Help - Search - Members - Calendar
Full Version: čibi animes
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Catgirl
Jau pēc topic description par ko shis topiks bus.... es nezinu kur var dabūt čibi animes....viņas ir tik daudz, bet bigās tomēr ļoti maz.....es vēlētos uzzināt tādas animes kur visā scenārijā ir humors, piedzīvojumi varbūt action un jaukais stils kā:
shis:
IPB Image

vai shis:
IPB Image

nju...
IPB Image

es zinu, ka es varu sameklēt jau pati, bet es neatradu amimi, kurā būtu kaut kas kā piem. Ouran high School Host Club (kaut kas tml)
tas buutu ļoti jauki no jūsu puses, ja jūst uzrakstītu to animju nosaukumus.... laugh.gif happy.gif
unsure.gif
Ginta
Fullmetal Alchemist: Chibi Party (OAV)
Kikyou
Bottle Fairy
Digi Charat
Pita Ten
Ichigo Mashimaro
Mahoraba -Heartful Days-

Uuuuun uz momentu neko citu nevaru atcerēties.

Kur tieši dabūt, hm... Ja tev bittorent nav sveša lieta, tad šeit vai šeit var pameklēt. Ja ir, tad nezinu, var mēģināt DC++.
Church
no mineetajaam Pita Ten iesaku iipashi. reti kawaii lirika OP songam, un sizhets .. taa nobeigums .. iesaku.
mms61
Maria-sama ga miteru DVD special....
Church
uz maria sama nezkaapeec notrigereeja FNordChan koments par jamaam pie jaunaam shii rudens animeem - "Maria-sama OVAs! More Catholic lesbians! Walking slowly is prefered here! Woo!" ;D
Catgirl
tnx.. wink.gif...jūs neizināt kā sauc 2. un 3. bildes animes? (izskatās mīļi charteri) laugh.gif
mms61
3. ir Sachiko no Maria-sama ga miteru. Sheit vinja izskataas daudz smukaak nekaa parasti....
Kikumi
Tai otrajai bildei gan tu neatradīsi nekādu animi, jo tas ir oriģinālais arts māksliniecei, kas sevi šeit dēvē par Celesse. Vari aplūkot viņas galeriju, smuka ir! wink.gif ph34r.gif
edg
Juus aizmirsaat sho:
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=186
Omg, es pat visas seerijas noskatiijos...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.