Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kaapeec sievietes apskauzh viirieshus
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Yume
Kaa jau dazhi izredzeetie zin,tadpastaav taada ,ne iipashi populaara, tachu ljoti attistiita un modernizeeta religija 'jobu'.Klasificeeta taa tiek kaa teocentriskareligija,kuras pamataa ir viens dievs- Jobu,kuru var atrast tikai apgaismotais ar iipasha rituaala paliidziibu (konkreetaak - h*i v glaz), tachu liidz tam veel ir garsh celsh, un ne visiem ir dots to sasniegt.
Tachu par to konkreetaak aprakstiis citi Jobu sekotaaji , jo mans shodienas uzdevums ir paskaidrot, kaapeec sieviets apskauzh viirieshus.

Taa ka dveesele ir saistiita ar kermeni ne vienam jaukopsh beerniibas dienaam nav nosleepums,tachu tas ka kermenim piemiit dveeseles iipashiiobas, kas tiek paarnemtas personiibas attiistiibas laikaa nav populaars arguments.
Tachu taa ir. Vai Juus kaadreiz esat aizdomaajushies kaapeec viirieshiem ir baardas un kaapeec sievieteem tas skauzh?
Pastaav teorija,ka jo garaaka baarda,jo attistiitaaka dveesele, sekojoshi,jo tuvaak taa ir 'jobu'.
Taatad par baardu.
Dveeselesavaa buutiibaair mataina. To var pamatiit katrs cilveekspaskatoties uz sevi spogulii.
Mati uz cilveeka fiziskaa kermenja ir arodamiljoti daudzaas vietaas,kas ir kaa pieraadiijums shai 'jobu' patiesiiai.
Pirmaa, un svariigaakaa vieta cilveekaa ir galva. Galvas apmatoums speelee noziimigaako lomu 'jobu' sasniegshanaa, taa kaa tas ir pa tiesho saistiits at personas astraalo kermeni,jeb dveeseli.
Principsir taads,jospalvainaaka dveeselejo vairaak matu rodaas uz galvas,jo tuvaakair 'jobu' sasniegshana.
Taatad, domaajams var noprast sievieshu skaudiibu uz viirieshiem. Sievieteem ir daudz gruutaak sasniegt 'jobu' jo nezinaamu iemeslu deelj sejas apmatojums taam ir stipri mazaaks nekaa viirieshu sejai pieiitoshais. Lai sasniegtu augstaako 'jobu' sievietei vajag baardu, taa kaa tikai un vieniigi ar baardu, uusaam,bakenbardaam un saaugushaam uzaciim iriespeejams attelot uz savas sejas ideaalo 'jobu' simboju - draudziibas un cienjas apliecinaajumu ( koka aan*su ) un dabuut augstaako iespeejamo daavanu no kaadadas buutnes,kas jau sasniegusi 'jobu'.( h*i v glaz)

Lija
ja ja... ar tiem saaugusshiem apmatojumiem uz sejas ir taa.. vinji tiek uzskatiiti arii par nju taa kaa apli - piemeeram ja ir saaugusi baarda un uzacis un bakenes kopaa... veidojas aplis, kas tiek uzskatiits ka aplis ir nosleedzies un cilveeks ir ieguvis kaut ko no muuziibas kopuma savaa iipashumaa un taadaa gadiijumaa daudz tuvaaks dieviibai (`jobu`).
shajaa gadiijumaa ir arii veel viena teorija par zemaako apmatojumu... piemeeram.. kaajas.. tiek uzskatiits, ka dveesele kas aug cilveeka iekshienee faktiski ir mataina un jo matainaaka taa ir jo vairaak apmatojuma iziet uz aaru... ja tas nespeej taa kaa `izspiesties` tajaas vietaas kur tas buutu vajadziigs, tad dveseles apmatojums lien uz leju un lien pa citaam vietaam aaraa.. shajaa gadiijumaa njemsim kaajas.. (lapi nenemsim.. bet vienkaarshi apskatiisim)... man liekas ka visiem viss ir saprotams...
vieniigaa simbolika kas shajaa gadiiijumaa ir man nesaprotama ir tas kaadeelj ir tik reti cilveeces indiviidi, kuri patieshaam tiecas uz to.. un kadeelj ir tik nenormaali gruuti atrast cilveeku kura buutiiba ir sasniegusi sho ieksheejo apgaismojumu un ta speetu sniegt neapgaismotajiem lielaaku ticiibu...
Yume
neliela korektiiva, paar mani tiko naaca apgaismiiba.
Mati kas naak uz aaru ir aura taatad,jo vairaak matu, un jo puukainaaki tie ir,jo lielaakair cilveekam 'jobu' aura..
Lija
QUOTE(Yume @ Oct 21 2006, 00:27) *

neliela korektiiva, paar mani tiko naaca apgaismiiba.
Mati kas naak uz aaru ir aura taatad,jo vairaak matu, un jo puukainaaki tie ir,jo lielaakair cilveekam 'jobu' aura..

aura?? tas ir taa kaa galvenaa `jobu` centraale ir viesniica "Aurora"???
sheit mees varam arii izvirziit diskusiiju ko dariit ja cilveekam mati ir bet tie nav puukaini?? taa ir liela probleema muusdienas... vai iespeejams pataisiit matus puukainaakus.. un kuplaakus... vai tas ir tas pats vai kas cits?? ... ko dariit ja mati pashi nekuplinaas un nekustaas???vai tas noziimee ka Jobu iistais kopums tomeer nav ieguuts pilniibaa??
Yume
tieshi taa, jamati nav kupli tad 'jobu' ir sasniegt tik pat gruuti, kaa ja tev nav baardas.
Tachu,nevienam nepamanot muusu dziivees ir ievirziita programa,kas paliidz cilveekiem sasniegt 'jobu'arii bez dabiigi kupliem matiem. Vai Juus domaajat kavisas shampuunu reklaamas ir pavirsha reklaama, nee... taa ir 'jobu'propoganda.. paliidziibas roka tiem, kas nav tik speejiigi un menaati attiistiiti.
Lija
vai tas noziimee ka muusu istabas griida saniedz `jobu` un mees to zaudeejam???
Yume
tieshi taa, tachu taas 'jobu aura' pastaaviigi atjaunojaas,armuusu auras paliidziibu. Mees padaram muusu maaju tuvaaku 'jobu'
Lija
QUOTE(Yume @ Oct 21 2006, 00:35) *

tieshi taa, tachu taas 'jobu aura' pastaaviigi atjaunojaas,armuusu auras paliidziibu. Mees padaram muusu maaju tuvaaku 'jobu'

taatad `jobu aura` speej atjaunoties.. nez uz ko tas ir balstiits?? man liekas ka visa saknes ir saknees.. galvenais lai saknes buutu speeciigas... tas ir jaanostiprina... kas ir labaakais stiprinaashanas variants?? vai saknju stiprums ir atkariigs no dveeseles ieksheejaas jobu sasniegshanas apjoma iepeejamiibas??
Yume
jaa,saknes ir visa balsts.. vareetu pat paargalviigi apgalvot ka pasaule balstaas uz matiem...
Lija
QUOTE(Yume @ Oct 21 2006, 00:40) *

jaa,saknes ir visa balsts.. vareetu pat paargalviigi apgalvot ka pasaule balstaas uz matiem...

vai pasaule balstaas uz matu sakneem... tobish.. Jobu matu sakneem?? tas noziimee, ja Jobu saaks izkrist matu saknes tad tajaa pashaa laikaa izkritiis arii mati!! un tas tacju ir briesmiigi!!!
tas var buut cilveces muuziigais gals...(vai tas vareetu buut koka a*uss?)
Yume
bet, ja koka a*uss ir muuzhiigais draudziibas un cienjassimbols,tad tas noziimeeka ja pasaulesabruks,jo izkritiis 'jobu' mati tad tas noziime ka paar visu naaks laime un preiks, muuzhiigaa draudziiba un cienja 'jobu' piekriteeju starpaa?
ETM
divi cilveeki (kas buutiibaa ir viena persona) 36 minuushu laikaa rada 11 postus, ko pat iisiti par spamu nevar nosaukt..... welcome back.

vai arii man labaak vajadzeeja kluseet?
GM

Klusēt un lepoties ar savu bārdaino vīrišķību.
Pakkun
QUOTE(GameMaster @ Oct 21 2006, 10:34) *

Klusēt un lepoties ar savu bārdaino vīrišķību.

spriezhot peec ierieksheejajiem augsti intelektuaalajiem postiem, matainiiba vairs nav taa iistaakaa viiirishkjiibas, bet gan apgaismiibas un tuviibas "jobu" paziime. sievietes arii to var sasniegt, bet tikai gruutaak. manupraat viiirshkjiibas (arii dievishkjiibas) apliecinaajumi mekleejami tiiri netaustaamaa videe - praataa un arii tai pashaa dveeselee.
vispaar es uzskatu, ka taa "jobu" lieta ir viens liels bull****. visdriizaaak kaads aspraatiigs cilveeks vnk izdomaaja varen kompliceetu paskaidrojumu jautaajumam - kapeec tu, veciit esi tik matains? biggrin.gif
Pakkun
QUOTE(Shumins @ Oct 21 2006, 12:55) *

Yumei gandriiz nodereetu Armstrongs no FMA laugh.gif

What Makes Armstrong A Man <- click to open sick Amv wink.gif

oh my DEAR god!!! ... bet vinjsh jau nav matains... vinjsh ir kails un spiidiigs XDDD muscles 'n' glitters.
tad jau driizaak Cousin Itt no adamsu gjimenes biggrin.gif
Lija
QUOTE(ETM @ Oct 21 2006, 04:46) *

divi cilveeki (kas buutiibaa ir viena persona) 36 minuushu laikaa rada 11 postus, ko pat iisiti par spamu nevar nosaukt..... welcome back.

Viena persona?? O.o ogo... mees saskjelaamies?? he he he... paldies, paldies par apsveikumiem... ljoti miilji.. ^^
un kluseet noteikti nevajaga... laid visu aaraa.. neko nevajaga iekshaa tureet.. citaadi tas var beigties arii letaali!!

QUOTE(Shumins @ Oct 21 2006, 12:55) *

Yumei gandriiz nodereetu Armstrongs no FMA laugh.gif

Izkritiis man driiz mati, uzaudzeeshu baardu, ieshu uz svara zaali riit proteiinus un cilaat stienjus, un varbuut arii beidzot kaadai patikshu... unsure.gif

tu notiekti neesi skaidri lasiijis teorijas saakuma izskaidrojumu.. galvenais balstaas nevis muskuljos, bet gan matos!!! un Armstrongam no FMA ir DIEZGAN lielas probleemas ar matainiibu...
vinjam gan nav probleemu ar zvaigzniiteem kas lido apkart, tacju to var ieguut katrs, kas ieskrien sienaa peec konkreetu promilju sasniegshanas un tas noteikti nav `jobu`augstaakaa eksistenciaalisma sasniegshanas simbolisms...
driizaak gan parspiileeta dzeeraaja uzbudinaataas iekshejaas esamiibas augstaakaa egoisma pakaape, kas liek ar visaam paarpildiitajaam auras poraam izdot netveramu gljukainiibas efektu, ko aareejaa cilveeku uztvershanas paarspiileetiiba novirza kaa dievishkiibas simboliku - zvaigznes... ja mees shajaa gadiijumaa uztveram zvaigznes par `jobu` simboliku.. tad kas sasodiits ir koka a*uss kas ir augstaakais draudziibas un cienas apliecinaajums no `jobu`... un kas tad ir spiidoshaa acs??
Sigfa
Mani shodien sakoda ods.
Lija
QUOTE(Sigfa @ Oct 21 2006, 13:44) *

Mani shodien sakoda ods.

ej uz savu topiku par desmit meeneshiem Japaanaa.. tas buus labs papildinaajums...
jeb arii ods bija `jobinaats`??
Sigfa
kaa mees visi labi zinaam, odi ir matainiibas iemiesojums, taakaa es pienjemu, ka odi ir jobas suutiiba zemes virsuu, un jebkursh kursh nogalina jobu shkjiraas no iespeejas kljuut jobinaatam.
edg
Nu, ja, Sigfa, nebuutu tavs peedeejais posts, es liktu warn par spamu! Ne jau katrs var aizdomaaties par odu patieso buutiiibu, taapeec, luudzu, naakamreiz izskaidro uzreiz!
No otras puses, es veelos apstriideet to, ka odi ir matainiibas iemiesojums. Es driizaak balsoju par utiim. Ja cilveeks ir matainaaks un tuvaaks Dievam, vinjam ir lielaakas iespeejas iedziivoties utiis. Taisniiba, savu dalju tur speelee arii personiigaa higieena. Bet patiesiiba ir graujosha - vispeedeejaakais bomzis, nee, pat otaku, ja plikpaurains, nevar buut utains! Utiim ir vajadziigi mati, taapeec taas ir patiesais 'jobu' dziivnieks.
Ektrapoleesim taalaak. Ja jau utiim ir svariigs ne tikai matainums, bet arii matu nemazgaashana, tad varbuut 'jobu' ir svariigs arii shis faktors. Kaa nekaa - netiirumi ir no dabas! Viss, kas ir tuvaak dabai - ir tuvaak 'jobu'. Jaapiemin gan, ka hardcore otaku nav tuvaak 'jobu', kaut meedz buut gan mataini, gan netiiri, jo vinji ir paaraak saistiiti ar ne-dabas lietaam, t.b., datoru.
Un taalaak. Kaapeec cilveekam ir tik maz matu, saliidzinot ar citiem zveeriem, piemeeram, laaci? Jo cilveeks ir taalu no dabas? Varbuut. Bet vai tad tie buutu TIK maz? Nee! Tas ir taapeec, ka cilveeks ir attaalinaajies no 'jobu' savaa buutiibaa. Tieshi taapeec zveeri nemeklee 'jobu', bet to dara cilveeks. Cilveeks ir tas, kursh pazaudeejis 'jobu'. Cilveeks ir tas, kuram vajadziigs laboties!
Diemzheel, shis ir tikai mazs ieskats manaa viedoklii. Es veeleetos izteikties veel, un izteikties labaak, bet nevaru. Yumes un Lijas zinaashanas un speejas ir aciimredzami citaa liimenii par sho teemu, un, atziistu, sarunas par 'jobu' auru ir man par augstu pat, ja ziedotu tam gadus. Bet vai vajag? Kaapeec man domaat par 'jobu', ja Yume un Lija jau sen visu ir paardomaajushas un sapratushas manaa vietaa. Man pietiek ar apzinju. Es ticu.
Un manos naakotnes plaanos ir doties mezhaa mekleet saknes, matus un priecaaties par savu baardu (kas ne Yumei, ne Lijai nekad nebuus, lol, lol, loool)
GM
un priecaaties par savu baardu (kas ne Yumei, ne Lijai nekad nebuus, lol, lol, loool)

Man žēl tevi apbēdināt, edg, bet tu laikam pats neesi pamanījis, ka... tev nav bārdas.
Yume
Ka jeel, manas acis redz, ka musu centieni apskaidrot tautu 'jobu' jomaa ir devushi savus augljus.. Muusu pasaule tomeer tuvojaas matainajai utopijai ko sola 'jobinaata' naakotne.

Lija
QUOTE(edg @ Oct 21 2006, 23:09) *

Yumes un Lijas zinaashanas un speejas ir aciimredzami citaa liimenii par sho teemu, un, atziistu, sarunas par 'jobu' auru ir man par augstu pat, ja ziedotu tam gadus.
Bet vai vajag?
Kaapeec man domaat par 'jobu', ja Yume un Lija jau sen visu ir paardomaajushas un sapratushas manaa vietaa. Man pietiek ar apzinju. Es ticu.

ja godiigi tad tieshi sho zinaashanu ieguvei mees devaamies `Jobu` mekleeshanas un sludinaashanas celojumaa, tacju es cik sapratu ka `maajaas` veel viss darbs nav izdariits.. cik zeel.. nolaizjas rokas.. nekas.. buus jaakeras pie paraudzinaashanas..

p.s. vajaga vajaga domaat.. ja mees saaksim domaat tavaa vietaa mums var rasties probleemas un arii tev var rasties probleemas. ^^
edg
QUOTE(GameMaster @ Oct 21 2006, 23:18) *

un priecaaties par savu baardu (kas ne Yumei, ne Lijai nekad nebuus, lol, lol, loool)

Man žēl tevi apbēdināt, edg, bet tu laikam pats neesi pamanījis, ka... tev nav bārdas.

Tieshi taapeec es doshos mezhaa audzeet savu baardu! Trauceejosha garuma mati uz galvas jau ir. Vajag tikai Salavecha cieniigu sejas apmatojumu, un es buushu laimiigi jobans.

QUOTE(Lija @ Oct 21 2006, 23:46) *

p.s. vajaga vajaga domaat.. ja mees saaksim domaat tavaa vietaa mums var rasties probleemas un arii tev var rasties probleemas. ^^

Nee! Mums nebuus probleemu, jo mees ticam 'jobu'!
Yume
jobinaatais... jaa.. taadu vardu mees veel nedibinaajaam.. taatad tagad oficiaali 'jobu' religijas pierkiteeji tiek saukti par jobinaatie..

Lija
QUOTE(Yume @ Oct 21 2006, 23:56) *

jobinaatais... jaa.. taadu vardu mees veel nedibinaajaam.. taatad tagad oficiaali 'jobu' religijas pierkiteeji tiek saukti par jobinaatie..

bet vai neradiisies gadiijumaa pobleemas.. kaa tad saukt tos kas ir jau jobu dabuujushi.. tobish sasniegushi `dai jobu`??? Paarjobinaatie?? Nojobinaatie???
Edq tomeer jau sasniedz konkreetu liimeni, ja vinjs jau speej ieguut no augstajiem sakraalajiem informaacijas kanaaliem shaadu svariigu informaaciju..^^
edg
Labaak laikam tomeer buutu "jobuns" un "jobunaati", un "jobunisms". Ne?

Edit: Nee, es neesmu sasniedzis nekaadu augstaaku liimeni. Saskatiit patiesiibu ir muusos visos iekshaa! Dazhreiz mums tas izdodas, dazhreiz nee. Bet tikai 'jobu' ir iistaa patiesiiba!

'Jobu' griboshie: jobuni.
'Jobu' dabuujushie: jobunaati.
Ginta
Ja jau utiim ir svariigs ne tikai matainums, bet arii matu nemazgaashana, tad varbuut 'jobu' ir svariigs arii shis faktors. Kaa nekaa - netiirumi ir no dabas! Viss, kas ir tuvaak dabai - ir tuvaak 'jobu'.
..just so you know.. utīm daudz labāk patīk tīri mati.. (vieglāk pārvietoties..)
edg
Taa kaa viirieshiem ir vairaak iespeeju kjluut jobunaatiem, sievieteem tas tiek kompenseets ar ilgaaku doto laiku, kad vinjas to var censties sasniegt. Nepateiciigaas...
Lija
QUOTE(edg @ Oct 22 2006, 00:03) *

Labaak laikam tomeer buutu "jobuns" un "jobunaati", un "jobunisms". Ne?

Edit: Nee, es neesmu sasniedzis nekaadu augstaaku liimeni. Saskatiit patiesiibu ir muusos visos iekshaa! Dazhreiz mums tas izdodas, dazhreiz nee. Bet tikai 'jobu' ir iistaa patiesiiba!

'Jobu' griboshie: jobuni.
'Jobu' dabuujushie: jobunaati.

zini man liekas ka nebuus tomeer pareizi... `jobuni` tiek veidoti no vaarda `jobuns` un nevis no `joba`... shajaa gadiijumaa nenovirziisimies uz dazjaadiem apostuljiem un to macekljiem.. pieveersiisimies galvenajai domai...
Church
sakiet alkoholam un narkotikaam - nee.
PHz
SAKI NARKOTIKĀM "DĀRGI"!
IPB Image
Tigra2
Pēc visa šitā izlasīšanas es nolēmu, ka mans prāts nav tik augsti attīstīts, lai pievēsrstos šādai ticībai, laikam esmu, būšu un palikšu pagāns forewa. Tas ir daudz vienkāršāk un tuvāk dabai, kā arī neprasa audzēt bārdu.

un runājot par utīm... tās nelien netīros matos! Tas ir zinātniski pierādīts, ka utīm vajadzīgi tīri mati.

Kā arī sievietes var uzaudzēt bārdu... domāju, ka plaši skaidrot nav vajadzības, pirmais - matu pārstādīšana; otrais - skūšana+skūšana+skūšana, jāskuj tos matus, kuri ir mini, tad tie paliks lielāki un galu galā varbūt(ja gēni atļaus) sanāks bārda; trešais - ja neesat pieauguši(līdz 13 gadiem) sāciet dzert vīrišķos hormonus un tad bārda augs.

veiksmīgu bārdas audzēšanu. ^^
Lalī
sievieties neapskauz vieriesus bet vieriesi apskauz sievietes tapec ka vieriesi ir dumaki
ShinChan
QUOTE(Lalī @ Oct 22 2006, 22:42) *

sievieties neapskauz vieriesus bet vieriesi apskauz sievietes tapec ka vieriesi ir dumaki

Lūk tas nu reiz ir viens labi argumentēts un uz socioloģiskiem pētījumiem balstīts viedoklis. Bez tādām gaismas nesējām kā tu, mūsu tauta būtu nolemta iznīcībai.

Kas attiecas uz tēmu(?) - Cien. Lija un Yume es vēlētos nelielu daudzumu no tā, ko jūs lietojat.

P.S.
Dumaks
X_Kamui
QUOTE(Lalī @ Oct 22 2006, 22:42) *

sievieties neapskauz vieriesus, bet vieriesi apskauz sievietes tapec ka vieriesi ir dumaki

Feminisma pilns teikums.... hah ,)))

P.S. Ehh, vajadzees man izlasiit šo topiku,
ar intersantu nosaukumu...no saakuma, nevis no pedejiem 2 postiem X)
rebel
njā,šķiet,ka šī ir viena no labākajām reliģijām, kas ar laiku (un es nešaubos ne mirkli,ka necik ilgs laiks nepaies,kad tas piepildīsies,pieminiet manus vārdus!) varētu kļūt par vienu no dižājām Pasaules Reliģijām un pārsniegt Budismu un Islāmu piekritēju skaita ziņā, kā arī tuvoties Kristietībai ticīgo skaitā...
Ticēt ir viegli, saprotami un skaidri. Ak, vai lai pievienotos `Jobu` ticībai ir jāiziet kāds īpašs rituāls, vai arī šī reliģija patiešām ir ideāla un piemērota katram?
man prieks,ka šī reliģija ir izprotama, jo balstās uz dziļi pamatotām patiesībām par matu nozīmi cilvēka garīgajā dzīvē, nevis kādām no debesīm kritušām grāmatām vai akmeņiem.
jautājums: vai ir arī `Jobu` svētnīcas? vai arī katrs mājās var izveidot `Jobu` altāri un pildīt rituālus, izmantojot Shamtu sevišķi kuplinošo šampūnu un balzamu divi vienā?
kahi
mani nekas no iepriekšlasītā neietekmēja. ne manu tagadējo, ne nākotnes skatījumu uz sievietēm ar bārdu. tas man liekas pat savā ziņā pretīgi, jo atgādina 7 klases veselības mācības stundu,kurā sīki un smalki apraxtīja marihuānas iedarbību uz virieti un sievieti(balss lūzumi, ūsas...). ceru nekad nepievienoties šāda tipa grupējumam, jo neskumstu par to, ka man katru rītu būtu jāpiegriež sava borodka. un vēl - ja jau pasaulē izveidojies kults pret spalvainām padusēm, un visiem iesaka - taisiet brazīliešu vaksāciju, tas lieliski uzlabos jūsu seksuālo funkciju!, kāpēc jūs vēl domājat, ka šādi te ''spalvainie'' valdīs par pasauli? manuprāt, tie, kas šo izdomāja, sirgst ar šizofrēniju, vai jūtas morāli apdalīti ar piedzimšanas laiku, un alkst atgriezties 60ajos un woodstock'as laikos. esmu piedzimusi vaska laikmetā, ko nu tur vairs padarīt. tomēr es spītējos pretī, un neskuju kājas, lai cik ļoti mani par to nosodītu apkārtējie. ja kkādu zāļu iespaidā tomēr piedalīšos kādās no šo aktīvistu orģijām, tad tikai neskūto kāju filiālē. uz bārdas audzēšanu, toč pagaidām nerauj. kamēr pie manām durvīm nelēkā tikai matos tērpti vīrieši un sievietes, man par šo lietu zināmās robežās pofig.

zinātnieki pierādījuši, ka vīrieši tomēr laikam esot gudrāki par sievietēm. ja kas, es eju viņiem nogriezt galvas.
aivvv
eu bet dzzeki var ccuraat staavus laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Seven_of_zero
aivvv... aivvv.... . That is not an advantage. + ther are some tools wich woman can use for that propose too.
GM
eu bet dzzeki var ccuraat staavus

That is not an advantage.

Tu acīmredzot neesi bijis Polijas benzīntaku tualetēs. Tici man - tur tu saprastu, cik jauka tomēr ir iespēja to darīt stāvus.
Lija
QUOTE(ShinChan @ Oct 22 2006, 22:52) *

Kas attiecas uz tēmu(?) - Cien. Lija un Yume es vēlētos nelielu daudzumu no tā, ko jūs lietojat.

ja godiigi tad daudzi grib to stafu un visi megina izfiifereet kas tad tas varetu buut... ko es ar to gribeju teikt - mums pashaam maz!!! izdomas veel pashi savu religiju vai uzraxtiis zinaatnisko trahtaatu par globaalo probleemu novershanu izmantojot metaala karotiti... ne ne ne... sleep.gif

QUOTE(rebel @ Oct 23 2006, 03:04) *

Ak, vai lai pievienotos `Jobu` ticībai ir jāiziet kāds īpašs rituāls, vai arī šī reliģija patiešām ir ideāla un piemērota katram?

ja ja .. viss ir tieshi taa.. ir tikai jaadodas ielaas un jaameklee kaads kas iedos `Jobu` - atcerieties iistenajam jobu neseejam spiid acs..

QUOTE(kahi @ Oct 23 2006, 10:43) *

manuprāt, tie, kas šo izdomāja, sirgst ar šizofrēniju, vai jūtas morāli apdalīti ar piedzimšanas laiku, un alkst atgriezties 60ajos un woodstock'as laikos. esmu piedzimusi vaska laikmetā, ko nu tur vairs padarīt. tomēr es spītējos pretī, un neskuju kājas, lai cik ļoti mani par to nosodītu apkārtējie. ja kkādu zāļu iespaidā tomēr piedalīšos kādās no šo aktīvistu orģijām, tad tikai neskūto kāju filiālē. uz bārdas audzēšanu, toč pagaidām nerauj. kamēr pie manām durvīm nelēkā tikai matos tērpti vīrieši un sievietes, man par šo lietu zināmās robežās pofig.

nesirgstam gan.... un nejuutamies arii moraali apdaliiti ar piedzimshanas laiku.. un es nekad neesu bijusi 60tajos laikos, lai alktu tur atgriezties...(nezinu gan par Yumi varbuut vinja ir bijusi 60tajos.. jaadodas noskaidrot patiesiiba!!!) princiipaa sho aktiivistu orgijas ir vienas no forshaakajaam.. diezgan liela dalja foruma daliibnieku ir tajaas piedaliijushies un vel dziivi... un problema ir tada ka sievietes uzskatot ka vinjaam ir neiespeejami sasniegt galiigo `jobu` skujaas un noveershaas no taisnaas ticiibas.. un taadeelj vinjas apskauzj viirieshus.. tacju tas nemaisa vinjaam doties ielaas un mekleet `jobu` neseeju...

QUOTE(aivvv @ Oct 23 2006, 10:47) *

eu bet dzzeki var ccuraat staavus laugh.gif laugh.gif laugh.gif

kakjiit, man priex ka tu to atklaaji tikai tagad.. ^^
sipps
QUOTE(kahi @ Oct 23 2006, 10:43) *

jo atgādina 7 klases veselības mācības stundu,kurā sīki un smalki apraxtīja marihuānas iedarbību uz virieti un sievieti(balss lūzumi, ūsas...)

divaina gan tev ta bioloģijas gramata,man visu laiku likas ka balss ludzums ir normal paradiba,bet izradas pie vainas ir marihuāna.

un vēl - ja jau pasaulē izveidojies kults pret spalvainām padusēm, un visiem iesaka - taisiet brazīliešu vaksāciju, tas lieliski uzlabos jūsu seksuālo funkciju!

ka vispar tas ir iespejams? vai tad sexuala pievilciba slepjas izskūtas padusēs? un brazīliešu vaksācijai ar padusēm nav pilnigi nekada sakara
GM
mani nekas no iepriekšlasītā neietekmēja. ne manu tagadējo, ne nākotnes skatījumu uz sievietēm ar bārdu. tas man liekas pat savā ziņā pretīgi, jo atgādina 7 klases veselības mācības stundu,kurā sīki un smalki apraxtīja marihuānas iedarbību uz virieti un sievieti(balss lūzumi, ūsas...). ceru nekad nepievienoties šāda tipa grupējumam, jo neskumstu par to, ka man katru rītu būtu jāpiegriež sava borodka.

Tu to saki tā it kā negribētu būt ūsaina un bārdaina azbesta vecene ar "Crash Test Dummies" solista cienīgu baritonu.

kāpēc jūs vēl domājat, ka šādi te ''spalvainie'' valdīs par pasauli?

Dienas kultūršoks: spalvainie JAU valda pār pasauli. Ja neticās, paskaties, kas darās Džordža Buša padusēs un kājstarpē (literāra atkāpe, do not try at white house).

manuprāt, tie, kas šo izdomāja, sirgst ar šizofrēniju, vai jūtas morāli apdalīti ar piedzimšanas laiku, un alkst atgriezties 60ajos un woodstock'as laikos.

Manuprāt, sakāpināta nopietnība tev garantē palikšanu vecmeitas kārtā. Ieskaties pirmajā šī topika postā rūpīgāk un pacenties lasīt starp rindām. Kas zi' - moš atradīsi tur ironiju.

Tāpat nevaru nepieminēt, ka Vudstoka un 60'ties bija DA PLACE TO BE. Legāla zāle un LSD, ģeniāla rokmūzika, sekss ar visiem un visu, kā arī iespēja nēsāt garus matus, gejiski puķainu kreklu un bikses, kurām rāvējslēzdēju varēja aiztaisīt tikai guļus stāvoklī. Kā saka rokmūzikas mīļotāju paruna: In 60'ties we had group sex and Jimi Hendrix, now we have AIDS and Lenny Kravitz.

zinātnieki pierādījuši, ka vīrieši tomēr laikam esot gudrāki par sievietēm.

Protams, ka gudrāki. Ne velti visi zinātnieki ir vīrieši.
edg
QUOTE(GameMaster @ Oct 23 2006, 18:32) *

Ieskaties pirmajā šī topika postā rūpīgāk un pacenties lasīt starp rindām. Kas zi' - moš atradīsi tur ironiju.

Mulkjiibas! Es ticu, ka Yume nekad nebuutu kaut ko tik gjeniaalu teikusi kaa ironiju! Taadas atklaasmes nevar rasties pashas no sevis. Nee, nee, nee! 'Jobu' vada taadu cilveeku dziivi kaa priesteru Yumes un Lijas!

QUOTE(GameMaster @ Oct 23 2006, 18:32) *

Esmu dzirdeejis nostaastus par sievieteem - zinaatnieceem. Taisniiba, varbuut taas ir tikai pasakas, ko izdomaa viirieshi - zinaatnieki, ceriibaa, ka kaut kur eksistee kaada gjeniaala sieviete, par kuru vinji vareetu fanot divvientuliibaa ar sevi un kolbu.
Ginta
-this post has been deleted 'cause it was causing too many misunderstandings and offences-
sipps
QUOTE(Ginta @ Oct 23 2006, 21:56) *

.. piedodiet, bet nenoturējos, kad šis topic-s no padumja pārtapa debils.

ja pateicoties tadiem postiem ka tavejais.

loģika kur? uzkat ka šis topiks ir debils bet velti laiku lai kauko uzšņaktu nevis vienkārši ignorētu
Lija
QUOTE(edg @ Oct 23 2006, 19:14) *

'Jobu' vada taadu cilveeku dziivi kaa priesteru Yumes un Lijas!

mees atklaajaam kas ir `jobu` (!!!!!!!!! )un paldies, paldies, Edg, par tavu ticiibu muusu speekiem...
censamies.. censhamies...

oh.. tas laikam bija offtopic-s.. piedodiet, bet nenoturējos, kad šis topic-s no padumja pārtapa debils.

shis topiks nekad nav bijis padumjsh... ja cilveeks nespeej uztvert taa domas dziljumu un filozofisko probleemu apskatiishanu - tad varbuut jaameklee vaina ir pashaa cilveekaa.. vinja neattiistiibaa.. protams ja cilveekam liekas ka viss ko vinjs lasa ir padumjs un peec tam tas paartop par debilu taa ir katra pasha probleema... un vajadzeetu aarsteeties...
Sigfa
Ierosinu veidot finansiaali izdeviigu Jobu kultu un visiem ticiigajiem apsoliit peec naaves atdzimt kaa gjeenijam. Tas, protams, tikai tad ja vinji visas savas mantiskaas veertiibas shajaa dziivee velta Jobas kultam. Esmu paarleicinaats, ka taadu cilveeku kaa Ginta Jobas kulta rindaas netruuks.

Esmu dzirdeejis nostaastus par sievieteem - zinaatnieceem. Taisniiba, varbuut taas ir tikai pasakas, ko izdomaa viirieshi - zinaatnieki, ceriibaa, ka kaut kur eksistee kaada gjeniaala sieviete, par kuru vinji vareetu fanot divvientuliibaa ar sevi un kolbu.

yaa.. īstenībā par zinātnieku var kļūt jebkurš cilvēks, neatkarīgi no dzimuma.. (un tādiem, kas mēdz bieži palikt divvientulībā ar kolbām- viņiem patiešām kolba interesē daudzreiz vairāk nekā ģeniālās sievietes (kuras ir)) so shut the hell up!!

oh.. tas laikam bija offtopic-s.. piedodiet, bet nenoturējos, kad šis topic-s no padumja pārtapa debils.

:::Es dazhkaart vnk nevaru saprast, kaa var cilveeks visu uztvert tik nopietni? Nu, vismaz tagad es varu pasmieties par dazha laba sapratnes un empaatijas (piedodiet, bet absurdistu humoru no filozofijas jau nu vajadzeetu maaceet atshkjirt, it iipashi ja jau paari 12 gadiem, nemaz nerunaasim par GameMaster starojosho sarkasmu) speejaam.

Ginta mums laikam domaa, ka ir gudra.

Edg: tu man gribeeji likt procentus par spamu ieksh topika kura astraalais nosaukums ir "Man ir garlaiciigi, tapeec iepostoshu ko spamisku"? biggrin.gif
Drink

yaa.. īstenībā par zinātnieku var kļūt jebkurš cilvēks, neatkarīgi no dzimuma..

Tik tāpēc ari Nobela prēmija tika iedota 766 cilvēkiem, no kuriem 33 ir sievietes.
http://nobelprize.org/nobel_prizes/lists/women.html
Nevajag rakstīt muļķības. >_<

Joba rullē 4 laiff

Tomēr, nesapratu : vai tad meitenei jābūt bārdainai, lai to mīlētu ? K-kas <censored> tas ir.

p.s. Передавайте косячёк, я тоже хочу быть в теме blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.