jo man ir informācija, ka viņš deviņos no rīta ir spējīgs ievoļīt tavā mājā un iztraucēt tavu gājienu uz ikrīta tualeti..

pirmkart nevis 9 no ritā bet divos naktī, vari pateikt savam informatoram ka viņš s***s a*s,kads tam sakars ar šo topiku?

es domaju katu daudz ko dzive neizproti,ta jau ir tava problēma. šis uzskatamais piemērs parāda to ka EDG NEPROT ZĪMET un nekad to nav pratis. UN šis tā dēvētajs prikols ir domāts atsevīšķiem savstarpeji pazīstamiem cilvēkiem. nav jau brīnus ka tu to neizprati . DOH

ej skriet ar pieri sienā...

piedod, ETM,bet daži indivīdi man lec uz nerviem. likšos mierā un iešu pamazām sapūt kādā klusā stūrīti.
Cilveeks
nu labi es te tagad tikai spamoju un par pashu bildi neko nepateicu....

Man nepatiik tas uzraksts stuurii, kkaa neiederas bildee. un kuram cilveekam tu esi redzeejis tik apalju galvu. nesaprotu kapeec viena acs ir balta bet otra nav, bet varbuut spokiem ir taadas acis. Cik es sapratu tas ir spoks jo vinjam kaajas caurspiidiigas, un tur arii ir spoku traktors... bet matus gan nevajadzeetu tik plaanus ziimeet paskaties uz citiem cilveekiem, nevienam mati nav pielipushi pie galvas. naakoshreiz centies ieveerot proporcijas jo sheit taas ir vienkaarshi drausmiigas.
Pie fona esi haltuureejis. Nezinu, bet man shkiet ka koku tomeer nevajadzeeja ziimeet zilu un lapotni vareeji kautkaa smukaak nevis vienkaarshi sashviikaat. Varaviiksne kautkaada diivaina. Kaapeec sarkanaa ar oranzho kraasu krustojas varaviiksnee. Smaidiigas sauliites maaca neziimeet jau pirmajaa klasee, laikam daudz bastoji.
Nevajag izmantot tikai painta pamatkraasas, un vajag meegjinaat kko eenot.
Iisteniibaa uzskatu ka shis darbs buutu ljoti slikts pat prieksh iesaaceeja. Patreneejies veel un tad ieposto kad tavi skili buus krietni uzlabojushies. happy.gif
edg
Luudzu, bez fleima!

ETM, sipps, shis topiks paraada tikai to, ka juus neizprotat Dailes buutiibu. Protams, ka ir svariigi, vai ziimeejuma autors esmu es vai tu! Zini, gariigi atpalikushu beernu uzslavee, ja vinjam gandriiz izdodas aizskaitiit liidz pieci. Mans gadiijums gan pilniigi un nemaz nav ar to saistiits, jo darbi ir vienkaarshi gjeniaali, un tu esi apdaliits, paliekot bez maakslinieciskaa dailjuma noveerteeshanas speejaam. Un veel, zini, cilveeki Jaanjos dzer alu, bet taapeec nav jaacelj azhiotaazha, ka alus tiek pirkts "nepelniiti". Taada ir tradiicija! Ceru, ka esi speejiigs (un tu arii) iebraukt manis teiktajaa.

Ir ljoti labi, ka topiks ir tieshi forumaa, jo tas par sliktu nenaak nevienam, kursh te kaut ko ziimee. Diemzheel, preteeji GM, kursh veel naivi cer uz apjeegaam, es esmu paarliecinaats, ka gandriiz neviens nedabrauks, ka ziimee meeslus. Gluzhi otraadi - vinji redzees, ka ziimee labaak par "ETM" maakslu, un jutiisies pashpaarliecinaataaki. Bet, kaa saka - pieredze ir laba lieta. Jauniibaa vajag dariit visu ko, lai peec tam aplauztos, un guutu veertiigu pieredzi. Shis topiks ljaus tikai sagatavot shokam un atcereeties, ka ljauni cilveeki reiz teica, ka buus aplauziens. Bet tas tikai tiem, kas speej izlasiit vairaak par 3 vaardu postiem.
jurc
QUOTE(edg @ Nov 19 2006, 23:32) *

ETM, sipps, shis topiks paraada tikai to, ka juus neizprotat Dailes buutiibu.

Hahaha! Tu labāk būtu pajautājis vai kāds izprot tavu Dailes būtību? Visi reply posti tavā topikā ir ar acīmredzamu ironijas pieskaņu. Es ar tur gandrīz neko vairāk par bērna rokas ķēpājumiem neredzu. Ok, paņirgāties var, bet lai to sauktu par mākslu? Tālu tur līdz mākslai.
edg
QUOTE(jurc @ Nov 19 2006, 22:45) *

QUOTE(edg @ Nov 19 2006, 23:32) *

ETM, sipps, shis topiks paraada tikai to, ka juus neizprotat Dailes buutiibu.

Hahaha! Tu labāk būtu pajautājis vai kāds izprot tavu Dailes būtību? Visi reply posti tavā topikā ir ar acīmredzamu ironijas pieskaņu. Es ar tur gandrīz neko vairāk par bērna rokas ķēpājumiem neredzu. Ok, paņirgāties var, bet lai to sauktu par mākslu? Tālu tur līdz mākslai.

Tu droshi vien par anekdoteem arii smejies naakoshajaa dienaa. Manis teikto nevar buut TIK gruuti saprast!
ETM
QUOTE(Cilveeks @ Nov 19 2006, 21:20) *

nu labi es te tagad tikai spamoju un par pashu bildi neko nepateicu....

Man nepatiik tas uzraksts stuurii, kkaa neiederas bildee.
par kuru stuuri tu runaa? par to sturii kur ir rakstiits pseidoniims "GDE"? vai arii par to lidmashiinas veidoto duumu ziimeejumu gaisaa? Manaa izpratnee, lidmashiinas veidotais duumu uzrakst gaidaa ljoti labi iederas shajaa postapokaliptiskajaa bildee.
un kuram cilveekam tu esi redzeejis tik apalju galvu. nesaprotu kapeec viena acs ir balta bet otra nav, bet varbuut spokiem ir taadas acis. Cik es sapratu tas ir spoks jo vinjam kaajas caurspiidiigas, un tur arii ir spoku traktors... bet matus gan nevajadzeetu tik plaanus ziimeet paskaties uz citiem cilveekiem, nevienam mati nav pielipushi pie galvas. naakoshreiz centies ieveerot proporcijas jo sheit taas ir vienkaarshi drausmiigas.
piedos, bet ne visiem laikam ir lemts izprast sho postapokaliptisko viiziju kur atteelots spoku traktors un izkropljots cilveeks ar niodegushiem matiem un izdedzinaataam aciim. Shajaa darbaa laikam ne visiem ir saskataami centieni paraadiit ka nukleaaraa kara rezultaataa ciesh ne tikai tehnika bet arii cilveeki.

Pie fona esi haltuureejis. Nezinu, bet man shkiet ka koku tomeer nevajadzeeja ziimeet zilu un lapotni vareeji kautkaa smukaak nevis vienkaarshi sashviikaat.

tas ir beigts koks ar nodegushu lapotni. kapeec tas taa, vari lasiit augstaak
Varaviiksne kautkaada diivaina. Kaapeec sarkanaa ar oranzho kraasu krustojas varaviiksnee.
ta nav varaviiksne. taas ir balistisko rakjeshu izpluudes gaazes. otraa pusee maajai var redzeet veel vienu rakjeti paaizhamies.
Smaidiigas sauliites maaca neziimeet jau pirmajaa klasee, laikam daudz bastoji.
tavupraat shii smaidiigaa sauliite ir slikti uzziimeeta? vai arii tu nesaprati taas noziimi. saule, buusama taala zvaigzne, ar ironisku smaidu noskataas uz zemes likteni.

Nevajag izmantot tikai painta pamatkraasas, un vajag meegjinaat kko eenot.
daudzo kodolspraadzienu deelj shajaa pasaulee eenu nav. paaraak daudz gaismas avotu.

Iisteniibaa uzskatu ka shis darbs buutu ljoti slikts pat prieksh iesaaceeja. Patreneejies veel un tad ieposto kad tavi skili buus krietni uzlabojushies. happy.gif

paldies par atsauksmeem, bet tu laikam buusi viens no tiem cilveekiem kas ir sajuusmaa par skaistaam bildiiteem ar spiidiigaam kraasinjaam nevis tas kas redz darba zemtekstu. Visiem jau neizdabaasi.
Cowkiller
kaads... dry.gif
luudzu izdzeesiet sho topiku!
te notiek debates un neesmu redzeejis nevienu labu darbu! biggrin.gif
Cilveeks
tavupraat shii smaidiigaa sauliite ir slikti uzziimeeta?

iisteniibaa jaa, es domaaju ka ir slikti uzziimeeta...

ta nav varaviiksne. taas ir balistisko rakjeshu izpluudes gaazes.

tad vajag pacensties uzzziimeet taa lai buutu iespeejams atshkjirt varaviiksni no balistisko rakjeshu izpluudes gaazeem.... protams mees jau vareetu lietot savu fantaaziju un pashi izdomaat kas tas ir, bet taadaa gadiijumaa taa ir slikti uzziimeeta varaviiksne...

bet tu laikam buusi viens no tiem cilveekiem kas ir sajuusmaa par skaistaam bildiiteem

ne gluzhi... man vienkaarshi nepatiik darbi kuri uzziimeeti pecaas minuutees un kuros izmantotas tikai painta pamatkraasas... ieteiktu pavadiit vairaak par piecaam minuuteem pie saviem darbiem un kaut nedaudz pacensties to uzziimeet peec iespeejas saprotamaaku mums visiem... wink.gif

QUOTE(Cowkiller @ Nov 20 2006, 18:16) *

kaads... dry.gif

piekriitu. vai nu klapeejiet ciet, vai lai topika veidotaajs ieliek savus jaunaakos darbus.

edg
Neesi redzeejis nevienu labu darbu? Ar kaadiem stikliem tad tu skaties uz lielaako dalju citiem topikiem sadaljaa Useru galerijas?
Sērfijs
QUOTE(Cilveeks @ Nov 20 2006, 18:19) *

piekriitu. vai nu klapeejiet ciet, vai lai topika veidotaajs ieliek savus jaunaakos darbus.

Ne visi savus darbus štancē, lai tikai varētu tos ielikt publiskai aplūkošanai.
Cowkiller
bet tas nebija etm darbs!
es nezinu kas tas ir? dry.gif
edg
Preciizi, kaa Sepiroth teica!
Ieveerosim, ka ieksh Forgotten Memory, kura ir viena no labaakajiem ziimeetaajiem, ir uzziimeejusi tikai divus ziimeejumus.
http://otaku.lv/index.php?showtopic=2230
Un es pilniigi un galiigi tieshaam bez sarkasma uzskatu, ka tas ir normaali, ka cilveeks liek tik daudz ziimeejumus, cik vinjsh grib. Nevar topiku veert ciet tikai taapeec, ka topika autors nevelta visu savu dziivi ziimeeshanai! Katrs ziimee, kad grib, un, ja vinja kaut reto ziimeejumu cilveekiem patiik apspriest, tad topiks ir izdevies. ETM gadiijumaa gan tas ir zagts darbs no GDE... Bet mees tachu ceram, ka ETM sanjemsies un kaut kad uzziimees arii kaadu savu darbu!
Cowkiller
forgotten memory darbi ir super tachu etm zagtais ir totaals crap! wink.gif
edg
Gaumes jautaajums. Citiem patiik GDE darbi: http://www.deviantart.com/deviation/43201453/
Foruma uzdevums nav shkjirot cilveekus peec tavas gaumes. Mees ljaujam izteikties jebkuram ziimeet gribeetaajam, ja eksistee kaut mazaakaa saistiiba ar anime vai citu noveerteetu ziimeeshanu.
Bet, jaa, tas, ka zaglis, ir fakts. Warn mosh jaaieliek...
ETM
1. Noraadiet vienu vietu kur esmu teicis ka tas ir mans darbs! GDE gjenialitaate nebija nekur pieejama, tapeec to arii publiceeju. es pat atstaaju autora vaardu bildee, neko nesleepu. tiaki peec raksta ievietoshanas art sadaljaa tapa deviantart profils, tapeec jau ieprieksh atvainojos autoram ja tiek uzskatiits ka darbs tika "nozagts", jo taa nav. Veeleejos tikai paraadiit pasaulei maakslas darbu.

2. ja negribi lai sheit liek 5 minuushu darbus, varbuut arii nepieprasi lai darbus liek katras 5 minuutes?

3. Cilveeks, tu pats teici ka "varaviiksnes" kraasas krustojas, pie kam shiis kraasas ir distanceetas viena no otras. tapeec taa viennoziimiigi anv varaviiksne, bet gan balistisko rakjeshu izpluudes gaazes. Pats meklee ziimeejumos perfektu lietu atainojumu, bet saskati varaviiksni tur kur taa pat attaalu nav. un piedod par sauliiti. atkaartoshu veel reiz pirmo klasi, lai kaartiigaak iepraktizeetos.
Cilveeks
QUOTE(edg @ Nov 20 2006, 18:35) *

Un es pilniigi un galiigi tieshaam bez sarkasma uzskatu, ka tas ir normaali, ka cilveeks liek tik daudz ziimeejumus, cik vinjsh grib.

nu labi kljuudiijos, nevajag klapeet ciet.... sleep.gif

un varbuut ka darbs nemaz nav zagts bet gan noziimeets, jo pat labaakais veids kaa iemaaciities ziimeet ir noziimeet citu darbus...
un varbuut ka mees nemaz nedriikstam teikt ka vinja darbs ir crapworks un vinjam pasham ir lauzti pirksti... iespeejams ka vinjsh tikai maacaas un mums vajadzeetu komenteet vinja darbus, nevis nopelt vai slaveet tos... un es protams(?) ceru ieraudziit kaadu orgjinaalu darbu no ETM... smile.gif
edg
QUOTE(ETM @ Nov 20 2006, 18:49) *

1. Noraadiet vienu vietu kur esmu teicis ka tas ir mans darbs!

Tu netiki arii teicis, ka tas nav tavs darbs. Un fraazes "Mans nenoveerteejamais ieguldiijums maakslas jomaa" un "ziimeejumu ievietoju ar pseidoniimu" nosliec varbuutiibu vairaak uz to pusi, ka tu to buutu uzdevis kaa savu darbu. Editeeju tavu pirmo postu, lai neviens vairs nepaarprot.
ETM
Paldies, edg, par izpaliidziibu.

un
QUOTE(Cilveeks @ Nov 20 2006, 18:54) *

un varbuut ka darbs nemaz nav zagts bet gan noziimeets, jo pat labaakais veids kaa iemaaciities ziimeet ir noziimeet citu darbus...
un varbuut ka mees nemaz nedriikstam teikt ka vinja darbs ir crapworks un vinjam pasham ir lauzti pirksti... iespeejams ka vinjsh tikai maacaas un mums vajadzeetu komenteet vinja darbus, nevis nopelt vai slaveet tos... un es protams(?) ceru ieraudziit kaadu orgjinaalu darbu no ETM... smile.gif

Ir jau diezgan skaidri pateikts, ka es vienkaarshi noleemu veikt nenoveerteejamu ieguldiijumu maakslas jomaa un publiceet GDE darbu, kursh tajaa briidii veel nebija nekur publiceets. Tas nav noziimeets. tas ir origjinaalais GDE darbs, pie kam bez cenzuuras.

Un tu nevari teikt ka mans darbs ir crapworks, jo tas nav mans darbs.

Pie kam par darbu jaizsaka pareiza kritika, nevis jaanoklusee skarbaa tasniiba (ka tev nav gaumes), lai cilveeks redz kaa ir iisteniibaa.

p.s. visvairaak mani sajuusminaaja fraaze "te notiek diskusijas, jaaklapee ciet" WOW... maakslas forumaa nedriikst buut diskusijas par maakslas darbiem... turpmaak zinaasim.
Cilveeks
bet varbuut es lietoju vaardu varbuut kuru iipashi izceelu ... dry.gif

QUOTE(ETM @ Nov 20 2006, 19:02) *

p.s. visvairaak mani sajuusminaaja fraaze "te notiek diskusijas, jaaklapee ciet" WOW... maakslas forumaa nedriikst buut diskusijas par maakslas darbiem... turpmaak zinaasim.

labi ka tieshi taadu fraazi es te neesmu redzeeji(iespeejams ka esmu palidis garaam)...

es redzeeju tikai cowkiller komentu
QUOTE(Cowkiller @ Nov 20 2006, 18:16) *

kaads... dry.gif

un saveejo
vai nu klapeejiet ciet, vai lai topika veidotaajs ieliek savus jaunaakos darbus.
...
ETM
taatad, tavupraat, cowkiller fraaze:
"luudzu izdzeesiet sho topiku!
te notiek debates un neesmu redzeejis nevienu labu darbu!"
ir ljoti taalu no manis teiktaa? atljaushos noraadiit ka peedeejaa trikuma otraa dalja ir tiiri uz gaumes (bezgaumiibas) balstiita. taapat arii es varu noraadiit desmitus topiku, kur manupraat, nav labu darbu.
Cowkiller
tad padari sho topiku cieniigu taa radiitaajam(tev) un ieliec savus ziimeejumus! cool.gif
Cilveeks
QUOTE(ETM @ Nov 20 2006, 19:17) *

taatad, tavupraat, cowkiller fraaze:
"luudzu izdzeesiet sho topiku!
te notiek debates un neesmu redzeejis nevienu labu darbu!"
ir ljoti taalu no manis teiktaa?

taa es neteicu..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.