Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ekskursija
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
kaarleens
ir taads kluss sapnis kaadreiz uz japaanu aizbraukt kaads ir reekjinaajis cik tas vareetu maksaat un vai kaadai lv firmai ir marshuts uz japaanu ja kaads zin padalieties luudzu ar info rolleyes.gif
darknight
ar stopiem
Yume
Jaa, paari sibiirijai ar vilciena stopiem.. ideaals variants... biggrin.gif vaacam mantas un riit braucam.

Nja, bet ja nopietni, cik es zinu , vismaz paaris gadus atpakal Riigas Tuurisma Agentuuraa bija buletinji par Tokias atkakciju parku un ekskursijaam... Iisti neatceros cik maksaaja. Bet ja pameklee pa agentuuraam kas un kaa, noteikti kautkas buus.
Batou
QUOTE (Yume @ Jul 9 2004, 06:50 PM)
Nja, bet ja nopietni, cik es zinu , vismaz paaris gadus atpakal Riigas Tuurisma Agentuuraa bija buletinji par Tokias atkakciju parku un ekskursijaam... .

Yume cmon, atrakciju parks? lai pavizinaatos karuseljos nav jaabrauc uz Japaanu. es, piemeeram, vienkaarshi paklainjotu apkaart (un no maniem noveerojumiem citaas valstiis, esmu secinaajis, ka nekas labaaks nemaz nevar buut tongue.gif ).
kaarleens
atrakciju parks nu toch buutu mazaakais nu varbut pa taam vinju slavenajaam speelju automaatu zaaleem gan vareetu pakliist, bet tas nu taa projekts uz vairaakiem gadiem pagaidaam ir vispaa primaaraakas lietas kam naudinja jaakraaj bet nu kaadreiz vareetu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.