Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Paaris maneejo ziimejumu
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
LMstrike
Te ir pāris no maniem zīmējumiem, krāsainie no bildez lv, jo pazaudēju no hdd pie windows crasha TT nav tieš mērķis zīmēt anime stilā, bet dazreiz sanāk... rolleyes.gif
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment[att
achmentid=2005]Click to view attachment
Mishelin
Talants ir!! Darbi pattiik!! biggrin.gif
Bet man nez kapeec liekas, ka tev nav centiibas tu visu taa pavirshi!!....Taa nav??? tongue.gif
Buutu vairaak piestraadaajis buutu aplausi no manas puses...TURIES
P.S. man afigenna nepattiik kaa sveshajam galvaa tas drankjis ietriekts, taada sajuuta ka vinsh prosta ar mietu baksta!!
LMstrike
jā tieši tā, esmu pavirš tipiņš smile.gif turklāt man tik daudz hobiji+ mācības, ka nevaru visam veltīt kvalitatīvu laiku sad.gif
Cowkiller
visvairaak patiik briedis! laugh.gif
taa bilde kur ir aliens vs pradator...
predators ir maz maz druscinj liidzziigs istajam
manaa mapee: mana klade:D [CoW] tur ir iistais predators. iesaku apskatiities! cool.gif
LMstrike
biggrin.gif atradu veel 2 bildes, alucard un dbz smile.gif
edg
Atradi divas sliktas bildes, ar kuraam bojaat ieprieksheejaas? Malacis!

Btw, vai neviena no taam skiceem nav gana laba, lai gribeetu izkraasot?
LMstrike
gribeet, gribeetu, kad buus laiks taa arii darii6u wink.gif
LMstrike
Tāk nedaudz laiks atradās biggrin.gif izkrāsoju 1 zīmējumu, fonu arī mēģināju, bet tā man ir vājā puse, pie beigām nohaltūrēju tongue.gif
Pakkun
vinja labaa roka ir galiigi kreisa sad.gif + taa duure ar cimdu izskataas kaa vnk piestiprinaata pie rokas. viss paareejais normaal.
kahi
fascinē bokseršorti. un muskuļi, kuri ir ļoti šķībi. fascinē arī smaidiņš aiz katra teikuma...hmmm
LMstrike
mani fascinee, ka tevi tas viss fascinee
LMstrike
nus, te nu ir 3 skices, maybe kaut ko ar vinjaam veel sadariishu

naakamaas vajag meitenju skices biggrin.gif
Cowkiller
neee neliec meitenes es zinu kaadas vinjas izskatiisies!!!! dry.gif
1. ziimeejumaa izskataas ka vinjam nebuutu aadas un tas ir vinjsh vai vinja??? huh.gif
es zinu kur tu njem idejas... (maaksalas enciklopeedijaa) laugh.gif
LMstrike
tici man, es maaku arii citaa stilaa ziimeet, meitenes izskatiisies OK, redzeesi...
Keydan
Zimejumi ir norm. Ne WoW bet norm. Redzesim kas bus talak.
LMstrike
Taa, nu cerams patiks, tieshi shaadaa stilaa, ar lielajaam aciim utt. es pirmo reizi ziimeeju, domaaju norms sanaaca, centos peec iespeejas nehaltuureet XD

PS. aaa jaa pavisam aizmirsu piemineet, ka shis 100% tapis fotoshopaa, nekaadu ski4u uz papiira, uzreiz fotoshopaa, tapee matiem bija besis ar pelitti meeginaat uzvilkt visas liinijas perfektas formas un biezuma.
Aven
Ļoti interesants darbs smile.gif
Nehaltūrēt? XD Viņai acu atspīdums ir vienkārši izgriezts kantainums biggrin.gif
Nu matiem varēji outline tievāku arī uztaisīt wink.gif
Fons norm, sižets arī
Man šķiet ka arī tērps biku par daudz "atspīd"
Keep up good work wink.gif
LMstrike
tāks, mēģīnāju uzzīmēt to, kas nekad man nav sanācis, un joprojām man ar to ir problēmas, tas ir sitieni ar kāju, ja īr kāds tutoriāls, kur var labi iemācīties kickus zīmēt, būšu ļoti pateicīgs smile.gif meeginaaju mekleet netaa fo4enes ar sitieniem, bet nevienu neatradu no tāda skata, no kura es zīmēju unsure.gif
LMstrike
caur fighting atcerējos par tekken, nu un uzzīmēju pāris personāžus.
LMstrike
Vo, uzīmēju kaut ko sakarīgu biggrin.gif Ljaunie elfi hehe:)
LMstrike
Nu tā te man ir vēl ko parādīt. Nav tāds tipisks anime zīmējums, bet nu zīmējums ir:D
Huney Bunny
Man patīk bet arī nepatīk.. nezinu.. huh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.