Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Maria- sama ga Miteru
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Arfija
Njaa...Nu noskatiijos pirmo seeriju... Paliku bez komentaariem.njau tapeec ka taaa vareetu butu shausmiigi skaista un interesanta aniem bet gan tapeec ka amn nebija ko teikt peec taas tukshaa sizheta un bazniiciska veida teelu noskatiishanaas..Saku godiigi amn nepatika.Garlaiciigi.Man bija gruuti 'iebraukt' tajaa sizhetaa un kas? kapeec? kam?? nevareeju saprast. Atgaadina Full Moon ziimeejumu ar taam milziigajaam aciim un garajiem kaklie. Nu tas noteikti man taa liekas ka ir paaraak garsh kakls bet nu kursh gan to buutu teicis.Anyway of somone likes it post your thinks!
Kkaadi pouteti un soueri kurus es tur nesaprotu un taa.Bet fons kuraa viss noriteeja man patika.It iipashi koki ar dzeltenajaam lapaam. Vispaariigi man nepatiik bazniicas stili un kaadas luugshanas vai aks taads tapeec daudz shai animei nedodu...doshu ne vairaak kaa 3 piecu ballju sisteemaa.

IPB Image
harpy
Njaa, peec viens seerijas nosatiishanaas sizhets paarsti ir ljoti lab nosakamas un saprotams....
Katraa zinjaa, shii ir viena no jaukaajamaam anime, ko es esmu redzeejusi, lai arii es esmu "saldo" anime cieniitaaja. Es neteiktu, ka sizhets ir sarezhghiits vai bezjeedziigi nesakariigs kaa arii neaprakstaami stuulbs tas arii nav. Ja pirmajā sezonā tiešām sizhets nav tas pats interesantaakais, lai arii suudzeeties nevar un viss savaa zinjaa sabalanseejaas negarlaikojot, tad manupraat otraa sezona kljuust vismaz nedauz sarezhghiitaaks(nju ja to var saukt par sarezhghiitu vispaar). Shaumsiigi garie kakli, nju labi, nedaudz atgaadinaaja Saoilor Moon, nju un? Nevar tachu gribeet, ka visas anime ir vienādas un šādas nosacītas atšķirības savā ziņā pat atsvaidzina kopainu tieshi taa pat kaa bija ar xxxholic un ja nekljuudos arii Tsubasa Chronicle ir liidziigaa stilaa.
Nju vislabaak ja noskataas abas sezonas, kaa maniiju taisaas iznaakt arii OVA meenesha beigaas smile.gif
Ginta
par to, ka spriez pec vienas serijas..- ekhem..- no comments. tikai gribeju pajautat- kapec tad vispar meginaji skatities, ja nemaz nezinaji par ko tur ir??
a! un ja nepatika- kapec tik augsts vertejums?? (3no5 ir daudz (vairak ka puse))

lai nu ka- man likas tiri skatama. ari likas nedaudz palena, bet nemaz ne tik garlaiciga.

-par oav:
Episodes:
2006-11-29 1. The Lambs' Vacation 子羊たちの休暇 [Kohitsuji tachi no kyuka]
2007-01-31 2. Operation OK For Short 略してOK大作戦 [Ryakushite OK daisakusen]
2007-03-28 3. Cool Breeze 涼風さつさつ [Suzukaze satsu satsu]
2007-05-30 4. Ready, Go! レディ、GO!
2007-07-25 5. Ciao Sorella チャオ ソレッラ!
-pirma epa, jau ir iznakusi- jacer, ka kads subus uztaisis..

ak, meitenu milestiba ir tik skaista.., bet bl skaistumā tai nekad nepārspēt. laugh.gif
Sushi
Man šī anime likās nedaudz garlaicīga, bet, tajā pašā laikā arī bija vietas, kuras man likās interesantas. Tas arī bija tas, kas man lika noskatīties līdz galam. Nenormāli pieklājīga anime, protams, tas saprotams, ja viss norisinās tik reliģiskā gaisotnē. Un baigi daudz meitenes, kas arī ir saprotams.
Man patika animācija. Ļoti skaisti viss uzzīmēts, smuki foni, čari arī. No čariem man vislabāk patika Shimako.
Nu jā.. laikam 6/10 a varbūt 7/10
anti
QUOTE(Arfija @ Oct 27 2006, 17:35) *

Kkaadi pouteti un soueri kurus es tur nesaprotu un taa.

Varbūt iemācamies lietot Internetiņu un lasīt?

No AniDB:

Maria-sama ga Miteru is based on a series of novels by Konno Oyuki, about girls who attend Lillian Girls` Academy, a Catholic school.

Lillian Academy`s Student Council is called the Mountain Lily Council. The Council is composed of three girls, each of whom takes a flower title: Rosa Gigantea (white); Rosa Sinensis (red); Rosa Foetida (yellow).
Each Rosa can take a junior, referred to as "Rosa ... en bouton" [burgeoning rose]. Each "en bouton" is allowed to pick a junior, referred to as "Rosa ... en bouton petite soeur." The usual pattern is a senior student as Rosa, a second-year student as "en bouton" and a first-year student as "petite soeur" [little sister].

The heroine of the story, Fukuzawa Yumi, is a cute first-year student at Lillian Academy, who is also the `petite soeur` of Sachiko (the "Rosa Shinensis en bouton"). The series is based around the lives of the other Mountain Lily Council members.

With the entry of Sachiko`s distant relative, Matsudaira Touko, Yumi`s position as Sachiko`s `petite soeur` is threatened. Yumi desperately tries to keep Sachiko`s waning attention, praying that people`s feelings, unlike a chrysanthemum`s color, don`t change.

(Un piekrītu par to, ka par lielāko daļu anime nevar spriest pēc vienas-divu sēriju noskatīšanās.)

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.