Help - Search - Members - Calendar
Full Version: help pliiz
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Cilveeks
ar ko vislabaak kraasot darbus un vai pirms tam tos vajag eenot ar parasto ziimuli!? dry.gif
Karamele
nu iesaku tā - visupirms ar zīmuli (parasto) bez ēnošanas un tīri, tad ar krāsainajiem zīmuļiem un ēnot ar krāsanajiem zīmuļiem tikai ņemot tumšākus toņus.
Cilveeks
QUOTE(Karamele @ Sep 21 2006, 20:21) *

nu iesaku tā - visupirms ar zīmuli (parasto) bez ēnošanas un tīri, tad ar krāsainajiem zīmuļiem un ēnot ar krāsanajiem zīmuļiem tikai ņemot tumšākus toņus.

ahaaa... bet kaa var aadu izkraasot... man obligaati jaaraknjaajas pa visiem siikaas brachkas ziimulju kraajumiem lai atrastu iistaas kraasas ziimuli!?
Karamele
ieskau parakāties wink.gif
ādu vari taisīt ar ādas krāsas zīmuli (tāds ir gandrīz visos komplektos) un ēno ar gaishi brūnu.
Tigra2
Iesaku mondeluz krāsainos zī'muļus, tie skaitās vieni no vislabākajiem^^ bet ~ 5 Ls

var arī maximaa pirktus akvareļzīmuļus ~50 sant biggrin.gif bet labi...
tad vēl var ādu krāsot ar oranžo zīmuli, ja to sadrupina, spicējot, tos oranžos grafīta čužus uzber uz papīra un viegli, viegli ar pirkstu izsmērē, tik smuki; to tehniku var izmantot jebkur, izskatās lieliski, tā pāreja, kas sanāk, WOW!
(tā ir slepena tehnika ^^)
Steam
biggrin.gif maxima - te viss ir lētāk.Vai nav vieglāk krāsot photo shop'a?
Cilveeks
QUOTE(Steam @ Sep 22 2006, 18:58) *

biggrin.gif maxima - te viss ir lētāk.Vai nav vieglāk krāsot photo shop'a?

kraasotu jau photoshopaa, bet naw skanera...
Kikyou
Liec mierā fotošopu. Pa priekšu iemācies krāsot uz papīra. Es lietoju Mondeluz akvareļzīmuļus. Tie ir baigi labie. Bet ar parastajiem krāsu zīmuļiem ar var dabūt labu krāsojumu.

Kā es parasti krāsoju ar krāsainajiem zīmuļiem:
1. Uzskicē, ēnas nav vajadzīgas, ja vien pašam gribās.
2. Ar pildspalvu apvelk kontūras.
3. Un krāso! Ēnas un atspīdumus parasti lieku uzreiz.
Cilveeks
QUOTE(Kikyou @ Sep 23 2006, 00:31) *

Liec mierā fotošopu. Pa priekšu iemācies krāsot uz papīra. Es lietoju Mondeluz akvareļzīmuļus. Tie ir baigi labie. Bet ar parastajiem krāsu zīmuļiem ar var dabūt labu krāsojumu.

Kā es parasti krāsoju ar krāsainajiem zīmuļiem:
1. Uzskicē, ēnas nav vajadzīgas, ja vien pašam gribās.
2. Ar pildspalvu apvelk kontūras.
3. Un krāso! Ēnas un atspīdumus parasti lieku uzreiz.

nu jaa to ka ar pildspalvu vareetu apvilkt kontuuras nebiju iedomaajies.... biggrin.gif... plldies
Kikyou
Hihi, man vismaz tā ir ērtāk. Tad var skici apakšā pilnā mierā izdzēst un krāsot tāpat kā krāsojamo grāmatu. ^^
Cilveeks
QUOTE(Kikyou @ Sep 23 2006, 12:41) *

Hihi, man vismaz tā ir ērtāk. Tad var skici apakšā pilnā mierā izdzēst un krāsot tāpat kā krāsojamo grāmatu. ^^

sameeraa gudri.... happy.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.