Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dzīvot...
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
Tigra2
Tā...savaidzējās vienu paint-komiksu;
Uztaisīju tam prologu, tāpēc nākošajam būs tikai jāparādakā tas sākās, šai prologā ir redzama daļa no visai attālas nākotnes, kas komiksa laikā pienāks vien tad, ja mēs komiksu taisīsim ilgi, un neiebrauksim druvā, kā jau vienmēr dry.gif

piedalās:
Tigra
Kikyou
Sushi
Aven
Art
...

IPB Image
Aven
jopcik popcik wth?

Jē mans arī zīmē smile.gif
Kikyou
IPB Image

Kautkur tak bija jāsāk, ne? Sorry par haltūru. =.= Un sorry, man nepadodās iesākt.
Un tas kaķis nav nekāds tur pokemons vai pofigkas... Iedomājies, ka tas ir reālistisks kaķis, es nemāku dzīvniekus zīmēt.
vanda
awesom!!! biggrin.gif es arii ziimeeju komiksus biggrin.gif tongue.gif man patiik lasiit komiksus bet jums noteikt pofig dry.gif
Erik4xp
Beigi forši, tik baigi apraujas...
Man baigi patika kikyou kaķis laugh.gif Meitene atgaādina Edu.
Un Tigrai tāds baigi drūmais... ph34r.gif
Arts
Tigrai baigi labais Noir iznācis.Ļoti skaisti un Kikyou krāsaināks...par kaķi neuztraucies labs iznācis. smile.gif
Interesanti kas vēl daudzpunktēs iet???
Storm
waajapraac kkads, kikyou uz painta tik forshi uzmaaleejusi! wub.gif
Tigra2
smukii...! forši izskatās.

btw. ja kāds nesaprata manējais ir prologs, t.i. ieskats nākotnē, kāda viņa būs, bet kikyou sākas tagadne, kāda viņa ir un tādā veidā iespējams mēs nonāksim līdz punktam, kas ir tur, vai arī nenonāksim, jo naakotnes-es aizies pie tagadnes-es un sanāks sci-fi ar vampire elementiem kā jau sākumā biju domājusi.
Sushi
Es, kā jau slinks cilvēks, kā jau haltūriste, prezentēju nākamo daļiņu...
IPB Image
Jā, jā zinu, ļoti DAUDZ! laugh.gif
Kikyou
Daudzumam nav nozīmes, galvenais, ka nākamajam ir kur turpināt. :3 Un nav nemaz ar haltūra.
Aven
IPB Image

IPB Image

IPB Image
Tigra ceru ka tev nebūs strupceļš XD

Arts
Oooh so scary tongue.gif ...es varētu uztaisīt continue..if only,if only... unsure.gif
Tigra2
labs turpinaajums, ko lai saka;

Art, sakarā ar tavu veeleešanos, tu turpini biggrin.gif tongue.gif

ja veel kaads grib piedaliities piesakaas!

Kikyou
Nu tad lai Arts turpina.
Arts, neliec mums visiem pārāk ilgi gaidīt turpinājumu un, randoms pasarg, netaisi absolūtu bezsakaru, kas visu komiksu aizlaidīs absolutās auzās, ja ne nākamajā CO sanāksmē dabūsi pa tauri.
kahi
būtu kruti, ja viņa tagad padomātu... spoku māja? naa, es labāk bez šalles, un, neiegājusi aizietu projām.
edg
Manupraat, meitenei nav jaabuut drosmiigai. Tas pat nepiestaav. Vinja jebkuraa briidii var paprasiit kaadam dzhekam, lai ieiet. Kaut vai no ielas. Btw, interesantu statistiku vareetu veikt, skaitot, cik Latvijaa pieteiksies. Vareetu saliidzinaat ar Densha Otoko Investigation Akihabaraa. Neziniishiem: http://www.youtube.com/watch?v=e3sXYOyIiy0...ted&search= Imho, kaut kur bija ar subtitriem un garaaka versija. Bet tagad neatrodu.
Kikyou
Pfft, es ietu iekšā tajā spoku mājā. Otrā mīļākā šalle kā nekā - ja atstās, lai ir, tad tas vēl kādas divas nedēļas neliktu mani mierā. ~.~
Cowkiller
driikst uzziimeet turpinaajumu? laugh.gif biggrin.gif
Tigra2
tā kā art ir pazudis liidz ar galiem, protams.

btw.
Un es laikam buutu pasaukusi kaadu kawaii džeku, kas iet garām... biggrin.gif
un ja ne viena nebuutu tad nopūstos un ietu vien iekšā.
Cowkiller
hvz kas ir taads kawaii dzeks lol biggrin.gif biggrin.gif
tuudalj kjershos pie darba! laugh.gif
Cowkiller
es pabeidzu un nepiesienaties par meitenes izskatu( ja to vispaar var nosaukt par meiteni lol...)

IPB Image
IPB Image
IPB Image
nemaaku uz paint ziimet tik labi kaa juust tachu neshaubos ka uz papiira vareetu sasist daudzus! dry.gif
Tigra2
IPB Image
(redziet cik uzkrītoš bishii? biggrin.gif )
Arts
Ziņas par manu pazusšanu ir diezgan kļūdainas.Tikai tagad piegāju pie kompja un pabeidzu pusi.Vai tas būs random,vai arī nopietns ir atkarīgs no jums.Es eju uz nopietno pusi.
Un CowKiller...mēs redzēsim kurš labāk zīmē... ph34r.gif

P.S. Tigra paldies par atgādinājumu,bet man nav taures. tongue.gif

P.S.S. Flash var izmantot vai tikai paint??
Tigra2
QUOTE(Arts @ Oct 6 2006, 20:35) *

Ziņas par manu pazusšanu ir diezgan kļūdainas.Tikai tagad piegāju pie kompja un pabeidzu pusi.Vai tas būs random,vai arī nopietns ir atkarīgs no jums.Es eju uz nopietno pusi.
Un CowKiller...mēs redzēsim kurš labāk zīmē... ph34r.gif

P.S. Tigra paldies par atgādinājumu,bet man nav taures. tongue.gif

P.S.S. Flash var izmantot vai tikai paint??

hopcik popcik, tikai paint
unj tava kārta sakarā ar izkrišanu ir pēc aven
Kikyou
Okeeei... Uzreiz jau atvainojos par haltūru. Man ir pilnīgs slinkums. Nākamreiz būs kārtīgi. =.=

IPB Image

Nav ko vislaik paļauties uz stipro dzimumu!
Kazuki
ideja par pannu baigi labaa smile.gif malacis kikyou biggrin.gif
Sushi
mana kārta.. XD
IPB Image
Kikyou
Vaaaa... Ja es šitā - ātri un labi mācētu... ;~;
Labs turpinājums, Sushi. Aven - tava kārta!
Dead Star
O_O
hmm..biedeejosha,shalles rijosha rozmataina un sarkanacaina meitiete - naaveejoshs salikums
Labs turpinaajums happy.gif
Cowkiller
shushi labaas sejas izteiksmes! biggrin.gif laugh.gif
man nesanaak taadas sad.gif
rebel
ai,nabaga meitenīte - dzīvot tādā badā,ka šalles jāēd.. *šņuksts*
heh,es neredzu,uz kurieni tas virzās, bet nu jau vismaz varoņu vairāk kļūst.. ^^
Janots
waaaa!!! laugh.gif gribu turpinaajumu!!! TURPINAAJUMUUUUU!!!!
Aven
mana kārta mana kārta...mana kārta būs rīt jo man nav laika tongue.gif
rīt būs ..es ceru
Cowkiller
es ceru ka turpinaajumaa vinja necentiisies atvemt to shalli! lol laugh.gif laugh.gif biggrin.gif
Aven
tik slims es neesu XD
Cowkiller
IPB Image
hahahaaa es esmu slimais!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Aven
Sitiet mani sitiet....bet te būs!
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Storm
redz, kaa - nabadziite dziivo badaa, bet zog shalles... btw -taa vecene uz griidas ar atveerto muti rada vnk kolosaalu skatu XXD laugh.gif !
Arts
Ar lielām skumjām es pažiņoju,ka iespējams no manis komikss būs rī vai nu aizparīt....*traucējumi*
Aven tas bija laps*traucējumi*.....*šāvienu troksnis*
Tomoko
Bet kādā jaukā dienā Tigra un Kikjō pierunāja Tomo piedalīties un viņa centās turpināt šo komiksu. Ņemiet lūdzu vērā, ka esmu ļooti slinks cilvēks un ka es uz Painta galīgi nezīmēju :3

IPB Image
Cowkiller
redzu ka shajaa topikaa saak krraaties puteklji
es tos izslauciishu! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Aven
opaaa...vinja svaarkus nomainiija smile.gif
Cowkiller
ooops! rolleyes.gif my bad...
Tigra2
IPB Image
Aven
džeks uz sejas nokrita XD jo viņam ir šķības brilles tongue.gif
Cowkiller
loool wtf kabacis????omg lol laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Nerine
wā, jums labais komikss! smuki zīmējumi wink.gif'
it īpaši Tigras zīmētais baltmatainais puisis un Guntars. happy.gif
Tigra, tev kawaiigi džeki sanāk. Es kūstu. wub.gif
iru-chan
baigi gribas piedalities vai drikstu rolleyes.gif
Kikyou
Drīksti, drīksti.
Stap citu, man liekās es vismaz kādu laiku šajā komiksā nepiedalīšos. Jātiek galā ar dažām lietām. Tā kā tagad aiz Tigras uzreiz zīmē Sushi. Vai arī, ja kāds grib, var ieņemt manu vietu rindā.
Cilveeks
shitas topiks grimst dibenaa... (dibenaa.. lol... biggrin.gif )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.