Pec ilgam stundam pie draugiem, kuriem ir inets, pec nesekmigiem megjinajumiem pa gabaljinjam sastadit programmu (visbeidzot sekmigiem), Berserka spele tika palaista.
Vajadzigos emulatorus un failus var atrast uz saita
www.emudreams.pl. Es megjinaju ar Chankast un Dreamemu. Dreamcast biosu ari var dabut shaja saitaa.
Chankast - aizgaja uzreiz, pec biosa iemeshanas programmas mapee. Komps ir vajadzigs specigs, P3 vismaz, Directx9, labas videokartes. Izmegjinajuma kompja konf. = P4 1,8Ghz, 256 RAM, 64MB NVIDIA - spele vilkas izdodot max 25 fps.
Dreamemu - sheit bija japamocas, vinsh neatrod biosu pat pec iemeshanas vinjam tieshi seja (, ja ta drikst ta izteikties), bet man liekas, ka vinjam ir mazakas kompja prasibas. Pats es vinju nav palaidis uz drauga kompja - viss jau bija noriebies. Tapec visi, kam nav slinkums - varat pamegjinat, ka neka uz Dreamcast ir superigas speles.
Par pashu speli - Zhanrs ir hack&slash. Cik es sapratu speles gaitu - sakuma tiek izklastits sizhets, tad tevi ielaizh laukuma, kas ir pilns ar monstreim, vai vienu ljoti specigu monstru un tev visi jaatsit.