Vēl man ļoti "piedur" mēnesgaima, tadēļ nolēmu izmantot photoshop tryout versiju un izveidot šādu ainu =P
Un šis ir vienk. aiz nekā ko darīt... Steigā..
Izsakieties droši, un godīgi...
Pakkun
Nov 5 2006, 18:15
1. man ljoti patiikaas. kinky! bet kkas nav ar luupaam, nevar saprast kas un veeders bish par garu vertikaalaa virzienaa.. va arii kaajas un rokas par iisu. 2.... 3. izstraadaa un buus THU!
ApoC
Nov 5 2006, 19:20
1. THU? Kinky? hmm, What on the earth does that mean? Vai šinī forumā jums nav kāds topiks ar tadu kā skaidrojošo vārdnīcu ar visiem shiem THU un taml. barbarismu un saīsinājumu skaidrojumiem? . Un par darbu, mnu es centos viņas augumu veidot visai garu un slaidu, un uz akvareļ papīra grūti uzzīmēt smalkas lietas, kā piemeram lūpas un vēl zobus... Laikam būs jāiegādājas kads datorpapīra blāķis uz kura zīmēt
Pakkun
Nov 5 2006, 21:17
lab, THU parasti nelietoju. tas noziimee - iikshkji gaisaa(thumbs up) kinky - no tildes - perverss, diivains
Kazuki
Nov 5 2006, 21:42
1. viduklis viennoziimiigi stipri par garu. 2.man patiik uudens, bet meenes gan izskataas kaa no kkurienes izgriezts un uzliimeets virsuu 3. ir ok tikai jaaizstraadaa liidz galam
Cilveeks
Nov 5 2006, 22:12
es personiigi meenesi buutu taisiijis kkaadu shitaadu:
Pakkun
Nov 5 2006, 22:21
tikko pamaniiju, ka meenesim truukst apkaarteejaa maigaa gaismas spiiduma. oreols
Keydan
Nov 5 2006, 22:57
Pagaidam viss kir norm. Un 1ais ir Gots vai vampirs? Iskatais vairak par gotu vai pat par **********!
LMstrike
Nov 6 2006, 15:36
man patiik 3. ziimeejums, tev labi sanaak mati un uudens
kahi
Nov 6 2006, 21:09
džekene stringos is da best! nafig viņai to lakatiņu. lai piesegtos? he, he, he.
Cowkiller
Nov 7 2006, 20:03
Darbs ar mēnesgaismu ie pavecs tāpat kā tā džuse jūras krastā... Mēnes patiešām ir izgriezts... esmu sliņķis un tas lakatiņš lai būtu kāda rozīnīte darbā =P ūdeni man slinkums krāsot un vispār kur ta es viņu krāsošu, paintā vai? man photošop jau sen vairs nav =( droši vien vēlāk uzzīmēšu vēl kautko...
ApoC
Nov 7 2006, 20:06
QUOTE(Cowkiller @ Nov 7 2006, 19:03)
Darbs ar mēnesgaismu ie pavecs tāpat kā tā džuse jūras krastā... Mēnes patiešām ir izgriezts... esmu sliņķis un tas lakatiņš lai būtu kāda rozīnīte darbā =P ūdeni man slinkums krāsot un vispār kur ta es viņu krāsošu, paintā vai? man photošop jau sen vairs nav =( droši vien vēlāk uzzīmēšu vēl kautko...
LOL, sorry, es nepamaniju ka brālis nav izgājis no sava profila >.>
Cowkiller
Nov 8 2006, 08:41
QUOTE(ApoC @ Nov 7 2006, 19:06)
lol es nepamaniiju ka tu nezini kaa iziet no mana profila!1!!!
ApoC
Nov 10 2006, 09:15
QUOTE(Cowkiller @ Nov 8 2006, 07:41)
QUOTE(ApoC @ Nov 7 2006, 19:06)
lol es nepamaniiju ka tu nezini kaa iziet no mana profila!1!!!
Ak piedod ka nepatiecu, TU mazais SLIŅĶI! Nepiespamo te ar savāmgudrībām...
Cowkiller
Nov 10 2006, 16:58
zaļās muižas akā dirseejs!
crying.Girl
Nov 13 2006, 04:39
nu... man patiikas^_^ [!]
ApoC
Nov 13 2006, 15:40
Patīk mani darbi vai tas kā mans brālis mēģina man "uzbraukt" ?
SilentCool
Dec 27 2006, 00:59
Aopc
exile
Dec 27 2006, 01:21
hmm no tava arta loti labi nolasaas triis lietas tev patiik tumsa , kailas/puskailas meitenes un tu patieshaam esi slinkis( pat lielaaks nekaa es) - velti kaadam darbam vairaak par pusstundu.
Cowkiller
Dec 27 2006, 13:25
lol
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.