Help - Search - Members - Calendar
Full Version: the animatrix
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
standby
ph34r.gif

Baaaaa... vienigais ko biju spejiga pateikt pec ta noskatishanas.
Projekts kuram neta tiek veltiti vienigi cool, enourmos, brilliant, perfect utml ipashvardi ir manuprat pelnijis katru no tiem. Lidz nepratam perfekts ar precizi aprekjinatu sitiena speku pa tavam smadzenem. Apdullums garantets uz daudz dienam (personiga pieredze). Okai, varbut tie kas nepieder Matrix fanu pulcinjam pasmines par shiem eksaltetajiem izsaucieniem, bet, COME ON jums ir jaatzist ka tas ir, mazakais, ieveriibas cieniigs projekts. Tiem kas nezin - projekts tadelj, ka apvieno sevi devinjus isus astonju anime makslinieku darbus, kas nav savstarpeji saistiti (ja neskaita to ka visi ir saistiti ar Matrix pasauli). Katram ir sava unikala animacija, savs sizhets, sava message. Kads kaut ko paskaidro (ka piemeram Renessaince - par to ka iisti saakaas cilveeces un mashinu karsh un pie ka tas noveda), kads uzdod jautajumus (Matriculated - par to vai mes esam atbildigi ari par mashinam ko pieradinam wink.gif ) kads ir vienkarshi fantazija...

iipashi gribu atzimet animaciju - NEIEDOMAJAMI vizuali baudama, pasvitroju neiedomajami. Katra epizode/kadrs ir parsteidzoshs un neparedzams, kraasains un fantastisks.

Nu labi, nedaudz aizravos. Bet ja sanak, noteikti noskataties rolleyes.gif user posted image
darknight
cool.gifcool.gifcool.gifcool.gifcool.gifcool.gifcool.gifcool.gifcool.gifcool.gifcool.gifcool.gifcool.gifcool.gifcool.gifcool.gifcool.gif
Roze
Nu trakoti veelu esi attapies =] jo Animatrix visi skatijaas jau gadu atpakalj..
Pie kam officiaali labaa kvalitaatee iespeejams noskatiities 4 epizodes http://www.intothematrix.com/ lai gan ir pieejams arii DVD ja nu kaads veelas.
standby
Nu trakoti veelu esi attapies =] jo Animatrix visi skatijaas jau gadu atpakalj.

Zinu! a kam tagad viegli wink.gif

Bet es noskatijos tagad un iesaku tiem kas vel nav redzejushi (ja nu gadijuma tadi ir) Tas tachu ir atljauts vai ne?
Roze
Droshi smile.gif
ShinChan
Gribas jau piekrist standby ekstaazee izbljautajiem apbriinas saucieniem, tacju sapraata balss saka prieksjaa, ka tas ir labi izskaitljots komerciaals projekts, kam vajadzeeja iesuukt veel papildus cjungurinju jau taa neplaanajos komp. WB, bracjku Vacjovsku un Silvera makos. Nezinu kaa nu tur beigaas ar to kasi vinjiem iznaaca, bet viens gan jaasaka, Reloaded un Revolutions sjai anime kompilaacijai pat par kaaju pameslu neder. Nevaru iisti izprast, kas ljauj vieniem ar krietni mazaaku budzjetu izveidot ko baudaamu un praatiigu, bet citiem (daljeeji jau tomeer tiem pasjiem) par cikttursimtiemmiljonu uznjemt saturiski tuksju action?

P.s. Renessaince pilniigi prasaas peec atseviskjas ekranizaacijas
kaarleens
mmm nezinu mani animatrix kau kaa neiekachaaja varbuut taapeec ka man visa matrix teema ir apnikusi
standby
tas ir labi izskaitljots komerciaals projekts, kam vajadzeeja iesuukt veel papildus cjungurinju jau taa neplaanajos komp. WB, bracjku Vacjovsku un Silvera makos.

pats par sevi saprotams. un tomer, visu cienju shadam izskaitljojumam. Neslikti sanaca. bet var jau protams ari gaaniities par riebigajiem kapitalistiem smile.gif Ta sacit, added value.
Batou
veciit, maaksla, kas nepelna, ir padomju socreaalisms.
ShinChan
QUOTE (Outlawz @ Jul 3 2004, 11:42 PM)
veciit, maaksla, kas nepelna, ir padomju socreaalisms.

Pienjemu, ka tas adreseets man.
Neesmu kreiso ideju piekriteejs un neuzstaajos arii pret studiju, režisoru, producentu un aktieru veelmi nopelniit maiziitei un ja paveicas arii sviestinjam un Rokforas sieram. Runa te ir par ko mazliet citu. Peec Matrix panaakumiem, un jaadomaa daudzi sjo filmu atziis par kvalitatiivu gan domas dziljuma, gan acion zinjaa, dazji labi ljauziji veeleejaas uz sjiis filmas taukiem izsljuukt veel divas reizes (Reloaded & Revolutions), tacju sjajaa gadiijumaa jau vairs var runaat tikai par "money milking" projektu nevis par "maakslu", lai ko arii sjis vaards katram noziimeetu. Kas attiecas uz Animatrix, arii taa bija iecereeta kaa komerciaala astiite pie trilogijas, kuras uzdevums ir taads pats kaa plastmasas Neo un Trinitijai McDonalds beernu komplektaa, proti, naudisj. Tacju par prieku man un pieljauju daudziem, Animatrix izraadiijaas krietni vien saturiigaaks par pasju pamatproduktu un to es nesaku tikai tamdeelj, ka man patiik anime.
Kikumi
Es jau arī būtu paskatījusies, bet kaut kā nevar piedabūt, lai rāda! sad.gif
xikes
NJaa.. Animatrix... Man arii patika...
Mans Animatrix top 3 biggrin.gif
1.Program
2.Beyond
3.Final Fight of Osiris

Dzonis
Tad jau labaak TOP 3 par kuraam nebuutu nekas pretii ja nebuutu:
1)matriculated
2)the final flight of the osiris
3)program

vienkaarshi gaumes lieta.
ShinChan
QUOTE (Dzonis @ Jul 4 2004, 03:45 PM)
1)matriculated
3)program

Mjaa, man arii Matriculated likaas, maigi izsakoties, diivains. Taas ainas ar nabaga robota pavedinaasjanu vairaak pavilka uz psihotropo narkotiku radiitiem gljukiem. kaut kas Salvadora Dalii stilaa, un tas vecis jau nu noteikti nebija gleznojot pie pilnas sajeegas.
xikes
QUOTE (Dzonis @ Jul 4 2004, 03:45 PM)
1)matriculated
3)program

vienkaarshi gaumes lieta.

Njaa.. kaaa jau tu teici.. - games lieta..
Program man tomeer tiiri labi patiik, varbuut taapeec ka iet pie sirds visa taa samuraju padariishana.. un manupraat taa ir vieniigaa dala, kas ir visliidziigaakaa ar tradicionaalo anime... tongue.gif
Njaa Matriculated.. tas tik tieshaam vareeja arii nebuut... visgaraakaa, bet ...
Nez kaads ir redzeejis arii o DVD pielikumu "Scrols to screen: A Brief history of anime"?
Tas arii ir tiiri ineresants gabals par anime veesturi..
darknight
QUOTE (ShinChan @ Jul 4 2004, 07:11 PM)
Mjaa, man arii Matriculated likaas, maigi izsakoties, diivains. Taas ainas ar nabaga robota pavedinaasjanu vairaak pavilka uz psihotropo narkotiku radiitiem gljukiem. kaut kas Salvadora Dalii stilaa, un tas vecis jau nu noteikti nebija gleznojot pie pilnas sajeegas.

Gaumes lieta ir gaumes lieta, bet neķengājies par dižo Salvadoru! ph34r.gif
Runa nav par to, ka viņš, iespējams, cieta no šizofrēnijas, bet gan par bailēm/nepatiku pret to, ko tu nesaproti. Pat ja Salvadors arī bija fruitcake, tas nemazina viņa dzīves un darba neizmērojamo ietekmi uz Eiropas un pasaules mākslas un kultūras norisēm. cool.gif

Un - nē, Salvadors Dalī nelietoja psihoaktīvas substances. Ko nevarētu teikt par daudzu jūsu iemīļotu manga/anime radītājiem. Kā labi zināms halucinogēno sēņu audzēšana un tirgošana Japānā tika aizliegta, ja atmiņa neviļ, tikai 2002. gadā... (http://www.japantoday.com/e/?content=news&id=206612)
Un, ticiet man, šīs sēnes mākslinieku vidū tur bija (un vēljoprojām ir) visai iecienītas wacko.gif
ShinChan
Kur tu raavi, ka man nepatiik Dalii? Vinsj man ir top 6 gleznotaajs. Kaa var kaadam nepatikt biggrin.gif
user posted image
darknight
smile.gif

P.S. Man vislabāk patika Matriculated un Beyond
edg
QUOTE (ShinChan @ Jul 4 2004, 06:11 PM)
Taas ainas ar nabaga robota pavedinaasjanu vairaak pavilka uz psihotropo narkotiku radiitiem gljukiem.

Tagad es esmu sashutis par tavu pasaules uztveri ShinChan...

Nez kaads ir redzeejis arii o DVD pielikumu "Scrols to screen: A Brief history of anime"?

xikes, kur taadu var dabuut?

btw, man vislabaak patika taa dalja par "hounted house". neatceros nosaukumu. nu bet arii logjiski - es esmu uz mistiskaam lietaam kjerts.
Dzonis
[QUOTE=ShinChan,Jul 4 2004, 06:11 PM] [/QUOTE]
Mjaa, man arii Matriculated likaas, maigi izsakoties, diivains. Taas ainas ar nabaga robota pavedinaasjanu vairaak pavilka uz psihotropo narkotiku radiitiem gljukiem. [/QUOTE]
pilnigi piekriitu.kaut kas murdziigs.
standby
Nu jau gan ieskrejaties biggrin.gif . Neka gljukaina tur nebija, (aridzan tikai manuprat)
Neparasta makslinieciskas izteiksmes lidzeklja izvele un tikai.

man likas ka visnotalj vienkarsha message, pie tam diezgan skumja - puika bija gatavs draudzeties, bet neka - izradijas viss iepriekshejais tadi tukshi solijumi vien bij`. sad.gif
xikes
xikes, kur taadu var dabuut?

No originaalaa, vai arii gan jau arii no kaada paaraxtiitaa DVD...
ShinChan
QUOTE (standby @ Jul 7 2004, 01:12 PM)
Nu jau gan ieskrejaties biggrin.gif . Neka gljukaina tur nebija, (aridzan tikai manuprat)
Neparasta makslinieciskas izteiksmes lidzeklja izvele un tikai.

Viss buutu labi, ja vien sjii anime nebuutu garaakaa visaa kompilacijaa (dazjus filmukus es veeleejos redzeet mazliet izveerstaakus). Mesage es tik pat labi uztveeru un sapratu noskatoties Matriculated saakumu un beigas, bet tas acis reibonosji njirbuljojosji burbuljojosjais viducis tik tiesjaam bija vien neparasts (nesaprasts) maakslinieciskas izteiksmes veids.

Tagad es esmu sashutis par tavu pasaules uztveri ShinChan...

Nevajag sasjust, mana pasaules uztvere ir daudzsjautnjaina tongue.gif
xikes
Viss buutu labi, ja vien sjii anime nebuutu garaakaa visaa kompilacijaa

Njaa piekriitu.. tieshaam Matriculated vareeja buut iisaaka, bet dazas citas vareeja buut nedaudz garakas...
eh..nu bet kaa saka - daudz laba nevajag... smile.gif
Dzonis
QUOTE (ShinChan @ Jul 7 2004, 01:40 PM)
...Mesage es tik pat labi uztveeru un sapratu noskatoties Matriculated saakumu un beigas, bet tas acis reibonosji njirbuljojosji burbuljojosjais viducis tik tiesjaam bija vien  neparasts (nesaprasts) maakslinieciskas izteiksmes veids.

Atkal naakas piekrist.Protams, staastinjam nav ne vainas, bet ...(skat. bishk augshup).
Visvairaak paarsteidzoshaakie likaas "kid's story" un "a dectetive story". pareizaak sakot nebiju ko tamliidziigu gaidiijis.Skaisti uztaisiiti. (nemaz nerunaajot par "the second renaissance" 1 & 2 kaa arii "beyond" kuru vispaar skatiijos ar "atkaartu zjokli" vai ar "aciim uz kaatinjiem" (izveelas pashi, un vispaar stulbi izteicieni smile.gif ))
ShinChan
QUOTE (Dzonis @ Jul 7 2004, 04:25 PM)
Visvairaak paarsteidzoshaakie likaas "kid's story" un "a dectetive story". pareizaak sakot nebiju ko tamliidziigu gaidiijis.Skaisti uztaisiiti. (nemaz nerunaajot par "the second renaissance" 1 & 2 kaa arii "beyond" kuru vispaar skatiijos ar "atkaartu zjokli" vai ar "aciim uz kaatinjiem" (izveelas pashi, un vispaar stulbi izteicieni smile.gif ))

Taa jau ir. Vispaar sjii ir viena no tam retajaam anime, ko var "iebarot" arii "zveerinatiem pokemonu niideejiem". Par Animatrix liidz sjim veel neviens nav snjaipiijies vai braucis virsuu.
zenofex
Hoho.
Mans avatars ir no Animatrix, un to taas seerijas, kur meiteniite atrod "bugu" Matrixaa, un tur izpriecaajas, kaameer atbrauc speccomandas un to bugu likvidee. Briiniskiiga animaacija un perfekta izdoma un realizaacija.
Roze
Ideja par to ka matrixaa eksistee veel liels skaits sisteemu (matrixu) daudz tieshaak ieksh "Beyond" ir krietni vien preciizaak paraaadiits.. Matrix filmas Revolutions daljaa to tikai var aptuveni noprast.

Kas attiecas uz Matriculated - manupraat, ljoti jauka seerija un spilgti ieziimeejas cilveeka dabas divkosiiba.

Bet visaa visumaa matrix anime variants liek gan vairaak par kaut ko padomaat, gan dod vairaak skaidriibas daudzos jautaajumos..
deleted-ray
Man dazas seerijas patika, dazas nee
darknight
"viena no tam retajaam anime, ko var "iebarot" arii "zveerinatiem pokemonu niideejiem"

Tieši tādas man vislabāk patīk ph34r.gif
Martins
1. Beyond
2. Program
3. Matriculated

Un jau minētais apstāklis, ka tā ir viena no retajām animēm, kura pie mums ir oficiāli nopērkama un sekojoši "iebarojama" tautai. Kaut gan, ja tā padomā, man neliekas, ka kaut kas būtu speciāli jābaro. Tie, kuriem patīk, agri vai vēlu paši saprot. Pārējiem ir un būs vienalga.
Taka
Second Renaissance, abas daļas.

Nu par to komercialitāti neizteikšos, bet no 9 filmiņām paši Vačovski scenārija autori bija tikai 4. Pārējām scenāriju rakstīja japāņi
Crash
Ja godiigi, man Animatrix patika gandriiz vai labaak par pashu Matrix... jo tieshi shaadi dazhaadi gabalinji iz Matrix 'dziives', imho, paliidz labaak uztvert un izprast to visu Matrix setting'u. Diez, kaa buutu, ja viss Matrix buutu anime...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.