Help - Search - Members - Calendar
Full Version: maneejie darbi jeee man buus kritika...
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
vanda
mans izdomaats chars shiro-chan... laugh.gif
Kate
tas ir pirmais ? unsure.gif
un cik ilgi zīmē ? rolleyes.gif
vanda
sis te darbins ir viens no jaunaakajiem biggrin.gif nu kaadu vienu gadu taa rigtiigi saaku pieveersties un man iepatikaas biggrin.gif
vanda
te mani comiksini biggrin.gif

te ir otra dala... tongue.gif
zeloco
kjermenji neproporcionaali (bet taa ir probleema visiem, kas saak ar to nodarboties - viss ir labojams ^^)
kakli liekas par garu un galvas par mazam, bet es tajaa redzu potenci izveidot savu iipatneeju anime stilu. Eksperimentee, tas tikai paliidz ^^

turpini! happy.gif
iru-chan
ta saksim kritiku pirmais komiksa dala kakli pa garu... bet ta jau labi vispariba izkraso vispariba man jau ari patiktavs stils...zel ka es ta vel nemaku
vanda
labi nu ka patiik sis dry.gif shiro cry unsure.gif but looks cute writhe ??? sad.gif unsure.gif
Cilveeks
QUOTE(vanda @ Sep 18 2006, 19:47) *

labi nu ka patiik sis dry.gif shiro cry unsure.gif but looks cute writhe ??? sad.gif unsure.gif

kapeec eenojums tikai matiem!? un deguns ar nav tas superiigaakais.... taac takaa manam modelim.... tongue.gif nu labi tik traki naw... happy.gif karoch uzziimee kko bigger, full body vai half body... wink.gif apluuko shito
iru-chan
nezinu kame bet deguns nepatik
vanda
hinata-chan biggrin.gif

un mans gaara of desert wub.gif
Cilveeks
nepatiik man tavi darbi... dry.gif nenjem ljaunaa...
vanda
sunuki tongue.gif rolleyes.gif

QUOTE(vanda @ Sep 24 2006, 20:25) *

sunuki tongue.gif rolleyes.gif

Cilveeks
ir labi.... dziivniekus es vispaar nemaaku ziimeet... biggrin.gif
vanda
nu tad labi turpinaashu zimeet... visaadus keeminus tongue.gif
vanda
.......kaa var ielikt painta darbus man kautkas cakareejas... unsure.gif
iru-chan
QUOTE(vanda @ Sep 24 2006, 20:49) *

nu tad labi turpinaashu zimeet... visaadus keeminus tongue.gif

kada zina vissadus keminus
vanda
gan redzeeshi kad atnaksi pie manis... biggrin.gif

shiro...looks bed or good somebody tel me...
iru-chan
miglain bilde bet ta ka es zinu ka iskatas nemiglaini ta jau ir laba
Cilveeks
ja tu bildes ar digitaalo fotograafee, tad iesaku focheet no augshas ar zoomu(optisko nevis digitaalo(digitaalais zooms bojaa kvalitaati)) un ar zibspuldzi... ieguusi daudz kvalitatiivaakas bildes... happy.gif
vanda
aaa tnx...cilveeks biggrin.gif vienkaarshi kad focheeju ar zibspuuldzi tad vislaik bija atspiiduma dry.gif kursh arii bojaaja izskatu... dry.gif
vanda
nu kaa patiik shis sasuke wub.gif
iru-chan
man ari patik !!! bet man viens jautajums vins baletu dejo nu kaja jau ir auksa !!! un tev japiestrada pie ta akmena kaudzes!!! bet vispariba kas tas ir???
vanda
kaadaa zinaa kas tas ir ???
iru-chan
QUOTE(vanda @ Sep 30 2006, 10:25) *

kaadaa zinaa kas tas ir ???

nu ta akmenu kaudze
Cowkiller
shie ir noziimeeti no kaadas anime? wink.gif
vanda
taa meitene shiro naw no nekaada anime tas ir mns izdomaats chars pareejie ir no anime... biggrin.gif tongue.gif
iru-chan
anime ir naruto !!!!
Tomoko
Hmm... Vispār - darbi nemaz nav tik slikti! Kopumā man patīk. Ir jau kļūdas, tomēr lielākoties tei ir sīkumi. Tā tik turpini! wink.gif Btw, cik ilgi jau zīmē?
lilion
es zinu tas ir sasuke no naruto tongue.gif , nav ne vainas . Kļūdām piesieties netaisos. Tas laikam būtu arī viss.
vanda
es zimeeju apmeeram gadu nu taa... rolleyes.gif

nu es izkraasoju mans pirmais kraasojums...diemzeel uz painta... laugh.gif unsure.gif tongue.gif
Cowkiller
laba seja
sliktas kaajas wacko.gif
vanda
zinu par kajaam... unsure.gif
Arts
Vai tās svītriņas ap kājām ir tādēļ,ka tās smird??
Vai meitene ir bēdīga,jo viņas kājas smird?

P.s. tongue.gif
vanda
nee tie ir palga...nu tie tur burzijumi... laugh.gif un smird kaajas ko tu blink.gif
vanda
nu veelviens izkraasots tas miglainais tagad vareesiet kritizeet... biggrin.gif
Cowkiller
wooov lol
khmm ausis ir pakausii, vinjai ir lielaaks zhoklis par maneejo( patiesiibaa nav! biggrin.gif ),
acies ir iespiedushaas galvaskausaa...
un man liekas ka uz vinjas rokaam ir tualetes papiirs laugh.gif laugh.gif laugh.gif
ja pacenstos un izlabotu kljuuudas buutu forshi! wink.gif
vanda
labi pacentiishos biggrin.gif
Karamele
tas zāles kumšķis pie sienas tur patiešām nav vajadzīgs, siena pati ir briesmīga un par logu nerunāsim. Viduklis un kakls ir par garu un dibena tai meičai vispār nav. Acis varbūt nedaudz par augstu un deguns liekas nedaudz pārāk izvirzīts un katrupelim līdzīgs. Bet visā visumā ir labi. Var redzēt, ka esi noņēmusies pie tām rokām & so
man pat tīri labi patīk un ja vēl tas taisīts ar paintu...
tu ar tabeltu (kas lai sazin kā viņš tur rakstījās... XD) vai peli?
vanda
nu kaa? unsure.gif
Cowkiller
varu saskatiit kkaadu dzeku apmetnii... biggrin.gif
a kas tur leeka tajaa malaa? huh.gif
vanda
gara cosplayo itachi bet sasuke saka:stop acting like itachi !!!! bet gaara saka:foolish litl brother... rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.