Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Skatiities anime ir kaitiigi psihikai.
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Infanta
Ljoti pretenziozs rakstinjsh par to, cik biistami ir skatiities anime un cik nejauki, perversi cilveeki ir otaku. dry.gif Rakstinjsh krievu valodaa, papildinaats ar kaada krievu otaku traapiigiem komentaariem. http://users.i.com.ua/~pppx/Anime.bredik/L...kup/comment.htm
Cilveeks
iztulkot jau neviens negribeess.... lol... krieviski nesaprotu... ph34r.gif
kahi
nu, ta vobšem - īsais variants. džeks - otaku guy, kritiķis - lohs. iekavas - es.

kritiķis di*š virsū animēm, 1. - tāpēc, ka tās visas ir ''štancētas'', to jesķ, visās notiek apmēram viens un tas pats, uz ko džeks atbild - jāpaskatās uz visām holivudas filmām, ziepenēm (mīla marija, marijas slepenā mīla, marijas vienīgā mīla, mīļā marija...turpināt?), kur notiek tieši tas pats. tas nozīmē, ka citur viss atkārtojas daudz vairāk.
2. brauc augumā par garumu. citēju'' iedomājieties sevi gada laikā, jums rāda seriālu, kurā NEKAS NENOTIEK. džeks ļoti gudri min ''nabaga nastju'', santabarbaru kā piemērus opozīcijai.
kāds kādu visu laiku uzvar, bet uzvara nedod it neko - rīt pa jaunu nāksies cīnīties. džeks dod piemērus par bruņurupučiem nindzjām, spaidermenu, citiem holivudas sūdiem. piu, piu, piu, vēl brauc augumā par to, ka tas radina bērnus pie ''killerošanas''...
3. visu izcīna ar spēku, cīņām, nekādas humanitātes... džeks jautā -a kādas animes jūs skataties? mazajiem bērniem domātās? atkal vajag piemērus no holivudas/eiropas?
kritiķis uzskata, ka animes propogandē''sit, mēs tiksim galā''. nekas nenotiek domājot, bet viss ar spēku
4. 3/4 no visām animēm darbība notiekot pateicoties kādam spēkam (maģija, roboti...) un šitais bērniem ieaudzināšot, lai ''gaida palīdzību'', jo bērns ''mācoties dzīvot'', un animes varot izjaukt visu ģēlu.
džeks - no comments, pilnīgs murgs no sākuma līdz galam
5.parādās seksualitāte (manas domas - hugh?) tā esot viena no galvenajām problēmām, jo japānā esot citādi uzskati par seksu, nekā rietumos, krievijā....(nuu, bļiin). animēs mierīga, vēsa un visumā nenoliedzoša attieksme pret homīšiem.(pilnīgs sviests). propogandējot pedofīliju. džks labi pajautā - a kāds sakars animei ar to visu?
6. parādās cietsirdība.. sviests par harakiri, u.c. bieži skati par norautām galvām, rokām, u.c. džeks min happy tree friends( cartoon network, ja nezināt)
maita, brauc virsū FMA par tēvu, kurš pār'verš suni+meitu par himeru (es tajā sērijā raudāju)
7.pārlieku liela aktieru emocionalitāte.(joks par mihalkovu, jums nesaprast). pārlieku lielas bailes, dusmas. džeks - ā, bailes, dusmas, dzīvē tādas emocijas nepastāv, ja?. tālāk kkas par meiteni un monstru, kas ēd viņas kucēnu..
8. reliģiozi aspekti (haaaa, haa) animes neatbalsta kristietību. džeks - a vajadzētu?
9. skaists ļaunums. kritiķis - visu ļaunumu un slikto padara skaistu. (bērnus pārvilina ļaunā pusē, gribat teikt? phe!). džeks - a dēmoniem obiligāi jābūt pretekļiem un mudakiem? turpmāk zināšu.
...turpinājums sekos... (nez , vai man būs spēka pārtulkot)
Cilveeks
(nez , vai man būs spēka pārtulkot)

paldies par to pashu... nu labi es nemaz necereeju ka kaads vispaar centiisies tulkot, bet redz atrodas arii (tik) izpaliidziigi cilveeki... happy.gif
Taka
Diemžēl daļa no tā par ko iet diskusija ir fakts. Protams hardcore otaku ir grūti to atzīt...
Infanta
Mazliet paturpinaashu kahi iesaakto tulkojumu. Daudz gan es nevareeju, taa kaa, ja veel kaads taalaak veelas turpinaat tulkot, tad buutu baigi labi.
Otrais shii autora raksts par otaku ar krievu otaku komentaariem.
------------
Par otaku.

Otaku – pieaugushi cilveeki, kas fano par japaanju animaaciju (anime). Shie cilveeki ir gatavi stundaam ilgi (katru dienu!)luureet jauniznaakoshaas multfilmas, kuras vinji nokachaa no interneta.

Pirmkaart, jaunas multfilmas katru dienu neiznaak. Otrkaart, kachaat taas no interneta ir bezdieviigi smags darbs (turklaat tas ir nelikumiigi). Treshkaart, katru dienu stundaam ilgi skatiitiess anime nesanaaks, jo anime vnk nepietiks , turklaat otaku arii ir cilveeki (kaut gan juus laikam to apstriideesiet), un anime skataas ne taapat vien, un ne pasha procesa, bet gan satura deelj. Anime patiik cilveekiem ne tikai taapeec, ka tas ir anime, ticiet man.

Liekas, kas par probleemaam. Hobij kaa hobijs.

Diemzheel, anime izraadaas kaut kas liidziigs narkotikaam, kas neljauj cilveekam objektiivi noveerteet savu riiciibu un taas sekas.

Cik daudzas reizes es jau dzirdeeju shos vaardus. Atshkjiriiba ir tikai vienaa vaardaa - agraak "anime" vietaa lika taadus vaardus kaa "internets", "datorspeeles", pavisam sen "televizors" utt.

Pajautaajiet paziistamajiem anime cieniitaajiem – cik daudzi no vinjiem izgaazaas sesijaas, bija atskaitiiti no universitaates par nesekmiibu. Un pajautaajiet, cik daudzi no vinjiem naktii pirms eksaamena ir skatiijushies kaadu anime, tajaa vietaa lai maaciitos.

Окei- otaku, jautaaju visiem: cik daudzus no jums atskaitiija no universitaates un izmeta no skolas anime deelj? Es kaut kaa nevienu taadu atskaitiitu anime miiljotaaju atcereeties nevaru..

Оtaku kljuust asociaali, vinjiem nav saprotama pareizaa veertiibu skala.

Uzmaniibu! Tagad autors liks jums saprast, kas vinjam ir “normaalaa veertiibu skala."

Daudzi no otaku paarstaaj skatiities televizoru, klausiities radio, lasiit aviizes, zaudee sajeegu par apkaart notiekosho.

Skatiities televizoru un lasiit aviizes – taas tik ir veertiibas! Nee, paldies, ja taas ir normaalas veertiibas, tad es tieshaam esmu psihs, taapeec ka man patiik lasiit graamatas, klausiities muuziku un skatiities anime.

Liels anime seriaalu garums un skaits aiznjem praktiski visu otaku briivo laiku, aizvietojot vinjiem sazinaashanos ar paareejiem cilveekiem.

Kas par murgiem? Katrs cilveeks paarsvaraa kontakteejaas ar tiem, kam ir liidziigas intereses, Otaku ar otaku, modelisti ar modelistiem utt.

Оtaku ir liidziigi narkomaniem, vinji ne tikai pashi skataas, bet arii visu laiku censhaas citus paarliecinaat par to, ka vajag skatiities anime.

Pilniigi normaala cilveeku veelme iepaziistinaat darugus ar savaam intereseem – taa pavisam nav narkomaanijas izpausme. Ja man, teiksim, patiik braukt ar mountainbordu, es centiishos draugus iepaziistinaat ar sho sportu – tas ir pilniigi dabiski.
.

Vinji gatavi ar duureem mesties virsuu tiem, kas,censhas kritizeet anime, noraadot uz taa negatiivaam puseem un kaitiigumu beerniem. (saku, balstoties uz savu ruugto pieredzi).

Skatoties, kaa kritizeet. Ja taa, kaa to dara cieniijamais autors, tad tieshaam dazhiem nervi var neiztureet.

Otaku censhas iesaistiit anime visaas dziives sfeeraas . Un vinjiem tas pakaapeniski izdodas!

Orei!

Paskatieties, cik daudz anime saites ir internetaa.

Аnime skataas lielaakoties tie, kas seerfo internetaa, jo masu meedijos par anime liidz peedeejam laikam vispaar nekaada info nebija.

Paskatieties, cik daudz anime raada pa televizoru.

!!!! Skatos! Paaris reizes gadaa pa MTV…

cik daudz anime zhurnaalu tiek izdoti!

2.

Paskatieties pat lieli, zoliidi izdevumi tagad tiek ietekmeeti ar milziigo fanaatikju spiedienu.

Juus njirgaajieties? Iedomaajos taadu bildiiti: traki fanaatikji garuj kaadas zoliidas aviizes ofisu par to, ka taa aviize neuzrakstiija par anime. Mjaa...

Viens DATORZHURNAALS ir veltiijis veselu vienu izdevumu anime? (computerra).

Tieshaam drausmas! Zhurnaals "Hakeris" vienu veselu izdevumu tikai Macintoshiem - viss! Macintoshu fanaatikju uzbrukums! Galvenais “Hakera” redaktors ir ieteekmts ar lielo fanaatikju spiedienu !

Skandeejot lozungu "anime – tas ir modee" dazhas studijas biida krievu tirguu japaanju anime.

"Dazhas” taa ir viena vieniigaa. Starp citu, tieshaam tagad ir mode, it iipashi ASV. Jaa, tieshi to pashu vareetu teikt par amerikaanju blokbasteru biidiishanu krievu tirguu.

Turklaat, tiek biidiitas nevis skaistas, labas beernu filmas, bet, reekjinoties ar fanaatikjiem, asinjainas, ar atklaatu, atvainojiet par izteicienu, *mauciibu*, piepildiitas filmas, taadas kaa "skaistules- slepkavas”.

O, varu apsveikt autoru, vinjsh pirmo reiz pateica, ko taadu, kam es daljeeji piekriitu. "Skaistules-slepkavas" , t.i. "Mezzo Forte" – tieshaam ir viens no stulbaakajiem anime, un taa izdoshana bija viena liela kljuuda. Bet kopaa ar “skaistuleem” tachu tika izlaistas taadas filmas kaa "Gariem liidzi" (starp citu, oskarota anime), "Ak, mana Dieviete!" utt. Ja juus teiksiet, ka shiis anime ir piepildiitas ar mauciibu es kliegshu un nepieklaajiigi lamaashos..

Un labi, ja taadas lietas paliktu sadaljaa “pieaugushajiem” .

A vai tad taas jau nepieskaitaas pieaugosho sadaljai?

Bet taas tachu ir multfilmas!!.

Ak jaa, es aizmirsu.
-----------------------------
Turpinaajums ceru sekos. smile.gif
-----------------------------
Taka
Jaa, autors njem par pamatu it kaa patiesus faktus.. Bet vinjsh tos paarspiilee un apgriezh kaajaam gaisaa. Rakstaa nav NEVIENA objektiivi veerteeta fakta wink.gif

GM
psihikai

Aiz cieņas pret citu lietotāju sekmīgi noliktajiem vidusskolas eksāmeniem latviešu valodā, varēji jau nu šādu brīnumu virsrakstā nelikt.

Un vispār daļa patiesības ir katrā jokā. Nevar noliegt, ka skatīties japāņu multenes ar sakāpinātu nopietnību, uzkrāsoties kā ķēmam un lēkāt cosplejos vai vienkārši ņirgāties par gleznotāja arodu, lieloties ar uz rūtiņu lapas uzskribelētiem ķēmiem, nav nemaz tik ikdienišķi izplatīts process, lai to varētu nosaukt par izteikti normālu.

Un tīri par linka saturu:

1. - tāpēc, ka tās visas ir ''štancētas'', to jesķ, visās notiek apmēram viens un tas pats, uz ko džeks atbild - jāpaskatās uz visām holivudas filmām, ziepenēm (mīla marija, marijas slepenā mīla, marijas vienīgā mīla, mīļā marija...turpināt?), kur notiek tieši tas pats. tas nozīmē, ka citur viss atkārtojas daudz vairāk.

Es ceru, ka neviens te necentīsies apgalvot, ka japāņu animācija ir dižais oriģinalitātes paraugs? Nu jā - viņi atļaujas iebāzt ekrānā tuvplāna vagīnu, kura pludo no nesen tur īslaicīgā (bet patīkamā) vizītē pabijušā, pamatīgi piebriedušā un izteikti rozā (japāņu anatomijas nianses, i guess) peņa dāsnā spermas devuma. Originality never stops...
Cilveeks
Otaku... ...Shie cilveeki ir gatavi stundaam ilgi (katru dienu!)luureet jauniznaakoshaas multfilmas, kuras vinji nokachaa no interneta.

lol... es varu uz vienas rokas pirkstiem saskaitiit cik anime multfilmas esmu savaa muuzhaa redzeejis... biggrin.gif
Ragana
tāpēc jau tu neesi otaku.

Tas gan ir vienīgais patiesais teikums šajā murgā - autors tiešām visu ir sagriezis kājām gaisā...
Taka
Nē, viņš cenšas otaku publikai ieskaidrot kā animi redz "cilvēki no malas" - ne-otaku.
Viņiem anime=japāņu multenes UN multenes domātas bērniem.
Nav veikts izskaidrošanas darbs ka multenes var būt arī tīņiem, pieaugušajiem utt...
Tāpēc arī sanāk "perversās japāņu multenes bērniem".
Nu un ne jau visi animes gabali ir tik forši, novatoriski un ideāli. Nevajag jau absolutizēt.
Par hentai es labāk klusēšu, vismaz puse hentai produkcijas ir nenormāli perversa, jo uzzīmēt jau var dajebko, pat to uz ko rūdīts p0rna aktieris neparakstīsies vai anatomiski nebūs spējīgs smile.gif
Tas ko GM's pieminēja ir redzams arī daudzās parastās p0rna filmās, tā kā tas nu nebūtu nekas īpašs, bet japīšiem ir tieksme visu pārspīlēt (nācijas kompleksi?)
Nevaru arī nepiekrist, ka dažs labs japīšu garseriāls nearko neatšķiras no minētās brazīļu un meksikāņu produkcijas, nu labi - ir viena atšķirība - zīmēts.
Būtībā autors cenšas ieskaidrot, ka there's a fine line between a hobby and a mental ilness.
Žēl ka viņa oponentam tas nav pielecis. Un autors arī iebilst pret pārmērīgo Japānas gloroficēšanu, mani brīžiem patiesi pārņem kārdinājums paņemt un uz treknas mēslu čupas uzlikt logo Made in Japan un es baidos, ka tiešām atradīsies cilvēki, kuri apgalvos, ka tā smaržo pēc rozēm...
Anime ir Japānas popkultūra, viņu trašs. Ar izņēmumiem, protams. Tas, ka anime kļuva populāra ārpus Japānas, nāca viņiem pašiem kā pārsteigums. Sākumā viņi vispār nereaģēja uz to, vēlāk sāka apzināti bīdīt animi ārpus Japānas. Anime ir, bija un paliek izklaides komercindustrijas produkts, tieši tāds pats kā Spider-,X-,Bat-,Super- un citi -meni... Tas nav slikts hobijs, jo neviens nevar nevienam diktēt kā viņam nosist savu laiku, bet nevajag pārspīlēt.
kahi
nu, ja vecis, pusmūža, sērfo pa sexa saitiem, uzduras japāņu, hentai, citām ''uuberitātēm'', un nospriež - ooo, anime, redz, ko mans mazais puika lūr! fuuuuui! tad attiecīgi viņam rodas savs neatkarīgs viedoklis, jo blakus šiem izteikti skaistajiem skatiem nav nevienas animes, piem, liekas, FMA, kurā sexa laikam vispār nav. un neba jau šis, krīzes gadus piemeklējušais vecis, tagad ies rakāties pa saitiem, lai uzzinātu, vai gadījumā tepat aiz stūra neslāpjas kāda pilnīgi pretējarakstura anime. tas nozīme, ka viņš redzējis tikai vienu ši milzu agregāta''ANIME" pusi.tā nu cilvēks dzīvos ar savu neapgāžamo viedokli par animi. a mums ko darīt?

gamemaster, tā turēt!
Winry
Ko gan var teikt par šo burvīgo topiku.......faktiski pareizi vien ir, bet problēma tāda, ka ne jau visas animes ir un paliek pēdējiem mēsli, ir arī ar filozofisku domu tēmēti animācija darbi(ko kuram katram nesaprast), kas parāda dzīvi(problēmas) vieglāk saprotamā idejā(bet no anime nevajag arī neko idealizēt), nekā psihalogs(jeb nu whatever), kas mēģina tevi nostādīt pilnīga idiota un nelīdzsavarota cilvēka sajūtā, kaut arī tā nemaz nav......autors vienkārši nav redzējis īstās animes, kuras sniegtu normālu priekštatu....autors vienkārši nolika, ka anime (animācija, jeb viss kas ir zīmēts) ir pilnīgi mēsli.....bet no otras puses, vai tiešām cilvēki nevar izvēlēties kaut ko labāku pirmās animes apskatei, ko tu,savukārt, redzi pirmo reizi mūžā, par hentai(lieli locekļi, šķidrumi pa labi, pa kreisi.....pretīgi ,nekādas mākslas)...

P.S Saprotu, ka varbūt mans teksts ir baigi murgains, bet tas tādēļ ka jāiet gulēt...
CirvjaKaac
Sakarā ar to, ka internetā plaši izklāstītās pārdomas par jebko gandrīz vienmŗr netiek novērtētas, teikšu īsi - otaku kritiķa tekstā ir ļoaaaati liela daļa patiesības. Uzskatāms piemērs - dāma, kas pēc mana posta, kurā tika nosodīta animē "Loveless" attēlotā pedofīlija, paziņoja - "Es dievinu pedofiliju!"
O, b*e, kas te notiekās...
Psycholog
Nelasiiju es kas te daudz rakstiits un nemaz netaisos, jo man sakaams ir tikai viens:
Juusu psihei kaitiigs var buut pilniigi jebkas, ja juus to vienkaarshi daraat nepareizi. Juus vispar varat iedomaaties, cik juusu psihei kaitiiga ir nepareiza ciisinju eeshana ?! Es laikam vareetu iet un arii par to uzrakstiit kaadu labu rakstu.

Katra gadijuma jebkura atkariiba ir tikai sekas problemam juusu dziivee, kas rada jaunas probleemas, no kaa savukaart paradas jaunas atkariibas.
Taka
Nevis nepareizi, bet par DAUDZ. Skatīties animi no rīta līdz vakaram kādu gadu no vietas... nu tas khmm... bez sekām nepaliks smile.gif Tas attiecas uz visām dzīves sfērām.
Seila
Psihei kaitīgs var būt pilnīgi jeb kas dzīvē, ja vien tas ir par daudz. Pāris anime filmiņas nedēļā nevienam nav kaitējušas, bet, ja pārāk ilgu laiku dara vienu un to pašu pilnīgākajā nosntopā, tad ir pilnīgi loģiski, ka tas kaitē psihei
Kaede
QUOTE(Psycholog @ Nov 7 2006, 08:45) *

Juus vispar varat iedomaaties, cik juusu psihei kaitiiga ir nepareiza ciisinju eeshana ?! Es laikam vareetu iet un arii par to uzrakstiit kaadu labu rakstu.

laugh.gif Labprāt palasītu, ko manai psihei nodara nepareiza cīsiņu ēšana. laugh.gif

Vispār izlasīju šo te, tiešām, lasot liekas, ka autoram ir taisnība, ja vērtē rakstu no ne-otaku viedokļa, bet šis raksts uzreiz ir tīri subjektīvs, jo tikai izpētot to, kā viss ir patiesībā un salīdzinot to ar citām lietām (arī minēšu visus tos garos seriālus, kaut vai mums labi zināmās Hameleonu rotaļas, parāda 100 sērijas un kas tur notiek? Viens nomirst, otrs izrādās ne tā dēls un trešais izšķiras un Viss!)

Bet interesanti palasīt, liekas, ka autors tiešām ir gribējis noskaņot kādu pret otaku tautu.
jooji
Bliiiin 4el nastoya6iy mudak!! dry.gif

Tadu idiotismu uzrakstijis!!! dry.gif
tikai Pokemonus paskatijis un doma ka visu zin par Anime!!! dry.gif
man riebjas tadi cilveki!! mad.gif
sipps
QUOTE(jooji @ Nov 7 2006, 21:32) *

Bliiiin 4el nastoya6iy mudak!! dry.gif

Tadu idiotismu uzrakstijis!!! dry.gif
tikai Pokemonus paskatijis un doma ka visu zin par Anime!!! dry.gif
man riebjas tadi cilveki!! mad.gif

seko līdzi savai leksikai.

ko tu gribeji ar to pateikt? satraucās par kaut kādu cilvēku izteikumiem par animē. ARī šeit cilvēki "slikti" izsakās par anime tēmu.
A ko darīt?
Lija
ja godiigi tad ir gan... varbuut ne taa kaa tajaa raxtaa ir raxtiits.. bet par gluzhi veseliigu lietu es to arii nenosauktu..
tikai paskatieties kadas esam mees ar manu Sievieti.. nav vairs jautaajumu?? cool.gif
Aven
tikai paskatieties kadas esam mees ar manu Sievieti

Tādi kā mēs visi? cool.gif
Lija
QUOTE(Aven @ Nov 8 2006, 00:26) *

tikai paskatieties kadas esam mees ar manu Sievieti

Tādi kā mēs visi? cool.gif

es ir ne taads kaa mes visi... es nezinu kaads ir mees visi... un ja tu taa saki tad mees visi noteikti nav iisti normaals.. vai arii tu to noliedz (tipa gribi man oponeet)...?!
Aven
Es toč neesmu normāls XD
Un ja tu par to pašū runāji, tad man ir taisnība wink.gif
sipps
QUOTE(Lija @ Nov 8 2006, 00:26) *

tikai paskatieties kadas esam mees ar manu Sievieti.. nav vairs jautaajumu?? cool.gif

protams ar jums nevar sacensties nekas
Lija
QUOTE(Aven @ Nov 8 2006, 00:33) *

Es toč neesmu normāls XD
Un ja tu par to pašū runāji, tad man ir taisnība wink.gif

nju un kaada tad starpiiba ja viens idinjs no miliona uzraxta vienu raxtu par to ka viss ir tik slikti?? ko tas lielaakajaa buutiibaa maina?? cilveki skatiisies animi un cilveeki to nopels.. buutiiba nemainiisies viena raxta deelj...

QUOTE(sipps @ Nov 8 2006, 00:34) *

protams ar jums nevar sacensties nekas

es jau tev teicu, ka tu esi shodien nenormaali deviigs ar komplimentiem.. cool.gif priex priex... patiikami nudien...
Aven
QUOTE(Lija @ Nov 8 2006, 00:41) *

nju un kaada tad starpiiba ja viens idinjs no miliona uzraxta vienu raxtu par to ka viss ir tik slikti?? ko tas lielaakajaa buutiibaa maina?? cilveki skatiisies animi un cilveeki to nopels.. buutiiba nemainiisies viena raxta deelj...

A varbūt viens cilvēks no 10 miljoneim kuri skatās animes , aizdomās par šo raxtu mazliet vairāk nekā mēs šeit..un? viņš turpinās skatīties animi.
Anime ir kā narkotikas, es paskatījies vairs neatrausies.
esmu jau pieradinājis kādus 20 cilvēkus ( XD ) kuri no malas izskatas ļoti zolīdi un neviens nebūtu pat iedomājos par šo noslēpumu :X

Ak dies ku šis post ir stulbs

Satiksiet mani, gribesiet varesiet man psert droši..tikai nevajag sāpīgi biggrin.gif
Lija
QUOTE(Aven @ Nov 8 2006, 00:46) *

Satiksiet mani, gribesiet varesiet man psert droši..tikai nevajag sāpīgi biggrin.gif

o jaaa... tureeshu tevi pie vaarda.. tobish pie shii posta.. njurrrrr... rolleyes.gif
edg
QUOTE(Taka @ Nov 5 2006, 15:06) *

Būtībā autors cenšas ieskaidrot, ka there's a fine line between a hobby and a mental ilness.

Skeiteri, pseido-reperi, metaalisti, goti, mashiinu tjuuninga friiki, gah, shahisti. No hobija paariet dziivesstilaa. No dziivesstila apseestiibaa. Neviens necelj azhiotaazhu par veciem viiriem Veermanjdaarzaa. Neviens necelj azhiotaazhu par tiem, kas mochii ar kaitiem juurmalaa. Kaapeec? Visai viegls jautaajums, patiesiibaa. Cilveeks celj traci par to, kas vinjam traucee. Un cilveekus netraucee sveshu vecaaku beeninjos seedoshs, nodzeeries anime friiks. Nee! Vinjus traucee tas, ka anime ir populaara. Tas, ka taa kulstas pa internetu. Tas, ka anime motiivi paraadaas reklaamaas. Tas, ka to skataas vinja beerni. Hvz kas veel. Normaalam cilveekam ir jaareekjinaas ar kaut kaa taada eksistenci, kas ir pret vinjaa dzilji iestigushaam dziives normaam. Sevi mainiit ir trauceejoshi. Bet - ja jau taas normas tik dzilji iestigushas, varbuut tur kaut kas ir? Bet neiesim bezjeedziigaa spriedeleeshanaa. Es staastu par to, ka trauceet var daudz kas. Trauceet var bailes. Bailes par savaam atvaseem, to hobijiem. Bailes par cilveeces naakotni. Trauceet var veertiibu sisteema. Ja anime ir kreps (un, ticiet man, lielaakaa dalja maas ar galvu, (omg nevar buut111)), tad tas, ka vinja eksistee jau vien ir trauceejoshi. Tieksmes uz utopisku sabiedriibu. Tieksmes uz utopisku personiigo dziivi. Dzilji vai tieshi, bet taadas ir. Un tas viss par subjektiivu utobiju. Un visi mees par savu subjektiivo utopiju. Kompromiss nav reaals, kameer mees domaaam dazhaadi. Shaize, es atkal eju spriedeleeshanaa. Ko iisti es meegjinaaju pateikt? Aa - taa ir, jo traucee. Taa ir, jo anime ir izplatiita paraadiiba. Un pashi mees to daraam. Aven monstrs, ar dabas dotu talantu to dara. Es peec 5 gadiem taadus rezultaatus nesasniegtu. Protams, jaunaakiem cilveekiem mazaak aizspriedumu, un vinjus vieglaak taadaas lietaas "ievilkt". Jaareekjinaas, kaadas sekas buus. Senos laikos tantes gaudoja par minisvaarkiem, rokenrolu un gariem matiem. Gaudos veel aizvien un turpinaas gaudot. Gaudot par visu, kas traucee. Par visu, kas nepatiik. Kas izjauc ierasto idilli. Tie datori tachu muus visus noeediis...

Bet, PROTAMS, kad iet uz apseestiibas pusi, tad tas galiigi nerullee. Cauraam dienaam makshereet un neaiziet uz eksaamenu, jo "man toch bija sajuuta, ka shodien buus taa iistaa liidaka!" arii nerullee. Bet, jaa, kaut kaa nevar just taadus psiho-makshkjerniekus. Varbuut taapeec, ka vinji nereklameejas internetaa. Bet varbuut vinju tieshaam nav? Ja tu buusi apseests ar maaju taisiishanu, par tevi fanos vecaaki, skolotaaji, kaiminji u.t.t. u.t.jpr. Ja tu speeleesi Magic the Gathering cauriem vakariem, naktiis studeesi strateegjijas un no riitiem paardosi hamburgerus, lai nopirktu jaunas kaartis... apseests, bet aviizees nerakstiis. Jo ne jau apseestiiba sheit ir kriteerijs, bet gan augshmineetais stuff (negribas atkaartoties veel vairaak). Apseestiiba pati par sevi ir slikta, bet krenjkji par to cels tikai vieteejaa mamma un piezemeetaa liimenii. Nosuutiis suudziibu veestuli uz MTG izstraadaataajiem :/ Bet anime - taa ir pavisam cita gjeela! Katra mamma atradiis daudz citas mammas ar to pashu probleemu (jo anime ir populaara) un tad buus southpark filmas variants u.t.t. u.tml. Netradicionaalu lietu popularitaate traucee. Ar to jaasadziivo vai jaaizveelas magonju celjsh. Man gan labaak, ja celjsh rozeem kaisiits. Arii eerkshkjis ir piedziivojums. Vai ne?
Taka
edg, man piekāst uz taviem pļerinājumiem. Neinteresē smile.gif
edg
QUOTE(Taka @ Nov 8 2006, 10:27) *

edg, man piekāst uz taviem pļerinājumiem. Neinteresē smile.gif

Lielaakajai daljai piekaast. Ar ko tu esi tik noziimiigs, lai izceltos?
Ak, jaa, quotoju tavu tekstu. Bet tas tikai kaa izejas materiaals manam pljerinaajumam. Nekas dizhi saistiits.
Infanta
Principaa, tas, ka anime fani biezhi vien ir apseesti, nav nekaads shii raksta autora jaunatklaajums. Pret to neviens nestriidaas, un par to nemaz nav jaariiko baigaas diskusijas ( iipashi jau nu anime forumaa, kur visiem sen jau viss ir skaidrs).
Autors gribeeja pateikt mazliet kaut ko citu. Vinjsh ir skatiijies "Spirited away", "Grave of the Fireflies" u.t.t. Taa kaa vinja arsenaalaa nav tikai "pokemoni", jooji . Ar sho rakstu vinjsh gribeeja pateikt to, ka eksistee ljoti labas japaanju animaacijas filmas tieshi beerniem, un taa tam arii jaapaliek ( t.i. anime - beerniem, nevis trakajiem pusaudzhiem un pieaugushajiem otaku!) Vinjsh uzskata, ka, ja nebuutu otaku, tad japaanju animaacijaa nebuutu pieaugusho joku un teemu, ka visa izvirtiiba, kas sastopama animee, ir pateicoties perversajiem otaku, kas to pieprasa. Turklaat autors apgalvo, ka, ja nebuutu otaku, vispaar taads atsevishkjs termins kaa "anime" nepastaaveetu, buutu tikai jauka, skaista un beerniem domaata japaanju animaacija. Re, kur ir idille! Noshaut visus otaku, iznjemt no apgroziibas visas NEbeernu animaacijas filmas, un pasaule beidzot apmierinaata.
Ko juus domaajat par shaadu piedaavaajumu?
Church
es atkal uztveeru pavisam ko citu, kaa pamatdomu. - ar to, ka krievu gaijiniem stereotipiski/veesturiski animaacija=tikai beerniem, attieciigi gore/hentai variantu raidiishana vieteejaa televiizijaa bez attieciigas atlases nav pienjemams. un otaku liishana par preteejo, nenjemot veeraa izveidojushos padomju savieniibas televiizijaa veesturiskos stereotipus ir galiigi nevietaa / nepienjemama.
Taka
Yep Church . Par to arī runa. Un starp citu - viens no vārda "otaku" tulkojumiem ir lūzeris wink.gif
Starp citu - šonakt pa vienu Krievijas TV kanālu dzenāja NGE, tikai raidlaiks - 4:30, kā p0rnam.
Infanta
Mijadzaki taisa lieliskus darbus, labas animaacijas filmas, kuras tieshaam var tikai atbalstiit. Un vispaar, "vecie" anime darbi, tie, kas tika radiiti veel pirms taada drausmiiga fenomena kaa "otaku" rashanaas, ir ljoti labas beernu animaacijas filmas. Piemeeram, Future Boy Conan. Tieshi PEEC tam, kad paraadiijaas otaku, anime saaka radiit, njemot veeraa otaku gaumi, t.i. animee paraadiijaas joki, idiotiski "prikoli", kurus tik ljoti ciena otaku. Un sauc tos par hardcore. Protams, ka ar tiem skatiities ir jautraak. T.i. jautraak pieaugushajiem onkuljiem. Par to, ka multfilmai, filmai, graamatai, staastam, kas domaati beerniem, jaabuut tieshaam domaatiem BEERNIEM, par sho faktu pakaapeniski tiek aizmirsts.
eee...manupraat, shis citaats no raksta ir diezgan dailjruniigs un labi izsaka to, ko gribeeja teikt autors.Vinjsh uzskata, ka, ja animeets, tad, lai ir beerniem (nevis pieaugushajiem otaku), vismaz liidz briidim, kad sabiedriiba buus tiktaal izgliitota anime jautaajumaa, lai vareetu atshkjirt, kas no taas produkcijas ir kinderiem domaats un kas ne.
em, un tam, ka gore/hentai nevajadzeetu raadiit televiizijaa un dot beerniem rokaas, piekriit tieshi pashi otaku un nemaz nelien par to, lai pa TV raadiitu kaut ko liidziigu NGE.
Winry
Vispār NGE nav hentai un arī nav guro....tā ir mecha(par robotiem)un pat ļoti laba manā skatījuma.....
Un teksts nav nekas dižš ar tādiem argumentiem viņš ne vienu no otaku neatsaistīs(ja tas ir mērķis)....
Church
bet pietiek arii ieksh NGE gore, masturbeejoshu uz komatozaam meiteneem emo-shinji utml jautriibas kaareiz pamatskolas beerniem.
Taka
Ne-Japānas otaku ir interneta radīts fenomens. Un tikai. Kad sākās otaku kustības uzplaukums? 90-to gadu otrajā pusē, kad animi sāka iegūt un izplatīt caur internetu, kurš uz to brīdi bij gana pieaudzis plašumā un ātrumā. Tāpēc otaku ir plaši pārstāvēti inetā.
Raksta autors nevienu otaku atrunāt no animes skatīšanās netaisās, tas nav viņa mērķis. Viņš iebilst pret pārliecīgu animes popularizēšanu, iesp. ka Krievijā tas jau aktuāli. Pie mums - šaubos. Mūsu tirgus nevienu neinteresē, domāju ka 4-tais Animefests arī būs pēdējais, ja negūs kaut mazliet peļņas. Vietējo otaku pirktspēja ir labi zināma, kā arī viņu ir pārāk maz, lai izveidotos pietiekama "kritiskā masa" uz kuras varētu baroties kāds nebūt anime dīleris. Ja neskaita megablockbasterus aka Mijadzaki un vēl dažus. Starp citu - Rimītī mētājas Howl's Moving Castle par 2.99, ir kāds pircis? wink.gif
Toties viņa oponents ir gļēvs, jo izvilcis rakstu un "diskutē" ar autoru savā forumā, nevis uz "autora zemes", nu ja, savās mājās atbalsts būs lielāks wink.gif
Infanta
:blink:Nu, nezinu par to anime popularitaati pie mums..pagaashgad, kad biju uz "Actress of Millenium", bija riktiigi pilna zaale, un, kaa man staastiija, uz Howlu arii bija ljoti daudzi savaakushies. Un reti uzpeldoshaas mangas no "Valtera un Rapas" plauktiem diezgan aatri pachib, kaut gan cenas kozh, un kaa veel. Taa kaa, ceram, ka gan veel animefestus piedziivosim unsure.gif
Em, un autora oponents ir krievs, taapat kaa autors, un diskutee par vinja rakstu krievu forumaa. Kaa arii veelaak, shis oponents caur icq uzdod autoram jautaajumus par shii raksta saturu. Nu nezinu, vai tas buutu gljeevums huh.gif
Church
QUOTE(Taka @ Nov 10 2006, 19:57) *

Ne-Japānas otaku ir interneta radīts fenomens. Un tikai. Kad sākās otaku kustības uzplaukums? 90-to gadu otrajā pusē, kad animi sāka iegūt un izplatīt caur internetu, kurš uz to brīdi bij gana pieaudzis plašumā un ātrumā. Tāpēc otaku ir plaši pārstāvēti inetā.
...

taka: - pie mums - jaa. pie iepuvushajiem kapitaalistiem diezgan daudz arii vecaaka gadu savaadaak izveidojushos anime fanu. eg. anime klubinji/pulcinji universitaatees ar kopistisku skatiishanos uz vhs kaadas animes, shii vhs uznjemtaa materiaala suboshana utml.
Arfija
nu palasiiju to kas te bija tulkots pirmajaa topika lapa un pietika.
aarpraacc..primais tulkotais posts- es ljooti atvainojos bet anime/i var skatiities tie kuriem taa patiik un neskatiities tie kuriem taa nepatiik!aarpraac un tad veel tas ka anime ir pilniigi normaali un veesi uztveroshais yuri un shounen ai veids.Nu un?ir tachu arii citas animes it iipashi vairaaki seriaali kuros nav iekljauts tas tev tik ljoti nepatiikoshais yuri un shounen.grrr...
man personiigi anime ir iemaaciijusi normaali ziimeet meitenes,zeena,sievites un vopshim cilveeka kjermeni un man tad tagad vismaz nav jaagaida kkaada stulba vizuaalaa stunda kuraa paargudraa daltonikjes skolniee maaciis kaa pareizi un proporciaali jaaziimee cilveeka kjermenis.
katram anime saistaas ar ko savu.Cits to uzskata par pretiigi un shausmiigu asins un porno raadiishanu.Tad neskaties.
otrasis tulkotais posts-
nemazaam jau nav tik daudz to anime cieniitaaju.Labi ja pa visu pasauli savaaktie vareetu izveidot kaadu mazinju valstinju kuraa uztureeties.un jaa- piekriitu ka tas autors paarspiilee..nav jau nemazaam tik daudz to uz beerniem atstaajosho iesapidu.Kaut vai tik pat labi beerniem atrast kaut vai tajaa pashaa nelikumiigajaa veidaa- nolaadeshanaa un piraatismaa kaadu jauku un miilju animi.Kaut vai gariem liidzi.Taa starp citu bija mana pirmaa redzeetaa anime un es nemazaam neapjautu ka taa ir anime.Un neko neteicu jo man vinja patika.un veelreiz nepiekriitu ka katraa anime ir porno,yaoi un guro..grrr...
batwing
Tad jau driizaak postal un no counterstike var palikt traks un kadu nogalinaat( vacijaa jau taa notika un tagad dazi to speli tur velas aizliegt) ka ari del vienas speles manhunt jau kads ir ticis nogalinaats. Cik es zinu tad kaut kur sikie bija saskatiijusies pokemonus. Viens lohs no majas noleca jo domaja ka ir carizards vai ka sauca un vel viens ka iedomaajaa ka ir pikacu un nositaas ar elektriibu vai kaut kas taads. Tacu hentai man ar skiet perversi jo tur ir zombiji ar tris daiktiem( kaut kur redzeeju ) un vis kaut kadas sitadas censored

censored by lastguru
Shumins
QUOTE(batwing @ Nov 27 2006, 01:00) *

Tad jau driizaak postal un no counterstike var palikt traks un kadu nogalinaat( vacijaa jau taa notika un tagad dazi to speli tur velas aizliegt) ka ari del vienas speles manhunt jau kads ir ticis nogalinaats. Cik es zinu tad kaut kur sikie bija saskatiijusies pokemonus. Viens lohs no majas noleca jo domaja ka ir carizards vai ka sauca un vel viens ka iedomaajaa ka ir pikacu un nositaas ar elektriibu vai kaut kas taads. Tacu hentai man ar skiet perversi jo tur ir zombiji ar tris daiktiem( kaut kur redzeeju ) un vis kaut kadas sitadas

Garlaciigi...Neviena argumenta, tikai tukshi apgalvojumi kaa reklaamaa. Nopeer taas tabletes un izaugs tev garaaks kraaninjsh.
Kaa kaadreiz gudrais guru ShinChan...Aiz matiem jau var pievilkt visu ko, kaut vai tas, ka AArieshu rasei ir tiesiibas valdiit paar pasauli, kad Komunisms ir labaakaa un ideaalakaa iekaarta utt.
Tu pats arii esi no tiem jocigiem, kursh speeleejot kaadu speeli, uzrez to meegjina paarnest realitaate? Laikam jau taa buus un tagad buusi dabuujis mezjoniigu traumu, kad ieraudziiji to zombiju, kas mezjoniibas apseets kaadu meegjinaaja izvarot. Naaks tas ljaunais ar trim vafeleem natii pie tevis ciemos ph34r.gif
Patiesiibaa buutu tev jautaajums, uz ko tu esi uzkjeeries vai redzeejis, ka meegjini teikt taadus apgalvojumus? Salasiijies Delfi rakstinjus, vai seedeeji uz poda un to visu paspeeji sadomaat pats? Vareetu jau tev meegjinaat uzbraukt, bet skatos, ka ja ko meegjini apgalvot, tad tomeer tu speej domaat laugh.gif
Un tas jau arii iesaakumam ir daudz. Zjeel varbuut, ka nespeej vairaak sevis teikto argumenteet, tad pat iznaaktu jauka diskusija, ko vareetu ielikt offtopic wink.gif
Vienmeer patikushi taadi cilveeki kaa tu. Un ja pat aptruukstas argumentu vai ko teikt, varu tevi pakjert ar fraazi:"Kaads ir Francijas karogs? Kas Portugaalei gavas pilseeta?" Va veel labaak pastriideeties par veestures zinaashanaam, vai pasmieties par taviem naakotnes plaaniem IIrijaa.
Zjeel buutu man apkaart vairaak taadu cilveeku kaa tu, par kuriem pasmieties blink.gif
Laigan nav labi novirziities no teemas. Bet diez ko cilveeki izdomaatu par mani, ja es ierastos darbaa un apshautu savus liidzcilveekus. Aizliegtu rome total wars? Generals? Animes? Vai arii smeekjeeshanu, nez bet aviizju rakstiitaajiem un politikjiem patiik izdomaat visaadaas perveersiibas, ja tie neprot attiistiit ekonomiku vai pienjemt kaadus gudrus leemumus. Tad tie saak kustinaat geju teemas, krievu probleemas. Tas viss taapeec, lai cilveeki domaatu, ka kaut kas tiek dariits lietas labaa. Latvija shajos leemumos ir pirmaa vietaa, kaadreiz skatos zinjas un smejos cool.gif
Ja tu buutu paintereseejies vairaak par tiem cilveekiem, kas taas stulbiibas ir izdariijushi, tad secinaatu, ka pie vainas ir nevis speeles, bet attiesme sabiedriibaa pret cilveekiem, kas meegjina otru pazemot un noniecinaat, taapeec nebraukshu tev virsuu, ka nemeegjina kaapnju telpaa noshaut mani...Aizliegs veel kaadu speeli cool.gif
Cilveeki, kuri grib iejusties sabiedriibaa, bet sanjem paarlieku un npamatotu noraidiijumu, parasti saak izjust ljaunu pret to. Taaka vainas ir pashaa slimaa sabiedriibaa, kas ir izaugusi. Varbuut tieshi aiz aizliegumiem, kas ljauti pasauli reaalaak izprast kaada taa ir.
Un starp citu ASV vai tai pashaa Vaacijaa bija gadiijums, sen atpakalj skatiijos to par Pro7 Focus, kad maza meitene iegaaja zoo daarzaa un paarkaapa paari nozjogojumam, lai tiktu pie sava drauga Vinnija Puuka, kas to njeema un saplosiija ohmy.gif (Kas tagad vainiigs?) Multenees jau nedriikst raadiit kaa laachi saplosa cilveekus. Vienkaarshi pasaule ir tiktaal novirziijusies no sava meerkja, ka cilveeki pat saak zjeelot lopinjus, kurus nokauj lai apeestu. Pat sarodas daudz vegjetaarieshu. Visi ir slimi, domaajaams arii tu.
Un ja tev buutu laiks, vareetu tev iedot daudz interesantu Animju, lai tu vareetu taas noskatiities, jo Anime diemzjeel nav tikai triisfalu briesmonji. Ar Animeem ir taapat kaa filmaam, kur katrs var atrast sev piemeeroto. Taksh neviens neskataas visas filmas, jo dalja ir mezjoniigi stulbas. Un taapat kaa no filmaam, arii Animes iespaido beernu galvinjas. Viss labaakais risinaajums buutu cilveekam dziivot laukos saimnieciiba, lai katrs prastu sttraadaat, ko izaudzeet un jau no beerniibas iepaziitu pasauli ar plikaam kaajaam staigaajot par zaali un klausoties putnu dziesmaas, tachu muusdienas ko taadu izdariit ir pavisam nereaali. Tikpat nereaali, kaa padomju laikos visu slikto aizliedzot. Padomju laikos jau taadu pieeju meegjinaaja, bet vai kas sanaaca, nee. Jo slimie cilveeki vienalga ko atradiis. Domaas, ka tas ir Napaleons (Un aizliedzam vesturi ko?)
Pietiktu ar taadu siikumu sabiedriibaa, kad skolaa iemaaciitu cilveekus domaat, nevis stulbie skolotaaji niideetu, ka vajag lielaakas alga. Iedomaajies sevi, kad skolu beidzot buutu attiistiijis sev galvu un prastu kaut cik logjiski spriest. Tas buutu jauki, ka vareetu uz ielas ar jebkuru cilveeku aprunaaties, jo luuk tam galvaa, kas buutu. Zjeel ka tev skolaa nekaa neiemaaciija un nebiji pietiemi gudrs, lai pamekleetu ko sev aarpus ierastaa un ko redzi pa TV. Tieshaam zjeel, tad arii tu droshi vien buutu nonaacis te, un apsmietu taadus cilveekus kaa tu. Jo nejau visi cilveeki te seezj un luur Animes. Daudziem ir labi darbi un tie dziivo normaala cilveeka dziivi, citi atkal paargjeerbjas par pokemoniem un kopiigi tuso, tachu neviens nevienu nenogalina. Visi meegina sadziivot ar kaiminju. Katram jau ir savi truukumi. Un nejau uzreiz gari mati, vai pumpaina programmeetaaja izskats uzreiz un tas kas nosaka cilveeku. Protams veel vareetu padiskuteet par Noconaalsociaalismu, kad cilveeki paranoiski meegjina attiiriit rasi un radiit ideaalos paarcilveekus, bet diez vai maz sapratiisi par ko iet runa. Bet vienu tev iesaku gan. Noskaties kaadas normaalas Animes un Hentai, un tad ieposto ko veelreiz ar savaam domaam, un diez vai tieshaam tu rakstiisi ko tik stulbu.
Eeh pat liekas, ka vajadzees uztaisiit standarta veestuli, ljaunam ienaaceejam, kas vairaak par 10 postiem nesalasa, taa apniik katram njem un fantazeet. Vismaz arii tu buusi ko speejis mainiit. Rakstiishu nelaimiigiem un domaat neprateejiem standartizeetas veestules blink.gif

Un celjaa maizee doshu tev vienu gudru padomu, pirms ko sak noliegt vai nonocinaat, kaut vai kaadreiz ko palasi par to, vai meegjini izbaudiit pats.
IPB Image
batwing
Labi es varbut uzrakstiju dazas stulbibas ( un joprojaam rakstiisu) tacu tas nenozime ka tev man butu jaizlasa vesela vestures stunda par to kaa cilveeki tur cinijusies par briiviibu un kaa tur cenzuras likusi un komunisti ebrejus galinaajusi un piu piu piu. Tici man no postal var traks palikt. Tur dzeks curaa visiem mutee un ar lapstu rauj galvas nost un ar benzinu visus aizdedzina. Bet ta kaa tev visadas sitadas lietas nav saprotamas vari skatiities uz savaam mazajaam meiteniiteem minisvarkos un pasapmierinaties.
Shumins
QUOTE(batwing @ Nov 27 2006, 12:09) *

Tur dzeks curaa visiem mutee un ar lapstu rauj galvas nost un ar benzinu visus aizdedzina. Bet ta kaa tev visadas sitadas lietas nav saprotamas vari skatiities uz savaam mazajaam meiteniiteem minisvarkos un pasapmierinaties.

Prieks, ka tomeer sanjeemies ielikt otru postu. Un tagad jau meegjinaaji nosaukt lietas, kurus tavupraat padara cilveeku traku. laugh.gif (Varbuut tomeer iznaaks no tevis normaals spameris)
Bet ja jaarunaa par taadaam lietaam galvu noraushana vai cilveeku dedzinaashanu, tad varu apstiprinaat tevis teikto kaa faktu. Jaa, taa cilveeki dara, iipashi AAfrikaa un Musulmanju valstiis tuvos austrumos, bet vai tu domaa, ka vinji visi speelee CS un Postal? Ljoti shaubos. domaaju, ka buutu labi, ja AAfrikas valstiis kaa Somaalija, tuvos austrumos kaa Iraakaa, Palestiinaa utt. Datoru skaits buutu 1 uz 1000 iedziivotaajiem. Bet vienalga tie nogalina, slepkavo. Paskaties dokumentaalas filmas par AAfrikas cilshu kariem. Nokjert pretinieku un tam dziivam izgriest sirdi, lai peec tam to ar draugiem apeestu un ieguutu taa speeku. Un ko diez senie Acteki buutu skatiijushies, kad tie uz savaam piramiidaam upureeja cilveekus. Vinjiem tak nebija datorspeelju.

Taaka uzskatu, kad ir triis tipa cilveeki, kas nogalina.
1. Aiz naida un skaudiibas prey kaadu.
2. Ja cilveekam ir seksuaala rakstura probleemas, un tas redzot asinis un cilveeku mokas juut seksuaalu uzbudinaajumu, taadaa veidaa slepkavoshaana ir sagatavoshanaans sava veida pashapmierinaashanas rituaalam.
3. Te nu ir taa stulbo cilveeku grupa, kuriem pietrrukst izgliitiibas, tie kuru nekaa dziivee nav redzeejushi, un pat iespeejams peec Postal speeles izieshaanas meegjinaas to izmeegjinaat dziivee.

Bet protams, ka ari alkahols un narkotikas nogalina. Daudz janieshu netikai speelee speeles, tie lieto alkaholu, skataas filmas. Savaa starpaa diskutee daudz lietu. Tur ir sava maaksliigi izveidota pasaule, un ja tajaa truukst cilveeku ar gudru galvu, tad tie taapat aiz nezinaashanas un pasaulees nepaziishanas upeeree cilveekus saatanam, vai nogalina savus klases biedrus.
Un es pat izteiktos, ka tieshi viss ir taapeec, ka beerni tiek atstaasti novaartaa un ar tiem neviens nestraadaa. Ja kaut vai pa TV vareetu redzeet visu to pashu ko skaatas tie weird vecie perveersie onkulji un beernus nebaidoties pieaugushie jau laikus uztureetu savaa pieaugusho sabiedriibaa, tad tie nekad neuzvestos taa kaa tie uzvedas. Un tur jau lielaakaa kljuuda, kad meegjina beernus uztaisiit par idiotiem un liedz tiem pieeju pie tik svariigiem jautaajumiem.
Es personiski esmu pret visu stulbo cenzuuru atcelshaanu. Paskaties uz cilveekiem Itaalijaa, kur katra gjimene ir sava "mafija" un ruupeejas par to. Maajaa dziivo Opis, tevs un mamma, beerni. Visi kopiigi apsriez dazjaadas lietas, plaano visadus plaanus. Taa teikt beerni jau pusaudzju gados zin par pasauli gandriiz visu. Bet taadaas valstiis, kur gjimenei nav veertiibas, kaa ASV un Vaacija, vai krievija diez ko labi cilveekiem neiet.

Probleemu galvenais ceelonis ir tumsoniiba cilveeku galvaas. Ja veel ASV un Vaacijaa cilveeki 50-60tie gadi domaaja, tad tagad peec hipiju laikiem tur ir citas veertiibas, nevis maaciities un meegjinaat ko sasniegt savaa dziivee. Taapeec arii daudzi jaunieshi dziivo kaa viduslaikos, nu peec savas izgliitiibas liimenja. Un protams stulbums jau dara savu. Taapeec es personiski ceru uz driizi WWIII, kas atkal liktu cilveekiem sanjemties un aizdomaaties par veertiibaam.

Es arii daudz dziivee visaadu perveersiibu esmu redzeejis, kaa draugi nezjeeliigi piekauj skolas biedrus, peec tusinjiem sit citus gaajeejus, lai atnjemtu mobiilos, vai citus labumus un notirgotu, lai kostu talaak. Taapat Interneeta kliist visaadu video, kur ar macheteem ceert galvas, pat vienu redzeeju, kur nabaga krievu zaltaatam Checheni grieza nost galvu. Un varu to visu apstiprinaat kaa faktu. Taa cilveeki dara, un peec teorijas buutu jaasaprot, ka tas ir slikti, tachu shis posms ir tas, kas daudzaas galvaas iztruukst. Tie jau pashi ir kjuvushi par tumsonjaam, kas skataas kriminal inform un to sviestu par LNT, un priecaajas par katru nogalinaato. Vesals piedziivojums.

Bet ja beerniibaa vareetu cilveeku galvaas paraadiit domu, cik liela noziime ir cilveeka dziiviibai. Lai tas buutu analogs paardziivojums kaa maates vai teeva zaudeeshna, vai cita tuva radienieka zaudeejums, tad domaaju, ka jaunieshi daudzi izkaaptu no savas mieriigaas pasaules un aizdomaatos, ka nogalinot kaut vienu karaviiru Iraakaa, cik daudz probleemu rodas. Katram karaviiram maajaas ir maate un teevs, kas skumst par vinju. Beerni un sieva, kas tagad spiesti iztikt bez teeva. Arii pakaarteejiem ir zudis draugs, kas parasti tusinjos staastiija jokus. Gandriiz katra cilveeka zaudeejums sabiedriibaa nes sev liidzi tik daudz saapes. Iedomaajies kaads nogalinaatu tavos desmit gados maati? Buutu reaala sajuuta ko? Bet kaa to visu cilveeku praatos iestaadiit gan nezinu, bet zinu to, ka tas varbuut maniitu atsevishkju cilveeku izpratni par sabiedriibu un gjimenes veertiibaam. cool.gif
Un tad jau arii vareetu kaadreiz aiz dusmaam uzspeelet to Postal, izteelojoties, ka tie visi ir mani darba koleegji, ar kuriem iznaaca striideeties. Taapeec ir daudz jaaruna un jaarisina problemas. Un tad ja nepametiisi apkaarteejos novaartaa, tad gan jo tomeer kas no Latvijas iznaaks. Joks, Latvieshi taapat izmirs laugh.gif

Un nekad neizrunaajies slikti par veesturi. Citaadi kaa neveiksminieks atkaartosi citu kljuudas
IPB Image
Kazuki
QUOTE(batwing @ Nov 27 2006, 23:24) *

Tik un taa tu te veselu zinu izlaidumu un etikas stundu uzrakstiji. Es tikai kaut ko stulbu uzrakstiju un tu pakal. Tik nesaac rakstiit par ozona slani.

saac pierast pie taa, ka tavs viedoklis nav galvenais un, ka buus cilveeki, kas centiisies tev oponeet ar apjomiigiem teksta blaakjiem.

man pashai tomeer shkjiet, ka anime skatiishanaas nav kaitiiga psihei (izneemums ir tie cilveeki, kuri neprot atshkjirt animi/speeli vai whatever ko no dziives)
dazhreiz gadaas, ka redzeetajaa animee ir kaads domugrauds, kas liek paardomaat dziivi un veertiibas.
edg
Jaa, un, lai arii shaados teksta blaakjos patiesiiba un muljkjiibas mijas tik speeciigi, ka par to, cik ljoti kaads izlasiitaajs tieshaam var kljuut praatiigaaks, ir jaashaubaas... tas tomeer ir ideju siirups. Zheel, ka vienpuseejs, nepielaidiigs un nesakaartots, bet, cik taalu cilveeks speej filtreet informaaciju, shaada draza vismaz reizi meenesii ir noderiiga. Neljauj praatam sarauties savaa sulaa, kas ir taa dabaa. No otras puses, forums ir pilns ar maziem, viegli ietekmeejamiem pokemoniem, un atliek tikai cereet, ka vinjiem taada izmeera traktaati saistaas ar niisto obligaataas literatuuras lasiishanu.
Klokjvaarpsta
Hmm, bija piedaavaajums apmierinaat pasauli, injemot visas nebeernu animes no apgroziibas? Nu, nez vai paliidzeetu, vienmeer atcereeshos mazo zeenu kursh it kaa pikachuu saukts akaa ieleca un bojaa aizgaaja. Ar to gribu teikt, ka meedz buut cilveeki, kas negatiivi ietekmeejas arii no ziimeejumiem uz sausajaam brokastiim un mees jau kopsh laika saakuma ciesham no tiem, kas aiz neko dariit aizraujas ar sliktuma mekleeshanu pilniigi visaa. Jaa, anime negatiivi ietekmee, jaa, anime laupa pilnas naktis, es atziistu, ka ietekme ir negatiiva uz fizisko veseliibu, bet gariigais atvieglojums ir neatsverams. Man protams nav nekaadas teikshanas, bet es jau gan piesietos visparastaakajaam zinjaam, vai kaads ir paskaitiijis cik civeeki sastraadaajushi muljkjiibas masu mediju deelj? Paskatieties tachu apkaart, cik ljoti cilveeki tic zinjaam
Rezumeejums: Shis dotais ir kaarteejais izteikums, kas izcelj vienu konkreetu cilveeku aizraushanos no visaam, kas reaali sastaada muusu dziivi, graujot pavisam liidzveertiigu kultuuru, kas tikai paardeeveetu elementu deelj speej izdaliities no citaam, kuras veido muusu ikdienu tikai katram savaadaakaa komplektaacijaa un izpildiijumaa
aivvv
lol es te arii biju taisiijies uzskribeleet kaartiigu palagu pirms izlasiiju visu tagad esmu paardomaajis ierakstiissu tikai vienu atzinnu

es amnime skatiissanos buutu nokritizeejis labaak kaa tas zzurnaalists - sso atzinnu neuztveriet ne kaa piekrissanu vienai ne otrai pusei.....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.