Tigra2
Sep 29 2006, 20:41
Tā...savaidzējās vienu paint-komiksu;
Uztaisīju tam prologu, tāpēc nākošajam būs tikai jāparādakā tas sākās, šai prologā ir redzama daļa no visai attālas nākotnes, kas komiksa laikā pienāks vien tad, ja mēs komiksu taisīsim ilgi, un neiebrauksim druvā, kā jau vienmēr
piedalās:
Tigra
Kikyou
Sushi
Aven
Art
...
jopcik popcik wth?
Jē mans arī zīmē
Kikyou
Sep 30 2006, 01:27
Kautkur tak bija jāsāk, ne? Sorry par haltūru. =.= Un sorry, man nepadodās iesākt.
Un tas kaķis nav nekāds tur pokemons vai pofigkas... Iedomājies, ka tas ir reālistisks kaķis, es nemāku dzīvniekus zīmēt.
awesom!!!
es arii ziimeeju komiksus
man patiik lasiit komiksus bet jums noteikt pofig
Erik4xp
Sep 30 2006, 14:39
Beigi forši, tik baigi apraujas...
Man baigi patika kikyou kaķis
Meitene atgaādina Edu.
Un Tigrai tāds baigi drūmais...
Tigrai baigi labais Noir iznācis.Ļoti skaisti un Kikyou krāsaināks...par kaķi neuztraucies labs iznācis.
Interesanti kas vēl daudzpunktēs iet???
waajapraac kkads, kikyou uz painta tik forshi uzmaaleejusi!
Tigra2
Sep 30 2006, 17:53
smukii...! forši izskatās.
btw. ja kāds nesaprata manējais ir prologs, t.i. ieskats nākotnē, kāda viņa būs, bet kikyou sākas tagadne, kāda viņa ir un tādā veidā iespējams mēs nonāksim līdz punktam, kas ir tur, vai arī nenonāksim, jo naakotnes-es aizies pie tagadnes-es un sanāks sci-fi ar vampire elementiem kā jau sākumā biju domājusi.
Es, kā jau slinks cilvēks, kā jau haltūriste, prezentēju nākamo daļiņu...
Jā, jā zinu, ļoti DAUDZ!
Daudzumam nav nozīmes, galvenais, ka nākamajam ir kur turpināt. :3 Un nav nemaz ar haltūra.
Oooh so scary
...es varētu uztaisīt continue..if only,if only...
labs turpinaajums, ko lai saka;
Art, sakarā ar tavu veeleešanos, tu turpini
ja veel kaads grib piedaliities piesakaas!
Nu tad lai Arts turpina.
Arts, neliec mums visiem pārāk ilgi gaidīt turpinājumu un, randoms pasarg, netaisi absolūtu bezsakaru, kas visu komiksu aizlaidīs absolutās auzās, ja ne nākamajā CO sanāksmē dabūsi pa tauri.
būtu kruti, ja viņa tagad padomātu... spoku māja? naa, es labāk bez šalles, un, neiegājusi aizietu projām.
Manupraat, meitenei nav jaabuut drosmiigai. Tas pat nepiestaav. Vinja jebkuraa briidii var paprasiit kaadam dzhekam, lai ieiet. Kaut vai no ielas. Btw, interesantu statistiku vareetu veikt, skaitot, cik Latvijaa pieteiksies. Vareetu saliidzinaat ar Densha Otoko Investigation Akihabaraa. Neziniishiem:
http://www.youtube.com/watch?v=e3sXYOyIiy0...ted&search= Imho, kaut kur bija ar subtitriem un garaaka versija. Bet tagad neatrodu.
Pfft, es ietu iekšā tajā spoku mājā. Otrā mīļākā šalle kā nekā - ja atstās, lai ir, tad tas vēl kādas divas nedēļas neliktu mani mierā. ~.~
Cowkiller
Oct 5 2006, 22:37
driikst uzziimeet turpinaajumu?
tā kā art ir pazudis liidz ar galiem, protams.
btw.
Un es laikam buutu pasaukusi kaadu kawaii džeku, kas iet garām...
un ja ne viena nebuutu tad nopūstos un ietu vien iekšā.
Cowkiller
Oct 5 2006, 22:54
hvz kas ir taads kawaii dzeks lol
tuudalj kjershos pie darba!
Cowkiller
Oct 5 2006, 23:35
(redziet cik uzkrītoš bishii?
)
Ziņas par manu pazusšanu ir diezgan kļūdainas.Tikai tagad piegāju pie kompja un pabeidzu pusi.Vai tas būs random,vai arī nopietns ir atkarīgs no jums.Es eju uz nopietno pusi.
Un CowKiller...mēs redzēsim kurš labāk zīmē...
P.S. Tigra paldies par atgādinājumu,bet man nav taures.
P.S.S. Flash var izmantot vai tikai paint??
QUOTE(Arts @ Oct 6 2006, 20:35)
Ziņas par manu pazusšanu ir diezgan kļūdainas.Tikai tagad piegāju pie kompja un pabeidzu pusi.Vai tas būs random,vai arī nopietns ir atkarīgs no jums.Es eju uz nopietno pusi.
Un CowKiller...mēs redzēsim kurš labāk zīmē...
P.S. Tigra paldies par atgādinājumu,bet man nav taures.
P.S.S. Flash var izmantot vai tikai paint??
hopcik popcik, tikai paint
unj tava kārta sakarā ar izkrišanu ir pēc aven
Okeeei... Uzreiz jau atvainojos par haltūru. Man ir pilnīgs slinkums. Nākamreiz būs kārtīgi. =.=
Nav ko vislaik paļauties uz stipro dzimumu!
ideja par pannu baigi labaa
malacis kikyou
mana kārta.. XD
Vaaaa... Ja es šitā - ātri un labi mācētu... ;~;
Labs turpinājums, Sushi. Aven - tava kārta!
Dead Star
Oct 7 2006, 17:35
O_O
hmm..biedeejosha,shalles rijosha rozmataina un sarkanacaina meitiete - naaveejoshs salikums
Labs turpinaajums
Cowkiller
Oct 8 2006, 00:04
shushi labaas sejas izteiksmes!
man nesanaak taadas
ai,nabaga meitenīte - dzīvot tādā badā,ka šalles jāēd.. *šņuksts*
heh,es neredzu,uz kurieni tas virzās, bet nu jau vismaz varoņu vairāk kļūst.. ^^
waaaa!!!
gribu turpinaajumu!!! TURPINAAJUMUUUUU!!!!
mana kārta mana kārta...mana kārta būs rīt jo man nav laika
rīt būs ..es ceru
Cowkiller
Oct 8 2006, 16:59
Cowkiller
Oct 8 2006, 23:07
redz, kaa - nabadziite dziivo badaa, bet zog shalles... btw -taa vecene uz griidas ar atveerto muti rada vnk kolosaalu skatu XXD
!
Ar lielām skumjām es pažiņoju,ka iespējams no manis komikss būs rī vai nu aizparīt....*traucējumi*
Aven tas bija laps*traucējumi*.....*šāvienu troksnis*
Tomoko
Oct 14 2006, 13:11
Bet kādā jaukā dienā Tigra un Kikjō pierunāja Tomo piedalīties un viņa centās turpināt šo komiksu. Ņemiet lūdzu vērā, ka esmu ļooti slinks cilvēks un ka es uz Painta galīgi nezīmēju :3
Cowkiller
Oct 17 2006, 16:57
opaaa...vinja svaarkus nomainiija
Cowkiller
Oct 17 2006, 18:39
ooops!
my bad...
Tigra2
Oct 17 2006, 19:47
džeks uz sejas nokrita XD jo viņam ir šķības brilles
Cowkiller
Oct 17 2006, 20:04
Nerine
Oct 18 2006, 21:47
wā, jums labais komikss! smuki zīmējumi
'
it īpaši Tigras zīmētais baltmatainais puisis un Guntars.
Tigra, tev kawaiigi džeki sanāk. Es kūstu.
iru-chan
Oct 22 2006, 00:57
baigi gribas piedalities vai drikstu
Kikyou
Oct 22 2006, 10:00
Drīksti, drīksti.
Stap citu, man liekās es vismaz kādu laiku šajā komiksā nepiedalīšos. Jātiek galā ar dažām lietām. Tā kā tagad aiz Tigras uzreiz zīmē Sushi. Vai arī, ja kāds grib, var ieņemt manu vietu rindā.
Cilveeks
Nov 2 2006, 19:06
shitas topiks grimst dibenaa... (dibenaa.. lol...
)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.